σαπακι ειναι για ομαδα 3αδας-4αδαςMaspoli έγραψε: 03 Απρ 2020, 11:50 Πάντως πολύ καλή κίνηση για Παναθηναϊκο θα ήταν η απόκτηση του Φάρλεϊ Ρόσα από τον Παναιτωλικό αν αληθεύουν τα σχετικά ρεπορτάζ
για καμια ξανθη οκ
σαπακι ειναι για ομαδα 3αδας-4αδαςMaspoli έγραψε: 03 Απρ 2020, 11:50 Πάντως πολύ καλή κίνηση για Παναθηναϊκο θα ήταν η απόκτηση του Φάρλεϊ Ρόσα από τον Παναιτωλικό αν αληθεύουν τα σχετικά ρεπορτάζ
Δε μίλησα για ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ ή ΑΕΚ. Για Παναθηναϊκο μίλησα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Απρ 2020, 22:05σαπακι ειναι για ομαδα 3αδας-4αδαςMaspoli έγραψε: 03 Απρ 2020, 11:50 Πάντως πολύ καλή κίνηση για Παναθηναϊκο θα ήταν η απόκτηση του Φάρλεϊ Ρόσα από τον Παναιτωλικό αν αληθεύουν τα σχετικά ρεπορτάζ
για καμια ξανθη οκ
αν ο στοχος ειναι η αποφυγη του υποβιβασμουMaspoli έγραψε: 03 Απρ 2020, 22:14Δε μίλησα για ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ ή ΑΕΚ. Για Παναθηναϊκο μίλησα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Απρ 2020, 22:05σαπακι ειναι για ομαδα 3αδας-4αδαςMaspoli έγραψε: 03 Απρ 2020, 11:50 Πάντως πολύ καλή κίνηση για Παναθηναϊκο θα ήταν η απόκτηση του Φάρλεϊ Ρόσα από τον Παναιτωλικό αν αληθεύουν τα σχετικά ρεπορτάζ
για καμια ξανθη οκ

Σε ποια σεζόν έγινε αυτό το ματς;under έγραψε: 04 Απρ 2020, 12:24 Για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι.
Το πρωτο μου ντερμπι με τον γαυρο.Στην 7 του οακα,σχεδον γεματη απο γαυρους να κλαινε απαρηγορητα.Εκεινα τα χρονια καθομασταν ολοι μαζι και οσοι Παναθηναικοι σηκωθηκαμε να πανηγυρισουμε δεν αντιμετωπισαμε κανενα προβλημα.
Εκει συνειδητοποιησα οτι υπαρχει Παραδεισος για εμας και Κολαση γι αυτους.
0-1
Τι Συλλογος,τι Λαος,τι Μεγαλειο
Το δευτερο μαγικο του Μικρου,αργοτερα.
Μου κάνει εντύπωση που λες ότι κάθονταν όλοι μαζί, νόμιζα ότι αυτό γινόταν παλιότερα. Ξεκίνησα να παρακολουθώ ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου περίπου το 1987 και θυμάμαι ότι υπήρχε βία στα γήπεδα από τότε.
Το εχω ξαναγραψει.Ακομα τοτε καθονταν ολοι μαζι.Βεβαια υπηρχαν οι πυρηνες αφου καθε ομαδα επαιρνε τα εισιτηρια της αλλα ο καθε φιλαθλος αγοραζε εισιτηρια οπου εβρισκε χωρις να φοβαται.TOR έγραψε: 04 Απρ 2020, 13:43Μου κάνει εντύπωση που λες ότι κάθονταν όλοι μαζί, νόμιζα ότι αυτό γινόταν παλιότερα. Ξεκίνησα να παρακολουθώ ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου περίπου το 1987 και θυμάμαι ότι υπήρχε βία στα γήπεδα από τότε.
Κι εγώ κέρδισα την Μπαρτσελονα εντός για αυτό μοκοunder έγραψε: 03 Απρ 2020, 22:36 Επι υπαρκτου Βαρδινογιαννισμου.
https://mobile.twitter.com/paofc_/statu ... 0670840832
Δεν εχει ξαναζησει ελληνικος συλλογος τετοιες στιγμες
η νικη αυτη ειναι σε προημιτελικη φαση τσλ, μετα απο προκρισεις απο ΔΥΟ ομιλους
Σε επίσημο ματς ήτανε για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ, νοκ άουτ. Πηζεις;;LETO έγραψε: 04 Απρ 2020, 16:33η νικη αυτη ειναι σε προημιτελικη φαση τσλ, μετα απο προκρισεις απο ΔΥΟ ομιλους
η δικη σου που ηταν; σε ομιλο;
η μηπως αναφερεσαι στη νικη ΣΕ ΦΙΛΙΚΟτο 1962;