Ε ραμολάρω και εγώ σιγά-σιγά.
Πάντως το άσμα μπορεί να αλλάζει αλλά η ουσία παραμένει!
Ε ραμολάρω και εγώ σιγά-σιγά.
Στην παρούσα φάση παίζει σημαντικό ρόλο η όποια αντίδραση να έχει αποτέλεσμα. Να σου πω την αλήθεια δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό άμεσο.Northern Spirit έγραψε: 07 Μαρ 2020, 15:08Δεν διαφωνω..Το θεμα ειναι εμεις πώς αντιδρουμε..taliban έγραψε: 07 Μαρ 2020, 14:37Εξαρτάται.Northern Spirit έγραψε: 07 Μαρ 2020, 13:21 Οι ενεργειες της κυβερνησης να κλεισει τα συνορα και κυριως το κυνηγι προσφυγων και ΜΚΟ απο νησια ποσο πιθανο ειναι να οδηγησουνε σε Τουρκικη εισβολη;
Η Τουρκια εχει χρησιμοποιησει την διακιολογια αυτη για εισβολη στην Συρια (Ιντλιμπ) για την δημιουργια ζωνων ασφαλειας για τους προσφυγες. Ποσο πιθανο ειναι να χρησιμοποιησει την δια δικαιολογια για εισβολη σε ελληνικα νησια με την αιτιολογηση την αναγκη προστασιας προσφυγων που διωκονται απο την Ελληνικη κυβερνησης και την αναγκη δημιουργιας ζωνης ασφαλειας για τους προσφυγες εντος της Ελλαδος;
Μηπως δηλωσεις της κυβερνησης για καταργηση επιδοματων σε προσφυγες και το κυνηγι προσφυγων και ΜΚΟ απο τα νησια του Ανατολικου Αιγαιου δινουνε στην Τουρκια την αφορμη που χρειαζεται για να λυσει και το προβλημα με το Αιγαιο;
Αποψεις.
Όπως έχω γράψει εδώ και αρκετές ήμερες η Τουρκία εκπαιδεύτηκε στον υβριδικό πόλεμο από τη Ρωσία σε Σομαλία κ.α άλλες χώρες.
Θεωρώ πως θα εμπλακεί από δω και πέρα ανοίγοντας μέτωπα παντού για να διατηρήσει και το γόητρο της ανερχόμενης υπερδύναμης.
Στην παρούσα φάση δεν θα έλεγα πως θα επιχειρήσει εισβολή με στρατεύματα αν αυτό εννοείς.
Πρώτα θα εξαντληθεί το χαρτί ''πρόσφυγες,μετανάστες'' στον βαθμό που θα μπορεί σε μελλοντικές επιδιώξεις-διεκδικήσεις της να τους χρησιμοποιησει εντός της Ελ επικράτειας για αποσταθεροποίηση-αντιπερισπασμό.
Το πρωί ο Μηταράκης ανακοίνωσε πως σχεδιάζουν 2 κλειστά κέντρα σε Σέρρες και Αττική.
Ζήτησε την κατανόηση απ τους Δημάρχους της Ηπειρωτικής Ελλάδας πράγμα το οποίο σημαίνει πως θα εξακολουθήσει η μεταναστευτική ροή και θα γεμίσει η ηπειρωτική Ελλάδα καταυλισμούς.
Αυτός είναι και ο στόχος της Τουρκίας (ή μάλλον ένας εξ αυτών την παρούσα χρονική στιγμή με ταυτόχρονη δράση και σε άλλα επίπεδα πχ απρόβλεπτες ενέργειες ή επιβεβαιώμενος νεκρός στον Έβρο).
Aυτος σου κανει;nostromos έγραψε: 07 Μαρ 2020, 16:40
τι μας εβαλες τωρα ...? αυτον χρησιμοποιει το Τουρκικο Υπεξ ... η Βουλγαρια διπλα ειναι και εχει θαλασσια συνορα ...ουτε 1 μεταναστη στα συνορα ... τυχαιο...?

οχι δεν μου κανει ... να βαλεις ΒουλγαροΤουρκικα συνοραNorthern Spirit έγραψε: 07 Μαρ 2020, 16:57Aυτος σου κανει;nostromos έγραψε: 07 Μαρ 2020, 16:40
τι μας εβαλες τωρα ...? αυτον χρησιμοποιει το Τουρκικο Υπεξ ... η Βουλγαρια διπλα ειναι και εχει θαλασσια συνορα ...ουτε 1 μεταναστη στα συνορα ... τυχαιο...?
![]()
Γιατί δεν σου κάνει ρε φασίστα;nostromos έγραψε: 07 Μαρ 2020, 16:59οχι δεν μου κανει ... να βαλεις ΒουλγαροΤουρκικα συνοραNorthern Spirit έγραψε: 07 Μαρ 2020, 16:57Aυτος σου κανει;nostromos έγραψε: 07 Μαρ 2020, 16:40
![]()
Και θα αφήσεις τους Τούρκους να συμπεριφέρονται λες και είναι δικά τους;ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Μαρ 2020, 14:30Αυτό λύνεται εύκολα. Το παίζουμε κινέζοι και τους αφήνουμε στα Ίμια.Σουβλίτσα έγραψε: 07 Μαρ 2020, 13:51κι εμένα κάτι τέτοιο με προβληματίζειbolek έγραψε: 07 Μαρ 2020, 13:41 εάν η τουρκια αυτην την στιγμη αποβιβασει 200 λαθρο στα ιμια γιατι ας πουμε εσκασαν οι βαρκες τους θα πανε οι ελληνες να τους μαζεψουν, οι τουρκοι να τους προστατεψουν, ποτε υπολογίζεται να συμβει αυτό, σε ποσες μερες;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
κανεις δεν ανεβαινει στα Ιμια ... το πολυ πολυ να τους μαζεψει καμια FRONTEXGewponos90 έγραψε: 07 Μαρ 2020, 17:03Και θα αφήσεις τους Τούρκους να συμπεριφέρονται λες και είναι δικά τους;![]()
Belisarius έγραψε: 07 Μαρ 2020, 16:52Ε ραμολάρω και εγώ σιγά-σιγά.
Πάντως το άσμα μπορεί να αλλάζει αλλά η ουσία παραμένει!![]()
Ναι! Αν το πετύχεις κάνε τον κόπο!Orion22 έγραψε: 07 Μαρ 2020, 17:13Belisarius έγραψε: 07 Μαρ 2020, 16:52Ε ραμολάρω και εγώ σιγά-σιγά.
Πάντως το άσμα μπορεί να αλλάζει αλλά η ουσία παραμένει!![]()
δεν διαφωνώ
αν δεις όμως την συγκεκριμένη συζήτηση, η βασική τους μομφή ήταν για την μελοποίηση του μάντζαρου
θα πρέπει να το ξαναψάξω, αν σε ενδιαφέρει θα στο στείλω pm![]()
Θα τους γαμήσουμε το ταμ τιριριμ στα ίσα.Northern Spirit έγραψε: 07 Μαρ 2020, 16:34Ποιος ειναι ο δικος μου ισσχυρισμος; Εγω λεω αν υπαρχουνε πιθανοτητες να χρησιμοποιησει την Ελλαδα η Τουρκια για εισβολη με προσχημα την Ελληνικη σταση του προασφυγες..Και ανεφερα το παραδειγμα της Ιντλιμπ.Και ζητησα γνωμες..Απλο ειναι το θεμα..nostromos έγραψε: 07 Μαρ 2020, 16:24μην χρησιμοποιεις την ακροδεξια για ισχυρισμο δικο σου ...το ορ ειναι δικο σου η οχι...?Northern Spirit έγραψε: 07 Μαρ 2020, 16:14
Αγορι μου τα σεναρια της ακροδεξιας λενε για αλλαγη συνορων με χρηση προσφυγων ως οπλο...Εγω λεω για ενδεχομενη αλλαγης συνορων με κανονικη εισβολη.
Ενα διαφορετικο σεναριο που οδηγει στο ιδιο αποτελεσμα..Ξεκολλατε..
Φρούραρχος έγραψε: 07 Μαρ 2020, 17:27
Θα τους γαμήσουμε το ταμ τιριριμ στα ίσα.
Οπότε σάλτα και γαμήσου και συ και η τουρκολαγνεία σου.
Oλο μλκιες...Απο τη στιγμη που εχω την υπηκοοτητα της χωρας ειτε ειμαι εδω ειτε στον Αρη εχω τα ιδια δικαιωματα με εσας. Οποτε το τι επιτρεπεις εσυ και τι οχι ειναι ασχετο με το θεμα και γραφεται κανονικα.Φρούραρχος έγραψε: 07 Μαρ 2020, 17:27
Εσύ ασχολήσου με τη χώρα που μένεις και άσε εμάς να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα. Δε θέλουμε ούτε τη βοήθειά σου , ούτε τη γνώμη σου.
Τόσο απλά. Συμβουλές εκ του μακρόθεν και προτροπές για ότι αφορά τις δικές μας ζωές δε σου επιτρέπω. Οπότε σάλτα και γαμήσου και συ και η τουρκολαγνεία σου. Τους τουρκόσπορους τους έχουμε για να γλύφουν τις ελληνικές αρχιδάρες μας.
ΟΚ.
Εγώ μια χαρά τους πηδάω σε ρίαλ τάιμ τώρα.Northern Spirit έγραψε: 07 Μαρ 2020, 18:05Oλο μλκιες...Απο τη στιγμη που εχω την υπηκοοτητα της χωρας ειτε ειμαι εδω ειτε στον Αρη εχω τα ιδια δικαιωματα με εσας. Οποτε το τι επιτρεπεις εσυ και τι οχι ειναι ασχετο με το θεμα και γραφεται κανονικα.Φρούραρχος έγραψε: 07 Μαρ 2020, 17:27
Εσύ ασχολήσου με τη χώρα που μένεις και άσε εμάς να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα. Δε θέλουμε ούτε τη βοήθειά σου , ούτε τη γνώμη σου.
Τόσο απλά. Συμβουλές εκ του μακρόθεν και προτροπές για ότι αφορά τις δικές μας ζωές δε σου επιτρέπω. Οπότε σάλτα και γαμήσου και συ και η τουρκολαγνεία σου. Τους τουρκόσπορους τους έχουμε για να γλύφουν τις ελληνικές αρχιδάρες μας.
ΟΚ.
Τα περι Τουρκοσπορων ειναι γνωστες συκοφαντιες και τις ακουω βερεσε..Ασχολησου τωρα εσυ με το πώς θα γ@μησεις τους Τουρκους και ασε με εμενα ακροδεξιε.
εχω απαντησει χιλιες φορες τελευταια λιγο πιο πανω. Παμε λοιπον 1001 και ελπιζω να μην ξαναχρειαστει:Σουβλίτσα έγραψε: 07 Μαρ 2020, 16:26 Πίθηκα, θα μου επιτρέψεις μια κάπως προσωπική ερώτηση:
η ενασχόλησή σου με τα εθνικά έχει να κάνει με κάποιο πραγματικό ενδιαφέρον σου για την Ελλάδα ως χώρα σου ή χώρας καταγωγής σου (ενδεχομένως ίσως και χώρα/ κατοικία συγγενών σου κτλ) ή απλώς για τον οποιονδήποτε λόγο δικό σου αρέσκεσαι στις διάφορες αναλύσεις που επιχειρείς, χωρίς όμως να έχεις κάποιον συναισθηματικό λόγο (όπως θα σχολίαζες μια κατάσταση πχ για την Μποτσουάνα?)
Εαν θέλεις απαντάς.
Επίσης, δεν έχω καταλάβει ακόμη, η δική σου θέση στο τρέχον θέμα με την κατάσταση στα σύνορα, ποιά είναι? Δηλαδή, πώς θα έπρεπε να ανταποκριθεί η κυβέρνηση στον Έβρο?