Kauldron έγραψε: 03 Απρ 2020, 15:01 O Εμπεδοκλής δεν κυκλοφορεί κανονικά, η κυκλοφορία κινείται εμπεδοκλικά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πιο μυθομανής χρήστης.
Re: Ο πιο μυθομανής χρήστης.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
ο αριστος ειναι αυτο που λεμε στη μαλλιαρη used car salesman. προσπαθει να κοροιδεψει, αλλα το εμπορευμα ειναι φανερα σκαρτο.Cavaliere έγραψε: 03 Απρ 2020, 14:25 Ο Αρίστος δεν είναι απατεών, σκαρώνει ωραίες ιστορίες. Ως συγγραφέας συνωμοσιών κλπ, εμένα μου αρέσει, ευχάριστα θα διάβαζα μυθιστόρημά του φαντασίας ή άλλο. Πού τα ψάχνει, πού τα βρίσκει, πού τα συνδυάζει, έχει ένα χάρισμα, φτιάχνει μια ιστορία. Μόνο με το Ολοκαύτωμα με είχε ξενερώσει, γιατί την περίοδο 2008-2010 είχε φανατιστεί χοντρά κατά των Εβραίων, και τα είχε τακιμιάσει με νεοναζιστικά στοιχεία. Όμως αν έγραφε μυθιστορήματα, θα έσκιζε, θα γινόταν μεγάλος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ασέβαστος έγραψε: 03 Απρ 2020, 15:15ο αριστος ειναι αυτο που λεμε στη μαλλιαρη used car salesman. προσπαθει να κοροιδεψει, αλλα το εμπορευμα ειναι φανερα σκαρτο.Cavaliere έγραψε: 03 Απρ 2020, 14:25 Ο Αρίστος δεν είναι απατεών, σκαρώνει ωραίες ιστορίες. Ως συγγραφέας συνωμοσιών κλπ, εμένα μου αρέσει, ευχάριστα θα διάβαζα μυθιστόρημά του φαντασίας ή άλλο. Πού τα ψάχνει, πού τα βρίσκει, πού τα συνδυάζει, έχει ένα χάρισμα, φτιάχνει μια ιστορία. Μόνο με το Ολοκαύτωμα με είχε ξενερώσει, γιατί την περίοδο 2008-2010 είχε φανατιστεί χοντρά κατά των Εβραίων, και τα είχε τακιμιάσει με νεοναζιστικά στοιχεία. Όμως αν έγραφε μυθιστορήματα, θα έσκιζε, θα γινόταν μεγάλος.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αν λέτε μυθομανή τον Αρίστο,τότε δεν έχετε καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει η λέξη μυθομανής.
Ρε σαχλαμάρα ο Υπέρ έκανε συνεχώς πλάκα.
Πάντως δεν είσαι εσύ ο νο1
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Εγώ είχα ψαρώσει με αρκετά γραπτά του
Σκέφτηκα πως δεν αποκλείεται να τα έζησε μόνο επειδή είναι χαζός και αντιπαθητικός ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Είναι παπατζής, γι΄αυτό.Ασέβαστος έγραψε: 03 Απρ 2020, 15:15ο αριστος ειναι αυτο που λεμε στη μαλλιαρη used car salesman. προσπαθει να κοροιδεψει, αλλα το εμπορευμα ειναι φανερα σκαρτο.
Ordem e Progresso.
Φυσικά δεν αποκλείεται να τα εζησε. Επειδή δεν τα ζούμε οι υπόλοιποι δεν σημαίνει δεν τα ζουν κι άλλοι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
παπαρια εζησε - ειχα λιωσει στα γελια με την συζητηση για τα αυθεντικα περιστροφα του 1860 στο ραντσο του τεξας - ουτε που ειναι η καννη δεν εχει ιδεαNaida έγραψε: 03 Απρ 2020, 15:37Φυσικά δεν αποκλείεται να τα εζησε. Επειδή δεν τα ζούμε οι υπόλοιποι δεν σημαίνει δεν τα ζουν κι άλλοι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Επειδή δεν εχω εικόνα από όπλα δεν μπορώ να έχω άποψη.Αγις έγραψε: 03 Απρ 2020, 15:41παπαρια εζησε - ειχα λιωσει στα γελια με την συζητηση για τα αυθεντικα περιστροφα του 1860 στο ραντσο του τεξας - ουτε που ειναι η καννη δεν εχει ιδεα![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αν είχε κρατήσει κουμπούρι του1860 θα είχε αυτοτραυματιστεί ή προκαλέσει άλλου είδους ατυχήματα
Εντάξει, την κάννη την ξέρει...Αγις έγραψε: 03 Απρ 2020, 15:41παπαρια εζησε - ειχα λιωσει στα γελια με την συζητηση για τα αυθεντικα περιστροφα του 1860 στο ραντσο του τεξας - ουτε που ειναι η καννη δεν εχει ιδεα![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Gouerino 4
Φανταρος δεν πηγες;Naida έγραψε: 03 Απρ 2020, 15:43Επειδή δεν εχω εικόνα από όπλα δεν μπορώ να έχω άποψη.Αγις έγραψε: 03 Απρ 2020, 15:41παπαρια εζησε - ειχα λιωσει στα γελια με την συζητηση για τα αυθεντικα περιστροφα του 1860 στο ραντσο του τεξας - ουτε που ειναι η καννη δεν εχει ιδεαNaida έγραψε: 03 Απρ 2020, 15:37
Φυσικά δεν αποκλείεται να τα εζησε. Επειδή δεν τα ζούμε οι υπόλοιποι δεν σημαίνει δεν τα ζουν κι άλλοι.![]()
Πήρα Ι5
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Ο μπλακι ειχε χιούμορ τουλάχιστον. Κατάπτυστο να εμπιπτει στην ιδια κατηγορια με αρίστους.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”