Άρα μηδενική εμπειρία, μελέτη και ακαδημαϊκό έστω ψάξιμο.Ασέβαστος έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:59τα συναντησα γραμμενα σε βιβλια, η με λογια των πιστων. πως θα μπορουσα να εχω συναντησει στην πραγματικοτητα πραγματα που δεν υπαρχουν; κι αν τα ειχα συννατησει πως θα ελεγα οτι δεν υπαρχουν;Otto Weininger έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:48Ρε συ με δουλεύεις ; Μου λες πως πως ο,τι έτυχε να συναντήσεις ήταν μούφα. Σε ρωτάω τι από τα παραπάνω που αναφέρεις έχεις συναντήσει και μου απαντάς τίποτα.Ασέβαστος έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:44
τι να συναντησω; τιποτα, αφου δεν υπαρχουντι θα μπορουσα να εχω συναντησει; παρθενες που γεννανε η μαγους;
εχω συναντησει τους εκπροσωπους, αυτους που λενε οτι ολα αυτα υπαρχουν. και ηταν ολοφανερο οτι ηταν ειτε εντελως χαζοι, ειτε ειχαν κατι να κερδισουν απο την πιστη στο υπερφυσικο (απατεωνες). μιλω για τους φανατικους, οχι τον μεσο ανθρωπο που λεει "πιστευω" ετσι κουτουρου, χωρις να ξερει καν σε τι πιστευει.
Έχεις ακόμα δρόμο για να μπορείς να κοροϊδεύεις όσους πιστεύουν σε αυτά. Αρκέσου στο να λες ότι εσύ δεν πιστεύεις και τέλος.