ξύδι; ω μοντιέ θα βρωμάνε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης του κοροναϊού
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης του κοροναϊού
https://twitter.com/WetWorkWeWork/statu ... 4007232515talaipwros έγραψε: 14 Μαρ 2020, 14:56Αυτο ειναι το σκεπτικο της Βρετανίας.Αίγαγρος έγραψε: 14 Μαρ 2020, 14:55Πόσο λες να κρατήσει η καραντίνα; Ακόμα και αν μειωθεί δραματικά ο ρυθμός νέων κρουσμάτων, αν ξανά γυρίσουμε στους πρότερους ρυθμούς μας θα ξανά αρχίσεις να εξαπλώνεσαι εκθετικά. Απλά θα περιμένουμε να κάνει τον κύκλο του, αλλά αυτό θα αργήσει.Covid-19 έγραψε: 14 Μαρ 2020, 14:51 Καλό θα ήταν όταν πλένουμε χέρια να σκουπιζόμαστε με χαρτί κουζίνας και να το πετάμε σε κλειστό κάδο!
Η βαμβακερή πετσέτα δεν ενδείκνυται εκτός αν μετά από κάθε σκούπισμα την βάζουμε στο πλυντήριο (μόνη της) πριν σκουπιστεί κάνας άλλος!
Με προβληματίζει πως η καραντίνα θα είναι ιδιαίτερα παρατεταμένη.
Να κολλήσουμε ολοι σιγα σιγα, να αποκτησουμε ανοσια, καποιοι καλη ψυχη και παμε παρακάτω αλλιως συνεχεια κύκλους θα έχουμε.
Αν η Κινα ξαναρχισει σε κανα δίμηνο, θα εχουν δίκιο
-
talaipwros
ναι ισως, εκτος και αν αποδειχθει οτι εχουν δικιο. Γενικα μου φαινεται ελαχιστα πιθανο να εχουν οι αγγλοι μονοι δικιο σε ολο το πλανητη.foscilis έγραψε: 14 Μαρ 2020, 19:09https://twitter.com/WetWorkWeWork/statu ... 4007232515talaipwros έγραψε: 14 Μαρ 2020, 14:56Αυτο ειναι το σκεπτικο της Βρετανίας.Αίγαγρος έγραψε: 14 Μαρ 2020, 14:55
Πόσο λες να κρατήσει η καραντίνα; Ακόμα και αν μειωθεί δραματικά ο ρυθμός νέων κρουσμάτων, αν ξανά γυρίσουμε στους πρότερους ρυθμούς μας θα ξανά αρχίσεις να εξαπλώνεσαι εκθετικά. Απλά θα περιμένουμε να κάνει τον κύκλο του, αλλά αυτό θα αργήσει.
Με προβληματίζει πως η καραντίνα θα είναι ιδιαίτερα παρατεταμένη.
Να κολλήσουμε ολοι σιγα σιγα, να αποκτησουμε ανοσια, καποιοι καλη ψυχη και παμε παρακάτω αλλιως συνεχεια κύκλους θα έχουμε.
Θα δειξει
Αυτός είναι γιος μου, πολλαπλασιάστικα, μου βγήκε λίγο ζαβό (μεταλλαγμένος) αλλά ελπίζω στους υπόλοιπους.Custom_F έγραψε: 14 Μαρ 2020, 17:04Τώρα εσύ με ποιον είσαι;Covid-19 έγραψε: 14 Μαρ 2020, 17:03Αν δεν μπορείς να τον απομονώσεις ή να απομονωθείς, αυτό που κάνεις, με το πλύσιμο εννοώ, είναι το καλύτερο που μπορείς.
Καλό θα είναι να μην τον πλησιάζεις αν δεν έχεις "απολυμανθεί" πρώτα.
Μην σε πιάνει εμμονή, πάντως, απλά θα αρρωστήσεις από το άγχος χωρίς λόγο.![]()
- Northern Spirit
Αυτα ισχυουνε αν πιστευει κανεις τα νουμερα που δινουνε οι κινεζοι..Οτι δηλαδη ο ιος που εφθασει μεχρι την Ευρωπη σε μεγαλα νουμερα δεν μπορεσε να φθασει σε περιοχες εκτος Wuhan και 1-2 ακομη στην Κινα..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
όχι, αυτά ισχύουν ανεξαρτήτως ποια είναι τα νούμερα. Συζητάμε για τις προθέσεις της στρατηγικής που επιλέγει η κάθε χώρα όλος ο υπόλοιπος πλανήτης vs οι ψυχοπαθείς νεοφιλελεύθεροι της Αγγλίας.Northern Spirit έγραψε: 14 Μαρ 2020, 19:23
Αυτα ισχυουνε αν πιστευει κανεις τα νουμερα που δινουνε οι κινεζοι..Οτι δηλαδη ο ιος που εφθασει μεχρι την Ευρωπη σε μεγαλα νουμερα δεν μπορεσε να φθασει σε περιοχες εκτος Wuhan και 1-2 ακομη στην Κινα..
Επίσης αν όντως η Αγγλία ακολουθούσε τη στρατηγική που λέει ("το διαδίδουμε στους υγιείς για να προστατευτούν οι αδύνατοι"), θα έπρεπε να είχε εκατοντάδες χιλιάδες κρούσματα και σχεδόν καθόλου θανάτους.
Καλώς τον. Που είχες εξαφανιστεί εσυ;talaipwros έγραψε: 14 Μαρ 2020, 19:12ναι ισως, εκτος και αν αποδειχθει οτι εχουν δικιο. Γενικα μου φαινεται ελαχιστα πιθανο να εχουν οι αγγλοι μονοι δικιο σε ολο το πλανητη.foscilis έγραψε: 14 Μαρ 2020, 19:09https://twitter.com/WetWorkWeWork/statu ... 4007232515talaipwros έγραψε: 14 Μαρ 2020, 14:56
Αυτο ειναι το σκεπτικο της Βρετανίας.
Θα δειξει
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Σε τι; Δε συζητάνε ότι θα τη βγάλουν καλύτερα, στόχος τους είναι συνειδητά (ήταν δηλαδή γιατί ακούω ότι με το κράξιμο ο κλόουν τα μαζεύει) να προφυλάξουν την οικονομική δραστηριότητα ως σημαντικότερο αγαθό από την ανθρώπινη ζωή.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ανεξαρτήτως του εάν έχουν δίκαιο ή όχι (που μπορεί και να έχουν), όταν φθάσουν σε υψηλά τριψήφια νούμερα νερκών θα το μαζέψουν άρον άρον και εν μέσω φατούρου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ την 14 Μαρ 2020, 20:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Κατά πάσα πιθανότητα έχουν δίκιο ..να το θυμηθείς όταν όλα τελειώσουνfoscilis έγραψε: 14 Μαρ 2020, 19:52Σε τι; Δε συζητάνε ότι θα τη βγάλουν καλύτερα, στόχος τους είναι συνειδητά (ήταν δηλαδή γιατί ακούω ότι με το κράξιμο ο κλόουν τα μαζεύει) να προφυλάξουν την οικονομική δραστηριότητα ως σημαντικότερο αγαθό από την ανθρώπινη ζωή.
Η θεία από την Αυστραλία που είχε ρίξει πέτρα μαύρη πίσω της και δεν ερχότανε ποτέ στο χωριό αποφάσισε και ήρθε σήμερα.
Το πρώτο πράγμα που έκανε ήτανε να κάνει επίσκεψη στην μητέρα μου την αδελφή της.
Η μητέρα μου χάρηκε πάρα πολύ είχε να την δει 25 χρόνια.
Εγώ βέβαια έγινα η κακιά της ιστορίας.
Όταν την ρώτησα γιατί δεν έμεινε λίγες μέρες στα Χανιά να δεί αν έχει πιάσε τον ιό και μετά να έρθει μου είπε νο νο νο virus.
Η μητέρα μου αποφάσισε να την φιλοξενήσει μέχρι να καθαριστεί το σπίτι της.
Της είπα δώσε μου τα κλειδιά να πάω να στο καθαρίσω.
νο νο νο θα βρώ κοπέλα.
Φυσικά της τα έψαλα στα Ελληνικά και στα Αγγλικά.
Ο πατέρας μου να προσπαθεί να με ηρεμήσει.
Τότε της λέω νο νο νο και την έβγαλα έξω.
Η μάνα μου άρχισε το κλάμα την έβαλε σπίτι και εγώ κλείστηκα στο δωμάτιο .
Αυτό το άτομο που άλλαξε τρία αεροπλάνα και τέσσερα αεροδρόμια για να έρθει σε ένα χωριό χωρίς να το ελέγξει κανείς δεν είναι πρόβλημα;
Αυτοί όλοι που δεν ξέρουν αν έχουν τον ιό και τρέχουν στα χωριά δεν είναι πρόβλημα;
Υ.Γ.
Ο πατέρας μου από έμφραγμα με δυο μπαλονάκια και μια τσάντα φάρμακα.
Το πρώτο πράγμα που έκανε ήτανε να κάνει επίσκεψη στην μητέρα μου την αδελφή της.
Η μητέρα μου χάρηκε πάρα πολύ είχε να την δει 25 χρόνια.
Εγώ βέβαια έγινα η κακιά της ιστορίας.
Όταν την ρώτησα γιατί δεν έμεινε λίγες μέρες στα Χανιά να δεί αν έχει πιάσε τον ιό και μετά να έρθει μου είπε νο νο νο virus.
Η μητέρα μου αποφάσισε να την φιλοξενήσει μέχρι να καθαριστεί το σπίτι της.
Της είπα δώσε μου τα κλειδιά να πάω να στο καθαρίσω.
νο νο νο θα βρώ κοπέλα.
Φυσικά της τα έψαλα στα Ελληνικά και στα Αγγλικά.
Ο πατέρας μου να προσπαθεί να με ηρεμήσει.
Τότε της λέω νο νο νο και την έβγαλα έξω.
Η μάνα μου άρχισε το κλάμα την έβαλε σπίτι και εγώ κλείστηκα στο δωμάτιο .
Αυτό το άτομο που άλλαξε τρία αεροπλάνα και τέσσερα αεροδρόμια για να έρθει σε ένα χωριό χωρίς να το ελέγξει κανείς δεν είναι πρόβλημα;
Αυτοί όλοι που δεν ξέρουν αν έχουν τον ιό και τρέχουν στα χωριά δεν είναι πρόβλημα;
Υ.Γ.
Ο πατέρας μου από έμφραγμα με δυο μπαλονάκια και μια τσάντα φάρμακα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Αρχίσατε να πολλαπλασιάζεστε και εδώ μέσα ρε πουστη;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Τώρα ξέρεις τι έπαθα; Είναι σα να ερχόμουνα εγώ σε μια συζήτηση και να σου πέταγα έναν τύπο γεμάτο επικαμπύλια ολοκληρώματα σαν απάντηση σε κάτι που λες, αναγκάζοντάς σε να κάτσεις για λίγο να ψάξεις τι μπορεί να εννοούσα και τι μπορεί να κατάλαβα από αυτό που έγραψες, μέχρι που στο τέλος να συνειδητοποιούσες ότι μας χωρίζει ένα χάσμα γιατί αν δεν έχεις κάνει εφτά-οχτώ χρόνια σοβαρά μαθηματικά δεν ξέρεις τι σημαίνει επικαμπύλιο ολοκλήρωμα και ουσιαστικά με την απάντησή μου απαιτώ από εσένα να γίνεις ένας διαφορετικός άνθρωπος με ανθρωποέτη ολόκληρα γνώσης παραπάνω, μέσα σε πέντε λεπτά, για να απαντήσεις σε ένα φόρουμ. Αλλά στο αντίστροφο.nemo έγραψε: 14 Μαρ 2020, 20:01Κατά πάσα πιθανότητα έχουν δίκιο ..να το θυμηθείς όταν όλα τελειώσουνfoscilis έγραψε: 14 Μαρ 2020, 19:52Σε τι; Δε συζητάνε ότι θα τη βγάλουν καλύτερα, στόχος τους είναι συνειδητά (ήταν δηλαδή γιατί ακούω ότι με το κράξιμο ο κλόουν τα μαζεύει) να προφυλάξουν την οικονομική δραστηριότητα ως σημαντικότερο αγαθό από την ανθρώπινη ζωή.
-
talaipwros
Εχουν ηδη πει οτι αναμενουν 400 χιλιαδες νεκρους. Ο Μπορις ξεκινησε το διαγγελμα λέγοντας οτι θα χάσουμε αγαπημένα μας προσωπα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 14 Μαρ 2020, 20:00 Ανεξαρτήτως του εάν έχουν δίκαιο ή όχι (που μπορεί και να έχουν), όταν φθάσουν σε υψηλά τριψήφια νούμερα νερκών θα το μαζέψουν άρον άρον και εν μέσω φατούρου
Γενικα παντως με οσους αγγλους μιλαω, ακομα και ηλικιωμένους, στηριζουν την απόφαση
Keep calm and bury themtalaipwros έγραψε: 14 Μαρ 2020, 20:13 Γενικα παντως με οσους αγγλους μιλαω, ακομα και ηλικιωμένους, στηριζουν την απόφαση
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 637 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-