τομάτο, τομέητο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στουρνάρας: Κοιτάζω την Ακρόπολη και λέω «οι δανειστές μάς έσωσαν»
Re: Στουρνάρας: Κοιτάζω την Ακρόπολη και λέω «οι δανειστές μάς έσωσαν»
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Χρυσαυγίτης σπότεντ
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Χαϊνης έγραψε: 21 Δεκ 2019, 18:28Το 15 δήλωνε ότι έβλεπε και επαληθεύτηκαν αυτά που έβλεπε.klg έγραψε: 20 Δεκ 2019, 21:06 Σας θίξαμε τον Στουρνάρα και αρχίσατε τα ρουφιανόκουμπα; Όταν το μαλακισμένο, Κεντρικός Τραπεζίτης χώρας υποτίθεται, δήλωνε δημοσίως αυτά τα ανεκδίηγητα πράγματα το '15 και έκανε τις lateral εθνοπροδοτικές κινήσεις του, δεν σας πείραξε . Αλλά ναι, τι Στουρνάρας τι Neubacher.
Και τώρα πάλι αυτά που βλέπει δηλώνει.
Tο 2015 σιγόνταρε bank run, εμφανή παραβίαση του καταστατικού της ΤτΕ. Αλλά ναι, όταν σε πληρώνει το Ράιχ, στα αρχίδια σου τέτοια πράγματα.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Ο Στουρνάρας όμως έχει φωτοστέφανο απ' ότι μας έχεις πει. Αν είναι να τους βγάλουμε όλους με φωτοστέφανο και να αφήσουμε, τον κουλουρά, τον υδραυλικό (τους οποίους συνήθως πιάνει η δικαιοσύνη) και την Κούλα, να κατηγορούνται, πάω πάσο, αυτό εννοώ.Χαϊνης έγραψε: 21 Δεκ 2019, 20:13 Τέλος οι πιο επικίνδυνοι είναι αυτοί που μπαίνουν στην πολιτική για να κονομήσουν.
Δεν έχουν ιερό και όσιο, δεν ακολουθούν κανόνες και καθορίζουν τις τύχες μας όταν γίνουν εξουσία.
Ελπίζω να σε κάλυψα.
- Γενιά της Αμαρτίας
Κάτω απ την Ακρόπολη παίζουμε μονόπολι
Εγώ πάλι δεν κοιτάζω την Ακρόπολη. Κοιτάζω την Χαριλάου Τρικούπη και λέω "οι πούστηδες μας γάμησαν"
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ο Νεοέλληνας ενοχλείται από τους ανθρώπους που κοιτάνε το συμφέρον της χώρας τους.sys3x έγραψε: 21 Δεκ 2019, 19:47εδώ με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο!Χαϊνης έγραψε: 21 Δεκ 2019, 19:45Κουβέντα κάνουμε.sys3x έγραψε: 21 Δεκ 2019, 19:38
εντάξει, ας γαμήσουμε και την λογική τότες.![]()
έχω πάψει να πιστεύω πραματάκια εδώ και πολλά πολλά χρόνια χάϊ, ότι σου έγραψα παραπάνω είναι γεγονότα και δεν νομίζω ότι ήταν απαραίτητο να συμπεράνεις κάτι (χωρίς να απαγορεύεται φυσικά κάτι τέτοιο) παραπάνω όσον αφορά την δική μου άποψη, αυτό που θέλω να πω λέω γενικά, απλά θα μπορούσες να μην εκφράσεις την δική μου άποψη βασιζόμενος σε δικά σου συμπεράσματα.
ξαναδιάβασε τα όλα αυτά και επειδή είσαι έξυπνος άνθρωπος νομίζω θα καταλάβεις μόνος σου, αν πάλι όχι εδώ είμαστε.
Αν κατι που έγραψες μου διέφυγε θα το ξαναδώ.
Γενικά με ιντριγκάρει κάπως η σκέψη ότι τα λαμογια που καταστρέφουν την χώρα μας τα αφήνουμε στην άκρη, στο απυρόβλητο και ασχολούμαστε με τον καθε ξένο που κοιτάζει το συμφέρον της χώρας του και βεβαίως καλά κάνει.
Δεν χρειαζόταν σιγοντάρισμα από άλλους το μπανκ ραν του 15, έφταναν οι προεκλογικές ςξαγγελίες, οι δημιουργικές ασάφειες του Βαρουφάκη δηλαδή του σύριζα, τα νταούλια, τα γκόου μπακ κυρία Μέρκελ, τα σχέδια για την δραχμή, τα ταξίδια σε Ρωσία και Κίνα για δανεικά, οι εναγκαλισμοί με τον Κάστρο και τον Μαδούρο κι όλα τα κουλά που έδειχναν τι τσίρκο ανέλαβε την διακυβέρνηση κι ότι οι άνθρωποι που κλήθηκαν να κυβερνήσουν δεν είχαν επαφή με την πραγματικότητα.klg έγραψε: 21 Δεκ 2019, 20:24Χαϊνης έγραψε: 21 Δεκ 2019, 18:28Το 15 δήλωνε ότι έβλεπε και επαληθεύτηκαν αυτά που έβλεπε.klg έγραψε: 20 Δεκ 2019, 21:06 Σας θίξαμε τον Στουρνάρα και αρχίσατε τα ρουφιανόκουμπα; Όταν το μαλακισμένο, Κεντρικός Τραπεζίτης χώρας υποτίθεται, δήλωνε δημοσίως αυτά τα ανεκδίηγητα πράγματα το '15 και έκανε τις lateral εθνοπροδοτικές κινήσεις του, δεν σας πείραξε . Αλλά ναι, τι Στουρνάρας τι Neubacher.
Και τώρα πάλι αυτά που βλέπει δηλώνει.
Tο 2015 σιγόνταρε bank run, εμφανή παραβίαση του καταστατικού της ΤτΕ. Αλλά ναι, όταν σε πληρώνει το Ράιχ, στα αρχίδια σου τέτοια πράγματα.
Είμαστε τυχεροί που ο Τσίπρας κώλωσε μετα το δημοψήφισμα αλλιώς θα ζούσαμε πρωτόγνωρες εμπειρίες.
Beria έγραψε: 21 Δεκ 2019, 20:38 Εγώ πάλι δεν κοιτάζω την Ακρόπολη. Κοιτάζω την Χαριλάου Τρικούπη και λέω "οι πούστηδες μας γάμησαν"
- Γενιά της Αμαρτίας
Σώπα όπου να ναι θα σημάνουν οι καμπάνεςBeria έγραψε: 21 Δεκ 2019, 20:38 Εγώ πάλι δεν κοιτάζω την Ακρόπολη. Κοιτάζω την Χαριλάου Τρικούπη και λέω "οι πούστηδες μας γάμησαν"
Δεν ξέρω πόσο ανθρωπιστές είναι, ξέρω όμως ότι κυβερνούν σωστά την χώρα τους.
Δεν διαφωνώ πως κυβερνούν σωστά την χώρα τους.
Κανένας δεν έχει φωτοστέφανο ειδικά στην πολιτική.Antares έγραψε: 21 Δεκ 2019, 20:24Ο Στουρνάρας όμως έχει φωτοστέφανο απ' ότι μας έχεις πει. Αν είναι να τους βγάλουμε όλους με φωτοστέφανο και να αφήσουμε, τον κουλουρά, τον υδραυλικό (τους οποίους συνήθως πιάνει η δικαιοσύνη) και την Κούλα, να κατηγορούνται, πάω πάσο, αυτό εννοώ.Χαϊνης έγραψε: 21 Δεκ 2019, 20:13 Τέλος οι πιο επικίνδυνοι είναι αυτοί που μπαίνουν στην πολιτική για να κονομήσουν.
Δεν έχουν ιερό και όσιο, δεν ακολουθούν κανόνες και καθορίζουν τις τύχες μας όταν γίνουν εξουσία.
Ελπίζω να σε κάλυψα.
Ο Στουρνάρας απλώς λέει για την οικονομία τα πράγματα όπως είναι, αυτή είναι η δουλειά του κι αυτό δεν άρεσε στον σύριζα.
είσαι και τέρας διανόησης εξόν από φασίστας βλέπω.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 21 Δεκ 2019, 20:15Χρυσαυγίτης σπότεντ![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 610 Προβολές
-