!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κάψιμο τουρκικής σημαίας, θα καταδικάσει η πολιτεία;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Re: Κάψιμο τουρκικής σημαίας, θα καταδικάσει η πολιτεία;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

John Brown Gun Club έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:18 ...
ρε φελε, μη μιλας γι αμορφωσια, εσυ ειδικα
Έχεις δίκιο! Η αμορφωσιά της αριστεράς είναι τόσο επική και τόσο εμφανής που δεν χρειάζεται να πεί κανείς τίποτε παραπάνω...

Τα τελευταία χρόνια κάνατε μεγάλα λάθη. Υπάρχει ένα ρητό που λέει: είναι καλύτερα να μένεις σιωπηλός και να θεωρείσαι αμόρφωτος παρά να μιλάς και να διαλύεις κάθε αμφιβολία. Και εσείς τα τελευταία χρόνια είπατε πολλά, πάρα πολλά...
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Fluffy έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 09:31 Σε αντισυγκεντρώσεις για την λειτουργία της ayasofya κάηκε κάποια τουρκική σημαία. Είναι οι Έλληνες βάρβαροι στην συμπεριφορά τους; Εννοώ ως κράτος και παρακράτος. Αν καλώς έγινε τότε καλά έκανε καινή Τουρκία και άλλαξε το μουσειακό καθεστώς στης ayasosya;

Εσύ θα καταδικάσεις το κάψιμο της αμερικανικής σημαίας που γίνεται σε συγκεντρώσεις του ΚΚΕ ή είσαι βάρβαρος;
Άβαταρ μέλους
Coral

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Coral »

Οι όμορφες σημαίες...
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Highlander έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:43 ...
Είναι παρωχημένος ο αντιεθνικισμός και δεν είναι ο εθνικισμός; :smt005:
Είμαι σίγουρος πως έχεις τις δικές σου εξηγήσεις για αυτά που γίνονται στην Ρωσία στην Ουκρανία, στην Πολωνία, στην Ουγγαρία αλλά και σε άλλα μέρη. Ταυτόχρονα, είμαι σίγουρος πως δεν έχεις ακούσει ποτέ κάποια έννοια όπως το Brexit. Αλλά και να έχεις ακούσει είμαι σίγουρος πως έχεις τις δικές σου εξηγήσεις.

Είμαι επίσης σίγουρος πως δεν ξέρεις τι γίνεται στα σύνορα Πακιστάν-Ινδίας η στα σύνορα Κίνας-Ινδίας. Αλλά και να ξέρεις είμαι σίγουρος πως και για αυτά έχεις τις δικές σου εξηγήσεις.

Τέλος είμαι σίγουρος πως δεν εχεις ιδέα για το τι γίνεται δίπλα στην Τουρκία. Αλλά και να ξέρεις, είμαι σίγουρος πως έχεις τις δικές σου εξηγήσεις.

Δυστυχώς, ζείς σε ένα καταπράσινο λιβάδι και βοσκάς αμέριμνος χορτάρι, σαν το καλό προβατάκι που είσαι. Μόνο που γύρω-γύρω έχουν αρχίσει και μαζεύνται οι λύκοι...
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας »

πατησιωτης έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 15:23
Fluffy έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 09:31 Σε αντισυγκεντρώσεις για την λειτουργία της ayasofya κάηκε κάποια τουρκική σημαία. Είναι οι Έλληνες βάρβαροι στην συμπεριφορά τους; Εννοώ ως κράτος και παρακράτος. Αν καλώς έγινε τότε καλά έκανε καινή Τουρκία και άλλαξε το μουσειακό καθεστώς στης ayasosya;

Εσύ θα καταδικάσεις το κάψιμο της αμερικανικής σημαίας που γίνεται σε συγκεντρώσεις του ΚΚΕ ή είσαι βάρβαρος;
Υπάρχουν δύο ειδών σημαίες, οι κακές που πρέπει να καίγονται και οι καλές που δεν πρέπει. Μάντεψε σε ποια κατηγορία κατατάσσει ο Fluffy την αμερικανική. :P
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Hector Buas έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 15:28
Highlander έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:43 ...
Είναι παρωχημένος ο αντιεθνικισμός και δεν είναι ο εθνικισμός; :smt005:
Είμαι σίγουρος πως έχεις τις δικές σου εξηγήσεις για αυτά που γίνονται στην Ρωσία στην Ουκρανία, στην Πολωνία, στην Ουγγαρία αλλά και σε άλλα μέρη. Ταυτόχρονα, είμαι σίγουρος πως δεν έχεις ακούσει ποτέ κάποια έννοια όπως το Brexit. Αλλά και να έχεις ακούσει είμαι σίγουρος πως έχεις τις δικές σου εξηγήσεις.

Είμαι επίσης σίγουρος πως δεν ξέρεις τι γίνεται στα σύνορα Πακιστάν-Ινδίας η στα σύνορα Κίνας-Ινδίας. Αλλά και να ξέρεις είμαι σίγουρος πως και για αυτά έχεις τις δικές σου εξηγήσεις.

Τέλος είμαι σίγουρος πως δεν εχεις ιδέα για το τι γίνεται δίπλα στην Τουρκία. Αλλά και να ξέρεις, είμαι σίγουρος πως έχεις τις δικές σου εξηγήσεις.

Δυστυχώς, ζείς σε ένα καταπράσινο λιβάδι και βοσκάς αμέριμνος χορτάρι, σαν το καλό προβατάκι που είσαι. Μόνο που γύρω-γύρω έχουν αρχίσει και μαζεύνται οι λύκοι...
Εντάξει, εσύ αν θες μπορεί να πας να μείνεις στη Ρωσία, την Πολωνία, την Ουκρανία, την Ουγγαρία, την Τουρκία ή σε κάποιο ακόμα πιο καθυστερημένο σημείο του κόσμου, που ανθίσταται στις επιταγές του ελοχιμ Σορος, όπως τα σύνορα Πακιστάν-Ινδίας, εμένα δε μου πέφτει λόγος. :102:
Όσο για το μπρεξιτ βγήκε λόγω των εξηνταπεντάρηδων+.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Highlander έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 15:34 ...
Εντάξει, εσύ αν θες μπορεί να πας να μείνεις στη Ρωσία, την Πολωνία, την Ουκρανία, την Ουγγαρία, την Τουρκία ή σε κάποιο ακόμα πιο καθυστερημένο σημείο του κόσμου, που ανθίσταται στις επιταγές του ελοχιμ Σορος, όπως τα σύνορα Πακιστάν-Ινδίας, εμένα δε μου πέφτει λόγος. :102:
Ο κόσμος έχει αλλάξει και συνεχίζει να αλλάζει με ταχύτητα. Όποιος επιλέγει να τον εξηγεί μεσα από μοντέλα που έχουν χρεωκοπήσει θα βρεθεί αντιμέτωπος με δυσάρεστες εκπλήξεις. Και αυτό ισχύει και για την Ελλάδα που μέχρι σήμερα βόσκαγε σανό στα αριστερά λειβάδια και δεν έβλεπε τι γίνεται γύρω της...
Άβαταρ μέλους
Highlander

Hector Buas έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 15:44
Ο κόσμος έχει αλλάξει και συνεχίζει να αλλάζει με ταχύτητα. Όποιος επιλέγει να τον εξηγεί μεσα από μοντέλα που έχουν χρεωκοπήσει θα βρεθεί αντιμέτωπος με δυσάρεστες εκπλήξεις. Και αυτό ισχύει και για την Ελλάδα που μέχρι σήμερα βόσκαγε σανό στα αριστερά λειβάδια και δεν έβλεπε τι γίνεται γύρω της...
Σωστά, γίνεται όλο και πιο διεθνικός.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

τεν τεν έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:11
sloopy έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 13:29
θα καταδικάσει η πολιτεία;
Για τι την περασες την Ελλαδα για να καταδικασει ;
Για καμια πολιτισμενη Ευρωπαικη χωρα ;
https://twitter.com/HellasJournal/statu ... 68064?s=20
Σοβαρά; το μπαϊράκ σας μέσα πουστότουρκοι.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Highlander έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 16:12
Αν βλέπεις την γιγάντωση της λαθρομετανάστευσης ως διεθνισμό, ίσως και να έχεις δίκιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Highlander έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 16:12 Σωστά, γίνεται όλο και πιο διεθνικός.
ναι. οκ. μεχρι να οργανωθει, να εφοδιαστει με υλικο πολέμου και να επισιτιστει με επαρκη ποσοτητα κρουασανακια στεργιου το διεθνες σωμα περιφρουρησης των ελ συνορων που συγκροτει ο ΟΗΕ και η Παγκοσμια Κυβερνηση, τι γινεται;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Yochanan έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 17:22
Highlander έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 16:12 Σωστά, γίνεται όλο και πιο διεθνικός.
ναι. οκ. μεχρι να οργανωθει, να εφοδιαστει με υλικο πολέμου και να επισιτιστει με επαρκη ποσοτητα κρουασανακια στεργιου το διεθνες σωμα περιφρουρησης των ελ συνορων που συγκροτει ο ΟΗΕ και η Παγκοσμια Κυβερνηση, τι γινεται;
Αφήνουμε τις βλακείες για αοζ από δω μέχρι την γκύπρο.
Άβαταρ μέλους
Highlander

ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 17:07
Highlander έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 16:12

Αν βλέπεις την γιγάντωση της λαθρομετανάστευσης ως διεθνισμό, ίσως και να έχεις δίκιο.
Φυσικά και η μετανάστευση είναι σοβαρό δείγμα διεθνισμού, αλλά όχι το μόνο.
Άβαταρ μέλους
Bandit59

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bandit59 »

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και όχι ayasofia ρε τελειωμένο κομμούνι Φλούφλη! Συναγωνίζεστε τα ''αριστερά'' κοπρόσκυλα ποιός θα φανεί περισσότερο προδότης! Ελεεινοί!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”