Ευχαριστώ ,κρατά τα κορίτσια ..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δημοσκόπηση πρώτου θέματος: Κασιδιάρης 5ο κόμμα
Re: Δημοσκόπηση πρώτου θέματος: Κασιδιάρης 5ο κόμμα
Λοιπόν χρυσές μου , πείτε ότι θέλετε. Άμα θέλετε πλεκουμε και πουλόβερ . Το κίνημα της βελόνας . Αι σιχτηρ.
- Golden Age
Με τους αντι-Κας.Kiki mat έγραψε: 12 Ιουν 2020, 16:31Σε μένα τι το λές ; Και ιδέες περί τίνος θέματος να πάρω ; Εγώ μαζί με ποιους;Golden Age έγραψε: 12 Ιουν 2020, 15:11Κάντε υπομονή, χρειάζεται περισσότερα κουράγια να το χωνέψετε απο ότι οι αντιτρμαπικοί στην Αμερική.Kiki mat έγραψε: 12 Ιουν 2020, 15:01 Ψυχοθεραπεία τον και πειστον ότι στον πάτο είναι κτήνος και να προεβετε σε συλλογικές ενέργειες ΚκΕνα δείτε την κρυμμένη πτυχή του να βγει να μοιράζει μπουκέτα και να λέμε μετά αυτή είναι η πραγματική υπόσταση ...![]()
Να, πάρε ιδέες:
ΚάσιουςGolden Age έγραψε: 12 Ιουν 2020, 17:09Με τους αντι-Κας.Kiki mat έγραψε: 12 Ιουν 2020, 16:31Σε μένα τι το λές ; Και ιδέες περί τίνος θέματος να πάρω ; Εγώ μαζί με ποιους;Golden Age έγραψε: 12 Ιουν 2020, 15:11
Κάντε υπομονή, χρειάζεται περισσότερα κουράγια να το χωνέψετε απο ότι οι αντιτρμαπικοί στην Αμερική.![]()
Να, πάρε ιδέες:
Γιατί στράβωσες βρε.Kiki mat έγραψε: 12 Ιουν 2020, 16:51 Λοιπόν χρυσές μου , πείτε ότι θέλετε. Άμα θέλετε πλεκουμε και πουλόβερ . Το κίνημα της βελόνας . Αι σιχτηρ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Eθνικοκοινωνιστης
ο αλαφουζος εβαλε την χ.α. στην βουλη για να εκβιαζει την νδουλα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ελήφθη, προχώρα στο παρασύνθημα, εγώ έκανα αυγοφέτες σήμερα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν ξέρω, εγώ βλέπω αριστεροδεξιό ΠΟΝΟ και μ' αρέσει. Και μόνο γι' αυτό αξίζει να τον ψηφίσει κανείς τον Κάς.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 12 Ιουν 2020, 17:31ο αλαφουζος εβαλε την χ.α. στην βουλη για να εκβιαζει την νδουλα![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Eθνικοκοινωνιστης
τα ιδια λεγατε και για τον καμμενοKauldron έγραψε: 12 Ιουν 2020, 17:46Δεν ξέρω, εγώ βλέπω αριστεροδεξιό ΠΟΝΟ και μ' αρέσει. Και μόνο γι' αυτό αξίζει να τον ψηφίσει κανείς τον Κάς.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 12 Ιουν 2020, 17:31ο αλαφουζος εβαλε την χ.α. στην βουλη για να εκβιαζει την νδουλα![]()
και μονο για τους νοικοκυραιους και boomers που ξανασυγκεντρωνει ειναι χαμενο απο χερι
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Λές να συνεργαστεί ο Κάς με τη νουδού? Ή με τον σύριζα?Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 12 Ιουν 2020, 17:47τα ιδια λεγατε και για τον καμμενοKauldron έγραψε: 12 Ιουν 2020, 17:46Δεν ξέρω, εγώ βλέπω αριστεροδεξιό ΠΟΝΟ και μ' αρέσει. Και μόνο γι' αυτό αξίζει να τον ψηφίσει κανείς τον Κάς.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 12 Ιουν 2020, 17:31
ο αλαφουζος εβαλε την χ.α. στην βουλη για να εκβιαζει την νδουλα![]()
και μονο για τους νοικοκυραιους που ξανασυγκεντρωνει ειναι χαμενο απο χερι![]()
Άστο, δεν υπάρχει σύγκριση.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Eθνικοκοινωνιστης
οχι απλως θα λειτουργησει ως δεξαμενη βουλευτων για την νδουλα οπως εχουμε διαπιστωσει απο αποκομματα μιας χρυσης χρησης σε ολες τις περιπτωσεις 
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ούτε κι αυτό παίζει. Δεν είναι Μπουμπούκος ο Κάς, και ούτε θα ειναι και οι βουλευτές που θα επιλέξει αν, βέβαια, τελικά μπεί Βουλή.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 12 Ιουν 2020, 17:51 οχι απλως θα λειτουργησει ως δεξαμενη βουλευτων για την νδουλα οπως εχουμε διαπιστωσει απο αποκομματα μιας χρυσης χρησης σε ολες τις περιπτωσεις![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Eθνικοκοινωνιστης
οκ θα φερουν την αναγεννηση οι πρωην κρατικα σιτιζομενοι και οι λουμπεν μικροαστοιKauldron έγραψε: 12 Ιουν 2020, 17:53Ούτε κι αυτό παίζει. Δεν είναι Μπουμπούκος ο Κάς, και ούτε θα ειναι και οι βουλευτές που θα επιλέξει αν, βέβαια, τελικά μπεί Βουλή.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 12 Ιουν 2020, 17:51 οχι απλως θα λειτουργησει ως δεξαμενη βουλευτων για την νδουλα οπως εχουμε διαπιστωσει απο αποκομματα μιας χρυσης χρησης σε ολες τις περιπτωσεις![]()
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
karadeniz1
μονο ο τζημερος μπορει να τσακισει το σταλινικο κατεστημενο του 74 και να γκρεμισει ολα τα αριστερα κομματα οπως την κατεξεφτελισμενη νουδουλαKauldron έγραψε: 12 Ιουν 2020, 17:46Δεν ξέρω, εγώ βλέπω αριστεροδεξιό ΠΟΝΟ και μ' αρέσει. Και μόνο γι' αυτό αξίζει να τον ψηφίσει κανείς τον Κάς.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 12 Ιουν 2020, 17:31ο αλαφουζος εβαλε την χ.α. στην βουλη για να εκβιαζει την νδουλα![]()
αρα ψηφιζουμε τζημερο!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 407 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-