Και τι παει να πει αυτό; Δικαιολογία είναι; Κι εμένα ο ανηψιός μου είναι 2 ετών και λέει ότι θέλει να βγαίνει βόλτες "μόδος" (εννοεί "μόνος"). Να τον αφήσουμε;Naida έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 20:51Πλάκα κάνεις; τα ζω από πρώτο χέρι με την ανηψια μου..Με έχει αφήσει άφωνη. Τρέχουν τρομακτικά γρήγορα από τις ηλικίες τους.Νταρνάκας έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 20:40Ο σωστός όρος θα έλεγα ότι είναι "μεγαλοφέρνουν". Μια σημερινή 14χρονη συμπεριφέρεται και συζητά σε ότι έχει σχέση με γκομενικά κ.τ.λ όπως μια αρκετά μεγαλύτερή της κοπέλα, 18+. Και όχι μόνο οι 14χρονες, από πολύ πιο μικρή ηλικία συμβαίνει αυτό, από 9-10 χρονών και δεν κάνω καθόλου πλάκα. Έχω βρει ραβασάκια από τέτοιες ηλικίες κι έχω πάθει πλάκα, αναρωτιόμουν μετά "μα είναι δυνατόν μια σταλιά σκατό να σκέφτεται και να γράφει τέτοια πράγματα;;;"Naida έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 18:20
Οι 14χρονες πλέον είναι πολύ σεξουαλικες. Εντάξει από τα 15 είναι οκ αλλά τι 14 τι 15. Το θέμα είναι ότι είναι σεξουαλικες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καθηγητής Γυμνασίου στην Ηλιούπολη συνελήφθη γιατί είχε σχέση με 14χρονη!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Καθηγητής Γυμνασίου στην Ηλιούπολη συνελήφθη γιατί είχε σχέση με 14χρονη!
Ζούμε σε ένα σύστημα.
AlienWay έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 20:54Και τι παει να πει αυτό; Δικαιολογία είναι; Κι εμένα ο ανηψιός μου είναι 2 ετών και λέει ότι θέλει να βγαίνει βόλτες "μόδος" (εννοεί "μόνος"). Να τον αφήσουμε;Naida έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 20:51Πλάκα κάνεις; τα ζω από πρώτο χέρι με την ανηψια μου..Με έχει αφήσει άφωνη. Τρέχουν τρομακτικά γρήγορα από τις ηλικίες τους.Νταρνάκας έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 20:40
Ο σωστός όρος θα έλεγα ότι είναι "μεγαλοφέρνουν". Μια σημερινή 14χρονη συμπεριφέρεται και συζητά σε ότι έχει σχέση με γκομενικά κ.τ.λ όπως μια αρκετά μεγαλύτερή της κοπέλα, 18+. Και όχι μόνο οι 14χρονες, από πολύ πιο μικρή ηλικία συμβαίνει αυτό, από 9-10 χρονών και δεν κάνω καθόλου πλάκα. Έχω βρει ραβασάκια από τέτοιες ηλικίες κι έχω πάθει πλάκα, αναρωτιόμουν μετά "μα είναι δυνατόν μια σταλιά σκατό να σκέφτεται και να γράφει τέτοια πράγματα;;;"
Διάβασες να γράφω ότι πρέπει να τα αφήνουμε να κάνουν ότι θέλουν; είναι πολύ δύσκολες ηλικίες και με τα σοσιαλ δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
τωρα βέβαια αυτή που λες παίζει να ήταν και 19 20........μήπως να πας να αράξεις στο γκαράζ κανένα 5ωρο;Νon4me έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 20:31Ετσι ακριβως . Και περα απο το 44 ειναι και ο καθηγητης - τον οποιο εμπιστευεται ο γονιος για τη διαπαιδαγωγηση του παιδιου του οχι να κοιταζει πως να το πηδηξει .gassim έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 20:22Τα 14χρονα καλά κάνουν και είναι προκλητικά, ειναι 14.NKVD_SMERSH έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 20:09 Καλά... Εδώ και δεκαετίες τα περισσότερα δεκατετράχρονα είναι προκλητικά...
1996 - 1997, Δευτέρα Γυμνασίου, από τις 19 συμμαθήτριες, οι 10 είχαν ήδη ολοκληρωμένη σχέση...
Ο άλλος που είναι 44 είναι το πρόβλημα.
Καθε ενηλικας σε μερικα πραγματα εχει θεσει ορια .
Ημουν πριν κατι μερες στο γκαραζ και περναει μια πιτσιρικα θα ταν λυκειο απο 1η ως 3τη . Κατι σε αντριανα λιμα σε παιδικο με σκουλαρικακι στη μυτη κλπ . Ε για 10 μετρα πριν περασει μπροστα μου με κοιταζε στα ματια - μια οτιδηποτε μπουρδα και να την ελεγα η να γελουσα μπορει να με επιανε κουβεντα . Τα ορια ομως ειναι ορια .![]()
Καλό είναι να τα συμβουλεύουμε να χαίρονται τα καλά της ηλικίας τους και να μη βιάζονται να χωθούν στα ξεφτιλίκια των επόμενων ηλικιών. Χωρίς όμως να τα καταπιέζουμε. Αν επιμείνουν, τότε να λέμε "καλά, κάνε ό,τι νομίζεις"Naida έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 20:55AlienWay έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 20:54Και τι παει να πει αυτό; Δικαιολογία είναι; Κι εμένα ο ανηψιός μου είναι 2 ετών και λέει ότι θέλει να βγαίνει βόλτες "μόδος" (εννοεί "μόνος"). Να τον αφήσουμε;Naida έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 20:51
Πλάκα κάνεις; τα ζω από πρώτο χέρι με την ανηψια μου..Με έχει αφήσει άφωνη. Τρέχουν τρομακτικά γρήγορα από τις ηλικίες τους.
Διάβασες να γράφω ότι πρέπει να τα αφήνουμε να κάνουν ότι θέλουν; είναι πολύ δύσκολες ηλικίες και με τα σοσιαλ δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ναι και σε ακούνε και όλοι μαζί τραγουδάτε σε κύκλο το happy life.AlienWay έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 21:01Καλό είναι να τα συμβουλεύουμε να χαίρονται τα καλά της ηλικίας τους και να μη βιάζονται να χωθούν στα ξεφτιλίκια των επόμενων ηλικιών. Χωρίς όμως να τα καταπιέζουμε. Αν επιμείνουν, τότε να λέμε "καλά, κάνε ό,τι νομίζεις"Naida έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 20:55AlienWay έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 20:54
Και τι παει να πει αυτό; Δικαιολογία είναι; Κι εμένα ο ανηψιός μου είναι 2 ετών και λέει ότι θέλει να βγαίνει βόλτες "μόδος" (εννοεί "μόνος"). Να τον αφήσουμε;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Eίναι άλλο πράγμα οι Λολίτες και άλλος ένας παντρεμένος* εκπαιδευτικός. Οι πρώτες ανεξαρτήτως του πόσο προκλητικές μπορεί να γίνουν (και είναι σίγουρο ότι μπορούν) έχουν σαφώς το ελαφρυντικό της νεαρής ηλικίας. Ο δεύτερος, είναι παντελώς αναξιόπιστο άτομο.Naida έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 20:51Πλάκα κάνεις; τα ζω από πρώτο χέρι με την ανηψια μου..Με έχει αφήσει άφωνη. Τρέχουν τρομακτικά γρήγορα από τις ηλικίες τους.Νταρνάκας έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 20:40Ο σωστός όρος θα έλεγα ότι είναι "μεγαλοφέρνουν". Μια σημερινή 14χρονη συμπεριφέρεται και συζητά σε ότι έχει σχέση με γκομενικά κ.τ.λ όπως μια αρκετά μεγαλύτερή της κοπέλα, 18+. Και όχι μόνο οι 14χρονες, από πολύ πιο μικρή ηλικία συμβαίνει αυτό, από 9-10 χρονών και δεν κάνω καθόλου πλάκα. Έχω βρει ραβασάκια από τέτοιες ηλικίες κι έχω πάθει πλάκα, αναρωτιόμουν μετά "μα είναι δυνατόν μια σταλιά σκατό να σκέφτεται και να γράφει τέτοια πράγματα;;;"Naida έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 18:20
Οι 14χρονες πλέον είναι πολύ σεξουαλικες. Εντάξει από τα 15 είναι οκ αλλά τι 14 τι 15. Το θέμα είναι ότι είναι σεξουαλικες.
*Και για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις αναφορικά με το αν θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν ήταν ελεύθερος ή με σχέση εκτός γάμου, δίνω έμφαση γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις εκτίθεται ανεπανόρθωτα και η οικογένεια του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κάποιοι δεν με ακούνε αλλά έχω πειθώ σε γενικές γραμμές.Naida έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 21:02Ναι και σε ακούνε και όλοι μαζί τραγουδάτε σε κύκλο το happy life.AlienWay έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 21:01Καλό είναι να τα συμβουλεύουμε να χαίρονται τα καλά της ηλικίας τους και να μη βιάζονται να χωθούν στα ξεφτιλίκια των επόμενων ηλικιών. Χωρίς όμως να τα καταπιέζουμε. Αν επιμείνουν, τότε να λέμε "καλά, κάνε ό,τι νομίζεις"Naida έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 20:55
Ζούμε σε ένα σύστημα.
'Εχω δει και χειρότερα.Νταρνάκας έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 20:40Ο σωστός όρος θα έλεγα ότι είναι "μεγαλοφέρνουν". Μια σημερινή 14χρονη συμπεριφέρεται και συζητά σε ότι έχει σχέση με γκομενικά κ.τ.λ όπως μια αρκετά μεγαλύτερή της κοπέλα, 18+. Και όχι μόνο οι 14χρονες, από πολύ πιο μικρή ηλικία συμβαίνει αυτό, από 9-10 χρονών και δεν κάνω καθόλου πλάκα. Έχω βρει ραβασάκια από τέτοιες ηλικίες κι έχω πάθει πλάκα, αναρωτιόμουν μετά "μα είναι δυνατόν μια σταλιά σκατό να σκέφτεται και να γράφει τέτοια πράγματα;;;"
Οι λολιτες δεν έχουν λόγο να έχουν τάμα στην ελαφρυντικό. Δεν μπορούν να κατηγορηθουν για κάτι. Την ευθύνη την έχει πάντα ο ενήλικος. Παντα και εξολοκλήρου.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 21:03Eίναι άλλο πράγμα οι Λολίτες και άλλος ένας παντρεμένος* εκπαιδευτικός. Οι πρώτες ανεξαρτήτως του πόσο προκλητικές μπορεί να γίνουν (και είναι σίγουρο ότι μπορούν) έχουν σαφώς το ελαφρυντικό της νεαρής ηλικίας. Ο δεύτερος, είναι παντελώς αναξιόπιστο άτομο.Naida έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 20:51Πλάκα κάνεις; τα ζω από πρώτο χέρι με την ανηψια μου..Με έχει αφήσει άφωνη. Τρέχουν τρομακτικά γρήγορα από τις ηλικίες τους.Νταρνάκας έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 20:40
Ο σωστός όρος θα έλεγα ότι είναι "μεγαλοφέρνουν". Μια σημερινή 14χρονη συμπεριφέρεται και συζητά σε ότι έχει σχέση με γκομενικά κ.τ.λ όπως μια αρκετά μεγαλύτερή της κοπέλα, 18+. Και όχι μόνο οι 14χρονες, από πολύ πιο μικρή ηλικία συμβαίνει αυτό, από 9-10 χρονών και δεν κάνω καθόλου πλάκα. Έχω βρει ραβασάκια από τέτοιες ηλικίες κι έχω πάθει πλάκα, αναρωτιόμουν μετά "μα είναι δυνατόν μια σταλιά σκατό να σκέφτεται και να γράφει τέτοια πράγματα;;;"
*Και για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις αναφορικά με το αν θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν ήταν ελεύθερος ή με σχέση εκτός γάμου, δίνω έμφαση γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις εκτίθεται ανεπανόρθωτα και η οικογένεια του.
Είμαι σίγουρη. Όταν αντιμετωπισεις το 14χρονο παιδί σου τικτοκιασμενο και ινσταγκραμιασμενο, έλα να μου ξαναπείς για την πειθώ σου.AlienWay έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 21:07Κάποιοι δεν με ακούνε αλλά έχω πειθώ σε γενικές γραμμές.Naida έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 21:02Ναι και σε ακούνε και όλοι μαζί τραγουδάτε σε κύκλο το happy life.AlienWay έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 21:01 Καλό είναι να τα συμβουλεύουμε να χαίρονται τα καλά της ηλικίας τους και να μη βιάζονται να χωθούν στα ξεφτιλίκια των επόμενων ηλικιών. Χωρίς όμως να τα καταπιέζουμε. Αν επιμείνουν, τότε να λέμε "καλά, κάνε ό,τι νομίζεις"
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Νταξ το ότι οι σημερινές 14χρονες φαίνονται πιο μεγάλες απο τις παλιές, σε γενικές γραμμές και όχι για όλες, ισχύει.
Ναι..και;
Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι παιδιά και είναι ενήλικες; Ε...ανήλικες είναι.Μήπως να χειροκροτήσουμε και την παιδεραστία;
Το ''παιδί ''δεν έχει να κάνει με την σωματική διάπλαση.
Χμ θυμίζει λίγο αυτό που λένε κάποιοι όταν βιάζεται μια γυναίκα ότι αφού φόραγε μίνι καλά να πάθει.Κάτι ανάλογο είναι.Αφού μεγαλοδείχνουν τα σημερινά 14χρονα δεν είναι παιδιά.
Νταξ καμία άλλη βλακεία θα δούμε;
Ναι..και;
Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι παιδιά και είναι ενήλικες; Ε...ανήλικες είναι.Μήπως να χειροκροτήσουμε και την παιδεραστία;
Το ''παιδί ''δεν έχει να κάνει με την σωματική διάπλαση.
Χμ θυμίζει λίγο αυτό που λένε κάποιοι όταν βιάζεται μια γυναίκα ότι αφού φόραγε μίνι καλά να πάθει.Κάτι ανάλογο είναι.Αφού μεγαλοδείχνουν τα σημερινά 14χρονα δεν είναι παιδιά.
Νταξ καμία άλλη βλακεία θα δούμε;
-
Von Mackensen
Λυπάμαι τη γυναίκα και τα παιδιά του. (πέρα από το θύμα φυσικά).
Εγώ ως εκπαιδευτικός δεν τον λυπάμαι καθόλου . Να απολυθεί και να φυλακιστεί .Dura lex sed lex.Von Mackensen έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 21:25 Λυπάμαι τη γυναίκα και τα παιδιά του. (πέρα από το θύμα φυσικά).
Ούτε ο άλλος νομίζω είπε ότι τον λυπάταιΣτύγιος έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 21:34Εγώ ως εκπαιδευτικός δεν τον λυπάμαι καθόλου . Να απολυθεί και να φυλακιστεί .Dura lex sed lex.Von Mackensen έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 21:25 Λυπάμαι τη γυναίκα και τα παιδιά του. (πέρα από το θύμα φυσικά).
Εχω φτιάξει προφίλ σε ανήλικη ξαδέρφη μου. την έγραψα σε ομάδες με εφηβικά manga, με ποπ τραγουδιστές, με εφηβική λογοτεχνία και γενικά με πράγματα της ηλικίας της. Κάτι σαν "μανίνα".Naida έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 21:19Οι λολιτες δεν έχουν λόγο να έχουν τάμα στην ελαφρυντικό. Δεν μπορούν να κατηγορηθουν για κάτι. Την ευθύνη την έχει πάντα ο ενήλικος. Παντα και εξολοκλήρου.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 21:03Eίναι άλλο πράγμα οι Λολίτες και άλλος ένας παντρεμένος* εκπαιδευτικός. Οι πρώτες ανεξαρτήτως του πόσο προκλητικές μπορεί να γίνουν (και είναι σίγουρο ότι μπορούν) έχουν σαφώς το ελαφρυντικό της νεαρής ηλικίας. Ο δεύτερος, είναι παντελώς αναξιόπιστο άτομο.Naida έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 20:51
Πλάκα κάνεις; τα ζω από πρώτο χέρι με την ανηψια μου..Με έχει αφήσει άφωνη. Τρέχουν τρομακτικά γρήγορα από τις ηλικίες τους.
Είμαι σίγουρη. Όταν αντιμετωπισεις το 14χρονο παιδί σου τικτοκιασμενο και ινσταγκραμιασμενο, έλα να μου ξαναπείς για την πειθώ σου.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 108 Απαντήσεις
- 2465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 1 Απαντήσεις