!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επίθεση σε τουρκικο κονβόι στο Ιντλίμπ

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Re: Επίθεση σε τουρκικο κονβόι στο Ιντλίμπ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

Στύγιος έγραψε: 12 Φεβ 2020, 19:49
Belisarius έγραψε: 12 Φεβ 2020, 15:17
Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Φεβ 2020, 00:23

Μη λες πολλά γιατί έχουμε και εμείς τέτοια. Μιλάμε για το πιο σάπιο άρμα μάχης στην κατηγορία του. Όπου τα χρησιμοποίησαν σε μάχη έγιναν ανοιγμένες κονσέρβες. Για παρελάσεις καλά είναι. Έχουν ωραίο design δεν λέω...
Διαβάσαμε και τη μαλακία της ημέρας.
Τα δικά μας είναι στην έκδοση Α6 , οι Τούρκοι έχουν την προηγούμενη A4. Kαι πάλι όμως απέναντι σε Κορνέτ ή παρεμφερές δύσκολα θα επιβιώσουν.
Άλλο αυτό. Τα αντιαρματικά βελτιώνουν τον λόγο ευστοχία και δυνατότητες πρόκλησης φθοράς ή καταστροφής ως προς το κόστος πολύ πιο γρήγορα από τις θωρακίσεις των αρμάτων. Αυτή η πραγματικότητα δεν αναιρεί το γεγονός πως το leo2 είναι ένα εξαιρετικό άρμα. .
Άβαταρ μέλους
Belisarius

Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Φεβ 2020, 18:54 Μην τρώτε το παραμύθι των Γερμανών για έξτρα θωράκιση και λοιπές πίπες. Με κάτι παλιούς αντιαρματικούς 30 ετών τα χτύπησαν σε Συρία και Αφγανιστάν και κυριολεκτικά διαλύθηκαν. Η σχέση τιμής-απόδοσης είναι για να κλαίς...
Έχω συζητήσει το θέμα με τους κατεξοχήν αρμόδιους και ειδικούς. Το άρμα είναι άριστο. Τέλος.*

*από τη στιγμή που δεν λέω ποιος μου είπε και τι ακριβώς, φυσικά δεν περιμένω να αλλάξεις την άποψη σου.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Belisarius έγραψε: 12 Φεβ 2020, 22:27
Στύγιος έγραψε: 12 Φεβ 2020, 19:49
Belisarius έγραψε: 12 Φεβ 2020, 15:17
Διαβάσαμε και τη μαλακία της ημέρας.
Τα δικά μας είναι στην έκδοση Α6 , οι Τούρκοι έχουν την προηγούμενη A4. Kαι πάλι όμως απέναντι σε Κορνέτ ή παρεμφερές δύσκολα θα επιβιώσουν.
Άλλο αυτό. Τα αντιαρματικά βελτιώνουν τον λόγο ευστοχία και δυνατότητες πρόκλησης φθοράς ή καταστροφής ως προς το κόστος πολύ πιο γρήγορα από τις θωρακίσεις των αρμάτων. Αυτή η πραγματικότητα δεν αναιρεί το γεγονός πως το leo2 είναι ένα εξαιρετικό άρμα. .
Δεν αντιλέγω. Και τα Μerkava των Ισραηλινών άριστα ήταν μέχρι που έπεσαν στις παγίδες της Χεσμπολάχ με Kornet-E.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Και οι 2 πλευρες εχετε δικιο.
Και τα Leo ειναι εξαιρετικα αλλα και τα συγχρονα αντιαρματικα μπορουν να κανουν μεγαλη ζημια.
Εχει να κανει με το ποσο ορθα χρησιμοποιειται καθε οπλικο συστημα.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Belisarius έγραψε: 12 Φεβ 2020, 22:30
Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Φεβ 2020, 18:54 Μην τρώτε το παραμύθι των Γερμανών για έξτρα θωράκιση και λοιπές πίπες. Με κάτι παλιούς αντιαρματικούς 30 ετών τα χτύπησαν σε Συρία και Αφγανιστάν και κυριολεκτικά διαλύθηκαν. Η σχέση τιμής-απόδοσης είναι για να κλαίς...
Έχω συζητήσει το θέμα με τους κατεξοχήν αρμόδιους και ειδικούς. Το άρμα είναι άριστο. Τέλος.*

*από τη στιγμή που δεν λέω ποιος μου είπε και τι ακριβώς, φυσικά δεν περιμένω να αλλάξεις την άποψη σου.
Όλοι το παίζετε ξερόλες και όλοι νομίζετε ότι οι επαφές σας ξέρουν καλύτερα...
Και με τον αρχηγό του στρατού ή τον σχεδιαστή των Λέοπαρντ να μιλάς δεν είναι τόσο αντικειμενικοί ώστε να ανατρέπουν την πραγματικότητα...
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Φεβ 2020, 18:57
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 12 Φεβ 2020, 15:56
Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Φεβ 2020, 18:49

Απλά να ξέρεις ότι σε καιρό πολέμου οι πόλεις είναι οι πρώτες που βομβαρδίζονται. Ελπίζω να έχεις υπόγειο. Όπως και ρύζια και φασόλια διότι και στο φαγητό προτεραιότητα έχουν οι στρατιώτες και μετά τα παιδιά...
Φίλε μου. Δεν έχω υπόγειο. Έχω πλήρως εξοπλισμένο καταφύγιο για δύο άτομα και για δύο χρόνια πλήρους απομόνωσης αν χρειαστεί. Τεράστια συλλογή ταινιών κι ένα μικρό στούντιο. Έχω σε αρκετά ποστ δώσει συμβουλή σε όλους τους χρήστες να κάνουν το ίδιο.
Τότε, να προσέξεις καλά ποιο θα είναι το δεύτερο άτομο που θα πάρεις μαζί σου. Όπως επίσης και τις ταινίες. Αλλιώς πάρε και ένα έξτρα πρωκτισυναλάρκ μαζί σου καλού κακού.
Φίλε μου, προφανώς αναφέρεσαι στην ομοφυλοφιλία μου. Δεν έχω κανένα κόμπλεξ να παραδεχτώ ότι ναι, είμαι ομοφυλόφιλος και μου αρέσουν τα ωραία παλικάρια. Αν είσαι ομοφυλόφιλος κι εσύ μπορείς να μου στείλεις μια φωτό σου και που ξες, μπορεί κάποια στιγμή να σε γαμήσω.
Άβαταρ μέλους
Belisarius

Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Φεβ 2020, 01:30 Όλοι το παίζετε ξερόλες και όλοι νομίζετε ότι οι επαφές σας ξέρουν καλύτερα...
Και με τον αρχηγό του στρατού ή τον σχεδιαστή των Λέοπαρντ να μιλάς δεν είναι τόσο αντικειμενικοί ώστε να ανατρέπουν την πραγματικότητα...
Καταρχάς δεν στο έπαιξα ξερόλας. Σου είπα ότι δεν περιμένω να αλλάξεις την άποψη σου. Ωστόσο όντως ο καθένας μας έχει κάποιες γνωριμίες. Από κει και πέρα καταλαβαίνεις ότι άλλη βάση έχουν τα λεγόμενα του αρχηγού του στρατού ή του σχεδιαστή των Λέο και άλλο ενός τυπάκου σε διαδικτυακό καφενείο που στη καλύτερη... "διάβασε ένα άρθρο".
Άβαταρ μέλους
Belisarius

stergiosbik έγραψε: 12 Φεβ 2020, 22:43 Και οι 2 πλευρες εχετε δικιο.
Και τα Leo ειναι εξαιρετικα αλλα και τα συγχρονα αντιαρματικα μπορουν να κανουν μεγαλη ζημια.
Εχει να κανει με το ποσο ορθα χρησιμοποιειται καθε οπλικο συστημα.
Με βάση τα λεγόμενα σου δεν έχουν δίκιο και οι δυο πλευρές. H μία πλευρά λέει, όπως γράφεις, ότι τα Leo είναι καλά αλλά επίσης και τα αντιαρματικά ενώ η ετέρα πλευρά ισχυρίζεται πως τα Leo δεν είναι καλά επειδή δεν αντέχουν χτύπημα από kornet...
Εμπεδοκλής

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Φεβ 2020, 09:05
Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Φεβ 2020, 18:57
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 12 Φεβ 2020, 15:56

Φίλε μου. Δεν έχω υπόγειο. Έχω πλήρως εξοπλισμένο καταφύγιο για δύο άτομα και για δύο χρόνια πλήρους απομόνωσης αν χρειαστεί. Τεράστια συλλογή ταινιών κι ένα μικρό στούντιο. Έχω σε αρκετά ποστ δώσει συμβουλή σε όλους τους χρήστες να κάνουν το ίδιο.
Τότε, να προσέξεις καλά ποιο θα είναι το δεύτερο άτομο που θα πάρεις μαζί σου. Όπως επίσης και τις ταινίες. Αλλιώς πάρε και ένα έξτρα πρωκτισυναλάρκ μαζί σου καλού κακού.
Φίλε μου, προφανώς αναφέρεσαι στην ομοφυλοφιλία μου. Δεν έχω κανένα κόμπλεξ να παραδεχτώ ότι ναι, είμαι ομοφυλόφιλος και μου αρέσουν τα ωραία παλικάρια. Αν είσαι ομοφυλόφιλος κι εσύ μπορείς να μου στείλεις μια φωτό σου και που ξες, μπορεί κάποια στιγμή να σε γαμήσω.
Όχι, όχι. Προτιμώ να πάω να πολεμήσω στην πρώτη γραμμή. Χίλιες φορές νεκρός παρά πούστης ή φορέας AiDS... αν πάλι δεν βρίσκεις κάποιον να έρθει πες μου να σου στείλω δαχτυλίθρες να κάνεις τη δουλειά σου....
Εμπεδοκλής

Belisarius έγραψε: 13 Φεβ 2020, 09:54
Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Φεβ 2020, 01:30 Όλοι το παίζετε ξερόλες και όλοι νομίζετε ότι οι επαφές σας ξέρουν καλύτερα...
Καταρχάς δεν στο έπαιξα ξερόλας. Σου είπα ότι δεν περιμένω να αλλάξεις την άποψη σου. Ωστόσο όντως ο καθένας μας έχει κάποιες γνωριμίες. Από κει και πέρα καταλαβαίνεις ότι άλλη βάση έχουν τα λεγόμενα του αρχηγού του στρατού ή του σχεδιαστή των Λέο και άλλο ενός τυπάκου σε διαδικτυακό καφενείο που στη καλύτερη... "διάβασε ένα άρθρο".
Δεν θα το έλεγα. Ο αρχηγός του στρατού και ο σχεδιαστής τους έχουν κάποιο όφελος για να λένε όσα ισχυρίζονται. Κάποιος ανώνυμος μπορεί να είναι πιο αντικειμενικός...
Άβαταρ μέλους
Belisarius

Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Φεβ 2020, 10:14 Δεν θα το έλεγα. Ο αρχηγός του στρατού και ο σχεδιαστής τους έχουν κάποιο όφελος για να λένε όσα ισχυρίζονται. Κάποιος ανώνυμος μπορεί να είναι πιο αντικειμενικός...
Λοιπόν για την προμήθεια των δικών μας Λεο έγινε διαγωνισμός επί πεδίου μεταξύ των υποψηφίων. Το συγκεκριμένο άρμα όντως αποδείχτηκε το καλύτερο. Τα υπόλοιπα είναι αρλούμπες.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Belisarius έγραψε: 13 Φεβ 2020, 10:36 Λοιπόν για την προμήθεια των δικών μας Λεο έγινε διαγωνισμός επί πεδίου μεταξύ των υποψηφίων. Το συγκεκριμένο άρμα όντως αποδείχτηκε το καλύτερο. Τα υπόλοιπα είναι αρλούμπες.
Την θωράκιση και την αντοχή σε χτυπήματα δεν θα τα δοκίμασαν στο πεδίο, μόνο στα χαρτιά θα τα σύγκριναν. :D
Εμπεδοκλής

Belisarius έγραψε: 13 Φεβ 2020, 10:36
Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Φεβ 2020, 10:14 Δεν θα το έλεγα. Ο αρχηγός του στρατού και ο σχεδιαστής τους έχουν κάποιο όφελος για να λένε όσα ισχυρίζονται. Κάποιος ανώνυμος μπορεί να είναι πιο αντικειμενικός...
Λοιπόν για την προμήθεια των δικών μας Λεο έγινε διαγωνισμός επί πεδίου μεταξύ των υποψηφίων. Το συγκεκριμένο άρμα όντως αποδείχτηκε το καλύτερο. Τα υπόλοιπα είναι αρλούμπες.
Θα έλεγε κανείς ότι πρώτη φορά θα ακούσεις για μίζες σε αγορές εξοπλιστικών προγραμμάτων και φυλακισμένων υπουργών. Για μίζες από γερμανικές εταιρείες.
Άβαταρ μέλους
Belisarius

Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Φεβ 2020, 10:40 Θα έλεγε κανείς ότι πρώτη φορά θα ακούσεις για μίζες σε αγορές εξοπλιστικών προγραμμάτων και φυλακισμένων υπουργών. Για μίζες από γερμανικές εταιρείες.

:roll:
Θες να πεις ότι κρίθηκε άλλο άρμα ως το καλύτερο και δόθηκαν μίζες για να αλλάξει η απόφαση άρα και ο προμηθευτής
ή ότι το Leo ήταν όντως το καλύτερο και πως δόθηκαν μίζες για να εξασφαλιστεί ότι τίποτα δε θα πάει στραβά και η τιμή θα είναι συμφέρουσα;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”