Ποια εν διαστάσει. Τα κανονικά να δεις που θα αναγκαστούν να είναι όλη μέρα μαζί, μαζί και τα παιδιά.vatraxos έγραψε: 22 Μαρ 2020, 16:00 Σκεφτείτε λίγο τα εν διαστάσει ζευγάρια που θα αναγκαστούν να συμβιώνουν 24/7. Φοβάμαι ότι θα έχουμε πολλά οικογενειακά δράματα το επόμενο διάστημα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Τι να συλλάβουνstergiosbik έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:55Ναι καλα.jason0 έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:52 Δεν μπορεί να εφαρμοστεί αυτό το μέτρο
Ο σκοπός είναι μπας και φοβερίσει κάποιους και βγούνε λιγότεροι
Αν μπαγλαρωσουν κανα δυο στην αρχη με ταυτοχρονη καταγραφη απο καμερα και δωσουν την συλληψη στα καναλια να την παιζουν συνεχως να σου πω εγω πως συμμορφωνονται ολοι.
Θα πω ότι πάω στον πατέρα μου ή στον Σκλαβενίτη ή στο βενζινάδικο, μια βλακεία και μισή είναι
- wooded glade
Veni Vidi Vici έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:42 Ισπανία. Σύλληψη καριόλας που αψήφησε την απαγόρευση και βγήκε για τζόκινγκ.
Οι φωνές είναι από γείτονες και λένε κάτι σαν " καλά της κάνετε της πουτάνας, λιώστε τη στο ξύλο"!
Ρε σεις δε μου παίζει τα video.
Μου βγάζει αυτό το πχόρουμ:
Το κάνει και σ' εσάς ;Παρουσιάστηκε σφάλμα. Δοκιμάστε ξανά αργότερα. (Αναγνωριστικό αναπαραγωγής: __ekrFhx8iYesGDi)
Μάθετε περισσότερα
Αν πατήσω να με μεταφέρει στο youtube παίζει.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
stergiosbik
Για να πας στο βενζιναδικο απο το σπιτι σου εχεις μια συγκεκριμενη διαδρομη.jason0 έγραψε: 22 Μαρ 2020, 16:04Τι να συλλάβουνstergiosbik έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:55Ναι καλα.jason0 έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:52 Δεν μπορεί να εφαρμοστεί αυτό το μέτρο
Ο σκοπός είναι μπας και φοβερίσει κάποιους και βγούνε λιγότεροι
Αν μπαγλαρωσουν κανα δυο στην αρχη με ταυτοχρονη καταγραφη απο καμερα και δωσουν την συλληψη στα καναλια να την παιζουν συνεχως να σου πω εγω πως συμμορφωνονται ολοι.
Θα πω ότι πάω στον πατέρα μου ή στον Σκλαβενίτη ή στο βενζινάδικο, μια βλακεία και μισή είναι
Αν σε βρουν να βοσκάς 5 χλμ περαπερα θα σε μπουζουριασουν και κατσε να σκουζεις.
- Veni Vidi Vici
Μια χαρά το παίζει.wooded glade έγραψε: 22 Μαρ 2020, 16:05
Το κάνει και σ' εσάς ;Παρουσιάστηκε σφάλμα. Δοκιμάστε ξανά αργότερα. (Αναγνωριστικό αναπαραγωγής: __ekrFhx8iYesGDi)
Μάθετε περισσότερα
Αlea jacta est
Μήπως θα μου πει η χούντα και από ποιό πρατήριο θα βάλω βενζίνη ; να κλείσουν και τα αλλα που δεν είναι κοντά σε σπίτιαstergiosbik έγραψε: 22 Μαρ 2020, 16:06Για να πας στο βενζιναδικο απο το σπιτι σου εχεις μια συγκεκριμενη διαδρομη.jason0 έγραψε: 22 Μαρ 2020, 16:04Τι να συλλάβουνstergiosbik έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:55
Ναι καλα.
Αν σε βρουν να βοσκάς 5 χλμ περαπερα θα σε μπουζουριασουν και κατσε να σκουζεις.
σοβαρεψου
Κλειστή κοινωνία, ελληνική ίσως, με προκαταλήψεις, τώρα που μας ήρθαν ένα σωρό "πρόσφυγες" θα φτιάξουμε την κοινωνία που θέλουμε. Τα πειράματα έχουν αρχίσει εδώ και καιρό.Μιλλένιαλ έγραψε: 22 Μαρ 2020, 16:00 Ακόμα και χωρίς Internet-smartphones η γκαρσόνα καθόταν όλη μέρα σαν ημιόνα και παρασιτούσε εις βάρος της άρχουσας τάξης - του καθηγητή Κωνσταντίνου, της δημοσίου υπαλλήλου Ματίνας και του βιομήχανου Μάνθου.
Καλή η Ελένη, όλους δούλους της τους είχε κάνει, έπρεπε να βγάζει βέβαια και λίγα χρήματα.
- wooded glade
Το είδα στο youtube.
Προέβαλε σθεναρή αντίσταση η συριζαία, οι άλλοι φωνάζουν "puta".
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ναι.wooded glade έγραψε: 22 Μαρ 2020, 16:05Veni Vidi Vici έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:42 Ισπανία. Σύλληψη καριόλας που αψήφησε την απαγόρευση και βγήκε για τζόκινγκ.
Οι φωνές είναι από γείτονες και λένε κάτι σαν " καλά της κάνετε της πουτάνας, λιώστε τη στο ξύλο"!
Μάθετε περισσότερα
Κατεβάζεις μήπως κάτι πχ τορρεντ ;
- wooded glade
Το youtube το παίζει μιά χαρά.Veni Vidi Vici έγραψε: 22 Μαρ 2020, 16:08Μια χαρά το παίζει.wooded glade έγραψε: 22 Μαρ 2020, 16:05
Μάθετε περισσότερα
Το παίζει όμως κι από δω ;
- wooded glade
Τίποτα δεν κατεβάζω.taliban έγραψε: 22 Μαρ 2020, 16:09Ναι.wooded glade έγραψε: 22 Μαρ 2020, 16:05Veni Vidi Vici έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:42 Ισπανία. Σύλληψη καριόλας που αψήφησε την απαγόρευση και βγήκε για τζόκινγκ.
Μάθετε περισσότερα
Κατεβάζεις μήπως κάτι πχ τορρεντ ;
Αλλά αυτός ο βλάκας ο enterprize psi με έβαλε να εγκαταστήσω το πρόγραμμα torrent χτες.
- Philip Mortimer
Απο αύριο μάλλον κομμένα τα πολλά πολλά.
Μεγάλη πουτανα η γειτόνισσα
Η απαγόρευση κυκλοφορίας μέσα στην πόλη είναι μια βλακεία και μισή. Ηδη μέσα στις πόλεις ελάχιστοι κυκλοφορούσαν εκτός από κάποιους που πήγαιναν σε πλατείες και πάρκα. Τώρα τα έκλεισαν και αυτά οπότε δεν έχει κανένα νόημα για μένα να το κάνεις μέσα στην πόλη. Το νόημα είναι να κόψεις τις μετακινήσεις εκτός πόλης και κυρίως τις μετακινήσεις από τα hot spots του κορωνοιού με σκοπό να μην υπάρχει διασπορά της νόσου. Καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας είχαν οι Κινέζοι μόνο στη Hubey. Αλλά αυτοί πήραν τα μέτρα έγκαιρα. Όχι σαν και εμάς που δεν κάνουμε τίποτε στην αρχή και μετά αναγκαζόμαστε να πάρουμε πιο σκληρά μέτρα και από τους Κινέζους (Θεωρητικά πιο σκληρά βέβαια γιατί στην πράξη δεν θα εφαρμοστούν)
- Obi Wan Iakobi
Δεν την αφησαν να τελειωσει το τζοκινγκ τα κτηνη.wooded glade έγραψε: 22 Μαρ 2020, 16:09 Το είδα στο youtube.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1270 Προβολές
-