!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πως θα επρεπε να πολεμησουμε την Τουρκια.

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Re: Πως θα επρεπε να πολεμησουμε την Τουρκια.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Cavaliere έγραψε: 06 Δεκ 2019, 16:33 Εγώ έχω περάσει εφεδρία πια, θα είμαι εθνοφυλακή, στην πόλη να φυλάω αποθήκες, ή να διανέμω συσσίτιο, θα φυλάω τις γυναίκες τέλος πάντων. Το καθήκον μου το έκανα, υπηρέτησα στα σύνορα, έκανα τα 20 χρόνια έφεδρος, τώρα αποστρατεύθηκα.
θα γούσταρα να πολεμούσα στο πλάι σου πάντως
ξέρω πως δεν θα άφηνες ποτέ τους συντρόφους σου στη μάχη
και τα βράδια θα μας έλεγες ιστορίες για γκόμενες και για καραμπαμπιές από τα νιάτα σου
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Ασέβαστος έγραψε: 06 Δεκ 2019, 18:34
sloopy έγραψε: 06 Δεκ 2019, 14:59 Μάς κουνιώνται οι τουρκαλάδες κι οι δικοί μας αποτριχώνουν γάμπα, σιχαίνονται τα ξύγκια στην προβατίνα και φοβώνται να πατήσουν στα σφουγγαρισμένα μας .
ενταξει, η αληθεις ειναι οτι και γω θα φοβομουνα να πατησω στα σφουγγαρισμενα σου.
:smt005:
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
sloopy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sloopy »

sloopy έγραψε: 06 Δεκ 2019, 14:59 Μάς κουνιώνται οι τουρκαλάδες κι οι δικοί μας αποτριχώνουν γάμπα, σιχαίνονται τα ξύγκια στην προβατίνα και φοβώνται να πατήσουν στα σφουγγαρισμένα μας .
ενταξει, η αληθεις ειναι οτι και γω θα φοβομουνα να πατησω στα σφουγγαρισμενα σου.
Kι σωστα θα επρατες !
Hang on sloopy :smt023
Άβαταρ μέλους
sloopy

Cavaliere έγραψε: 06 Δεκ 2019, 16:19
sloopy έγραψε: 06 Δεκ 2019, 15:44Το πρόβλημα δεν είναι τόσο ότι τα λέτε και δεν τα κάνετε το πρόβλημα είναι ότι τα λέτε ενώ γνωρίζετε ότι δε μπορείτε να τα κάνετε
Ξεκόλλα.
Μετα απο εσας .
Οι αντρες προηγουνται.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Maspoli έγραψε: 06 Δεκ 2019, 13:22
Beria έγραψε: 06 Δεκ 2019, 12:56 Στο νομό Έβρου τα συνορα με την Τουρκία είναι χερσαία σε μήκος τουλάχιστον 30 χιλ (από τη Βύσσα μέχρι το Δίλοφο)
Σε αυτο το σημείο (στην Αδριανούπολη) είναι και η μεγαλύτερη συγκέντρωση αρμάτων της τουρκικής στρατιάς
Δεν ξέρω αν ισχύει στην πραγματικότητα αυτό.
Αν όμως ισχύει, τότε δε μου φαίνεται και πολύ έξυπνο από μέρους τους. Μπροστά με τάφρους ή ναρκοπέδια θα είναι δύσκολο να πάνε, πίσω με πλημμυρισμένο τον Έβρο δε θα μπορούνε να πάνε. Αν η Τουρκία δεν έχει ολοκληρωτική αεροπορική κυριαρχία, τότε, εντός ολίγου θα καταστρέφονταν. Ακόμα και μπροστά να κατάφερναν να πάνε, εδώ που τα λέμε, αν τίποτε άλλο δε μπορούσε να ακολουθήσει λόγω του πλημμυρισμένου ποταμού, πάλι θα τον έπιναν.

.

Υπάρχε drone πού νά μπορεί νά καταστρέψει μία νάρκη ;;;

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

sloopy έγραψε: 06 Δεκ 2019, 18:53

Kι σωστα θα επρατες !
θα σχολιαζα ομως οτι σου εχει ξεφυγει ενα σημειο, και θα σε εστελνα να το ξανα κανεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
bolek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek »

λοιπον το δικο μου σχεδιο μαχης ειναι το εξης.
ναρκοθετηση με υποβρυχια του ανατολικου αιγαιου και ανοιχτα του βοσπορου για να μην μπορουν να βγουν απο τους 2 μεγαλους ναυσταθμους τους και αμεσως μετα καταστροφη του στολου στα λιμανια του με αεροπλανα. μετα τις εκκαθαρισεις στην πολεμικη αεροπορια τους εχουμε την υπεροχη και παλι.
ο εβρος δεν μας απασχολει, με μια απλοικη ναρκοθετηση δεν περνα τιποτα απο πεζους και αρματα.
ετσι θα σταματησουν να μας ζαλιζουν για τα υπολοιπα 30 χρονια.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Να αλλαξει ονομα το νημα στο πως θα πολεμησουν οσοι δε στρατευονται λογω γηρατος.
Άβαταρ μέλους
sloopy

Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Δεκ 2019, 16:26
Εσύ που είσαι μάγκας ξανασφουγγαριζε όλη μέρα το ίδιο σημείο.

Φυσιογνωμίστρια δεν με λες, αλλά σε κόβω για υπερδιαγαλαξιακή ιδιοφυΐα.
Άβαταρ μέλους
sloopy

Ασέβαστος έγραψε: 06 Δεκ 2019, 20:05
sloopy έγραψε: 06 Δεκ 2019, 18:53

Kι σωστα θα επρατες !
θα σχολιαζα ομως οτι σου εχει ξεφυγει ενα σημειο, και θα σε εστελνα να το ξανα κανεις.
Αντί να σχολιάζετε τα ασφουγγαριστα των άλλων κάντε μια προσπάθεια να σφουγγαρισετε τα δικά σας
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

Με αρχηγό του Έθνους τον Φραγκούλη Φράγκο, διοικητή της ΕΥΠ τον Καλεντερίδη και στρατηγικό
σύμβουλο το Νίκο Λυγερό.Κάπου θα βρούμε να βολέψουμε και τον Κρανιδιώτη ή τον Βελόπουλο.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Από το γενετικό υλικό του τάφου της Βεργίνας, στον οποίο τάφο σύμφωνα με την Αρβελερ είναι θαμμένος ο Αλέξανδρος, θα δημιουργήσουμε έναν κλώνο, τον οποίο θα υιοθετήσει ένας ανώτατος αξιωματικός του ΕΣ. Στα 16 του θα τον κάνουμε αρχηγό Γεεθα, αλα Enders Game και θα πάρει τους Τούρκους κωλοφεραντζα. Οι Εβραίοι νίκησαν σε 6 ημέρες, εμείς θα το κάνουμε σε 6 ωρες.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

nemo έγραψε: 05 Δεκ 2019, 19:49
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 05 Δεκ 2019, 11:51
πατησιωτης έγραψε: 05 Δεκ 2019, 11:49

Εάν νομίζετε ότι θα ξαναπαίξετε το παιγνιδάκι που παίξατε τη δεκαετία του 40 με τους Βαλκάνιους Σλάβους κάνετε λάθος στη διεύθυνση. :D Οι Τούρκοι δεν είναι χριστιανοί για να είναι επιρρεπείς σε λαοκρατίες.Εκεί είναι ο λαός αντικομμουνιστικός, όχι μόνο η ιθύνουσα τάξη.Ο λαικισμός εμφανίζεται με τη μορφή του ισλαμισμού.
Ελπίζουμε στο αναπτυσσόμενο κίνημα των λοατκι και στους αριστεριστές διανοούμενους της τουρκίας
Επίσης υπάρχουν πολλοί σκεπτόμενοι άνθρωποι που αγαπάν την Ελλάδα
Να επανέλθω;
Συνυπογράφω να σχηματιστούν άμεσα μεραρχίες από γκέι και μόνο και να πολεμήσουν είτε με τον κώλο είτε με τις πίπες είτε με τα όπλα
να απασχολήσουν τους τούρκους αρκετά μεχρι εμεις οι υπόλοιποι να πάρουμε την πόλη
:smt005: :smt005: :smt005:
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Δεκ 2019, 18:38
Cavaliere έγραψε: 06 Δεκ 2019, 16:33 Εγώ έχω περάσει εφεδρία πια, θα είμαι εθνοφυλακή, στην πόλη να φυλάω αποθήκες, ή να διανέμω συσσίτιο, θα φυλάω τις γυναίκες τέλος πάντων. Το καθήκον μου το έκανα, υπηρέτησα στα σύνορα, έκανα τα 20 χρόνια έφεδρος, τώρα αποστρατεύθηκα.
θα γούσταρα να πολεμούσα στο πλάι σου πάντως
ξέρω πως δεν θα άφηνες ποτέ τους συντρόφους σου στη μάχη
και τα βράδια θα μας έλεγες ιστορίες για γκόμενες και για καραμπαμπιές από τα νιάτα σου
Ξέρω γω... Καλύτερα πάμε μπουζούκια. Και μετά για πατσά. Δεν έχω πολεμήσει να ξέρω σε τι θα με μεταμορφώσει μια βάρβαρη κατάσταση.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Οι παππούς μου πάντως που είχε πολεμήσει, μου είχε πει το εξης: Υπάρχει ένα μικρό ποσοστό από ψυχοπαθείς που τους αρέσει να σκοτώνουν. Κανονικά, στην ειρηνη, πολλοί από αυτούς είναι μπουζουριασμενοι. Όταν γίνεται πόλεμος, αυτοί οι ψυχοπαθείς βρίσκουν την χαρά τους. Πολλοί από αυτούς γίνονται και ήρωες.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”