Κατι αλλο τον βαρεσε ανελεητα... κατακεφαλα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως θα αντιδρουσαν οι Αιλληνες αν η Γερμανια.....
- Μαύρο Πρόβατο
Re: Πως θα αντιδρουσαν οι Αιλληνες αν η Γερμανια.....
-
phorumaster
Let the battle begin
Kauldron έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:50 Δεν ξέρεις τί να πείς, και λές βλακείες. Εγώ θέλω να φύγουν και οι Γεωργιανοί, και οι Πάκηδες, και οι Αλβανοί και οι Αλγερινοί. Εσύ θέλεις να μείνουν όλοι. Άσε τα σάπια.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ενταξει μωρε αφου δεν εγραψε για Εβραιους ολα καλα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 04 Απρ 2020, 18:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
phorumaster
Άντε, γεια σας...Kauldron έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:58Obi Wan Iakobi έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:53Να προσθεσω και τους γυφτους.Μη σου πω να ξεκινησουμε απο αυτους.Kauldron έγραψε: 02 Απρ 2020, 13:50
Δεν ξέρεις τί να πείς, και λές βλακείες. Εγώ θέλω να φύγουν και οι Γεωργιανοί, και οι Πάκηδες, και οι Αλβανοί και οι Αλγερινοί. Εσύ θέλεις να μείνουν όλοι. Άσε τα σάπια.![]()
Και επειδή δεν είμαστε ρατΖιΖντέΖ, και κάτι ελληνόφωνους σαν τον κορόιδο, τον Βλήμα, και τους λοιπούς ομοϊδεάτες.
Και γενικά όποιο μπασταρδάκι τσιρίζει "να πεθάνει η Ελλάδα να ζήηηησουμε εμειειειειειεις, αχ καλέεεεεε".
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τουναντιον
Πες μας τωρα ανο παρακατω ειναι φασιστας-νεοναζι του κερατα η οχι
Απαντησε για αν δουμε τελικα ποιος ξεπλενει ποιονKauldron έγραψε: ↑02 Απρ 2020, 13:50
Δεν ξέρεις τί να πείς, και λές βλακείες. Εγώ θέλω να φύγουν και οι Γεωργιανοί, και οι Πάκηδες, και οι Αλβανοί και οι Αλγερινοί. Εσύ θέλεις να μείνουν όλοι. Άσε τα σάπια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 04 Απρ 2020, 19:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
- Veni Vidi Vici
Ρε σεις, γιατί του απαντάτε (σοβαρά) και ενισχύετε την ψυχοπάθειά του;
Αμαρτία είναι να τον δέσουνε και να πάψει να μας διασκεδάζει με τις μαλακίες του.
Αμαρτία είναι να τον δέσουνε και να πάψει να μας διασκεδάζει με τις μαλακίες του.
Αlea jacta est
-
phorumaster
Λυπάμαι που ο χελωνας έχει αλλάξει τόσο προς το φανατικότερο.
Κάποιοι του έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου, προτείνω να ηρεμήσει και να ξανασκεφτεί κάποια πράγματα, πρώτα απ' όλα σταματώντας να διαβάζει τη σελίδα της ΧΑ.
Κάποιοι του έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου, προτείνω να ηρεμήσει και να ξανασκεφτεί κάποια πράγματα, πρώτα απ' όλα σταματώντας να διαβάζει τη σελίδα της ΧΑ.
Αν μπήκαν παράνομα, διαφωνώ. Αν όχι, συμφωνώ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 04 Απρ 2020, 17:46 Εχουν δικαιωμα να απελασουν απο την χωρα τους οποιον γουσταρουν οποτε γουσταρουν
Διαφωνεις;
Οι Ελληνες έχουν ιδρύσει Google, Microsoft, raytheon. Προς τι ή σύγκριση με Σομαλους και Γιωργιανους;
Για ότι έχω αλλά και ΔΕΝ έχω, ευχαριστώ τον δημιουργό μου, Θεό και Κύριο, Ιησού Χριστό.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Στο ειπε ο Μπιλ Γκειτς που τον ειχες παρει δρομολογιο απο Παγκρατι και τον πηγες Σεπολια;
Αρίστος for Tsirpas
Επίσης σήμερα είναι Σάββατο (νομίζω).
ΓτΑ με αγαπάς;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Τα αισθήματά μας έίναι αμοιβαίαsys3x έγραψε: 04 Απρ 2020, 19:08Επίσης σήμερα είναι Σάββατο (νομίζω).
ΓτΑ με αγαπάς;
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Δε νομίζω, δε μ' αγαπάς γι' αυτό το λες.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 04 Απρ 2020, 19:10Τα αισθήματά μας έίναι αμοιβαία
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Για να το κάνουμε αυτό το σενάριο έστω και λίγο ρεαλιστικό, θα έπρεπε να βγει η Γερμανία εκτός ΕΕ. Ή εμείς.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 04 Απρ 2020, 18:27Μα δεν σου πεφτει λογος για να πρεπει να καταλαβεις γιατι θα το εκαναν και να συμφωνησεις με αυτοpanos291 έγραψε: 04 Απρ 2020, 18:25
Εάν έχει μπει ένας Έλληνας παράνομα σε μια ξένη χώρα, να τον βάλουν φυλακή, να τον διωξουν, ας τον πυροβολησουν και την ώρα που πάει να μπει. Κανένα πρόβλημα.
Αν μπήκε κανονικά και είναι νόμιμος σε όλα του εκεί, δεν βλέπω τον λόγο.
Αν αποφασισουν αυριο οτι δεν θελουν Ελληνες θα υποστηριξεις οτι ειναι υποχρεωμενοι να τους εχουν;
Εγώ δεν θα υποστηρίξω ότι πρέπει να τους έχουν, αλλά σε χώρα που θα έκανε τέτοιο πράγμα θα υποστηριζα πλήρη διακοπή διπλωματικών και εμπορικών σχέσεων, μαζί με κατάσχεση όλων των περιουσιακών στοιχείων εντός Ελλάδας που ανήκουν σε φυσικά πρόσωπα ή εταιρείες της συγκεκριμένης χώρας. Cosmote, αεροδρόμια κλπ. Σε αντίποινα μπορούν να κατασχεσουν τις λαζοταβερνες. Επειδή ούτε εδώ τους πέφτει λόγος τι κάνουμε.
Α ναι, και στα δανεικά φυσικά αντίο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos291 την 04 Απρ 2020, 19:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Σε αγαπάω χριστιανικά αδελφέsys3x έγραψε: 04 Απρ 2020, 19:12Δε νομίζω, δε μ' αγαπάς γι' αυτό το λες.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 405 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-