Έχει γράψει μερικά καλά, αλλά ας μην υπερβάλλουμε.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Μάιος 2021, 09:21 Ε καλά μη λέμε μαλακίες. Έχει γράψει φοβερά τραγούδια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη φοβάται τον Κραουνάκη και του κόβει τις συναυλίες για να τον φιμώσει ;;;
- hellegennes
Re: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη φοβάται τον Κραουνάκη και του κόβει τις συναυλίες για να τον φιμώσει ;;;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Re: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη φοβάται τον Κραουνάκη και του κόβει τις συναυλίες για να τον φιμώσει ;;;
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Αν και δεν είναι του γούστου μου ο Κραουνάκης έχει γράψει κάποια καλά τραγούδια και ο καημένος την ψώνισε.
Πολύ μεγάλος ο Κραουνάκης ακόμα και σε τραγούδια που έγραψε ή διασκεύασε σε φάση γνωστής υποκατηγορίας λαϊκού τραγουδιού.
Π.χ. στο παρακάτω άσμα που έγινε επιτυχία από την κορυφαία Μοσχολιού, για γνωστή ταινία το μετατρέπει και επιλέγει την λαϊκή τραγουδίστρια Χαρά Πομώνη για να δώσει έναν συγκεκριμένο τόνο και προκύπτει άριστη και ηλεκτρισμένη θα λέγαμε ερμηνεία.
πάλι σε είδα
Χτες το βράδυ στ’ όνειρό μου ξανά
Έφευγες μέσα στον αέρα τον ακίνητο
Πάλι σε είδα
Την απόσταση μετρούσες
Κι έναν άλλονε φιλούσες βιαστικά μες στ’ αυτοκίνητο
Πάλι σε είδα
Κάτι καίει το μυαλό μου και κοντεύει να σαλτάρει τώρα,
Νάζια θανατηφόρα, τρεις η ώρα, θα τρελαθώ.
Πάλι σε είδα
Πάλι βλέπω το κορμί σου να σερφάρει μ’ άλλον άντρα τώρα
Μες στης νύχτας το λαβύρινθο
Τώρα σ’ έχει γδύσει, τώρα σε κοιτά,
Τώρα θα σε σβήσει, πάλι σε γλεντά.
Και μισώ τον εαυτό μου
Που σε φέρνει στ’ όνειρό μου
Μούσκεμα ξυπνάω απ’ τα αναφιλητά (δις)
Πάλι σε είδα
Μες στο στόμα μια παρτίδα φιλιά
Πες του τα λόγια που σου έλεγα και σ’ έλειωνα
Πάλι σε είδα
Με τα ίδια μου τα μάτια, να καούνε τα κρεβάτια
Να ’ταν βλέμμα η μαχαιριά, να σ’ αποτέλειωνα
Πάλι σε είδα
Κάτι καίει το μυαλό μου και κοντεύει να σαλτάρει τώρα
νάζια θανατηφόρα, τράβα τώρα μια ρουφηξιά
Πάλι σε είδα
Με τα λάδια τα δικά μου να σπαράζεις έρωτά μου τώρα
Μ’ εκδικείσαι που δε σ’ έδιωξα
Και μισώ τον εαυτό μου
Π.χ. στο παρακάτω άσμα που έγινε επιτυχία από την κορυφαία Μοσχολιού, για γνωστή ταινία το μετατρέπει και επιλέγει την λαϊκή τραγουδίστρια Χαρά Πομώνη για να δώσει έναν συγκεκριμένο τόνο και προκύπτει άριστη και ηλεκτρισμένη θα λέγαμε ερμηνεία.
πάλι σε είδα
Χτες το βράδυ στ’ όνειρό μου ξανά
Έφευγες μέσα στον αέρα τον ακίνητο
Πάλι σε είδα
Την απόσταση μετρούσες
Κι έναν άλλονε φιλούσες βιαστικά μες στ’ αυτοκίνητο
Πάλι σε είδα
Κάτι καίει το μυαλό μου και κοντεύει να σαλτάρει τώρα,
Νάζια θανατηφόρα, τρεις η ώρα, θα τρελαθώ.
Πάλι σε είδα
Πάλι βλέπω το κορμί σου να σερφάρει μ’ άλλον άντρα τώρα
Μες στης νύχτας το λαβύρινθο
Και μισώ τον εαυτό μου
Πάλι σε είδα
Μες στο στόμα μια παρτίδα φιλιά
Πες του τα λόγια που σου έλεγα και σ’ έλειωνα
Πάλι σε είδα
Με τα ίδια μου τα μάτια, να καούνε τα κρεβάτια
Να ’ταν βλέμμα η μαχαιριά, να σ’ αποτέλειωνα
Πάλι σε είδα
Κάτι καίει το μυαλό μου και κοντεύει να σαλτάρει τώρα
νάζια θανατηφόρα, τράβα τώρα μια ρουφηξιά
Πάλι σε είδα
Με τα λάδια τα δικά μου να σπαράζεις έρωτά μου τώρα
Μ’ εκδικείσαι που δε σ’ έδιωξα
Και μισώ τον εαυτό μου
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Ο ντρόσχο είναι μάλλον ο σπουδαιότερος ενεργός Έλληνας τραγουδοποιός αυτήν την στιγμή τόσο από άποψη στεγνής ποσότητας όσο και ποιότητας των τραγουδιών του.hellegennes έγραψε: 22 Μάιος 2021, 13:18Έχει γράψει μερικά καλά, αλλά ας μην υπερβάλλουμε.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Μάιος 2021, 09:21 Ε καλά μη λέμε μαλακίες. Έχει γράψει φοβερά τραγούδια.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- karapialis7
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Καθόλου δεν υπερβάλλουμε. Όταν λέμε ότι έγραψε ωραία τραγούδια βέβαια εννοούμε μόνο μουσική. Στιχουργικά είναι επιπέδου Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Ήταν τυχερός που βρέθηκε με τη Νικολακοπούλου που απογείωσε όποια μουσική έγραψε. Αν θέλει κάποιος να βρει την πραγματική δύναμη πίσω από τα τραγούδια πρέπει να τραβήξει προς Λίνα πλευρά.hellegennes έγραψε: 22 Μάιος 2021, 13:18Έχει γράψει μερικά καλά, αλλά ας μην υπερβάλλουμε.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Μάιος 2021, 09:21 Ε καλά μη λέμε μαλακίες. Έχει γράψει φοβερά τραγούδια.
Θα σου βάλω τραγούδια μόνο από ένα δίσκο.
Δεν είναι θέμα γνώμης. Μεγάλο τραγούδι.
Πάλι από τον ίδιο δίσκο. Σπάνιο πράμα για τα ελληνικά δεδομένα.
Αυτό!sys3x έγραψε: 22 Μάιος 2021, 13:44Ο ντρόσχο είναι μάλλον ο σπουδαιότερος ενεργός Έλληνας τραγουδοποιός αυτήν την στιγμή τόσο από άποψη στεγνής ποσότητας όσο και ποιότητας των τραγουδιών του.hellegennes έγραψε: 22 Μάιος 2021, 13:18Έχει γράψει μερικά καλά, αλλά ας μην υπερβάλλουμε.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Μάιος 2021, 09:21 Ε καλά μη λέμε μαλακίες. Έχει γράψει φοβερά τραγούδια.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Μάιος 2021, 14:29Καθόλου δεν υπερβάλλουμε. Όταν λέμε ότι έγραψε ωραία τραγούδια βέβαια εννοούμε μόνο μουσική. Στιχουργικά είναι επιπέδου Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Ήταν τυχερός που βρέθηκε με τη Νικολακοπούλου που απογείωσε όποια μουσική έγραψε. Αν θέλει κάποιος να βρει την πραγματική δύναμη πίσω από τα τραγούδια πρέπει να τραβήξει προς Λίνα πλευρά.hellegennes έγραψε: 22 Μάιος 2021, 13:18Έχει γράψει μερικά καλά, αλλά ας μην υπερβάλλουμε.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Μάιος 2021, 09:21 Ε καλά μη λέμε μαλακίες. Έχει γράψει φοβερά τραγούδια.
............and welcome back
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Γειά σου αλάνι. Έληξε το περμαμπάν μου κι επέστρεψα. Το ίδιο σκοπεύω να κάνω και κάνα μήνα αφού πεθάνω. Τα 'χω μιλημένα με τον διαχειριστή.georgebi έγραψε: 22 Μάιος 2021, 14:36Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Μάιος 2021, 14:29Καθόλου δεν υπερβάλλουμε. Όταν λέμε ότι έγραψε ωραία τραγούδια βέβαια εννοούμε μόνο μουσική. Στιχουργικά είναι επιπέδου Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Ήταν τυχερός που βρέθηκε με τη Νικολακοπούλου που απογείωσε όποια μουσική έγραψε. Αν θέλει κάποιος να βρει την πραγματική δύναμη πίσω από τα τραγούδια πρέπει να τραβήξει προς Λίνα πλευρά.
![]()
![]()
............and welcome back
Έτσι.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Μάιος 2021, 14:29Καθόλου δεν υπερβάλλουμε. Όταν λέμε ότι έγραψε ωραία τραγούδια βέβαια εννοούμε μόνο μουσική. Στιχουργικά είναι επιπέδου Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Ήταν τυχερός που βρέθηκε με τη Νικολακοπούλου που απογείωσε όποια μουσική έγραψε. Αν θέλει κάποιος να βρει την πραγματική δύναμη πίσω από τα τραγούδια πρέπει να τραβήξει προς Λίνα πλευρά.hellegennes έγραψε: 22 Μάιος 2021, 13:18Έχει γράψει μερικά καλά, αλλά ας μην υπερβάλλουμε.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Μάιος 2021, 09:21 Ε καλά μη λέμε μαλακίες. Έχει γράψει φοβερά τραγούδια.
Θέλω να προσθέσω, αν επιτρέπεται, ότι προσωπικά δεν με πειράζει καθόλου το γεγονός ότι είναι πουστόχοντρος, καθόλου όμως, εφόσον είναι αυτός εν-τάξει.
Αλλά, έχω ένα θεματάκι με την ζαιοσύνη του η οποία βαράει κόκκινο, τόσο κόκκινο δε που αυτός ο ίδιος ο Αλέξης ο Τσίπρας φαντάζει κίτρινος δίπλα του.
Θέλω να πω δηλαδή ότι μέχρι και ο κύριος Αλέξης Τσίπρας, πάντα σε σχέση, μου είναι πολύ πιο συμπαθής ως ζαίος (ότι και να σημαίνει αυτό και φυσικά υποθέτοντας ότι υπάρχει εξαρχής κάτι τέτοιο, δηλαδή sympathy for the zaios - disclaimer: μιλάμε για τις μη κλινικές περιπτώσεις σρζ και σε ανθρωπινό πλαίσιο πάντα).
Είμαστε πάρα πολύ τυχεροί πάντως που έχουμε όλοι στην Ελλάδα την δυνατότητα να εκτεθούμε, είναι πολύ καλό γενικά να υπάρχουν επιλογές, η ποικιλία εξάλλου είναι ευλογημένη μέχρι και από τον ίδιο τον αλλάχ, ευτυχώς που δεν είμαστε μουσουλμάνοι δηλαδή.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Κι εμένα μου είναι συμπαθής ο Αλέξης. Κάποτε μάλιστα πίστευα ότι είναι η μετενσάρκωση του Τσε. Όταν είδα όμως ότι έβγαλε έρπη επειδή τον κοίταξε λοξά ένας γερμανός έχασα πάσα ιδέα.sys3x έγραψε: 22 Μάιος 2021, 14:46Έτσι.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Μάιος 2021, 14:29Καθόλου δεν υπερβάλλουμε. Όταν λέμε ότι έγραψε ωραία τραγούδια βέβαια εννοούμε μόνο μουσική. Στιχουργικά είναι επιπέδου Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Ήταν τυχερός που βρέθηκε με τη Νικολακοπούλου που απογείωσε όποια μουσική έγραψε. Αν θέλει κάποιος να βρει την πραγματική δύναμη πίσω από τα τραγούδια πρέπει να τραβήξει προς Λίνα πλευρά.
Θέλω να προσθέσω, αν επιτρέπεται, ότι προσωπικά δεν με πειράζει καθόλου το γεγονός ότι είναι πουστόχοντρος, καθόλου όμως, εφόσον είναι αυτός εν-τάξει.
Αλλά, έχω ένα θεματάκι με την ζαιοσύνη του η οποία βαράει κόκκινο, τόσο κόκκινο δε που αυτός ο ίδιος ο Αλέξης ο Τσίπρας φαντάζει κίτρινος δίπλα του.
Θέλω να πω δηλαδή ότι μέχρι και ο κύριος Αλέξης Τσίπρας, πάντα σε σχέση, μου είναι πολύ πιο συμπαθής ως ζαίος (ότι και να σημαίνει αυτό και φυσικά υποθέτοντας ότι υπάρχει εξαρχής κάτι τέτοιο, δηλαδή sympathy for the zaios - disclaimer: μιλάμε για τις μη κλινικές περιπτώσεις σρζ και σε ανθρωπινό πλαίσιο πάντα).
Είμαστε πάρα πολύ τυχεροί πάντως που έχουμε όλοι στην Ελλάδα την δυνατότητα να εκτεθούμε, είναι πολύ καλό γενικά να υπάρχουν επιλογές, η ποικιλία εξάλλου είναι ευλογημένη μέχρι και από τον ίδιο τον αλλάχ, ευτυχώς που δεν είμαστε μουσουλμάνοι δηλαδή.
Δεν το ξέρουμε γιατί ζούμε εδώ μα η ελευθερία έκφρασης στην ελλάδα δεν βρίσκει ανάλογό της πουθενά αλλού στον κόσμο. Είναι περίεργο. Περίεργο επίσης είναι το γεγονός ότι μια τέτοια μικρή και γαμημένη πατόκορφα χώρα έβγαλε από τα σπλάχνα της τέτοιους τεράστιους τραγουδοποιούς που, το λέω με όλη την ειλικρίνεια, δεν βρίσκουν ανάλογο πουθενά αλλού.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ο Σταμάτης Κραουνάκης είναι η Νέα Βεμπω.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Ελληγενή τι κάνεις έξω από το μαγαζί σου ντυμένος στα πορτοκαλιά;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mitharadir
-