!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μάλαμας, Αγγελάκας και Φοίβος για την κατάντια σε Έβρο και Λέσβο

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Re: Μάλαμας, Αγγελάκας και Φοίβος για την κατάντια σε Έβρο και Λέσβο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 08 Μαρ 2020, 01:53
τεν τεν έγραψε: 07 Μαρ 2020, 22:27 Ποτέ δεν έχω καταλάβει γιατί έχει βαρύτητα η γνώμη ενός καλλιτέχνη, πέρα από τον τομέα του.
Δεν έχει. Πραγματικά, δεν έχει κανενα νοημα να ακους τη γνωμη ενος επαγγελματία διασκεδαστη (entertainer που λένε κ στα ξενα) για κοινωνικοπολιτικά ζητήματα. Ο μόνος λογος ειναι οτι εχουν τη δυνατότητα να ακουστούν περισσότερο απο τις δικες σου ή τις δικες μου απόψεις. Αλλα ούτε σημαίνει οτι ειναι σωστές, ούτε οι ίδιοι είναι παντα καλα παραδείγματα (συχνά δεν ειναι), ουτε ειμαι πολυ σίγουρος οτι κάποιος που του αρεσει ενα τραγουδι συμμερίζεται κ την πολιτική άποψη του καλλιτέχνη. Πχ ο Varg, εμενα μου αρεσουν μερικα τραγουδια του αλλα η ιδεολογία του μου.ειναι εντελώς σιχαμενη, κ ο ιδιος σαν προσωπικότητα το ιδιο (ενας σαλεμενος δολοφόνος με λίγα λογια)
Οι συγκεκριμενοι δεν ειναι απλοι διαδκεδαστες. Ειναι και συνθετες, στιχουργοι, ποιητες κλπ. Ειναι ολοκληρωμενοι καλλιτεχνες και εχει βαρυτητα ο λογος τους.
Αλλα το εθνος δε χρειαζεται τετοιους τωρα, χρειαζεται κυνηγους και ματατζηδες, και παπαδες (καθολου τυχαια δε βγηκαν παραλληλα διαφοροι να πουνε οτι δεν κολλας κοτοναιο απο τη θεια κοινωνια)
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Υδράργυρος έγραψε: 08 Μαρ 2020, 01:56
sys3x έγραψε: 08 Μαρ 2020, 01:23
Υδράργυρος έγραψε: 08 Μαρ 2020, 01:21
Πολλοι
Έγινε μέσα σε 5 μέρες το 90% της Ελλάδας φασίστες, φασίστες!! 12!
Αυτα τα πραματα δεν ειναι στατικα. Ναι μεσα σε 5 μερες ολη η κοινωνια μπορει να εκφασιστει. Πολλακις εχει γινει
Τι Πολάκης, κάθε μέρα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Υδράργυρος έγραψε: 08 Μαρ 2020, 02:00
τεν τεν έγραψε: 07 Μαρ 2020, 22:27 Ποτέ δεν έχω καταλάβει γιατί έχει βαρύτητα η γνώμη ενός καλλιτέχνη, πέρα από τον τομέα του.
Δεν έχει. Πραγματικά, δεν έχει κανενα νοημα να ακους τη γνωμη ενος επαγγελματία διασκεδαστη (entertainer που λένε κ στα ξενα) για κοινωνικοπολιτικά ζητήματα. Ο μόνος λογος ειναι οτι εχουν τη δυνατότητα να ακουστούν περισσότερο απο τις δικες σου ή τις δικες μου απόψεις. Αλλα ούτε σημαίνει οτι ειναι σωστές, ούτε οι ίδιοι είναι παντα καλα παραδείγματα (συχνά δεν ειναι), ουτε ειμαι πολυ σίγουρος οτι κάποιος που του αρεσει ενα τραγουδι συμμερίζεται κ την πολιτική άποψη του καλλιτέχνη. Πχ ο Varg, εμενα μου αρεσουν μερικα τραγουδια του αλλα η ιδεολογία του μου.ειναι εντελώς σιχαμενη, κ ο ιδιος σαν προσωπικότητα το ιδιο (ενας σαλεμενος δολοφόνος με λίγα λογια)
Οι συγκεκριμενοι δεν ειναι απλοι διαδκεδαστες. Ειναι και συνθετες, στιχουργοι, ποιητες κλπ. Ειναι ολοκληρωμενοι καλλιτεχνες και εχει βαρυτητα ο λογος τους.
Αλλα το εθνος δε χρειαζεται τετοιους τωρα, χρειαζεται κυνηγους και ματατζηδες, και παπαδες (καθολου τυχαια δε βγηκαν παραλληλα διαφοροι να πουνε οτι δεν κολλας κοτοναιο απο τη θεια κοινωνια)
Και όλοι οι πιστοί κατευθείαν το πιστέψαμε κιόλας.
Τυχαίο;

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 01:07
Alien666 έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:54 Εχουν καταλάβει τι παίζεται γι' αυτό πάνε να τα πούνε στρογγυλεμένα, ωστόσο θέλουν να τα έχουν καλά και με το αριστερόστροφο ακροατήριό τους. Το αποτέλεσμα είναι να μη λένε τίποτα συγκεκριμένο. Αοριστολογούν.

Μόνο ο Μάλαμας πάει να πει κάτι. Το φέρνει, το μαζεύει, το σώζει, κλπ...
Κανείς από τους τρεις δε λέει κάτι.

Απλώς αποδεικνύουν πόσο φωνάρες είναι.
:D
Λανθάνουσα γλώττα.

Ο Μερκ είναι είδος προς εξαφάνιση, ας τον χαρούμε λιγάκι.

.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Πρώτο άλμα λογικής: στιχουργός = ποιητής
Δεύτερο άλμα λογικής: κάποιος που γράφει ποιήματα = ολοκληρωμένος καλλιτέχνης
Τρίτο άλμα λογικής: έχει μεγαλύτερη βαρύτητα ο λόγος κάποιου επειδή γράφει μουσική, στίχους και ποιήματα (το αν είναι καλά, διαχρονικά, εμπνευσμένα, το αφήνουμε για άλλη συζήτηση).

Άσε λίγο πήδημα και γι' αύριο. Θα λαχανιάσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Απολλώνιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Απολλώνιος »

Μόνο τα λούμπεν στοιχεία και γενικότερα η πλεμπα μπορεί να θεωρεί καλλιτέχνες αυτά τα σκουλήκια. Τα σκουπιδοτραγουδα τους έχουν τόση αξία όσο το νόμισμα της Βενεζουέλας (καμία δηλαδή).
Όσοι ακούμε ποιοτική μουσική δεν διασκεδάζουμε με τραγούδια του Μαλαμα και του Αγγεβλακα αλλά ακούμε ορχηστρική μουσικη.
Τέλος να προσθέσω ότι τα άχρηστα και άεργα αυτά υποκείμενα σαφώς και δεν μπορούν να συγκριθούν με κανένα πατριώτη Έλληνα που υπερασπίζεται την πατρίδα. Σε περίπτωση εισβολής της Τουρκίας θα προσπαθήσουν να δραπετεύσουν στο εξωτερικό και θα δηλώνουν κατατρεγμένοι πρόσφυγες, όταν την ίδια στιγμή τα Ελληνόπουλα θα πεθαίνουν στα πεδία των μαχών.
Τούτη όμως την φορά δεν θα δραπετεύσουν όπως έκαναν οι πρόγονοι τους κομμουνιστοσυμμοριτες το 1922 και το 1940.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Δεν χαλαρώνουμε λίγο λέω γω;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

μιλαμε τωρα για τον αφρο της διανοησης :003:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Fluffy έγραψε: 08 Μαρ 2020, 05:51
Gherschaagk έγραψε: 08 Μαρ 2020, 02:34 Δεν χαλαρώνουμε λίγο λέω γω;
απο ποια άποψη;
Υποθέτω ότι το λέει για τους χαρακτηρισμούς που εκφέρονται για τους καλλιτέχνες-διανοούμενους.

Και έχει δίκιο.

Ο οποιοσδήποτε μπορεί να είναι καλός σε κάτι και κάκιστος σε κάτι άλλο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ο Φοίβος είναι ακόμα καλός, οι άλλοι δυο είναι τελειωμένοι εδώ και 20 χρόνια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

sys3x έγραψε: 08 Μαρ 2020, 02:06
Alien666 έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:54 Εχουν καταλάβει τι παίζεται γι' αυτό πάνε να τα πούνε στρογγυλεμένα, ωστόσο θέλουν να τα έχουν καλά και με το αριστερόστροφο ακροατήριό τους. Το αποτέλεσμα είναι να μη λένε τίποτα συγκεκριμένο. Αοριστολογούν.

Μόνο ο Μάλαμας πάει να πει κάτι. Το φέρνει, το μαζεύει, το σώζει, κλπ...

Λανθάνουσα γλώττα.

Εκτός από τον μερκ, έχουν εξαφανιστεί από το τοπίο και οι αντιρατσιστικές συναυλίες.

Σε φάσεις αγανακτισμένων και μαυροκαρδισμένων λόγω ερτ, δεν τους προλαβαίναμε τους καλλιτέχναι.

Στην πρώτη γραμμή. Ετοιμοπόλεμοι. :D

Τώρα το έχουν ρίξει στην αθόρυβη περισυλλογή και τις βαθυστόχαστες επισημάνσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 12:45
sys3x έγραψε: 08 Μαρ 2020, 02:06

Λανθάνουσα γλώττα.

Εκτός από τον μερκ, έχουν εξαφανιστεί από το τοπίο και οι αντιρατσιστικές συναυλίες.

Σε φάσεις αγανακτισμένων και μαυροκαρδισμένων λόγω ερτ, δεν τους προλαβαίναμε τους καλλιτέχναι.

Στην πρώτη γραμμή. Ετοιμοπόλεμοι. :D

Τώρα το έχουν ρίξει στην αθόρυβη περισυλλογή και τις βαθυστόχαστες επισημάνσεις.
Τι θες να πεις; ότι λουφάξανε στον κουρνιαχτό τους;
:003:

.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Prepon έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:19

Εδώ κοτζαμ Νότης και κοτζαμ Σεφερλής , με 90% των Ελλήνων να τους θαυμάζουν, και δεν το παίζουν ιστορία.

Που είναι το εμότικον με την τούρτα στη μάπα ;;
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Papa John έγραψε: 08 Μαρ 2020, 13:04
Prepon έγραψε: 08 Μαρ 2020, 00:19

Εδώ κοτζαμ Νότης και κοτζαμ Σεφερλής , με 90% των Ελλήνων να τους θαυμάζουν, και δεν το παίζουν ιστορία.

Που είναι το εμότικον με την τούρτα στη μάπα ;;
Στη μάπα σου;
:102:
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”