!!! DEVELOPMENT MODE !!!

12.000 για κοπή πίτας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Nero

Re: 12.000 για κοπή πίτας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Gherschaagk έγραψε: 21 Ιαν 2020, 09:16
Maspoli έγραψε: 21 Ιαν 2020, 09:10
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Ιαν 2020, 08:50 Γιατί δεν πληρώνει από την τσέπη του το κόστος ο φίλος Μάκης; Δεν έχει; Γιατί πρέπει να πληρώνω εγώ και την πίτα;
Δεν είναι προσωπική εκδήλωση του Βορίδη αλλά εκδήλωση του Υπουργείου, του οποίου προΐσταται ο Βορίδης, προς το προσωπικό του Υπουργείου. Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό θέμα. Αν για παράδειγμα υπήρχε ένα λειτουργικό γραφείο και ο Βορίδης ξόδευε χρήματα για να το ανακαινίσει χωρίς λόγο, να του κάναμε σκληρή κριτική. Τώρα, δε βλέπω κάποιο λόγο κριτικής.
Τέτοιες εκδηλώσεις διοργανώθηκαν κι από τα άλλα υπουργεία; Και από τις προηγούμενες κυβερνήσεις;
εδώ ρε συ στην ανακοίνωση εγκαλούν τη συριζαία επειδή έκοψε πίτα με έξοδα απο την τσέπη της και δεν έστησε τσιμπούσι για όλο το υπουργείο
Πηγές από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αναφέρουν πως «δεν έχει τέλος η κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος, ελλείψει αντιπολιτευτικών θέσεων και επιχειρημάτων χρησιμοποιεί ακόμη και ατυχείς δηλώσεις μικρομεσαίων στελεχών του για να κάνει μικροπολιτική. Χαρακτηριστική περίπτωση η προσπάθεια της τέως υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Ολυμπίας Τελιγιορίδου η οποία με ανάρτηση στο προφίλ της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έφτασε στο σημείο να συγκρίνει την πίτα που έκοψε στο γραφείο της με τους λιγοστούς συνεργάτες της και η οποία κόστισε, όπως υποστηρίζει, 30 ευρώ με την πρωτοβουλία της νυν ηγεσίας του υπουργείου να διοργανώσει εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας προσκαλώντας τους 750 εργαζόμενους του υπουργείου σε όλη την Αθήνα».
ρε τη μικρομεσαία βλαχάρα, ούτε μια πίτα δεν ξέρει να κόψει! :lol:
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Nero έγραψε: 21 Ιαν 2020, 09:24 ρε τη μικρομεσαία βλαχάρα, ούτε μια πίτα δεν ξέρει να κόψει! :lol:
:)
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

ST48410 έγραψε: 21 Ιαν 2020, 09:20
Gherschaagk έγραψε: 21 Ιαν 2020, 09:16 Τέτοιες εκδηλώσεις διοργανώθηκαν κι από τα άλλα υπουργεία; Και από τις προηγούμενες κυβερνήσεις;
Καλή ερώτηση.
Υποθέτω ότι τέτοιες εκδηλώσεις δεν είναι πρωτοφανείς, ούτε στο δημόσιο τομέα, ούτε στον ιδιωτικό. Για να γίνονται και στον ιδιωτικό τομέα, κάτι θα προσφέρουν σε θεωρητικό έστω επίπεδο.
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Nero έγραψε: 20 Ιαν 2020, 22:28
το γάμησε και ψόφησε ο τσεκούρης :o

Εικόνα
Στρατάκος άμεση απομάκρυνση.
Και να κληθεί σε απολογία αυτός που τον τοποθέτησε.
Τσαγκαλίδης και διευθυντές (τοποθετημένοι από ΣΥΡΙΖΑ) πειθαρχική εξέταση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athos την 21 Ιαν 2020, 09:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Nero έγραψε: 21 Ιαν 2020, 09:24
Gherschaagk έγραψε: 21 Ιαν 2020, 09:16
Maspoli έγραψε: 21 Ιαν 2020, 09:10
Δεν είναι προσωπική εκδήλωση του Βορίδη αλλά εκδήλωση του Υπουργείου, του οποίου προΐσταται ο Βορίδης, προς το προσωπικό του Υπουργείου. Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό θέμα. Αν για παράδειγμα υπήρχε ένα λειτουργικό γραφείο και ο Βορίδης ξόδευε χρήματα για να το ανακαινίσει χωρίς λόγο, να του κάναμε σκληρή κριτική. Τώρα, δε βλέπω κάποιο λόγο κριτικής.
Τέτοιες εκδηλώσεις διοργανώθηκαν κι από τα άλλα υπουργεία; Και από τις προηγούμενες κυβερνήσεις;
εδώ ρε συ στην ανακοίνωση εγκαλούν τη συριζαία επειδή έκοψε πίτα με έξοδα απο την τσέπη της και δεν έστησε τσιμπούσι για όλο το υπουργείο
Πηγές από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αναφέρουν πως «δεν έχει τέλος η κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος, ελλείψει αντιπολιτευτικών θέσεων και επιχειρημάτων χρησιμοποιεί ακόμη και ατυχείς δηλώσεις μικρομεσαίων στελεχών του για να κάνει μικροπολιτική. Χαρακτηριστική περίπτωση η προσπάθεια της τέως υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Ολυμπίας Τελιγιορίδου η οποία με ανάρτηση στο προφίλ της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έφτασε στο σημείο να συγκρίνει την πίτα που έκοψε στο γραφείο της με τους λιγοστούς συνεργάτες της και η οποία κόστισε, όπως υποστηρίζει, 30 ευρώ με την πρωτοβουλία της νυν ηγεσίας του υπουργείου να διοργανώσει εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας προσκαλώντας τους 750 εργαζόμενους του υπουργείου σε όλη την Αθήνα».
ρε τη μικρομεσαία βλαχάρα, ούτε μια πίτα δεν ξέρει να κόψει! :lol:
Αυτό που διαβάζω σε αυτό που παρέθεσε ο Nero, είναι ότι δε μπορεί να γίνει σύγκριση της εκδήλωσης για το υπουργείο με μια εκδήλωση πολιτικού γραφείου. Μπορεί να γίνει;
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Ιαν 2020, 09:23 Το γιόρτασε δηλαδή το υπουργείο με τα λεφτά μας. Ε τότε εντάξει. Κι εγώ την άλλη Παρασκευή θέλω να ψήσω και να φωνάξω φίλους. Θα μου καλύψεις τα έξοδα φίλε Μασπολι;
Δεν καταλαβαίνω την αντιστοιχία του Υπουργού με τους υπαλλήλους του Υπουργείου και εμένα με εσένα.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Maspoli έγραψε: 21 Ιαν 2020, 09:30
ST48410 έγραψε: 21 Ιαν 2020, 09:20
Gherschaagk έγραψε: 21 Ιαν 2020, 09:16 Τέτοιες εκδηλώσεις διοργανώθηκαν κι από τα άλλα υπουργεία; Και από τις προηγούμενες κυβερνήσεις;
Καλή ερώτηση.
Υποθέτω ότι τέτοιες εκδηλώσεις δεν είναι πρωτοφανείς, ούτε στο δημόσιο τομέα, ούτε στον ιδιωτικό. Για να γίνονται και στον ιδιωτικό τομέα, κάτι θα προσφέρουν σε θεωρητικό έστω επίπεδο.
Κάθε άλλο. Απλά όταν χρωστάς σε όποιον φορολογείται στην Ευρώπη και στα παιδιά του και ίσως στα εγγόνια του, κόβεις λούσα. Απλά και όμορφα. Και κυρίως δεν απαντάς με αυτό τον τρόπο που απάντησαν.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Τελικά έχουν γίνει και παλιότερα εκδηλώσεις κοπής πίτας
Η Γενική Διευθύντρια Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας Ευδοκία Καρδαμίτση ήταν η τυχερή και κατά τη φετινή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έκοψε ο υπουργός Κώστας Γαβρόγλου για τα υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου και τους διαπιστευμένους συντάκτες του εκπαιδευτικού ρεπορτάζ.

Το φλουρί αντιστοιχούσε σε ένα μικρό καραβάκι.
Στην κ. Καρδαμίτση έτυχε και πέρσι το φλουρί.
https://www.esos.gr/arthra/55147/stin-e ... p-paideias
Ας προσέξουμε και την οσμή σκανδάλου στη τελευταία πρόταση.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

ST48410 έγραψε: 21 Ιαν 2020, 09:35 Κάθε άλλο. Απλά όταν χρωστάς σε όποιον φορολογείται στην Ευρώπη και στα παιδιά του και ίσως στα εγγόνια του, κόβεις λούσα. Απλά και όμορφα. Και κυρίως δεν απαντάς με αυτό τον τρόπο που απάντησαν.
Ρε φίλε μια εκδήλωση δεν είναι λούσο. Αν ήταν να βάλουμε καινούργιο σαλόνι εκεί που δε χρειάζεται, είναι λούσο. Μια εκδήλωση του υπουργείου, στο οποίο θα παραβρεθούν υπάλληλοι κι ο υπουργός, χωρίς κάποιο υπερβολικό κόστος, δεν το θεωρώ λούσο. Μπορεί να προσφέρει κάτι.
Άβαταρ μέλους
Noor1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Noor1 »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Maspoli έγραψε: 21 Ιαν 2020, 09:35
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Ιαν 2020, 09:23 Το γιόρτασε δηλαδή το υπουργείο με τα λεφτά μας. Ε τότε εντάξει. Κι εγώ την άλλη Παρασκευή θέλω να ψήσω και να φωνάξω φίλους. Θα μου καλύψεις τα έξοδα φίλε Μασπολι;
Δεν καταλαβαίνω την αντιστοιχία του Υπουργού με τους υπαλλήλους του Υπουργείου και εμένα με εσένα.
Γιατί όχι φίλε Μασπολι; Τι είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις; Μας ζητάς να πληρώσουμε για τη γιορτή του Μάκη αλλά δεν προτίθεσαι να πληρώσεις για τη δική μου. Γιατί όχι φίλε μου; Δεν είμαι αρκετά άξιος; Τι θα έπρεπε να κάνω; Να ζω με χρήματα του δημοσίου όπως ο Μάκης για να είμαι; Πλήρωσε κι εμένα λοιπόν. Είμαι άξιος.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Noor1 έγραψε: 21 Ιαν 2020, 09:45 Εικόνα
Και μόνο για αυτά τα τουιτ, θα έπρεπε να τους μοιράσει και rolex στο τέλος σαν σεΐχης

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Maspoli έγραψε: 21 Ιαν 2020, 09:42
ST48410 έγραψε: 21 Ιαν 2020, 09:35 Κάθε άλλο. Απλά όταν χρωστάς σε όποιον φορολογείται στην Ευρώπη και στα παιδιά του και ίσως στα εγγόνια του, κόβεις λούσα. Απλά και όμορφα. Και κυρίως δεν απαντάς με αυτό τον τρόπο που απάντησαν.
Ρε φίλε μια εκδήλωση δεν είναι λούσο. Αν ήταν να βάλουμε καινούργιο σαλόνι εκεί που δε χρειάζεται, είναι λούσο. Μια εκδήλωση του υπουργείου, στο οποίο θα παραβρεθούν υπάλληλοι κι ο υπουργός, χωρίς κάποιο υπερβολικό κόστος, δεν το θεωρώ λούσο. Μπορεί να προσφέρει κάτι.
Τι έχει να προσφέρει μια γιορτή στο υπουργείο που σπαταλά 12.000; Πλάκα κάνεις; Όταν γίνεται σε ιδιωτικές εταιρίες δεν πληρώνουν οι φορολογούμενοι φίλε μου.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Ιαν 2020, 09:47
Γιατί όχι φίλε Μασπολι; Τι είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις; Μας ζητάς να πληρώσουμε για τη γιορτή του Μάκη αλλά δεν προτίθεσαι να πληρώσεις για τη δική μου. Γιατί όχι φίλε μου; Δεν είμαι αρκετά άξιος; Τι θα έπρεπε να κάνω; Να ζω με χρήματα του δημοσίου όπως ο Μάκης για να είμαι; Πλήρωσε κι εμένα λοιπόν. Είμαι άξιος.
Δεν είναι γιορτή του Μάκη. Όταν το καταλάβεις, τα ξαναλέμε.
Άβαταρ μέλους
Noor1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Noor1 »

Αν δεν έχουν θράσος οι νεόδουλοί τότε ποιοί έχουν;

https://www.facebook.com/watch/?v=626315508196619
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”