!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι τραγούδι θα διαλέγατε για να ρίξετε μια γυναίκα; ή
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Τι τραγούδι θα διαλέγατε για να ρίξετε μια γυναίκα; ή
Τύπε μου, αν μετά από τόσα τραγούδια δεν σου κάνει κανένα, πάρε καλύτερα ένα ρόπαλο.
My Life had stood, a Loaded Gun
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Πουν' τη... την χρειαζόμαστε!John Brown Gun Club έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 23:57βαλε ρε φιλε εκει κανα Ντρεικ, καμια Ριαννα, καμια Νικι Μιναζ η τελος παντων ρωτα τη νύχτα για πιο εξαντρικ πραγματα.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 23:54 Σόρυ τώρα αλλά έκανα μια παρατήρηση ... πολλοί έχουν σταματήσει σε μια εποχή. Δηλαδή έχουν σταματήσει να ασχολούνται με την μουσική, αυτομάτως αυτό δηλώνει και την ηλικία τους.
Είπαμε open mind... θα με καταστρέψετε!
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Θα μου το βάλει στον κώλο, παίζει καράτε. Σοβαρά δεν κάνω πλάκα.aljawn έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 00:00 Τύπε μου, αν μετά από τόσα τραγούδια δεν σου κάνει κανένα, πάρε καλύτερα ένα ρόπαλο.
Να βάλει καλύτερα αυτό που θα γίνει μόδα με τις πρόσφατες εξελίξεις.
My Life had stood, a Loaded Gun
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
pylothess Με τους Night wish κάτι πήγες να κάνεις... τώρα το χαλάς.
είπα να βάλω κάτι μοντέρνα μωρέ να πιάσω λίγο το κλίμα της εποχής. Τουλάχιστον πριν με τις ροκιές είχα μια ποιότητα. Το ίδιο και με τα Γαλλικά που έβαλα. Άντε καληνύχτα κουράστηκα. Συνεχίζω αύριο.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 00:08 pylothess Με τους Night wish κάτι πήγες να κάνεις... τώρα το χαλάς.
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Αυτό με τον Ramazzotti τελικά είναι διαμαντάκι για πολλούς και διάφορους λόγους...μετά από επεξεργασία
Θα πρέπει να μεταφράζω όμως μερικά που έχει και στα ιταλικά.
Μου το τραγουδούσαν καμιά 30ριά μαθήτριες 5-6 φορές στην πενθήμερη στο λεωφορείο. Στο τέλος ο οδηγός δεν άντεξε και τράβηξε χειρόφρενο. Μετά αναγκάστηκα κι άλλαξα λεωφορείο
Εγώ αν ήμουν οδηγός θα είχε τραβήξει AK-47 και θα κατέβαζα δυο βότκες μονορούφι .Στύγιος έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 00:17
Μου το τραγουδούσαν καμιά 30ριά μαθήτριες 5-6 φορές στην πενθήμερη στο λεωφορείο. Στο τέλος ο οδηγός δεν άντεξε και τράβηξε χειρόφρενο. Μετά αναγκάστηκα κι άλλαξα λεωφορείο![]()
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Σε πληροφορώ πάντως ουδεμία σχέση με τις μαθήτριές σου.βασικά δεν μπορώ να βρω σχέση με καμιά άλλη γυναίκα... ίσως με την lara croft να έχουν κάποια κοινά.Στύγιος έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 00:17 Μου το τραγουδούσαν καμιά 30ριά μαθήτριες 5-6 φορές στην πενθήμερη στο λεωφορείο. Στο τέλος ο οδηγός δεν άντεξε και τράβηξε χειρόφρενο. Μετά αναγκάστηκα κι άλλαξα λεωφορείο![]()
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις
- 1522 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής