!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καφε της χαρας 2

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Re: Καφε της χαρας 2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Εγώ βρίσκω ευχάριστα την Πολυκατοικία και το Ευτυχισμένοι Μαζί.

Και οι σειρές του Ρώμα έχουν κάποιο γούστο, αλλά το παρακουράζουν και κάποιες γίνονται αυτό ακριβώς που είπε ο gassim κριντζ. :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 04 Ιαν 2020, 01:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Planis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Planis »

Η καλύτερη σειρά ήταν με διαφορά το Κωνσταντίνου και Ελένης... Ιδίως στην δεύτερη σεζόν τα έσπαγε... Πώς να το κάνουμε, είχε πλάκα. Μόνο οι ιστορίες που σκαρφιζόταν ο Μάνθος Φουστάνος για να καλύψει τις γυναικοδουλειές του και η Πέγκυ τις έχαφτε συνέχεια, ήταν το κάτι άλλο. Το καφέ της Χαράς το παλιό δεν ήταν αστείο, θα το χαρακτήριζα μάλλον ηθικολογία εκ του αντιθέτου, δηλαδή εξευτελίζουμε τον συντηρητικό Πώποτα για να προλάβουμε τις "προοδευτικές" θέσεις των υπολοίπων. Επίσης, οι "αστείοι" ήρωες όπως ο Φατσέας ήταν τραβηγμένοι από τα μαλλιά και καθόλου αστείοι, τουλάχιστον σε μένα.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Και ο Λακης ο γλυκουλης ειχε λιγη πλακα. Οι δυο μεγαλοι βασιλιαδες των κωμικων σειρων που μαλλον δε θα ξερει ο βαντονο ηταν ο Δαλιανιδης με Ρετιρε, Λεονταρακια και αλλες σειρες, και ο Κωνσταντινου με διαφορες σειρες.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Ναι καλό ήταν και το είσαι το ταίρι μου.
Γενικά έχουν υπάρξει μερικές καλές ελληνικές σειρές σε βάθος χρόνου.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Καλύτερη από Ρώμα πράγματι το Κωνσταντίνου και Ελένης.
Και οι Μεν και οι Δεν καλή ήταν αλλά δεν παλευόταν η φωνή της υποτιθέμενης συζύγου του Ρωμα.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Επίσης σειρά που μου άρεσε πάρα πολύ ήταν το δέκα λεπτά κήρυγμα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Highlander έγραψε: 04 Ιαν 2020, 01:45 Εγώ βρίσκω ευχάριστα την Πολυκατοικία και το Ευτυχισμένοι Μαζί.

Και οι σειρές του Ρώμα έχουν κάποιο γούστο, αλλά το παρακουράζουν.
και ευτυχισμένοι μαζί και άκρως οικογενειακόν κτλ, μ'αρεσαν κι εμένα. Κάτι τελευταία του Μπέζου γυρισμένα σε χωριά/νησιά που τη μία το παίζει γιατρός,την άλλη ταβερνιάρης κτλ,δεν βλέπονταν με τίποτα. Ιδίως αυτη η φριτέζαπωςλέγεται που παίζεται και τώρα,είναι στα όρια του σιχάματος.
Ορέστης 35 έγραψε: 04 Ιαν 2020, 01:47 Και ο Λακης ο γλυκουλης ειχε λιγη πλακα. Οι δυο μεγαλοι βασιλιαδες των κωμικων σειρων που μαλλον δε θα ξερει ο βαντονο ηταν ο Δαλιανιδης με Ρετιρε, Λεονταρακια και αλλες σειρες, και ο Κωνσταντινου με διαφορες σειρες.
καλά, ρετιρέ-μικρομεσαίους κτλ τα ξέρω επειδή κάθε μεσημέρι απο Ιούλιο μεχρι Σεπτέμβρη τα έπαιζαν εργολαβία κάθε χρόνο, όσο υπήρχε το μέγκα. Από Κωνταντίνου ρε φίλε, θυμάμαι μια σειρά με Μιχαλοπουλο και Μάλφα που λεγόταν "φιλαράκια". Αυτή μ'άρεσε πολύ, πλάκα-πλάκα. Τελευταία την ξανα πέτυχα στον αντ1 τον περασμένο Αύγουστο καπου κοντά στις 5 το πρωί αν θυμάμαι καλά, και έκατσα και το είδα ολο το επεισόδιο. :lol:
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Θυμάμαι που ήμουν ένας τόσος δα μιλλένιαλ και έβλεπα Μεν και Δεν και έβαλε έκτακτες ειδήσεις για το ιμπιτσμεντ του Μπίλαρου.
Σ' ένα μπαλκόνι ήμουν.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Highlander

Ορέστης 35 έγραψε: 04 Ιαν 2020, 01:47 Και ο Λακης ο γλυκουλης ειχε λιγη πλακα.
Ψιλοσαχλαμάρα κατ' εμέ, αν και είχε ένα δύο ωραία. Ούτε το πενήντα πενήντα μου άρεσε.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Μόνο για την Τόλμη και Γοητεία δεν γράψατε, τύποι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Highlander

Feindflug έγραψε: 04 Ιαν 2020, 01:58 Μόνο για την Τόλμη και Γοητεία δεν γράψατε, τύποι.
Καλτ φρίκη :lol:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

gassim έγραψε: 04 Ιαν 2020, 01:32 Όλο το κόνσεπτ του καφέ της χαράς πατάει πάνω στον Αστερίξ και ο κακός Βεζύρης ειναι μια ελληνική μεταφορά του ιζνογκουντ. Οκ αυτό από μόνο του δεν ειναι απαραίτητα κακό αλλά ο Ρώμας διάλεξε τον εύκολο δρόμο. Πήρε τον σκελετό από τα παραπάνω κόμιξ, πέταξε μερικά στοιχεία σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας, μερικές άναρθρες κραυγές, λιγο παλιό ελληνικό κινηματογράφο και τσουπ έτοιμες οι σειρές.
Εντάξει, γούστα είναι αυτά αλλά... what? Πρώτα απ' όλα το να λες ότι ο Κακός Βεζύρης είναι εμπνευσμένο από τον Ιζνογκούντ δεν διεκδικεί δάφνες παρατηρητικότητας. Ο Κακός Βεζύρης λέγεται η σειρά και ο πρωταγωνιστής λέγεται Βεζύρης στο επώνυμο. Δεν ήταν ποτέ κρυφή η πηγή έμπνευσης. Από εκεί και πέρα ελάχιστη σχέση έχει με τον Ιζνογκούντ πέρα από την κεντρική ιδέα.

Και το Καφέ της Χαράς είναι βασισμένο στο Σοκολά, αλλά πέρα από τον σκελετό ακολουθεί τελείως διαφορετικό δρόμο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

hellegennes έγραψε: 04 Ιαν 2020, 02:01
gassim έγραψε: 04 Ιαν 2020, 01:32 Όλο το κόνσεπτ του καφέ της χαράς πατάει πάνω στον Αστερίξ και ο κακός Βεζύρης ειναι μια ελληνική μεταφορά του ιζνογκουντ. Οκ αυτό από μόνο του δεν ειναι απαραίτητα κακό αλλά ο Ρώμας διάλεξε τον εύκολο δρόμο. Πήρε τον σκελετό από τα παραπάνω κόμιξ, πέταξε μερικά στοιχεία σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας, μερικές άναρθρες κραυγές, λιγο παλιό ελληνικό κινηματογράφο και τσουπ έτοιμες οι σειρές.
Εντάξει, γούστα είναι αυτά αλλά... what? Πρώτα απ' όλα το να λες ότι ο Κακός Βεζύρης είναι εμπνευσμένο από τον Ιζνογκούντ δεν διεκδικεί δάφνες παρατηρητικότητας. Ο Κακός Βεζύρης λέγεται η σειρά και ο πρωταγωνιστής λέγεται Βεζύρης στο επώνυμο. Δεν ήταν ποτέ κρυφή η πηγή έμπνευσης. Από εκεί και πέρα ελάχιστη σχέση έχει με τον Ιζνογκούντ πέρα από την κεντρική ιδέα.

Και το Καφέ της Χαράς είναι βασισμένο στο Σοκολά, αλλά πέρα από τον σκελετό ακολουθεί τελείως διαφορετικό δρόμο.
Δεν ειπα ότι το έκανε κρυφά, ούτε πίστεψα ότι το παρατήρησα μόνο εγώ.
Ωστόσο υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που δεν ξέρουν το κόμικ, ας πούμε στην σελίδα της σειράς στην Βικιπαίδεια δεν γίνεται καμία αναφορά στην πηγή της κεντρικής ιδέας.
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

Επίσης ωραίες ήταν οι σειρές με τον Δόγκανο και τον ακάλυπτο.
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

Η Χάσκα έγινε sjw. Eίπε στον Πόπωτα "η κυριαρχία του λευκού μεσήλικα άνδρα τελείωσε".
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”