Βρε δεν αστειεύομαι, μου συνέβη.Beria έγραψε: 04 Ιουν 2020, 19:49Στο ΜΙΤ κάνεις γιόγκα;Cecily Anne έγραψε: 04 Ιουν 2020, 19:48foscilis έγραψε: 04 Ιουν 2020, 15:57
Συγνώμη όταν ξεκινά με Χαιρετισμούς στον Σούρια (θεό Ήλιο του Ινδουισμού, πηγή κάθε ζωής κλπ) τι ακριβώς φαντάζεται ότι κάνει αυτή η ψωλού;
Δηλαδή σοβαρά νομίζουν ότι όλα αυτά είναι απλά ασκήσεις που σκέφτηκαν οι ινδοί για να δείχνεις τον κώλο σου;
Kαι ο χαιρετισμός στον Ήλιο κλπ πες πάει καλά. Στην ελληνική έκδοση λένε κάτι παπαριές τύπου "νιώσε τα μιτοχόνδριά σου να παράγουν ενέργεια".![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Beria, λάβε θέση.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- Cecily Anne
Re: Beria, λάβε θέση.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
https://www.iefimerida.gr/news/247743/m ... kes-tehnesBeria έγραψε: 04 Ιουν 2020, 16:31 Όλες οι ανατολικές πολεμικές τέχνες (άντε αν όχι όλες, οι περισσότερες) είναι συνδεδεμένες με θρησκευτικές τελετουργίες.
Θα βγαίνει η εκκλησία και θα βγάζει φετφαδες και για το καράτε και το Ζιου Ζιτσου;
Ανοησίες μου φαίνονται αυτά
Με έδωσες καταπληκτική ιδέα!Σενέκας έγραψε: 04 Ιουν 2020, 19:51επικούρεια φιλοσοφία..foscilis έγραψε: 04 Ιουν 2020, 15:57Συγνώμη όταν ξεκινά με Χαιρετισμούς στον Σούρια (θεό Ήλιο του Ινδουισμού, πηγή κάθε ζωής κλπ) τι ακριβώς φαντάζεται ότι κάνει αυτή η ψωλού;Namrail έγραψε: 04 Ιουν 2020, 15:25
Άκουγα σε ένα ράδιο στο αμάξι, όπου είχαν βγάλει μια "καθηγήτρια γιόγκα" και επεμενε ότι είναι πιστή χριστιανή και δεν καταλαβαίνει τη στάση της εκκλησίας.
Δηλαδή σοβαρά νομίζουν ότι όλα αυτά είναι απλά ασκήσεις που σκέφτηκαν οι ινδοί για να δείχνεις τον κώλο σου;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Κ συ γιογκού είσαι μαρή;Cecily Anne έγραψε: 04 Ιουν 2020, 19:55Βρε δεν αστειεύομαι, μου συνέβη.Beria έγραψε: 04 Ιουν 2020, 19:49Στο ΜΙΤ κάνεις γιόγκα;Cecily Anne έγραψε: 04 Ιουν 2020, 19:48
Kαι ο χαιρετισμός στον Ήλιο κλπ πες πάει καλά. Στην ελληνική έκδοση λένε κάτι παπαριές τύπου "νιώσε τα μιτοχόνδριά σου να παράγουν ενέργεια".![]()
![]()
.
.
- Cecily Anne
Μπα. Δεν μου ταίριαξε από την πρώτη μέρα.sys3x έγραψε: 04 Ιουν 2020, 19:59Κ συ γιογκού είσαι μαρή;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μα νίγκα.Cecily Anne έγραψε: 04 Ιουν 2020, 20:01Μπα. Δεν μου ταίριαξε από την πρώτη μέρα.Δε θα με χάλαγε να την έχω στο μιουτ και να αποκτήσω απλά την ελαστικότητά της.
.
.
άστα αυτά και ψήσου να ψαρέψουμε που κάνει γιόγκα και τι ώρεςsys3x έγραψε: 04 Ιουν 2020, 19:58Με έδωσες καταπληκτική ιδέα!Σενέκας έγραψε: 04 Ιουν 2020, 19:51επικούρεια φιλοσοφία..foscilis έγραψε: 04 Ιουν 2020, 15:57
Συγνώμη όταν ξεκινά με Χαιρετισμούς στον Σούρια (θεό Ήλιο του Ινδουισμού, πηγή κάθε ζωής κλπ) τι ακριβώς φαντάζεται ότι κάνει αυτή η ψωλού;
![]()
viewtopic.php?f=13&t=21249&p=1243686&hi ... 1#p1243654
αυτο ειναι ενα προβλημα. εκανες τη μαλακια και μεγαλωσες, επρεπε να μην ξεπερασεις ποτε τα 25, αντε 30, κι ας λεει η μαλακισμενη η ταυτοτητα σου οτι εισαι ακομη και 80.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Είμαι Σαλόνικα μάνμου, αλλιώς θα ψηνόμουν, αγρίως.Σενέκας έγραψε: 04 Ιουν 2020, 20:02άστα αυτά και ψήσου να ψαρέψουμε που κάνει γιόγκα και τι ώρες
viewtopic.php?f=13&t=21249&p=1243686&hi ... 1#p1243654
.
.
Όχι και ένα πρόβλημα, αυτό είναι προβληματάρα δικέμου (με όλο το σεβασμό).
.
.
πωρε φιλε, ελαστικοτητα, τι μου θυμησες τωρα.. παει καμμια 10ετια, να στειλω;Cecily Anne έγραψε: 04 Ιουν 2020, 20:01
Μπα. Δεν μου ταίριαξε από την πρώτη μέρα.Δε θα με χάλαγε να την έχω στο μιουτ και να αποκτήσω απλά την ελαστικότητά της.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Cecily Anne
Όχι, είσαι παντρεμένος.Ασέβαστος έγραψε: 04 Ιουν 2020, 20:05πωρε φιλε, ελαστικοτητα, τι μου θυμησες τωρα.. παει καμμια 10ετια, να στειλω;Cecily Anne έγραψε: 04 Ιουν 2020, 20:01
Μπα. Δεν μου ταίριαξε από την πρώτη μέρα.Δε θα με χάλαγε να την έχω στο μιουτ και να αποκτήσω απλά την ελαστικότητά της.
Εμένα μου έφυγε η μαγκιά, ειδικά με τις γριές. Ελαστικότητα όχι μαλακίες.
Νομίζω ότι τα έχουμε ξαναπεί, αλλά έχει πολύ μεγάλη σημασία ποια πρακτική γιόγκα έκανεςCecily Anne έγραψε: 04 Ιουν 2020, 20:01Μπα. Δεν μου ταίριαξε από την πρώτη μέρα.Δε θα με χάλαγε να την έχω στο μιουτ και να αποκτήσω απλά την ελαστικότητά της.
Μπορεί να κάνεις Χάθα για μεσήλικες κυρίες που θέλουν να ξεπιαστούν, μπορεί να κάνεις και Αστάνγκα που είναι εξαιρετικά απαιτητική.
Το πιο κλασικό στην Αστάνγκα είναι που έρχονται συχνά οι γκόμενοι των κοριτσιών που κάνουν γιόγκα και οι οποίοι έχουν το ίδιο ύφος:
'εμείς κάνουμε TRX ή βάρη και ηρθαμε να δούμε αυτή την χαζομάρα που κάνετε εσείς εδώ'
όλοι ξεκινούν με κρυφογελάκια τους χαιρετισμούς (να, το λέγαμε ότι είναι για κυρίες) και όλοι -μηδενός εξαιρουμένου- κλαίνε στο μισάωρο όταν έχει ξεκινήσει η πρακτική.
Κανείς τους δεν βγάζει την πρώτη σειρά
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Είχα στήσει κάτι οπτικοακουστικά σε ένα γιογκοτέτχοιο πέρσι - πρόπερσι, το έχει μία λέητ 50άρα γκόμενα (παλιά γκόμενα του φίλου που με έστειλε να βοηθήσω), απίστευτο σώμα (όχι απλά για την ηλικία, γενικά, βυζάρες, κωλάρα) και το έκανε ότι ήθελε, το κακό είναι ότι μιλούσε, μιλούσε πολύ, ο φίλος με είπε κιόλας μη κολλάς γουστάρει πιτσιρικάδες, έκανα την δουλειά μου κι όπου φύγει φύγει, δεν την πάλεψα.Cecily Anne έγραψε: 04 Ιουν 2020, 20:06Όχι, είσαι παντρεμένος.Ασέβαστος έγραψε: 04 Ιουν 2020, 20:05πωρε φιλε, ελαστικοτητα, τι μου θυμησες τωρα.. παει καμμια 10ετια, να στειλω;Cecily Anne έγραψε: 04 Ιουν 2020, 20:01
Εμένα μου έφυγε η μαγκιά, ειδικά με τις γριές. Ελαστικότητα όχι μαλακίες.
Παιδιά μου σκάνε τα σκηνικά όλα ένα ένα τώρα και αρχίζω να ανησυχώ.
.
.
- Cecily Anne
Όχι, εγώ είχα την ανάποδη σειρά. Επειδή αρνιόμουν να γυμναστώ, λέω ας ξεκινήσω χαλαρά με κάτι. Πάω σε μία σχολή και είχε γιόγκα και πιλάτες. Γιόγκα είχα ξανακάνει μια φορά φοιτήτρια στο εξωτερικό και μας είχαν πετάξει από την τάξη, διότι το προσκύνα το θεό ήλιο στα γερμανικά είχε πολύ γέλιο. Τεσπα ξαναδοκίμασα γιόγκα (δεν ξέρω τι από όλα ήταν, ένα μάθημα πήγα) και δεν έκατσε. Μετά πήγα 3 μήνες πιλάτες στην ίδια, ΟΚ ήταν σχετικά, αλλά μεταξύ μας, βαριόμουν.Beria έγραψε: 04 Ιουν 2020, 20:11
Νομίζω ότι τα έχουμε ξαναπεί, αλλά έχει πολύ μεγάλη σημασία ποια πρακτική γιόγκα έκανες
Μπορεί να κάνεις Χάθα για μεσήλικες κυρίες που θέλουν να ξεπιαστούν, μπορεί να κάνεις και Αστάνγκα που είναι εξαιρετικά απαιτητική.
Το πιο κλασικό στην Αστάνγκα είναι που έρχονται συχνά οι γκόμενοι των κοριτσιών που κάνουν γιόγκα και οι οποίοι έχουν το ίδιο ύφος:
'εμείς κάνουμε TRX ή βάρη και ηρθαμε να δούμε αυτή την χαζομάρα που κάνετε εσείς εδώ'
όλοι ξεκινούν με κρυφογελάκια τους χαιρετισμούς (να, το λέγαμε ότι είναι για κυρίες) και όλοι -μηδενός εξαιρουμένου- κλαίνε στο μισάωρο όταν έχει ξεκινήσει η πρακτική.
Κανείς τους δεν βγάζει την πρώτη σειρά
Ε και μου λέει ένας τούμπανος φίλος μια μέρα, δεν έρχεσαι από το μαγαζί που ξεκινάω πέρσοναλ; Ε και πήγα. Ε κι αυτό ήταν. Έρωτας με το πρώτο βαράκι.
Άτιμη καραντίνα, ξαναγίναμε κιοφτέδες.
Ναι, αλλά δεν σου είπε κανείς να πιάσεις την επιδημιολογική ανάλυση του Κόβιντ μαζί της.sys3x έγραψε: 04 Ιουν 2020, 20:13
Είχα στήσει κάτι οπτικοακουστικά σε ένα γιογκοτέτχοιο πέρσι - πρόπερσι, το έχει μία λέητ 50άρα γκόμενα (παλιά γκόμενα του φίλου που με έστειλε να βοηθήσω), απίστευτο σώμα (όχι απλά για την ηλικία, γενικά, βυζάρες, κωλάρα) και το έκανε ότι ήθελε, το κακό είναι ότι μιλούσε, μιλούσε πολύ, ο φίλος με είπε κιόλας μη κολλάς γουστάρει πιτσιρικάδες, έκανα την δουλειά μου κι όπου φύγει φύγει, δεν την πάλεψα.
Παιδιά μου σκάνε τα σκηνικά όλα ένα ένα τώρα και αρχίζω να ανησυχώ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 569 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hades
-
- 2 Απαντήσεις