Φαντάσου κάποιους να γνωρίζουν την πορεία και την έκβαση της κατάστασης. Μερικές χιλιάδες νεκροί, αυτό σε καμία περίπτωση δεν δίνει ανάσα στα ασφαλιστικά ταμεία και μετά το πέρας θα έχουν κερδίσει και θα ανακατανέμουν την τράπουλα. Παλιά κόλπα. Όταν λέω ανεπιθύμητους δεν αναφέρομαι απαραίτητα σε συνταξιούχους ή άτομα μεγάλης ηλικίας.Gewponos90 έγραψε: 17 Μαρ 2020, 17:57 Η οικονομική ζημιά που συμβαίνει είναι ανεπανορθωτη και υπάρχει κόσμο που πιστεύει ότι όλα είναι ένα σχέδιο για να πάρουν ανάσα τα ασφαλιστικά ταμεία. Τι να πω...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απο υγεια, πως ειστε;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Απο υγεια, πως ειστε;
Θα στρώσει η κατάσταση, θα μαζευτούν. Είναι το σοκ όλων που προσπαθούν να κλείσουν τα μάτια και να προσποιηθουν ότι όλα είναι όπως πριν. Ας προσέχουμε δίπλα όσοι έχουμε περισσότερη συναίσθηση των πραγμάτων.νύχτα έγραψε: 17 Μαρ 2020, 18:00ρε δεν έχω χεστεί επειδή έχω δέκατα, στα παπάριαΤουNaida έγραψε: 17 Μαρ 2020, 17:58
Άντε μαρη που χεστηκες από το φόβο σου. Δέκατα μπορεί να ανέβαζες και πριν αλλά δεν θερμομετρουσες τον εαυτό σου. Άσε δε που σε πιάνει μόνο βράδυ.
Ζωγράφισε εκεί τα ωραία σου τα καλλιτεχνικά![]()
Εσύ είσαι το Βουνό του εαυτού σου.
γενικά, η σοβαρότητα της κατάστασης σε συνδυασμό με τον
σταρχιδισμό γύρω μου μ έχουν μουρλάνει
σκατούλες είμαι αλλά είσαι μια γλύκα
Υγ Αμα σου λέω εγώ εσύ είσαι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν εχει συμπτωματα κορονοιουνύχτα έγραψε: 17 Μαρ 2020, 17:36
ανεβάζω δέκατα εδώ και λίγα βράδυα (όχι κάθε βράδυ),
περίπου τέτοια ώρα, τα οποία διαρκούν πολύ λίγο (κάτω από μισή ώρα),
ενώ κατά τ άλλα αισθάνομαι καλά
μήπως παίζει ρόλο που σχεδόν έχω αγκαλιά τη σόμπα;
Αν θες την επιστημονικη μου αποψη εχεις καψες η ωορηξια η και τα δυο
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
νύχτα έγραψε: 17 Μαρ 2020, 17:36ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Μαρ 2020, 15:12Γιατί δεν το βλέπεις θετικά; Ακόμα και να τον έχεις τσιμπήσει, τη βγάζεις χαλαρά. Αυτό είναι το ιδανικό ζητούμενο για όλους.νύχτα έγραψε: 16 Μαρ 2020, 18:48 ανεβάζω δέκατα εδώ και λίγα βράδυα (όχι κάθε βράδυ),
μήπως παίζει ρόλο που σχεδόν έχω αγκαλιά τη σόμπα;![]()
έχω χεστεί από φόβο κι επίσης απογοητεύομαι
άλλη μια φορά με το ανθρ'ωπινο είδος
θέλω ένα Βουνό
https://www.iatronet.gr/ktiniatriki/yge ... hrwpo.html
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είχες προλάβει το μυθικό κείνο νημα;Covid-19 έγραψε: 16 Μαρ 2020, 09:29ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 16 Μαρ 2020, 09:23 Έβγαλα μανέστρα στο μάτι και είμαι σα να έχω φάει μπουκέτο. Κατά τα άλλα καλά, με τακτικές κενώσεις![]()
Φίλε, το πρωϊνό χέσιμο είναι υγεία.
Μη σου πω και σχεδόν ηδονικό.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Veni Vidi Vici
Στο παλιό λες;Ερμής έγραψε: 17 Μαρ 2020, 19:18Είχες προλάβει το μυθικό κείνο νημα;Covid-19 έγραψε: 16 Μαρ 2020, 09:29ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 16 Μαρ 2020, 09:23 Έβγαλα μανέστρα στο μάτι και είμαι σα να έχω φάει μπουκέτο. Κατά τα άλλα καλά, με τακτικές κενώσεις![]()
Φίλε, το πρωϊνό χέσιμο είναι υγεία.
Μη σου πω και σχεδόν ηδονικό.
Κάτι θυμάμαι....
Αlea jacta est
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Απλά πέφτει το ανοσοποιητικό σου λόγω διέγερσης του νευρικού συστήματος...μίνι αποτοξίνωση γίνεται...νύχτα έγραψε: 17 Μαρ 2020, 17:36ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Μαρ 2020, 15:12Γιατί δεν το βλέπεις θετικά; Ακόμα και να τον έχεις τσιμπήσει, τη βγάζεις χαλαρά. Αυτό είναι το ιδανικό ζητούμενο για όλους.νύχτα έγραψε: 16 Μαρ 2020, 18:48 ανεβάζω δέκατα εδώ και λίγα βράδυα (όχι κάθε βράδυ),
μήπως παίζει ρόλο που σχεδόν έχω αγκαλιά τη σόμπα;![]()
έχω χεστεί από φόβο κι επίσης απογοητεύομαι
άλλη μια φορά με το ανθρ'ωπινο είδος
θέλω ένα Βουνό
Αν γίνει καθημερινό και πλέον της εβδομαδας έστω κι αυτο το μισάωρο τοτε να το δεις...
Παρατηρητής...
Θα πεθάνουμε ρε κφάλες και θα μας κάνετε μνημόσυνα στα φόρα."Ρε τον φουκαρά τον Στύγιο, καλό ανθρωπάκι ήταν" 
αυτή η σκατούλα με γλίτωσε από τα ζάναξ
το σκέφτηκα κι εγώ παραπάνω, πολύ ωραίο άρθρο, να είσαι καλά
ksk, ούτως ή άλλως το ανοσοποιητικό μου δεν είναι στα καλύτερά του,
έχω έξαρση στην ψωρίαση τελευταία, σ ευχαριστώ όμως
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
έλα τώρα, μην γαμιέσεΣτύγιος έγραψε: 17 Μαρ 2020, 19:28 Θα πεθάνουμε ρε κφάλες και θα μας κάνετε μνημόσυνα στα φόρα."Ρε τον φουκαρά τον Στύγιο, καλό ανθρωπάκι ήταν"![]()
μόνον οι Ολυμπιακοί κολλάναι, λέμαι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tarkovsky την 17 Μαρ 2020, 19:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Μια χαρα,ταυρος,θα σας θαψω
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Την Κυριακή 8 Μαρτίου πριν τις απαγορεύσεις έπαιξα σε τουρνουά χαρτιών. Άλλαξα 4 τραπέζια των 90x90.
Την Παρασκευή 13 Μαρτίου πήγα σε κηδεία. Ακολούθησε ψαρόσουπα στο σπίτι του μπάρμπα, παρουσία άνω των 10 στενών συγγενών.
Εσείς τι νέα, όλα καλά;
Την Παρασκευή 13 Μαρτίου πήγα σε κηδεία. Ακολούθησε ψαρόσουπα στο σπίτι του μπάρμπα, παρουσία άνω των 10 στενών συγγενών.
Εσείς τι νέα, όλα καλά;
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Σε οικτίρω για τα εσκεμμένα ορθογραφικά ,δεν απαντώ και δεν πάω για τσιγάρο.
texas?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 148 Απαντήσεις
- 4374 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13