Λεγεών έγραψε: 23 Δεκ 2019, 12:08 Αν όμως θέλεις να εκφράζεσαι δημόσια πρέπει να δέχεσαι και τις συνέπειες.
Εκτός από τη Γκρέτα ε
Λεγεών έγραψε: 23 Δεκ 2019, 12:08 Αν όμως θέλεις να εκφράζεσαι δημόσια πρέπει να δέχεσαι και τις συνέπειες.

Δεν υπάρχει "ατζέντα των lgbtq". Υπάρχει ατζέντα του φιλελέφτ υποσυνόλου τους η οποία είναι σε πλήρη ευθυγράμμιση με τις μεγάλες πολυεθνικές.Stalker έγραψε: 23 Δεκ 2019, 12:16Η ατζέντα των lgbtq ποια είναι, ότι δεν θέλουν να θεωρούνται υπάνθρωποι;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 23 Δεκ 2019, 12:15 δεκτό
δεν ξέρω όμως τι αντιδράσεις θα υπήρχαν αν γινόταν το αντίθετο
δηλαδή να απέλυε ή να διέκποπτε τη συνεργασία κάποιος εργοδότης με κάποιον ο οποίος εκφράζεται δημόσια υπέρ της ατζέντας των lgbtq
foscilis έγραψε: 23 Δεκ 2019, 12:44Δεν υπάρχει "ατζέντα των lgbtq". Υπάρχει ατζέντα του φιλελέφτ υποσυνόλου τους η οποία είναι σε πλήρη ευθυγράμμιση με τις μεγάλες πολυεθνικές.Stalker έγραψε: 23 Δεκ 2019, 12:16Η ατζέντα των lgbtq ποια είναι, ότι δεν θέλουν να θεωρούνται υπάνθρωποι;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 23 Δεκ 2019, 12:15 δεκτό
δεν ξέρω όμως τι αντιδράσεις θα υπήρχαν αν γινόταν το αντίθετο
δηλαδή να απέλυε ή να διέκποπτε τη συνεργασία κάποιος εργοδότης με κάποιον ο οποίος εκφράζεται δημόσια υπέρ της ατζέντας των lgbtq
Η ατζέντα αυτή λέει πολύ συγκεκριμένα πράγματα όπως πλήρη εξίσωση τρανς και cis ατόμων του ίδιου φύλου σε πολύ απτές καταστάσεις όπως π.χ. γυναικεία σπορ, ποσοστώσεις, συμμετοχή σε λεσβιακές οργανώσεις, ακόμα και πρόσβαση σε γυναικολόγους.
Επίσης λέει ότι το φύλο πρέπει να αλλάζει (και να γίνεται υποχρεωτικά αποδεκτό με μια απλή δήλωση του ενδιαφερόμενου.
Επίσης λέει ότι καταστάσεις όπως το nonbinary, το trans αλλά και το drag[!] είναι σεξουαλικές ταυτότητες και πρέπει να γίνονται affirmed στα παιδιά, ιδανικά από νηπιακή ηλικία. Για παράδειγμα αγωνίζονται για έναν κόσμο όπου αρκεί να δηλώσει ένα κοριτσάκι "μου αρέσει το ποδόσφαιρο" για να βρεθεί με κομμένα βυζιά και χημικούς καταστολείς εφηβείας.
Τέλος λέει ότι πρέπει να προβλέπονται ποινές για διάφορα "εγκλήματα" που βασικά ανάγονται σε απλή διαφωνία με οποιοδήποτε κομμάτι της παραπάνω ατζέντας, ακόμα και σε επίπεδο σκέψης.
Το ότι "θεωρούνται υπάνθρωποι", μολονότι όμπορεί να ισχύει για μικρό κομμάτι οσων τους εναντιώνονται, σε γενικές γραμμές είναι απλά ένα προπαγανδιστικό τέχνασμα: όλα τα παραπάνω προωθούνται και γίνεται απόπειρα να επιβληθούν σε εξαιρετικά απρόθυμες κοινωνίες, όχι απλά ως "το σωστό" αλλά ως κατεπείγουσα προσπάθεια να αποτραπεί μια δήθεν γενοκτονία. Εγώ δεν έχω ακούσει κανέναν να λέει τους τρανς υπανθρώπους. Ανώμαλους ίσως να τους λένε κάποιοι. Αηδιαστικούς μπορεί. Κυρίως ότι δε θα πήγαιναν μαζί τους λένε πολλοί. Αλλά "υπάνθρωποι" που "πρέπει να εξοντωθούν" κι όλες αυτές τις μαλακίες, μόνο από τρανς ακτιβιστές το έχω ακούσει και μόνο σαν διαστρέβλωση σε πάρα πολύ ορθολογικά και χαμηλών τόνων επιχειρήματα όπως το τουίτ της Rowling.

foscilis έγραψε: 23 Δεκ 2019, 12:44 Για παράδειγμα αγωνίζονται για έναν κόσμο όπου αρκεί να δηλώσει ένα κοριτσάκι "μου αρέσει το ποδόσφαιρο" για να βρεθεί με κομμένα βυζιά και χημικούς καταστολείς εφηβείας.
Το πολύ γέλιο θα πέσει όταν θα περάσουν τα χρόνια και καμιά γυναίκα δεν θα μπορεί να πλησιάσει τα ρεκόρ από τα τραβελια
Το ότι έχουν την ελευθερία να κάνουν ότι θέλουν οι επιτροπές ήταν ακριβώς το πόιντ μου, δεν ξέρω εσύ τι κατάλαβες.Δημοκράτης έγραψε: 23 Δεκ 2019, 11:47 όχι αυτό είναι απλό παράδειγμα ότι λες ότι σε συμφέρει. Οι επιτροπές αγώνων αλλάζουν το τι δέχονται ως ορθό κάθε λίγο και λιγάκι και αυτό είναι άσχετο με το τι λέει η βιολογία end of story. Δεν με λες αντικειμενικό τσακάλι, ποιο είναι το επίπεδο τεστοστερονης που δεχονται οι επιτροπές αγώνων για τα τραβέλια και ποιο είναι για την μέση γυναίκα αθλήτρια
έλα πες το νουμεράκι να γελάσουμε λίγο
Κανένας δεν νοιάζεται για τις γκόμενές που πάνε να τις φάνε από άντρες στο UFC. Δεν έχουν ελπίδα ακόμα κια αν πάρουν το βενομ του μπειν. Το θέμα είναι τα τραβελια που το παίζουν γυναίκες και κάνουν παγκόσμια ρεκόρ στην άρση βαρών και οι επιτροπές δέχονται ως όριο τεστοστερωνης 10 φορές πάνω από ότι παράγει η γυναικαStalker έγραψε: 23 Δεκ 2019, 12:51Το ότι έχουν την ελευθερία να κάνουν ότι θέλουν οι επιτροπές ήταν ακριβώς το πόιντ μου, δεν ξέρω εσύ τι κατάλαβες.Δημοκράτης έγραψε: 23 Δεκ 2019, 11:47 όχι αυτό είναι απλό παράδειγμα ότι λες ότι σε συμφέρει. Οι επιτροπές αγώνων αλλάζουν το τι δέχονται ως ορθό κάθε λίγο και λιγάκι και αυτό είναι άσχετο με το τι λέει η βιολογία end of story. Δεν με λες αντικειμενικό τσακάλι, ποιο είναι το επίπεδο τεστοστερονης που δεχονται οι επιτροπές αγώνων για τα τραβέλια και ποιο είναι για την μέση γυναίκα αθλήτρια
έλα πες το νουμεράκι να γελάσουμε λίγο
Για επίπεδα τεστ σε τρανς δεν ξέρω, δεν το έψαξα, εξαρτάται και από την επιτροπή υποθέτω. Στους άντρες στο UFC πάντως επιτρέπουν μέχρι 4-6 φορές πάνω από το κανονικό για να μην χτυπάνε συγκυριακά outliers, που τους παίρνει αφού η συνθετική τεστ δεν ανιχνεύεται μόνο από την ποσότητα.
τύπε δεν πείθεις πως δεν είσαι τρανς σύριζαΔημοκράτης έγραψε: 23 Δεκ 2019, 12:47
Το πολύ γέλιο θα πέσει όταν θα περάσουν τα χρόνια και καμιά γυναίκα δεν θα μπορεί να πλησιάσει τα ρεκόρ από τα τραβελια
ΖμπουρσαμΧουργιατς έγραψε: 23 Δεκ 2019, 12:56τύπε δεν πείθεις πως δεν είσαι τρανς σύριζαΔημοκράτης έγραψε: 23 Δεκ 2019, 12:47
Το πολύ γέλιο θα πέσει όταν θα περάσουν τα χρόνια και καμιά γυναίκα δεν θα μπορεί να πλησιάσει τα ρεκόρ από τα τραβελιαψάξου
![]()
Απορώ πραγματικά ρε Stalk. Αν είναι όλα καλά και οι γυναίκες είναι οκ να συναγωνίζονται τα τραβέλια τότε γιατί υπάρχουνκατηγορίες ανδρών - γυναικών; Να παίζουν όλοι με βάση τα κιλά τότε χωρίς διαχωρισμό φύλου.Δημοκράτης έγραψε: 23 Δεκ 2019, 12:17BTW o Φοξ έχει χάσει μόνο έναν αγώνα και αν δεις τις δηλώσεις αυτής που τον έδειρε δηλώνει και η ίδια ότι δεν θα ξανά πάλευε με τραβελι και ότι κάθε φορά που την χτυπούσε η όταν τον χτυπούσε αυτή αντιλαμβάνομαι ότι κάτι δεν πάει καλαStalker έγραψε: 23 Δεκ 2019, 11:38Αυτά είναι θεωρίες συνωμοσίας από εγκάθετους που θυμούνται την Φαλον Φοξ μόνο όταν νικούσε αγώνες στις διοργανώσεις της γειτονιάς της και όχι ότι τις μάζεψε την πρώτη φορά έπαιξε με κάποια αρκετά καλή ώστε να έχει δικιά της σελίδα στο wiki.Δημοκράτης έγραψε: 23 Δεκ 2019, 10:45 Το ότι οι αθλητικές επιτροπές συμφωνούν με το ότι τα τραβελια μπορούν να σπάνε στο ξύλο στο MMA γυναίκες δεν πάει να πει ότι έχουν δίκιο πάει να πει ότι του πουστρολομπι έχει πολύ γερο δίκτυο σήμερα. Οι αθλητικές επιτροπές στο παρελθόν πίστευαν ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να τρέξουν μαραθώνιο. Γενικώς το τι πιστεύει ο κάθε ηλιθιος σε θέση ευθύνης δεν λέει κατι
Έβγαλες φετβά με ν=1, και χωρίς καν να είναι καλό παράδειγμα αυτό το 1.
Όλα αυτά αν δεν έκατσε να χάσει γιατί έτρωγε κράξιμο που έφερνε γυναίκες ο αλητης
Όπως θα σε πείσει ο Ντουάρβεν Μπλάκσμιθ, δεν είναι στην ατμόσφαιρα αλλά στον κύκλο του νερού, και δεν είναι 'χημικά' αλλά ένα συγκεκριμένο πλαστικόblackpaint έγραψε: 23 Δεκ 2019, 12:47
να προσθεσουμε εδω και τα χημικα στην ατμοσφαιρα που κανουνε τους βατραχους γκει.
Εννοώ, εσύ εμφανώς νοιάζεσαι, αλλιώς τι συζητάμε.Δημοκράτης έγραψε: 23 Δεκ 2019, 12:53 Κανένας δεν νοιάζεται για τις γκόμενές που πάνε να τις φάνε από άντρες στο UFC. Δεν έχουν ελπίδα ακόμα κια αν πάρουν το βενομ του μπειν. Το θέμα είναι τα τραβελια που το παίζουν γυναίκες και κάνουν παγκόσμια ρεκόρ στην άρση βαρών και οι επιτροπές δέχονται ως όριο τεστοστερωνης 10 φορές πάνω από ότι παράγει η γυναικα