Ασέβαστος έγραψε: 17 Φεβ 2020, 12:42
απο αυτα που εβαλες, ριχτο νδ το μικροτερο κακο.
Σωστα... Αλλα οταν εισαι δεξιος δεν κοιτας προς το κεντρο , αλλα προς τα φεξια και εκει βρισκεται ο Βελοπουλος ...
ο βελο ειναι ψεκασμενος απατεωνας. και αυτο ειναι ολοφανερο. οποιος δεν το βλεπει δεν θαπρεπε να εχει δικαιωμα ψηφου.
Κατ' αρχην τι αλριβως ειναι ο "ψεκασμενος" πολιτικα , εκτος απο μια ηλιθια προσωνυμια ;;
Πολιτικα εχεις να εκδηλωδεις καποια διαφωνια και σε ποια προταση του ;;
Ναζί και Χιτλερικούς τους λέει η ελληνική πλύση και οι αριστεράτζες (σ' αυτούς βάζουμε και τους νεοδημοκράτες). Εγώ το μόνο που ξέρω για τον Χίτλερ και το ναζισμό, είναι οτι έχουν πεθάνει εδώ και 70 χρόνια (ή κάπου εκεί) οπότε δε με απασχολεί. Αυτό που με απασχολεί είναι τί θα γίνει με τα θέματα κυρίως της λαθρομετανάστευσης και του δημογραφικού.
Βλέπω οτι εσύ, ώς ελληνική πλύση, που ξεπλένεις τις αμαρτίες του Γελόπουλου και της ΝΔ, ήδη ξεκίνησες ν' αλλοιθωρίζεις προς τα 'κει. Προφανώς και κάποιοι βουλευτές, σου, και κάποια στιγμή θ' αρχίσουν οι "αποστασίες". Με γειά σας με χαρά σας.
Αλλά ο κόσμος (οχι οι αριστεράτζες, που είναι ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ) βλέπει και ποιός ήταν στα συλλαλητήρια, και στις συγκεντρώσεις, και ποιός ΔΕΝ ήταν. Και όταν θα δεί τις επερχόμενες αποστασίες, καθώς και τις "απουσίες" από συλλαλητήρια, θα πράξει ανάλογα.
Ναζι και Χιτλερικους τους λεει ολο το δημοκρατικο τοξο και οχι μονο ο Βελοπουλος ...
Τι σημασια εχει αν πεθανε πριν απο 70 χρονια ο Χιτλερ ;; ι ιδεολογια του καλα κρατει απο μια τραγικη μειοψηφια σε ολη την ΕΕ...
Καμμια πολιτικη "αμαρτια" δεν εχει κανει ο Βελοπουλος ... Κανει απο δεξια την καλυτερη αντιπολιτευση με προτασεις ...
Οταν ΘΑ αρχισουν οι αποστασιες , θα δουμε τοτε ...
Ακριβως , ο κοσμος βλεπει και επιλεγει να διωξει τον Κασιδιαρη και τον Λαγο ...
Προς το παρον προσπαθηστε να μπειτε στην Βουλη και βλεπουμε ...
Ναζι και Χιτλερικους τους λεει ολο το δημοκρατικο τοξο
Το ίδιο "δημοκρατικό τόξο" που γκρέμισε τη χώρα.
ι ιδεολογια του καλα κρατει απο μια τραγικη μειοψηφια σε ολη την ΕΕ...
Για πε. Ποιά είναι αυτή η μειοψηφία? Ο Ορμπάν, ας πούμε?
ο κοσμος βλεπει και επιλεγει να διωξει τον Κασιδιαρη
Όπως βλέπουμε απ' το βίντεο ΔΕΝ τον έδιωξε, μια χαρά βγήακνε αρκετοί φωτογραφία μαζί του. Ο Βελόπουλας που ήτανε είπαμε? Σε κανένα πανηγύρι να πουλήσει κανένα τρελοπόν?
Χελωνε κανεις οτι δεν καταλαβαινεις και προσπαθεις να γυρισεις τα μεσα , εξω ...
Κασιδιαρη και Λαγο τους ΔΙΩΞΑΝΕ ...
ΟΙ βουλευτες της Ελληνικης λυσης ηταν εκει και δεν ειναι του χαρακτηρα τους να πουλανε μουρη για να τους δειξει η τηλεοραση...
Το δημοκρατικο τοξο περιλαμβανει ολους τους πολιτικους συνασπισμους ΕΚΤΟΣ απο την ΧΑ ...
Αμα σου αρεσει ... δεν σου αρεσει , τραβα στην Β.Κορεα ...εκει εχει ολοκληρωτισμο...
Οσο υπαρχει η ΝΔουλα και ο Βελοπουλος , φασιστικα κομματα δεν θα μπουν στην βουλη ...
Για καντε καμμια εκδηλωση και πορεια στους δρομους , να δουμε ποσοι εισαστε ...
Και αμα σου αρεσει , αμα δεν ...
Συνεχισε να κλαψουριζεις ...
Οσο για τον Ορμπαν και τον Σαλβινι , αυτοι ειναι σαν τον Βελοπουλο και οχι σαν τον Μιχαλολιακο ...Πολιτικη Ορμπαν και Σαλβινι προπαγανδιζει ο Βελοπουλος ...
Χελωνε κανεις οτι δεν καταλαβαινεις και προσπαθεις να γυρισεις τα μεσα , εξω ...
Κασιδιαρη και Λαγο τους ΔΙΩΞΑΝΕ ...
ΟΙ βουλευτες της Ελληνικης λυσης ηταν εκει και δεν ειναι του χαρακτηρα τους να πουλανε μουρη για να τους δειξει η τηλεοραση...
Το δημοκρατικο τοξο περιλαμβανει ολους τους πολιτικους συνασπισμους ΕΚΤΟΣ απο την ΧΑ ...
Αμα σου αρεσει ... δεν σου αρεσει , τραβα στην Β.Κορεα ...εκει εχει ολοκληρωτισμο...
Οσο υπαρχει η ΝΔουλα και ο Βελοπουλος , φασιστικα κομματα δεν θα μπουν στην βουλη ...
Και αμα σου αρεσει , αμα δεν ...
Συνεχισε να κλαψουριζεις ...
Οσο για τον Ορμπαν και τον Σαλβινι , αυτοι ειναι σαν τον Βελοπουλο και οχι σαν τον Μιχαλολιακο ...Πολιτικη Ορμπαν και Σαλβινι προπαγανδιζει ο Βελοπουλος ...
Μ' αρέσει πολύ που μου απευθύνεις το λόγο, αλλά κουόουτ δεν έκανες, με την ελπίδα να μην το δώ.
Λοιπόν, ξανα, τον Κασιδιάρη ΔΕΝ το διώξανε, αντίθετα φωτογραφήθηκαν μαζί του.
ΚΑΙ εδώ:
και για να λυσσάξεις κι άλλο ΚΑΙ εδώ:
Το δημοκρατικο τοξο
To δημοκρατικό τόξο κατέστρεψε την Ελλάδα. Τελεία και παύλα.
Έλα να με διώξεις αν μπορείς.
Η ΧΑ έχει κάνει πολλές. Εσύ πάλι ως Ελληνική Πλύση, δεν έκανες καμία. Κάνε εσύ να δούμε πόσοι θα 'ρθουν. Μέχρι τότε, δε θα μιλάς.
Ο Ορμπάν, το ξέρει?
Στη ΧΑ έχει στείλει ο Ορμπάν ευχαριστήρια επιστολή. Το ανέκδοτο που λέγεται Βελόπουλος το ξέρει κάν?
Ορίστε το κλάμα που είχε πέσει από την Εφημερίδα των Κατσαπλιάδων. Φιλαράκια σου, από το Δημοπρατικό τόξο κι αυτοί.
Αλλά θα μου πείς, ο Βελόπουλος έχει προσωπική σχέση με τον Πούτιν:
Η χειραψία των 2 δευτερολέπτων, που έκανε ο Πούτιν μ' όποιον ήταν παρών, είναι σχέση. Και αυτό είναι απ' το κανάλι της Ελληνικής Πλύσης στο YT. Για να καταλαβαίνουμε σε τί Μαμελούκους απευθύνεται Η Πλύση.
Δεν εχεις ελπιδα Χελωνε ... ,μεινε με τα απολιθωματα ... Σε λιγα χρονια , που θα εισαι μονος σου μαζι με τον Κασιδιαρη , τοτε θα τα πουμε παλι ...
Αντιος ...
Είσαι ο ορισμος του όπου φυσάει ο άνεμος.
Και έχεις το θρασσος να κουνάς και το δάχτυλο.
Τσίπα μηδέν.Θα έπρεπε να ντρεπεσαι.
Οχι Λυκε ...
Ειμαι ο ορισμος του πολιτη που ενδιαφερεται για την Ελλαδα και ψηφιζει παντα το λιγωτερο κακο...
Ναι , εγω εχω το δικαιωμα να κουνω το δαχτυλο , γιατι η ΧΑ με τα τερτιπια της προδωσε την εμπιστοσυνη του κοσμου ...
Εσεις πρεπει να ντρεπεστε που στηριζετε ενα φασιστικο κινημα ( οχι κομμα )
Σας συνιστω την ρηση "γνωθι σ' αυτον" Καντε την αυτοκριτικη σας . δειτε τα λαθη σας ...
Και αφηστε την κριτικη για οσους σας απεχθανονται ... Δεν φταινε αυτοι , εσεις φταιτε με τα καμωματα σας ...
Δεν εχεις ελπιδα Χελωνε ... ,μεινε με τα απολιθωματα ... Σε λιγα χρονια , που θα εισαι μονος σου μαζι με τον Κασιδιαρη , τοτε θα τα πουμε παλι ...
Αντιος ...
Είσαι ο ορισμος του όπου φυσάει ο άνεμος.
Και έχεις το θρασσος να κουνάς και το δάχτυλο.
Τσίπα μηδέν.Θα έπρεπε να ντρεπεσαι.
Οχι Λυκε ...
Ειμαι ο ορισμος του πολιτη που ενδιαφερεται για την Ελλαδα και ψηφιζει παντα το λιγωτερο κακο...
Ναι , εγω εχω το δικαιωμα να κουνω το δαχτυλο , γιατι η ΧΑ με τα τερτιπια της προδωσε την εμπιστοσυνη του κοσμου ...
Εσεις πρεπει να ντρεπεστε που στηριζετε ενα φασιστικο κινημα ( οχι κομμα )
Σας συνιστω την ρηση "γνωθι σ' αυτον" Καντε την αυτοκριτικη σας . δειτε τα λαθη σας ...
Και αφηστε την κριτικη για οσους σας απεχθανονται ... Δεν φταινε αυτοι , εσεις φταιτε με τα καμωματα σας ...
Πες μας τι έχεις ψηφισει απο το 1974 και μετά.
Μου είναι αδιάφορο το τι έκανε η χα.Πέρασε και δεν ακούμπησε.Λιγοι.Πολυ λίγοι.
Από εκεί και περα αν εσύ νομιζεις ότι ένας τσαρλατάνος είναι το λιγότερο κακο,πάω πασο και σε αφήνω στην χλευη.
Πες μας τι έχεις ψηφισει απο το 1974 και μετά.
Μου είναι αδιάφορο το τι έκανε η χα.Πέρασε και δεν ακούμπησε.Λιγοι.Πολυ λίγοι.
Από εκεί και περα αν εσύ νομιζεις ότι ένας τσαρλατάνος είναι το λιγότερο κακο,πάω πασο και σε αφήνω στην χλευη.
Δεξια Λυκε ... Παντα δεξια ... και πριν απο το 74 και μεχρι σημερα ...
Συμφωνω για την ΧΑ ...λιγοι , πολυ λιγοι ...
Μα εδω ειναι η διαφορα μας ... ΔΕΝ τον θεωρω τσαρλατανο , αντιθετα , σαν δεξιος επικροτω τις περισσοτερες αν οχι ολες τις πολιτικες προτασεις που κανει ...
Εσυ , βρες καποιον αλλον ...Δικαιωμα σου ...
Και οπως δεν ειρωνευομαι την δικη σου επιλογη , σε παρακαλω να εισαι πιο ευγενικος και με την δικη μου ...