Εμένα δεν έχει ανοίξει ακόμα. Ούτε καν το απλό το gov.gr δεν ανοίγει.Veni Vidi Vici έγραψε: 22 Μαρ 2020, 21:02Άνοιξε.Japetus έγραψε: 22 Μαρ 2020, 20:47 Δεν θα είναι αυτό το τελικό έντυπο, θα είναι δυο διαφορετικά, βεβαίωση τύπου Α (μόνιμης ισχύος για εργασία) και τύπου Β (νέο έντυπο σε κάθε έξοδο). Περιμένετε λίγο ακόμα και θα το ανοίξουν το forma.gov.gr
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ (και pdf)
Re: ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ (και pdf)
Ερωτησης, εαν επιθυμεις να παραλαβεις την συζυγο απο την εργασια της τι δηλωνεις;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
συζυγική φορτωτικήNostalgia έγραψε: 22 Μαρ 2020, 21:16 Ερωτησης, εαν επιθυμεις να παραλαβεις την συζυγο απο την εργασια της τι δηλωνεις;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Κάποιο σουπερμαρκετ ή βενζινάδικο κοντά στην εργασία της..Nostalgia έγραψε: 22 Μαρ 2020, 21:16 Ερωτησης, εαν επιθυμεις να παραλαβεις την συζυγο απο την εργασια της τι δηλωνεις;
Αν το κατέβασες μπορείς να το ανεβάσεις και εδώ;Veni Vidi Vici έγραψε: 22 Μαρ 2020, 21:02Άνοιξε.Japetus έγραψε: 22 Μαρ 2020, 20:47 Δεν θα είναι αυτό το τελικό έντυπο, θα είναι δυο διαφορετικά, βεβαίωση τύπου Α (μόνιμης ισχύος για εργασία) και τύπου Β (νέο έντυπο σε κάθε έξοδο). Περιμένετε λίγο ακόμα και θα το ανοίξουν το forma.gov.gr
Απο σμ θα την παραλαβω, αλλα την ωρα εκεινη εχουν κλεισει ή δεν εχουν ανοιξει. Επισης βλεπω οτι δεν υπαρχει η επιλογη ταχυδρομειου....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Veni Vidi Vici
Θα πάρει χαρτί από τον εργοδότη της και θα το χρησιμοποιείς εσύ.Nostalgia έγραψε: 22 Μαρ 2020, 21:16 Ερωτησης, εαν επιθυμεις να παραλαβεις την συζυγο απο την εργασια της τι δηλωνεις;
Αlea jacta est
Να βαλω και περουκα;Veni Vidi Vici έγραψε: 22 Μαρ 2020, 21:28Θα πάρει χαρτί από τον εργοδότη της και θα το χρησιμοποιείς εσύ.Nostalgia έγραψε: 22 Μαρ 2020, 21:16 Ερωτησης, εαν επιθυμεις να παραλαβεις την συζυγο απο την εργασια της τι δηλωνεις;
- Veni Vidi Vici
Όχι δεν το κατέβασα, δεν μου χρειάζεται.xCandia έγραψε: 22 Μαρ 2020, 21:27Αν το κατέβασες μπορείς να το ανεβάσεις και εδώ;Veni Vidi Vici έγραψε: 22 Μαρ 2020, 21:02Άνοιξε.Japetus έγραψε: 22 Μαρ 2020, 20:47 Δεν θα είναι αυτό το τελικό έντυπο, θα είναι δυο διαφορετικά, βεβαίωση τύπου Α (μόνιμης ισχύος για εργασία) και τύπου Β (νέο έντυπο σε κάθε έξοδο). Περιμένετε λίγο ακόμα και θα το ανοίξουν το forma.gov.gr
Είμαι οδηγός σε φορτηγό τροφοδοσίας.
Αlea jacta est
Δώστε μου μερικά λεπτά, να γεννήσω έναν εκτυπωτή και επιστρέφω...
- Veni Vidi Vici
Όχι ρε, δεν είναι αστείο. Έτσι θα γίνεται.Nostalgia έγραψε: 22 Μαρ 2020, 21:29Να βαλω και περουκα;Veni Vidi Vici έγραψε: 22 Μαρ 2020, 21:28Θα πάρει χαρτί από τον εργοδότη της και θα το χρησιμοποιείς εσύ.Nostalgia έγραψε: 22 Μαρ 2020, 21:16 Ερωτησης, εαν επιθυμεις να παραλαβεις την συζυγο απο την εργασια της τι δηλωνεις;
Αlea jacta est
https://forma.gov.gr/adeia-kikloforias.pdf
https://forma.gov.gr/dilosi-metakinisis.pdf
Όντως άνοιξε, αλλά έχει πέσει πολύς φόρτος και δεν ανοίγει πάντα...
Σε περίπτωση ελεύθερου επαγγελματία, ή αγρότη ή κτηνοτρόφου που πρέπει να πάει στα ζώα/χωράφια, τί γίνεται, τί ωράριο εργασίας δηλώνει τάχα; 24h?
Σε περίπτωση ελεύθερου επαγγελματία, ή αγρότη ή κτηνοτρόφου που πρέπει να πάει στα ζώα/χωράφια, τί γίνεται, τί ωράριο εργασίας δηλώνει τάχα; 24h?
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
404 not foundJapetus έγραψε: 22 Μαρ 2020, 21:33 https://forma.gov.gr/adeia-kikloforias.pdf
Λογικά ότι ώρες χρειάζεσαι.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Που το διαβασες;Veni Vidi Vici έγραψε: 22 Μαρ 2020, 21:32Όχι ρε, δεν είναι αστείο. Έτσι θα γίνεται.Nostalgia έγραψε: 22 Μαρ 2020, 21:29Να βαλω και περουκα;Veni Vidi Vici έγραψε: 22 Μαρ 2020, 21:28
Θα πάρει χαρτί από τον εργοδότη της και θα το χρησιμοποιείς εσύ.
-
stergiosbik
Απο την Παρασκευη προσπαθω να μπω στο sch.gr να δηλωσω τον μεγαλο μου γιο.Στύγιος έγραψε: 22 Μαρ 2020, 19:36Awesomatic έγραψε: 22 Μαρ 2020, 19:35 Η μισή Ελλάδα προσπαθεί να μπει στο gov.gr τώρα, έχει κλατάρει το σύμπαν![]()
![]()
Τα καταφερα πριν λιγο,περασα τα στοιχεια ΑΚΡΙΒΩΣ οπως αναφερονται στον ελεγχο και μου λεει οτι μαθητης με αυτα τα στοιχεια δεν υπαρχει!!!
Πρεπει λεει τωρα να στειλω mail στο σχολειο για να ψαξουν να δουν τι εχουν περασει λαθος στο γραμματειακο συστημα!
Οτι να 'ναι ρε πστ μου.Οτι να 'ναι.