!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πειθαρχική δίωξη στον εκπαιδευτικό Μηλιαζημ Τζεμαλι στην Ξάνθη για τις αναρτήσεις του στο Facebook
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Πειθαρχική δίωξη στον εκπαιδευτικό Μηλιαζημ Τζεμαλι στην Ξάνθη για τις αναρτήσεις του στο Facebook
Τον ρουφηξαν πάλι τα εθνικια. Με τις υγείες τους.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Highlander
Re: Πειθαρχική δίωξη στον εκπαιδευτικό Μηλιαζημ Τζεμαλι στην Ξάνθη για τις αναρτήσεις του στο Facebook
Θα αναφέρει κάποιος τι έγραψε ή θα συνεχίσετε τους ελιγμούς; 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Νομίζω πως αν κάποιους μουσουλμάνος της Θράκης θέλει να αυτοπροσδιοριζεται ως Τούρκος, είναι δικαίωμα του. Αυτό το συγκλονιστικο.
Χωρίς "νομίζω κλπ".Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Αύγ 2020, 16:19Νομίζω πως αν κάποιους μουσουλμάνος της Θράκης θέλει να αυτοπροσδιοριζεται ως Τούρκος, είναι δικαίωμα του. Αυτό το συγκλονιστικο.
Σε όλα τα δημοσιεύματα που διάβασα μιλάνε για δύο "αντιρατσιστικές" μεταφορές άρθρων στο facebook και για οργουελικές πρακτικές κλπ
Από τη στιγμή λοιπόν που αθωώθηκε ο εκπαιδευτικός, θέλω να να ξέρω τι έγραψε ώστε να το συγκρίνω με τις σχετικές αναρτήσεις του οποιουδήποτε άλλου πολίτη.
Γιατί σαφώς δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθώ την άποψη του κάθε εμμονικού κεερφατζή ή κεντρώου μπουλουμοτζανετάκου ως μοντέλο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Highlander
Οποίο ασυνάρτητο παραλήρημαΓΑΛΗ έγραψε: 07 Αύγ 2020, 16:28Χωρίς "νομίζω κλπ".Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Αύγ 2020, 16:19Νομίζω πως αν κάποιους μουσουλμάνος της Θράκης θέλει να αυτοπροσδιοριζεται ως Τούρκος, είναι δικαίωμα του. Αυτό το συγκλονιστικο.
Σε όλα τα δημοσιεύματα που διάβασα μιλάνε για δύο "αντιρατσιστικές" μεταφορές άρθρων στο facebook και για οργουελικές πρακτικές κλπ
Από τη στιγμή λοιπόν που αθωώθηκε ο εκπαιδευτικός, θέλω να να ξέρω τι έγραψε ώστε να το συγκρίνω με τις σχετικές αναρτήσεις του οποιουδήποτε άλλου πολίτη.
Γιατί σαφώς δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθώ την άποψη του κάθε εμμονικού κεερφατζή ή κεντρώου μπουλουμοτζανετάκου ως μοντέλο.
Εγώ πάντως διάβασα ότι παρέθεσε δύο άρθρα για αλληλεγγυη υπέρ των προσφύγων.
Κι εγώ τα ίδια διάβασα χαζούλη. Και το έχω ήδη αναφέρει.Highlander έγραψε: 07 Αύγ 2020, 16:32Οποίο ασυνάρτητο παραλήρημαΓΑΛΗ έγραψε: 07 Αύγ 2020, 16:28Χωρίς "νομίζω κλπ".Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Αύγ 2020, 16:19
Νομίζω πως αν κάποιους μουσουλμάνος της Θράκης θέλει να αυτοπροσδιοριζεται ως Τούρκος, είναι δικαίωμα του. Αυτό το συγκλονιστικο.
Γιατί σαφώς δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθώ την άποψη του κάθε εμμονικού κεερφατζή ή κεντρώου μπουλουμοτζανετάκου ως μοντέλο.![]()
Εγώ πάντως διάβασα ότι παρέθεσε δύο άρθρα για αλληλεγγυη υπέρ των προσφύγων.
Αν δεν καταλαβαίνεις τι ρωτάω, μην με κουράζεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Τίποτα προσβλητικό η ρατσιστικό δεν είδα να λέει, άρα μια χαρά. Αν δεν είναι καλός στη δουλειά του, να τον διώξουν. Όλα τα άλλα είναι επικίνδυνα εθνοταλιμπανιλικια, και μίσος για τις μειονότητες.
Και σ' αυτό έχω αναφερθεί. Οι αναρτήσεις του ίδιου μ' ενδιαφέρουν και όχι η άποψη σου.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Αύγ 2020, 16:38 Τίποτα προσβλητικό η ρατσιστικό δεν είδα να λέει, άρα μια χαρά. Αν δεν είναι καλός στη δουλειά του, να τον διώξουν. Όλα τα άλλα είναι επικίνδυνα εθνοταλιμπανιλικια, και μίσος για τις μειονότητες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Βιγκανοπαστουρμάδες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 970 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age