ακομα να το ξεπερασετε ρε καραγκιοζηδες?
Σε ρωτάω λοιπόν ξανά.
Σε τι διαχωρίζεις τον Ομπάμα από τον Τραμπ;
ο Ομπαμα υποστηριζε τους δικους του κατσαπλιαδες δεν θυμασαι νημα με 300 σελιδες σημερα πεθαινει ο Ασαντ ,οπου νανα πεθαινει ο Ασαντ κλπμ κλπμ
ακομα να το ξεπερασετε ρε καραγκιοζηδες?
Σε ρωτάω λοιπόν ξανά.
Σε τι διαχωρίζεις τον Ομπάμα από τον Τραμπ;
Ήρθαν οι Περσέους, πήξαμε στον ώριμο πολιτικό διάλογο πάλι.
Χουργιατς έγραψε: 09 Ιουν 2018, 03:15https://www.theguardian.com/commentisfr ... ama-legacyNorthern Spirit έγραψε: 09 Ιουν 2018, 03:01 Που τους ειδες τους πυραυλους σε Υεμενη, Πακισταν, Σομαλια;
https://www.independent.co.uk/news/worl ... 34851.html
Στη Λιβυη και στην Συρια ε τι ακριβως κερδισε το στρατιωτικο συμπεγμα των ΗΠΑ,,,Αν δεν γνωριζεις να σου πω οτι εχει χρησιμοποιουνε κυριως καλασνικοφ, rpg και τανκς Τ-72, Τ-55 που ειναι ολα Ρωσικα...Δεν εχουνε λεφτα να αγορασουνε Αμερικανικα οπλα οι εμπολεμοι.
Που ζείς βρε Νορδερν, πού ζείς.
http://thehill.com/policy/defense/36491 ... siss-hands
Τι καλάζνικοφ και τ72 μου λες. Οι "επαναστάτες" της Συρίας χρησιμοποιούν αυτοκαθοδηγούμενους πυραύλους που στοχεύουν με λέηζερ.
Είναι παρασκευή το ξέρω αλλά μην πίνεις και ποστάρεις.Ο ογκος οπλισμου δεν σχετιζεται με τον αριθμο πολεμων απαραιτητα...Το κοστος του πολεμου στο Ιρακ ειναι περισσοτερο απο ολους σχεδον τους αλλους πολεμους που εχεις στη λιστα..
O Mπούς μπήκε με κληρωτούς. Ο Ομπάμα τους τράβηξε και έστειλε τους μισθοφόρους της Μπλακγουότερ.
Ιδιωτικό πόλεμο διεξάγει καθόλα Αμερικανικό εκτός από το ότι δεν σηκώνει σημαίες.
Σου έχουν πεί ψέμματα. Ψάξου.
μεχρι εκει εισαι οταν ξαναγινεις χατζηαβατης βλεπουμε.Ήρθαν οι Περσέους, πήξαμε στον ώριμο πολιτικό διάλογο πάλι.
ειπε κολαουζος της χιλλαρυ ,πηξε ρε ισλαμοφασιστα.Northern Spirit έγραψε: 09 Ιουν 2018, 21:24 ζωη ελευθερου εμποριου στο G-7 ζητησε ο Τραμπ...ΛΟΛ...Με αυτους που λει οτι ληστευουνε τις ΗΠΑ!
Εχει χασει το μπουσουλα λεμε...
και αποκλειστικώς με την ομορφάδα του. Να το τονίσουμε.ritzeri έγραψε: 09 Ιουν 2018, 21:42 Σας χαλάει που ο Τραμπείναι κανονικός άνδρας; Που γαμαει;Spoiler
δεν έχει ξεκινήσει ακόμη ΕΝΑΝ πόλεμο ανά τον κόσμο, ε δημοκράτες;
Που θα τελειώσει το θέμα με τη Β. Κορέα;
Που ρίχνει την ανεργία στη χώρα του και φέρνει δουλειές στους ψηφοφόρους του;
Έτερον εκατερον.Saliveros έγραψε: 09 Ιουν 2018, 22:00και αποκλειστικώς με την ομορφάδα του. Να το τονίσουμε.ritzeri έγραψε: 09 Ιουν 2018, 21:42 Σας χαλάει που ο Τραμπείναι κανονικός άνδρας; Που γαμαει;Spoiler
δεν έχει ξεκινήσει ακόμη ΕΝΑΝ πόλεμο ανά τον κόσμο, ε δημοκράτες;
Που θα τελειώσει το θέμα με τη Β. Κορέα;
Που ρίχνει την ανεργία στη χώρα του και φέρνει δουλειές στους ψηφοφόρους του;
Kαι σε μένα αρέσουν οι γυναίκες, αλλά παρόλο ότι έβαψα πορτοκαλί τα μαλλιά μου, δεν έχω τόσες επιτυχίες.ritzeri έγραψε: 09 Ιουν 2018, 22:05 Έτερον εκατερον.
Πάντως είναι άντρας. Αρσενικό. Που του αρέσουν οι γυναίκες.
Ε τι να κάνουμε, αυτό όσο να ναι πονάει μερικα

Δεν έχω βγάλει άκρη τι έλκει τις γυναίκες.Saliveros έγραψε: 09 Ιουν 2018, 22:19Kαι σε μένα αρέσουν οι γυναίκες, αλλά παρόλο ότι έβαψα πορτοκαλί τα μαλλιά μου, δεν έχω τόσες επιτυχίες.ritzeri έγραψε: 09 Ιουν 2018, 22:05 Έτερον εκατερον.
Πάντως είναι άντρας. Αρσενικό. Που του αρέσουν οι γυναίκες.
Ε τι να κάνουμε, αυτό όσο να ναι πονάει μερικα
Μήπως έχει και κάποιο άλλο μυστικό όπλο;![]()