Von Mackensen έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 06:45
Άνετα βουλευτής σε μερικά χρονάκια.
Γιατί όχι; Έχει ταλέντο. Καλός μαθητής, πέρασε νομική, δραστήριος με τα κοινά από ανήλικος. Δεν είναι κακό ταλαντούχοι άνθρωποι να ανεβάινουν στην πολιτική. Το αντίθετο είναι κακό, οι ατάλαντοι να κυβερνάνε. Βλέπεις τον γιό του Μητσοτάκη και είσαι σίγουρος οτι θα κυβερτνήσει αυτή τη χώρα.
ωραίο προσόν για τη πολιτική: καλός μαθητής
η πορεία ενός ανθρώπου δεν τελειώνει ούτε κρίνεται στις πανελλήνιες
ωστόσο, έχει δίκιο ο Von Mackensen, αυτό ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ όταν διάβασα την είδηση
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
τεν τεν έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 12:18
Είναι λίγα τα παιδιά των 17 - 18 ετών που ξέρουν τον επαγγελματικό δρόμο που θα ακολουθήσουν.
Του βγάζω το καπέλο του Κώστα, δημιουργεί δυνατό βιογραφικό. Με λίγη προσπάθεια και σωστες κινησεις στο παρασκήνιο στα 30 θα ειναι Βουλευτής.
υπάρχουν και πιο δυνατοί που έγιναν βουλευτές στα 25
στα 30 είναι μετριότητα πλέον
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
Κάποια προγιαγιά είχε βιαστεί από αγαρηνο πειρατή και έμεινε το dna στην οικογένεια. Τώρα που το σκέφτομαι και η κοινωνική συμπεριφορά προς αυτή την θεωρία δείχνει.
Νon4me έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 12:36Ποια ειναι αυτη η δουλεια που στα 30σου μαζι με σπουδες και στρατο το εχεις λυσει ?
Στα 25-26 σου κάνει;
Αξ/κός ή Μηχ/κός ΕΝ από Σχολή.
Αλλά χρειάζεται και 2 μπρούτζινα στο παντελόνι.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Νon4me έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 12:36Ποια ειναι αυτη η δουλεια που στα 30σου μαζι με σπουδες και στρατο το εχεις λυσει ?
Στα 25-26 σου κάνει;
.
και στον ελεύθερο χρόνο σου, μόνος κι έρμος, γράφεις στο πχορουμ.
θάλασσα, θάλασσα, τι μου 'χεις κάνει...
για σένα έχασα κάθε λιμάνι...
Όχι αγοράκι άβγαλτο και άσχετο.
Τώρα είμαι συντ/χος, έχω πάνω από 40 χρόνια δουλειάς και 20 χρόνια γάμου στην πλάτη.
Το μπάρκο είναι το πρώτο σκαλί. Μετά είναι τα γραφεία.
Ο ανιψιός μου έβγαλε τον Ασπρόπυργο, έγινε 2ος Μηχ/κός, σπούδασε Marine Engineer στην Σκωτία και τώρα είναι Αρχιμηχανικός σε ναυτιλιακή.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Nandros έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 19:02
Στα 25-26 σου κάνει;
.
και στον ελεύθερο χρόνο σου, μόνος κι έρμος, γράφεις στο πχορουμ.
θάλασσα, θάλασσα, τι μου 'χεις κάνει...
για σένα έχασα κάθε λιμάνι...
Όχι αγοράκι άβγαλτο και άσχετο.
Τώρα είμαι συντ/χος, έχω πάνω από 40 χρόνια δουλειάς και 20 χρόνια γάμου στην πλάτη.
Το μπάρκο είναι το πρώτο σκαλί. Μετά είναι τα γραφεία.
Ο ανιψιός μου έβγαλε τον Ασπρόπυργο, έγινε 2ος Μηχ/κός, σπούδασε Marine Engineer στην Σκωτία και τώρα είναι Αρχιμηχανικός σε ναυτιλιακή.
.
Κι αν βρέθηκα μαζί σου μια βραδιά με την μοίρα μου μαλώνω
Σαν κύμα ταξιδεύω τον ντουνιά και αγάπη δεν στεριώνω
Η θάλασσα μου πήρε την καρδιά
Και εγώ ζωή δεν έχω στη στεριά
Στα 25-26 σου κάνει;
Να το έχεις λύσει λέμε, όχι να δουλεύεις μέχρι τα γεράματα.
Στα 30 με λίγη τύχη θα έχει εκλεγεί σε 2 βουλευτικές εκλογές και θα έχει μόνιμη σύνταξη.
Ξέρεις κάτι; πέρα από την πλάκα, υπάρχει κάτι που λέγεται αυτοεκτίμηση.
Καλύτερα τίμια δουλειά (για μένα μέχρι τα 60) παρά αλήτης πολιτικάντης, να κοροϊδεύει τον κοσμάκη.
.
Nandros έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 19:02Στα 25-26 σου κάνει;
Να το έχεις λύσει λέμε, όχι να δουλεύεις μέχρι τα γεράματα.
Στα 30 με λίγη τύχη θα έχει εκλεγεί σε 2 βουλευτικές εκλογές και θα έχει μόνιμη σύνταξη.
Ξέρεις κάτι; πέρα από την πλάκα, υπάρχει κάτι που λέγεται αυτοεκτίμηση.
Καλύτερα τίμια δουλειά (για μένα μέχρι τα 60) παρά αλήτης πολιτικάντης, να κοροϊδεύει τον κοσμάκη.
.
Μαζί σου
Αλλά σε αυτό το θέμα συζητάμε για το μέλλον του Κώστα. Πως τον βλέπεις θα διστάσει να πουλήσει ελπίδα και επαναστα;
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.