!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σας ευχαριστώ θερμά.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Σας ευχαριστώ θερμά.
Xρόνια πολλά έστω καθυστερημένα και καλές γιορτές να έχουμε
Βρήκα kefalograviera σε Λιβανέζικο μπακάλικο και είμαι πολύ ευτυχισμένος, πάω να φτιάξω μακαρονάδα τσιγαρισμένη με βούτυρο και σκόρδο.
Βρήκα kefalograviera σε Λιβανέζικο μπακάλικο και είμαι πολύ ευτυχισμένος, πάω να φτιάξω μακαρονάδα τσιγαρισμένη με βούτυρο και σκόρδο.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
παει η κετο;Chilloutbuddy έγραψε: 24 Δεκ 2019, 14:28 Xρόνια πολλά έστω καθυστερημένα και καλές γιορτές να έχουμε
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
ouranio toxo
θα ορκιζόμουν ότι είσαι 18 χρονών φοιτητής νομικής που μένει σε στούντιο 15 τετραγωνικών γεμάτο με αφίσες του γκε βαρα
και μπάφο
Δε μας ενδιαφέρει ρε φίλε και δε σου λέω χρόνια πολλά , ωχουυυυ
Είπα να πρωτοτυπήσω
Εκεί που μένω πρέπει να έχεις πολλά λεφτά, αδερφέ.ouranio toxo έγραψε: 24 Δεκ 2019, 16:43θα ορκιζόμουν ότι είσαι 18 χρονών φοιτητής νομικής που μένει σε στούντιο 15 τετραγωνικών γεμάτο με αφίσες του γκε βαρα
και μπάφο
Ordem e Progresso.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
-
ouranio toxo
δεν αντιλέγωCavaliere έγραψε: 24 Δεκ 2019, 17:47Εκεί που μένω πρέπει να έχεις πολλά λεφτά, αδερφέ.ouranio toxo έγραψε: 24 Δεκ 2019, 16:43θα ορκιζόμουν ότι είσαι 18 χρονών φοιτητής νομικής που μένει σε στούντιο 15 τετραγωνικών γεμάτο με αφίσες του γκε βαρα
και μπάφο
![]()
απλά μοιράστηκα την πρώτη μου εντύπωση
Στύγιος έγραψε: 24 Δεκ 2019, 18:01Και δε σε ξαναμιλάω και θα βάλω τον μπαμπά μου να σε δείρει για να μάθεις ,νια νια νια...
Ordem e Progresso.
Κι αν έρθουμε ισόπαλοι στα δύο ματς, πού θα διεξαχθούν τα τελικά, στο Καλλιμάρμαρο;Στύγιος έγραψε: 24 Δεκ 2019, 18:24Ραντεβού στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ, ο δεύτερος γύρος στο AEL FC Arena.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 394 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
-