Ρε κάστομ πέρνα τους καμια φωτό με τα διμετρα ποδια, να αλληθωρίσουν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βρήκα άσπρη τρίχα...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Βρήκα άσπρη τρίχα...
Καλά όχι και θεία η καστομ, ελεος!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πάω να βάλω καμιά δεκάποντη.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Νομιζα οτι ειχα βρει και εγω μια ασπρη τριχα στα μουσια αλλα τελικα ηταν ξανθη.Τι λεει εσεις που γερνατε,πως ειναι;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
User_601
Custom_F μου,ασπρες τριχες εχουν και απο τα 25,ενιοτε απο τα δεκαεννια καποιοι,οποτε ολα καλα.Μωρο εισαι ακομα.
Εμένα έσκασε η πρώτη το 2012 που είχα το μεγαλύτερο μπρεηκ ντάουν μου. Μετά άκολουθησαν 2-3 και δεν ξαναέβγαλα από τότε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ασπρη ειναι. Του χρόνου θα εχει ασπρίσει. Περιπου ενα χρονο πριν βρω την πρωτη μου ασπρη, ειχα βρει κι εγω μια πορφυρόξανθη στο ιδιο σημειο, και μου ειχε κανει και εντυπωση τοτε. Δεν βγαινουν αποτομα γκρίζες στο μουσι, το πανε σιγα σιγα και βασανιστικα. Το νου σου.GoBack έγραψε: 16 Ιαν 2020, 15:09 Νομιζα οτι ειχα βρει και εγω μια ασπρη τριχα στα μουσια αλλα τελικα ηταν ξανθη.Τι λεει εσεις που γερνατε,πως ειναι;
Πρεπει να χουν περασει 2 χρονια,πηξεvantono έγραψε: 16 Ιαν 2020, 16:05Ασπρη ειναι. Του χρόνου θα εχει ασπρίσει. Περιπου ενα χρονο πριν βρω την πρωτη μου ασπρη, ειχα βρει κι εγω μια πορφυρόξανθη στο ιδιο σημειο, και μου ειχε κανει και εντυπωση τοτε. Δεν βγαινουν αποτομα γκρίζες στο μουσι, το πανε σιγα σιγα και βασανιστικα. Το νου σου.GoBack έγραψε: 16 Ιαν 2020, 15:09 Νομιζα οτι ειχα βρει και εγω μια ασπρη τριχα στα μουσια αλλα τελικα ηταν ξανθη.Τι λεει εσεις που γερνατε,πως ειναι;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι γιατί το ζήτημα των εφηβαίων τριχών σήμερα μ' έχει απασχολήσει τρομερά. Βρήκα το παρακάτω. Καθώς φαίνεται οι Κινέζες έχουν κανονικά κατσαρές τρίχες όπως όλοι μας εκτός από κάποιες εξαιρέσεις που εκεί οι τρίχες του αιδοίου είναι όντως ίσιες.
Do Asians have straight pubic hair?
(Answer) Some Asian people have straight pubic hair (as do many westerners), although curly pubes are much more common. The texture of pubes differ from person to person and does not necessarily coincide with race. I’m white and my pubes are straight as a board.
Do Asians have straight pubic hair?
(Answer) Some Asian people have straight pubic hair (as do many westerners), although curly pubes are much more common. The texture of pubes differ from person to person and does not necessarily coincide with race. I’m white and my pubes are straight as a board.
-
Δημοκράτης
Άσπρη μέρα στο μαλλί μαύρη μέρα στο πουλί
μου θυμίσατε την πρώτη φορά που με φώναξαν Καρβέλλα
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
- hellegennes
Εμένα η πρώτη ξανθή που βρήκα ήταν περίπου πριν 20 χρόνια. Έκτοτε τα γένια μου έχουν τετραχρωμία. Έχω ποικιλία καστανών, κόκκινων, ξανθών και μαύρων τριχών. Δεν οφείλεται όμως σε ροπή προς το λευκό. Απλά ο πατέρας μου στην ηλικία μου ήταν κοκκινογένης (πλήρως) και μάλλον πήρα απ' αυτόν.vantono έγραψε: 16 Ιαν 2020, 16:05Ασπρη ειναι. Του χρόνου θα εχει ασπρίσει. Περιπου ενα χρονο πριν βρω την πρωτη μου ασπρη, ειχα βρει κι εγω μια πορφυρόξανθη στο ιδιο σημειο, και μου ειχε κανει και εντυπωση τοτε. Δεν βγαινουν αποτομα γκρίζες στο μουσι, το πανε σιγα σιγα και βασανιστικα. Το νου σου.GoBack έγραψε: 16 Ιαν 2020, 15:09 Νομιζα οτι ειχα βρει και εγω μια ασπρη τριχα στα μουσια αλλα τελικα ηταν ξανθη.Τι λεει εσεις που γερνατε,πως ειναι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Οι μισοί έχουν γράψει ότι γκρίζαραν από τα 18 και οι άλλοι μισοί ότι έχουν αραιώσει. Πουλάκια κάνουν τα μάτια σου;NewModelArmy έγραψε: 16 Ιαν 2020, 14:40 Τι τρομερα γονιδια εχετε ολοι εδω μεσα,και ζωη χωρις αγχος.Σας ζηλευω.Late 30ς και βαλε ο μεσος πχορουμιστας αλλα το πολυ να βρει μια μοναδικη ασπρη τριχα στα γεννια του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Η εκφορά των δύο χαρακτηριστικών παροιμιών που λέγονται κάθε φορά που το θέμα είναι οι άσπρες τρίχες, πρέπει να τιμωρείται τουλάχιστον με φυλάκιση, χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 135 Απαντήσεις
- 2841 Προβολές
-