!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ζαιοι μια χαρα το πατε

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Re: Ζαιοι μια χαρα το πατε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

foscilis έγραψε: 01 Μάιος 2020, 11:37 Του ΣΥΡΙΖΑ στις δημόσιες υπηρεσίες.

Οι προϊστάμενοι και υπάλληλοι που πρόσκεινται κομματικά στον ΣΥΡΙΖΑ.

Τι επειδή είστε "οι καλοί" δεν είστε κομματικός μηχανισμός;

Και σε παρακαλώ πολύ μην προσβάλλεις τη νοημοσύνη μου ισχυριζόμενος ότι αυτά είναι υπερβολές. Η μισή Ελλάδα δουλεύει στο Δημόσιο και όλη έχει περάσει από αυτό σαν μαθητές ή φαντάροι. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει με τα κόμματα.
Το κομματικός μηχανισμός του σύριζα είναι αντίστοιχα αστείο με το Αλβανός τουρίστας το 90.

Γνωρίζω από την άλλη πόσο εντατικά γίνονταν οι μαζωξεις στις τοπικές τις ΝΔ πέριξ των εκλογών για να διαμοιραστουν οι θεσεις και τα οφφικια στο Δημόσιο .
Ωσάν τους Σταυροφόρους το 1204 με τα εδάφη του Βυζαντίου
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
CRWH
Phorum.gr user: CRWH

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από CRWH »

Λογικό μιας και τα μέτρα είναι ξεκάθαρα ψηφοθηρικά, ότι τους πεί ο Θεοδωρικάκος.

Με πολιτική επιδομάτων όπως ο ΣΥΡΙΖΑ με τα 400ευρα/200 ευρα μάζεψε δημοσκοπικά τον κάθε πικραμένο μπατίρη.

Επίσης δεν υπάρχει Ιδιωτικός υπάλληλος που αν ερωτηθει αυτή τη στιγμή δεν θα δηλώσει ότι αυτή η κυβέρνηση δεν είναι η καλύτερη στην ιστορία της Δημοκρατίας και λογικό, ούτε ο Κουτσούμπας δεν θα έπαιρνε τέτοια μέτρα. (που χου :καθαρίστρια που δουλεύει μαύρα προσέχοντας γυναίκες με μόλις 2 ώρες τη μέρα ασφάλιση σε μαγαζί =800 ευρα. Εταιρεία με 2(+) εταίρους = 800 και για τους 2(+) δηλαδή ούτε τα έξοδα της επιχείρησης στο 90%, δεν μιλάω καν για τα οικογενειακά έξοδα εκεί αν έχεις στην άκρη αλλιώς πείνα, αδειες άγραφες αβέρτα σε ΔΥ κτλπ)

Οταν τελειώσει η προστασία των απολύσεων που δεν θα μείνει υπάλληλος να απασχολείται βέβαια το παραμύθι των δημοσκοπικών διαφορών θα τελειώσει από τους ίδιους τους ιδιωτικούς υπαλλήλους που το δημιούργησαν και θα καταλάβουν πάλι οι νεοδημοκράτες ότι πόνταραν σε λάθος ψηφοφόρους.

Καλώ τους νεοδημοκράτες του φόρουμ που ξέρω ότι περνάει η γνώμη τους (ξεκάθαρα περιορισμένης ευθύνης πρώην χρήστης σκαρφάλωσε σε κυβερνητική θέση (σε αυτή τη κυβέρνηση όχι ό άλλος ο Σαμαρικός :lol: ) να τους συνετίσουν γιατί έρχεται δημοσκοπική λαίλαπα από φθινόπωρο.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Και σε παρακαλώ πολύ μην προσβάλλεις τη νοημοσύνη μου ισχυριζόμενος ότι αυτά είναι υπερβολές. Η μισή Ελλάδα δουλεύει στο Δημόσιο και όλη έχει περάσει από αυτό σαν μαθητές ή φαντάροι. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει με τα κόμματα.
Εχω γνωστο νεοδημοκρατη ΔΥ που πριν τις εκλογες το σκεφτοταν να ψηφισει ΝΔ γιατι οπως μου ειπε στην υπηρεσια ακουγοταν οτι η ΝΔ θελει την αξιολογηση ως μεσο για να κανει απολυσεις.Και δεν μιλαμε για κανεναν κλητηρα ή κανενα αγραμματο τσουτσεκι που μπηκε απο το παραθυρο.
Πρεπει να ειχε πεσει μεγαλη τρομοκρατια.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 01 Μάιος 2020, 11:45

Το κομματικός μηχανισμός του σύριζα είναι αντίστοιχα αστείο με το Αλβανός τουρίστας το 90.
Δε νομίζω ότι έχει την ίδια φωτογραφική τεκμηρίωση.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

Εικόνα

Πέρα από τα συγκυριακά, τον ιό, τις αυξομειώσεις των κομμάτων κλπ, για μένα αυτό είναι το πλέον αξιοσημείωτο στοιχείο, το οποίο επαναλαμβάνεται σε όλες τις έρευνες, όλων των εταιριών. Η πολύ χαμηλή αποδοχή του νταουλιέρη, σταθερά από το 2016 και έπειτα είτε είναι στην κυβέρνηση ή στην αντιπολίτευση.

Μουλάρι ο Αστραχάν.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Μεχρι τωρα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εχει κατι ουσιαστικο να χρησιμοποιησει εναντιον του Κουλη αλλα για μενα το κλειδι θα ειναι τι θα γινει με την οικονομια οταν ξανανοιξει...Η ανεργια εχει παρει ανηφορο, υπαρχουνε τεραστιες τρυπες στα δημοσια οικονομικα, εκει να δουμε..Βεβαια θα υπαρξει χαλαρωση πιεσεων απο πλευρας ΕΕ αλλα το θεμα παραμενει: τι θα κανει η κυβερνηση για ολους τους νεους ανεργους, τις κλειστες επιχειρησεις το φορολογικο.

Εκει θα δοκιμαστει η κυβερνηση και λογικα θα αρχισουνε να πεφτουνε και τα ποσοστα.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
oldjedi
Phorum.gr user: oldjedi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από oldjedi »

CRWH έγραψε: 01 Μάιος 2020, 11:45 Λογικό μιας και τα μέτρα είναι ξεκάθαρα ψηφοθηρικά, ότι τους πεί ο Θεοδωρικάκος.

Με πολιτική επιδομάτων όπως ο ΣΥΡΙΖΑ με τα 400ευρα/200 ευρα μάζεψε δημοσκοπικά τον κάθε πικραμένο μπατίρη.

Επίσης δεν υπάρχει Ιδιωτικός υπάλληλος που αν ερωτηθει αυτή τη στιγμή δεν θα δηλώσει ότι αυτή η κυβέρνηση δεν είναι η καλύτερη στην ιστορία της Δημοκρατίας και λογικό, ούτε ο Κουτσούμπας δεν θα έπαιρνε τέτοια μέτρα. (που χου :καθαρίστρια που δουλεύει μαύρα προσέχοντας γυναίκες με μόλις 2 ώρες τη μέρα ασφάλιση σε μαγαζί =800 ευρα. Εταιρεία με 2(+) εταίρους = 800 και για τους 2(+) δηλαδή ούτε τα έξοδα της επιχείρησης στο 90%, δεν μιλάω καν για τα οικογενειακά έξοδα εκεί αν έχεις στην άκρη αλλιώς πείνα, αδειες άγραφες αβέρτα σε ΔΥ κτλπ)

Οταν τελειώσει η προστασία των απολύσεων που δεν θα μείνει υπάλληλος να απασχολείται βέβαια το παραμύθι των δημοσκοπικών διαφορών θα τελειώσει από τους ίδιους τους ιδιωτικούς υπαλλήλους που το δημιούργησαν και θα καταλάβουν πάλι οι νεοδημοκράτες ότι πόνταραν σε λάθος ψηφοφόρους.

Καλώ τους νεοδημοκράτες του φόρουμ που ξέρω ότι περνάει η γνώμη τους (ξεκάθαρα περιορισμένης ευθύνης πρώην χρήστης σκαρφάλωσε σε κυβερνητική θέση (σε αυτή τη κυβέρνηση όχι ό άλλος ο Σαμαρικός :lol: ) να τους συνετίσουν γιατί έρχεται δημοσκοπική λαίλαπα από φθινόπωρο.
:)

Με την σειρα μου καλω καθε νοημονα χρηστη του φορουμ , να μας πει για ποιον λογο θα ψηφιζε σημερα ΣΥΡΙΖΑ, εχοντας προσφατες αναμνησεις απο τα πουρα του Τσιπρα , τις κομπινες του Παππα , το υφος και το ηθος του Πολακη και απο την γενικωτερη φορομπηχτικη πολιτικη που εφαρμοσε η αριστερα ...
Ειτε αρεσει ειτε οχι η αριστερα απετυχε και η συγκριση της διακυβερνησης Συριζα , με αυτην που διανυουμε με την ΝΔουλα ειναι εις βαρος του ΣΥΡΙΖΑ ...
Ο ΣΥΡΙΖΑ , αυτη την στιγμη , δεν εχει να δωσει τιποτα στους ψηφοφορους του παρα αδειες υποσχεσεις ...Οραμα = 0 ... Σχεδιο = 0...προτασεις ;; ανυπαρκτες ... Το μονο που κανει ειναι μια ανευρη αντιπολιτευση , με μαξιμαλιστικες προτασεις που ξερει πολυ καλα οτι ποτε δεν προκειται να ληφθουν υπ'οψιν γιατι απλα ειναι ανεφαρμοστες ...

Προτιμωτερη σαν αντιπολιτευση και σαν παρουσια ειναι η Φωφη και απειρως πιο σοβαρη στις προτασεις της ...Πολυ καλυτερη παρουσια απο τον Τσιπρα ...

:wave:
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

under έγραψε: 01 Μάιος 2020, 11:47

Εχω γνωστο νεοδημοκρατη ΔΥ που πριν τις εκλογες το σκεφτοταν να ψηφισει ΝΔ γιατι οπως μου ειπε στην υπηρεσια ακουγοταν οτι η ΝΔ θελει την αξιολογηση ως μεσο για να κανει απολυσεις.Και δεν μιλαμε για κανεναν κλητηρα ή κανενα αγραμματο τσουτσεκι που μπηκε απο το παραθυρο.
Αλήθεια είναι αυτό. Το άκουγα από πολλούς ΔΥ, ζαίους ή μη.
Η προπαγάνδα ζαίων στους ΔΥ είχε ξεκινήσει επί Σαμαρά όταν ο Μητσοτάκης ήταν υπουργός. Και συνεχίζεται αμείωτα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

CRWH έγραψε: 01 Μάιος 2020, 11:45 Καλώ τους νεοδημοκράτες του φόρουμ που ξέρω ότι περνάει η γνώμη τους (ξεκάθαρα περιορισμένης ευθύνης πρώην χρήστης σκαρφάλωσε σε κυβερνητική θέση (σε αυτή τη κυβέρνηση όχι ό άλλος ο Σαμαρικός :lol: ) να τους συνετίσουν γιατί έρχεται δημοσκοπική λαίλαπα από φθινόπωρο.
:smt096 ΠΧΟΡΟΥΜ ΙΣΧΥΡΟ :smt096

αλήθεια έχομε τόσο δυνατά σελέμπς!;
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

under έγραψε: 01 Μάιος 2020, 11:47

Το ξέρω. Εγώ έχω ραχηλμακρικιά η-μακεδονία-είναι-ελληνική που στην υπηρεσία της λέγανε ότι δεν παίζει να μην τους απολύσει ο Κούλης και έτσι ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ. Αν ψήφισε αυτή ΣΥΡΙΖΑ φαντάσου οι πιο πασόκοι στην ψυχή.
Άβαταρ μέλους
ζιτανιτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ζιτανιτα »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 01 Μάιος 2020, 11:28
ζιτανιτα έγραψε: 01 Μάιος 2020, 10:50
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Απρ 2020, 23:13

Όταν φτάσουμε στο 21% ύφεση όπως προβλέπει η Morgan Stanley θα το ξανασκεφθείς. (να σημειώσουμε πως στη χειρότερη χρονιά εν μέσω κρίσης (2011) η ύφεση ήταν 9% )

Δεν φταίει ο Μητσοτάκης που το Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας ταΐζει τους πολίτες του ζωντανές νυχτερίδες. Άμα η ΝΔ κάνει ξεφτίλες τύπου να κλείσει τις τράπεζες για να κάνει σόου ο υπουργός οικονομικών εν μέσω κρίσης θα το ξανασκεφτώ σίγουρα.
Οι τράπεζες δε θα κλείσουν . Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις θα κλείσουν για πάντα.
Άμα κλείσουν θα κλείσουν γιατί το Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας ταΐζει τους πολίτες του ζωντανές νυχτερίδες όμως, όχι γιατί έκανε σόου ο γιανης.
Άβαταρ μέλους
Κεντροδεξιός Ψάλτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κεντροδεξιός Ψάλτης »

Για τους Δ.Υ ίσχυσε ο φόβος φυλάει τα έρμα
Ευρωεκλογες :

Εικόνα[/url
Εκλογές
[url]Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Ξεφτίλες θα πάθετε πατατράκ στις εκλογές.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

foscilis έγραψε: 01 Μάιος 2020, 11:48

Εικόνα
Πωπω .με ταπωσες.
2 καμμένοι υπαλληλοι έβγαλαν ένα πανό.

Ο σύριζα δε μπορεί να οργανώσει μια απεργία ή μια πορεία της προκοπής.
Δεν έχει δύναμη στα συνδικαλιστικά όργανα και πότε δεν είχε σημαντική εκπροσώπηση στις παρατάξεις των πανεπιστημίων.
Σε επίπεδο κομματικής οργάνωσης είναι ένα κόμμα του 3%- του φαλαφελ , του μπιρκενστοκ και του αριστερού κουλτουριαρη.
Αντίθετα οι νεοδημοκράτες είναι τα γνησια τέκνα των κοτζαμπασηδων και του βαθέως κράτους της μεταπολεμικής δεξιάς. Τον Ιούλιο γύρισαν με πνεύμα το κράτος μας ανήκει.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 01 Μάιος 2020, 17:19
foscilis έγραψε: 01 Μάιος 2020, 11:48

Εικόνα
Πωπω .με ταπωσες.
2 καμμένοι υπαλληλοι έβγαλαν ένα πανό.

Ο σύριζα δε μπορεί να οργανώσει μια απεργία ή μια πορεία της προκοπής.
Δεν έχει δύναμη στα συνδικαλιστικά όργανα και πότε δεν είχε σημαντική εκπροσώπηση στις παρατάξεις των πανεπιστημίων.
Σε επίπεδο κομματικής οργάνωσης είναι ένα κόμμα του 3%- του φαλαφελ , του μπιρκενστοκ και του αριστερού κουλτουριαρη.
Αντίθετα οι νεοδημοκράτες είναι τα γνησια τέκνα των κοτζαμπασηδων και του βαθέως κράτους της μεταπολεμικής δεξιάς. Τον Ιούλιο γύρισαν με πνεύμα το κράτος μας ανήκει.
πες τα συντροφε
να φανταστεις ειναι τοσο αδυναμοι, που οι περισσοτεροι συριζαιοι ειχαν εξαφανιστει απο προσωπου γης μολις εγινε κυβερνηση ο Συριζα και ξαναπαρουσιαστηκαν οταν ξεβρωμισε ο τοπος βγηκε η ΝΔ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”