!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Α : Σπίτια και Εναλλακτικά σπίτια ......
Re: Α : Σπίτια και Εναλλακτικά σπίτια ......
Πάνα, αυτά είναι σαν τα σπιτάκια των 2 εκ των 3 γουρουνακίων του παραμυθιού, είπαμε, ψάχνουμε την αντισεισμικότητα αυτών των κατασκευών, έχουν αρχίσει και οι πλακες να χορεύουν πεντοζάλι 
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Σουβλίτσα έγραψε: 20 Ιουν 2018, 00:46Τί να σου πω ρε Μπλου, δεν είναι οτι δεν ξέρω οτι έχει ζόρι η εξοχή, είναι που γενικότερα έχω δει αλλιώς τα πράγματα στη ζωή μου, έχω άλλες ανάγκες/προτιμήσεις και είναι που η Αθήνα πια απλώς ειναι μια κολαση.bluerose έγραψε: 20 Ιουν 2018, 00:38Σουβλιτσα. Οταν θες εξοχη απλα πας ενα ΣαββατοκυριακοΣουβλίτσα έγραψε: 20 Ιουν 2018, 00:34 Μπλου, για τα χόρτα θα πάρω κατσίκια
Επειδή εγώ είμαι και μεγαλωμένη στην πόλη και δεν μπορώ εκ των πραγμάτων -λογω φυσικής καταστασης-να κουμαντάρω κατσικια μονη μου, θα φωνάζω τον Άγι πχ καλη ωρα και θα του λεω: θείο, έχω πεντε κατσίκια, ανέλαβε σε παρακαλώ το μπειμπυσιτινγκ τους λιγες ωρε την εβδομαδα και θα τα βρουμε στο ζυγι στον χασάπη μετα![]()
Θα σε ενοχλησει εαν κανεις τετοια αλλαγη.Θελει πολυ σκεψη.
Να φανταστεις το σαββατο πηγα εκδρομη με το καπη.
Ενταξει ειμασταν 3 νεοτερες και καλα ηταν...
Θα το μπορεσεις;;
Να μου πεις, γιατί δεν ψάχνεις κάτι λίγο πιο έξω απο την Αθήνα, δεν ξέρω, όλες αυτες οι περιοχές λίγο πιο εξω απο την Αθήνα, για καποιο λογο δεν μου καθονται καλα
Βασικά, το προτιμότερο για εμενα θα ήταν λίγο πιο έξω από μια επαρχιακή πολη πχ Ναύπλιο (ειναι κοντα και σε διαφορα αλλα μερη που με ενδιαφερουν), το Ναυπλιο ειναι πολύ ομορφη πολη, αν πληξεις δηλαδη στο κτημα σου, πας μια βολτιτσα εκει και εισαι καλα, το κακο πχ που ελεγα και πριν ειναι οτι νομιζω πως το Ναυπλιο αναπτυσσει τουρισμο και μαλλον κακο...(για τα δικα μου γουστα). Το καλο παλι σε αυτην την περιπτωση ειναι οτι μπορεις να εκμεταλλευτεις το οικονομικο οφελος που προκυπτει.
Παντως ΑΘηνα μενω νομιζω πια μονο λογω αναγκης για τους γονεις μου +θεματα υγειας τους (δευερευοντως τα δικα μου)
Επισης ενα μειον στν επαρχια την απομονωμενη ειναι η ασφαλεια. Μεγαλο προβλημα αυτο. Θα χρειαστει να πω σε κανα μπαρμπα Αγι παλι δηλαδη να με βοηθησει -με το αζημιωτο- με μαντροσκυλα
Εδω δεν εχουμε τουρισμό κι ειναι κοντα σε πολη κι οχι λιγο πιο εξω
Συμφωνα με τα δεδομενα σου θελετε εξοχικο κι οχι μετακομιση
Εκει θα ξεσκας και δεν θα ειναι μονιμη εγκατασταση
Εγω ουτε αυτο δε θελω. Ειναι αλλη η φαση
Μπορεις να ψάχνεις στους γυρω νομους σε χωρια πολυ φθηνα σπιτια και να το φτιαχνετε σιγα σιγα με ενφια πχ 50 ευρω. ..
Ειναι κι οι μονιμοι κατοικοι εκει και θα σ αρεσει
Οι ανθρωποι εδω θα μου λειψουν η αληθεια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bluerose την 20 Ιουν 2018, 01:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
είναι το γ@@@μενο στο dna, ή το παίρνεις ή δεν το παίρνεις (βέβαια μπορεί να αναχαιτίζεται και από αλλους παράγοντες)Αγις έγραψε: 20 Ιουν 2018, 01:02
Εχεις το Γορτύνιο δαιμόνιο - μια χαρά θα τα πάς - για κάτι τέτοια θέλουμε στρέμματα![]()
*Φοβού τους Καλαματιανούς
επίσης, αυτό το dna, είναι λιγο γ@@@νο γενικότερα, έχει και διαστάσεις όχι τόσο οφέλιμες, πάντα
(βρήκα -που λέει ο λόγος, εσύ είσαι κουτάβι
bluerose έγραψε: 20 Ιουν 2018, 01:03
Μπορεις να ψάχνεις στους γυρω νομους σε χωρια πολυ φθηνα σπιτια και να το φτιαχνετε σιγα σιγα με ενφια πχ 50 ευρω. ..
Οι ανθρωποι εδω θα μου λειψουν η αληθεια
επίσης, ξέχασα να αναφέρω οτι οι ντοπιοι είναι ένας από τους βασικούς αποθαρρυντικούς λόγους
οι άνθρωποι γενικότερα, δε θέλω ανθρώπους, θέλω να τους βλέπω μόνο οταν επιθυμώ εγώ (όταν θα πηγαινω για ψώνια στην πολη πχ)
Σουβλίτσα έγραψε: 20 Ιουν 2018, 01:07bluerose έγραψε: 20 Ιουν 2018, 01:03
Οι ανθρωποι εδω θα μου λειψουν η αληθεια![]()
![]()
![]()
επίσης, ξέχασα να αναφέρω οτι οι ντοπιοι είναι ένας από τους βασικούς αποθαρρυντικούς λόγους
οι άνθρωποι γενικότερα, δε θέλω ανθρώπους, θέλω να τους βλέπω μόνο οταν επιθυμώ εγώ (όταν θα πηγαινω για ψώνια στην πολη πχ)
![]()
Μια χαρά τα λες σήμερα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αυτό που λες παντως Μπλου, για ετοιμο, παλιο σπιτι που θελει ανακαινιση (πληρη η μερική) έχω κοιτάξει κι έχω βρει κάτι περιπτώσεις...αααχχχχχχχχχ
(και σε νησί)
(και σε νησί)
Εχω παει το 2014Σουβλίτσα έγραψε: 20 Ιουν 2018, 00:54 Εμένα το λες το γιατί? Εγώ στηρίζω!
(ποιό εκκλησάκι? του αγίου Εφραίμ?)
Κι η Νεα Μακρη τι ωραία περιοχη αν και πέρασμα καναμε
Οχι λεω για το εκκλησακι με τα δεντρα στη σκεπή
Πάντως, ως έχουσα Γορτύνιο dna, δεν θα τα κίμιαζα ποτές με τον διάβολο τον ίδιο για να πικάρω τον εχθρό μου!
Μακριαααα από νησιά , τα τμήματα της Αργολίδας που έγραψες μια χαρά είναι.Σουβλίτσα έγραψε: 20 Ιουν 2018, 01:09 Αυτό που λες παντως Μπλου, για ετοιμο, παλιο σπιτι που θελει ανακαινιση (πληρη η μερική) έχω κοιτάξει κι έχω βρει κάτι περιπτώσεις...αααχχχχχχχχχ![]()
(και σε νησί)
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
α, δεν εννοουσα την Νεα Μακρη που ειναι το σκηνωμα, αλλο εννοουσα
Το εκκλησακι της Αγιας Θεοδωρας ειναι στη Βαστα, στην Αρκαδία,αμα βρεις εκδρομη για Αρκαδια να πας
(αλλιως ελα να σε φιλοξενησω εγω να παμε παρεα, θα στειλουμε και καρτ ποσταλ του ΠΟλ)
Αγι, τα μοναδικα νησια που εννοουσα ειναι αυτα που ειναι κοντα στην Αττικη ή η Συρος.
Το συγκεκριμενο για το οποιο μιλαω το βρηκα Συρο, η Συρος εχει ιδιαιτεροτητες σε σχεση με την υπολοιπη νησιωτικη περιοχη και επισης σχετικα κοντα με Αθηνα
Βεβαια, ειναι πιο πολυ στο μυαλο μου γιατι η θαλασσα σε περιοριζει στην εκτατκη αναγκη και δεν ειμαι εγω για τετοια..
Το συγκεκριμενο για το οποιο μιλαω το βρηκα Συρο, η Συρος εχει ιδιαιτεροτητες σε σχεση με την υπολοιπη νησιωτικη περιοχη και επισης σχετικα κοντα με Αθηνα
Βεβαια, ειναι πιο πολυ στο μυαλο μου γιατι η θαλασσα σε περιοριζει στην εκτατκη αναγκη και δεν ειμαι εγω για τετοια..
Ναι οταν πας στο καφε του χωριουΣουβλίτσα έγραψε: 20 Ιουν 2018, 01:07bluerose έγραψε: 20 Ιουν 2018, 01:03
Οι ανθρωποι εδω θα μου λειψουν η αληθεια![]()
![]()
![]()
![]()
Εμενα μαρεσει γιατι ειναι της στιγμης και γενικα οι ανθρωποι εδω
Αλλα οχι η εξοχη. Οι ανθρωποι δε θα πανε ταξιδι για να δουν τη μαμα τους. Εμενα οι δικοι μου ειναι στο κλεινον αστυ
Το περιβαλλον δε μαρεσει συνηθισα στο μπαλκονακι μου το παλιο να καθομαι να διαβαζω κι αν θελω σε 10 λεπτά ειμαι κεντρο για βολτες
Θα την φιλοξενήσω έγω την Μπλουζ στο Δημαρχιακό μέγαρο + δεξίωση προς τιμή της + συναυλια της κας Κοκκορη.
* Σύρος αστο. Το πολύ Σπέτσες - αν και είμαι αντίθετος στας νήσους.
* Σύρος αστο. Το πολύ Σπέτσες - αν και είμαι αντίθετος στας νήσους.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Καταλαβαίνω οτι η μικρογραφία της Σκαλας του Μιλανο σου πέφτει λίγο βαρειά
Πάντως η Ερμούπολη είναι πανέμορφη
Και η Σύρος έχει πανέμορφα κτίρια
(σε αντιθεση πχ με τα πετροκτιστα της Τηνου, εκτος απο αυτο το σοβατισμενο που ποσταρα στο αλλο νημα, η πετρα που χρησιμοποιουν πρωτιστως, δεν μου αρεσει,επίσης παρατηρησα , σε κάτι διακοσμητικά που φτιαχνουν στα γείσα, όλο κατι μασωνικά αστέρια του Δαυιδ σκαλιζαν
)
Πάντως η Ερμούπολη είναι πανέμορφη
Και η Σύρος έχει πανέμορφα κτίρια
(σε αντιθεση πχ με τα πετροκτιστα της Τηνου, εκτος απο αυτο το σοβατισμενο που ποσταρα στο αλλο νημα, η πετρα που χρησιμοποιουν πρωτιστως, δεν μου αρεσει,επίσης παρατηρησα , σε κάτι διακοσμητικά που φτιαχνουν στα γείσα, όλο κατι μασωνικά αστέρια του Δαυιδ σκαλιζαν
Ειδες; Γουστα ειναι σ αλλους αρεσουν τα νησια
Εγω μπορω να φιλοξενησω ωσπου φυγει φυγει
Εχουνε και μοναδες με τοπικα προιοντα εχουνε και λίμνες για ψαρεμα εχουνε και μονές εχουνε και λουτρα
Μετα δε θα μπορω. Το διαμερισμα ειναι μικρουτσικο
Εγω μπορω να φιλοξενησω ωσπου φυγει φυγει
Εχουνε και μοναδες με τοπικα προιοντα εχουνε και λίμνες για ψαρεμα εχουνε και μονές εχουνε και λουτρα
Μετα δε θα μπορω. Το διαμερισμα ειναι μικρουτσικο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 196 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-