!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΦΟΡΟΥΜΙΤΑΙ ΜΠΙ ΛΑΪΚ
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: ΦΟΡΟΥΜΙΤΑΙ ΜΠΙ ΛΑΪΚ
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Μαυροβασίλης
και ερωτώ: πώς δύναται ένας άνδρας του αυτού στάτους να γνωρίζει επιδόσεις πλυντηρίου;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 09 Μαρ 2020, 08:37Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος με ένα πλυντήριο ρούχων ALTUS μέιντ ιν τουρκιγιέ που αγόρασαDwarven Blacksmith έγραψε: 08 Μαρ 2020, 22:55Πρώτη φορά στη ζωή μου τις ακούω αυτές τις μάρκες.Beria έγραψε: 08 Μαρ 2020, 22:50 Αυτό έγραψε ο συμπατριώτης και άνοιξε τον φούρνο BEKO να ζεστάνει το χτεσινό κεμπαπ
Κι έπειτα έκατσε αναπαυτικά στον καναπέ που αγόρασε κοψοχρονιά από τα ISTIKBAL, να δει το τούρκικο στην τιβι
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Νομίζω ότι το πραγματικό πρόβλημα ξεκινά όταν μπορεί να κάνει και αξιολόγηση στα μαλακτικάΜαυροβασίλης έγραψε: 09 Μαρ 2020, 10:50και ερωτώ: πώς δύναται ένας άνδρας του αυτού στάτους να γνωρίζει επιδόσεις πλυντηρίου;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 09 Μαρ 2020, 08:37Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος με ένα πλυντήριο ρούχων ALTUS μέιντ ιν τουρκιγιέ που αγόρασα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Μαυροβασίλης
τί είναι τα μαλακτικά;Beria έγραψε: 09 Μαρ 2020, 10:53Νομίζω ότι το πραγματικό πρόβλημα ξεκινά όταν μπορεί να κάνει και αξιολόγηση στα μαλακτικάΜαυροβασίλης έγραψε: 09 Μαρ 2020, 10:50και ερωτώ: πώς δύναται ένας άνδρας του αυτού στάτους να γνωρίζει επιδόσεις πλυντηρίου;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 09 Μαρ 2020, 08:37
Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος με ένα πλυντήριο ρούχων ALTUS μέιντ ιν τουρκιγιέ που αγόρασα
εντάξει, κατάλαβα, regressΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 09 Μαρ 2020, 08:32Τί σε κάνει τόσο περήφανο για τις κενώσεις σου; Και γιατί αναμοχλεύεις τα παράγωγά τους κοινή τη θέα;Orion22 έγραψε: 08 Μαρ 2020, 22:54το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ νωρίτεραΜαυροβασίλης έγραψε: 08 Μαρ 2020, 21:12
το φρόνημα έχει πιάσει επίπεδα εθνικών θριάμβων (γιουρο + 300ων)^88 και πόσο πήζουν οι ανθέλληνες;![]()
είχα μάλιστα και την εξής απορία:
Κλονίστηκε καθόλου η εμπιστοσύνη στις κατεδαφιστικές τους ικανότητες;Κώδικας: Επιλογή όλων
Οι χρήστες που "γκρέμισαν" τον "εθνολαϊκισμό", βλέπουν -δημοσκοπικά αποτυπωμένα- ποσοστά επιπέδων 85%+ στηριξης των σκληρών κυβερνητικών μέτρων αποτροπής της εισβολής, αλλά και απαίτησης για ακόμα σκληρότερα αν οι καταστάσεις συνεχιστούν.
Έχουν κάνει ρηγκρες σε κουληφυρερπριντσιπ ενθυμούμενοι το (_____) ανδρεϊκό παρελθόν;
Πόσο οξύς είναι ο ΠΟΝΟΣ;
Πατώνουν;
Πήζουν πχιο γληγορα και από ταχείας πήξεως εποξικές ρητίνες;
questions questions questions
Υ.Γ κενώσεις /περιττώματα / σιτποστινγκ, κατανοητή και η ψύχωση με τα σκατά όταν κάθε φορά που απλώνεις το χέρι να χαιρετήσεις είναι 50-50 οι πιθανότητες να είναι χεσμένο
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Πέφτει ανελέητο pegging , δεν κρίνωΜαυροβασίλης έγραψε: 09 Μαρ 2020, 10:50και ερωτώ: πώς δύναται ένας άνδρας του αυτού στάτους να γνωρίζει επιδόσεις πλυντηρίου;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 09 Μαρ 2020, 08:37Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος με ένα πλυντήριο ρούχων ALTUS μέιντ ιν τουρκιγιέ που αγόρασα
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Beria έγραψε: 09 Μαρ 2020, 10:53Νομίζω ότι το πραγματικό πρόβλημα ξεκινά όταν μπορεί να κάνει και αξιολόγηση στα μαλακτικάΜαυροβασίλης έγραψε: 09 Μαρ 2020, 10:50και ερωτώ: πώς δύναται ένας άνδρας του αυτού στάτους να γνωρίζει επιδόσεις πλυντηρίου;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 09 Μαρ 2020, 08:37
Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος με ένα πλυντήριο ρούχων ALTUS μέιντ ιν τουρκιγιέ που αγόρασα

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 09 Μαρ 2020, 21:36 https://web.facebook.com/destothetika/v ... 960197819/
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
Μαυροβασίλης δε σχολίασες το "thimiato"
- Μαυροβασίλης
με έχει τυφλώσει το εθνικιστικό μίσος
- dna replication
- Phorum.gr user: dna