!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τί παράνοια και αυτή με τα ενοίκια

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Re: Τί παράνοια και αυτή με τα ενοίκια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Ίφιδα έγραψε: 01 Δεκ 2019, 13:11 Δεν ξέρω τί γίνεται στην Αθήνα αλλά στη Θεσσαλονίκη το θέμα έχει ξεφτιλιστεί εντελώς. Δηλαδή έτσι και είσαι ιδιωτικός υπάλληλος με βασικό μισθό είσαι σε απελπισία.
Μιλάμε για τρωγλες που νοικιάζονται 350-400ευρω και σε σχετικά υποβαθμισμένες περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης.
Υπάρχουν δεκαδες χιλιάδες καλοπληρωτες ενοικιαστές αλλά οι ιδιοκτήτες θα μιλάνε για την ακραία περίπτωση του απλήρωτους που αφήνουν τα σπίτια χωματερές. Προτιμούν τους Δ.Υ λες κι εκείνοι δε μπορούν να τους αφήσουν απλήρωτα ενοίκια και κατεστραμμένα σπίτια
Εάν γίνει καταγγελία σε δημόσιο υπάλληλο κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του και βεβαίως δεν είναι μια οποιαδήποτε δουλειά, είναι μόνιμη και έχει χτίσει όλη τη ζωή του πάνω σε αυτήν.Ο δημόσιος υπάλληλος απολύεται μόνο αν παρανομήσει.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

ας βγάλουμε τις πλαστελίνες.μπορεί να είσαι και ιδιοκτήτης και ενοικιαστής συγχρόνως.κληρονομείς ένα σπιτι σε άλλη πόλη και κόβεις τον λαιμό σου για να πληρώσεις φόρους-επισκευές-ταπανταόλα με την προοπτική ότι θα τα νοικιάσεις και θα έχεις ένα έσοδο για να πληρώνεις το δικό σου νοίκι.αντί γι αυτό μπλέκεις με ένα μαλάκα που δεν πληρώνει μια για κανά χρόνο,σου φορτώνει τα δικαστικά έξοδα και στο αφήνει ρημάδι.το ξανανοικιάζεις?και αν όχι πόσα ηρεμιστικά πρέπει να κατεβάσεις αν μπεις στην φορουμάρα και διαβάσεις τις πίπες που γράφονται?
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Εσθήρ έγραψε: 01 Δεκ 2019, 09:48 Οποιος δεν βλεπει οτι οντως το airbnb εχει κανει τη ζημια να το κοιταξει,τα αλλα ειναι μαλακιες.
Βασικα αυτα τα λενε μαλλον αυτοι που νοικιαζουν την τρυπα τους για σπιτι.

Οχι που ο αλλος εχει σπιτια,δεν τα νοικιαζει για να πληρωνει ενφια ετσι επειδη του ηρθε,ενω πριν τα ειχε στην αγορα.Πατε καλα;
Εννοειται οτι εκανε τη ζημια και την ειδαν και επιχειρηματιες ολο το συμπαν με ενα κωλοδιαρυ στο κουκακι και το νοικιαζει .Και αντε στο κουκακι ας το χρυσονοικιασει,χεστηκα,στο κωλοκεντρο γιατι να θελω να μεινω;Εδω ,μιλαμε ανεβηκαν στο θεο τα νοικια,παντου,σου λεει ο αλλος ελα,δυσκολα βρισκουν πλεον σπιτι με την πλατφορμα αυτη,κατσε να πλουτισω εγω.

Στην Ισπανια δεν ειδατε τι εγινε;
Και βεβαια σε καποια φαση ηρθε το κρατος και εβαλε μια ταξη,διοτι δεν πηγαινε παραπερα.Το ιδιο πρεπει να γινει και εδω,αλλα δεν το βλεπω.
Θες να μου χρυσονοικιασεις το κωλοσπιτο σου;Θα το κανεις κανονικα.Θα δηλωσεις ξενοδοχειο με οτι συνεπαγεται αυτο.
Καλα να μην σχολιασουμε οτι ο αλλος νοικιαζει σπιτι και καλα σε πολυκατοικια και τελικα του βγαινει ξενοδοχειο.
Καντο ετσι και μετα παιξτο μου επιχειρηματιας.
Κατα τα αλλα ο μητσοτακλας φροντιζει λεει για την μεσαια ταξη,χαμηλωσε τον ΕΝΦΙΑ.Μονο που ξεχναει το σιχαμα οτι δεν εχουν ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙ.Για αυτον που δεν εχει σπιτι και μενεισ το νοικι και ειναι μεσαια ταξη τι εκανε; Μια τρυπα στο νερο.
ΥΓ.Τα κομματοσκυλα να απομκρυνθουν.
Το νου σας κομματόσκυλα μην σας δαγκώσει! :g030:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

αν ηξερα γυρω στο 2008 τι θα ακολουθουσε με τα ακινητα θα τα ειχα δωσει και θα εμενα στο ενοικιο με την τσεπη γεματη και το μυαλο χωρις σκοτουρες ... και μονο η υποτιμηση της αξιας των ακινητων λογο μνημονιου αποτελει τη μεγαλυτερη ζημια σε περιουσια για το μεσο Ελληνα και δεν μιλαει κανενας ... ενα τυπικο 3αρι απο 180.000 εχασε τη μιση του αξια πωλησης ... μιλαμε για 90.000 κατα μεσο ορο διαμερισματος ... αντε βγαλε αυτα τα χρηματα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Τι όμορφα μεγάλα λόγια βρε νοστρομε. Εκ του ασφαλούς πάντα.
Για να μη πολυλογούμε. Από τη στιγμή που βγάζεις χρήματα από το σπιτακι είσαι επενδυτής. Όλα τα άλλα είναι λόγια.
Και πρέπει να αντιμετωπίζεσαι ως τέτοιος. Φυσικά στην αντίστοιχη κλίμακα εισοδήματος σου.
Σε μια επένδυση παίζουν ρίσκα. Μπορεί να κονομήσεις, μπορεί να χάσεις.
Επίσης λες.. αν ήξερα ότι θα πέσουν μπλα μπλα μπλα... Και εγώ αν ήξερα σήμερα ότι η Γιουβε θα φέρει χηναρι με τη σασουολο θα είχα φορτώσει και θα έβγαζα ένα σπίτι. Τι ωραία λογική.
Λες ότι δε μιλάει κανείς. Γιατί να μιλησει; παίξατε μπάλα, άλλοι έχασαν, άλλοι κέρδισαν. Δηλαδή αν αύριο το πρωί στήσω μια εταιρεία και βαρέσει φαλιμεντο θα πρέπει να μιλήσει κάποιος για το κακο συστημα; τι αστειότητες είναι αυτες;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

αυτο που εγραψα για ζημια στην περιουσια αφορα το συνολο ολων οσων εχουνε ακινητη περιουσια και οχι μονο αυτων που νοικιαζουνε ...οποτε μιλαμε για μαζικη καταστροφη περιουσιων και αφορα και αυτον που εχει ενα ακινητο σε ενα κωλοχωρι ... παμε παρακατω

ωραια αφου ειμαι επενδυτης κρινω οτι δεν θελω να ρισκαρω αλλο ... εγω μενω με το σπιτι ανοικιαστο και εσυ τραβα να βρεις με 500 ευρω ... εσεις φωναζετε για την παρανοια των ενοικιων οχι οι ιδιοκτητες ...παιξατε και χασατε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 01 Δεκ 2019, 16:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Ερμής έγραψε: 01 Δεκ 2019, 15:15 Νομίζω πως όταν γίνεται ενα συμβόλαιο σπιτιού, γνωρίζουν και οι δύο πλευρές τις προϋποθέσεις και συνέπειες.
Αυτό στη θεωρία. Στην πράξη ένας μικροιδιοκτήτης, ένας που έχει κληρονομήσει ένα μικρό σπίτι από τους γονείς σε μέτρια περιοχή βρίσκεται σε ιδιαίτερα μειονεκτική θέση.
Εξηγούμαι: ένα παλιό σπιτάκι σε φθηνή περιοχή, το νοικιάζεις για λίγα λεφτά. Αν πέσεις σε 1-2 κακούς ενοικιαστές στη δεκαετία η ζημιά είναι δυσανάλογα μεγάλη. Δεν είναι ότι θα σου αφήσουν απλήρωτα νοίκια (λεφτά). Είναι ότι θα βάλεις δικηγόρο για να τους διώξεις (άλλα λεφτά), θα πληρώσεις φόρο για τα νοίκια που δεν εισέπραξες (και άλλα λεφτά) γιατί συνήθως δεν φτάνεις μέχρι το δικαστήριο (εκεί πάει πολύ το μαλλί και πολύ μακρυά η βαλίτσα) αλλά κυρίως ότι θα δώσεις μεγάλα ποσά για να αποκαταστήσεις ζημιές. Να σου πω ιστορίες από πρώτο χέρι για ξηλωμένα εσωτερικά ξύλινα κουφώματα και πόρτες; Για ξηλωμένα είδη υγιεινής;

Σκέψου τώρα ότι εσύ έχεις ένα σπιτάκι ας πούμε 80τμ στο οποίο όπως στο άφησε ο προηγούμενος πρέπει να ρίξεις χιλιάρικα για να έρθει στα ίσια του και να το ξανανοικιάσεις. Σκέψου πόσα θα ζητήσεις ώστε να έχεις τουλάχιστον μια καβάντζα για τα πρώτα έξοδα του δικηγόρου. Αν μάλιστα θέλεις να πληρώνεις και μια ασφάλεια πυρκαγιάς / σεισμού ώστε να μη μείνεις χωρίς ιδιοκτησία στην πρώτη στραβή, πόσο θα το έδινες; Με 150 Ευρώ πχ και με ενοικιαστή που θα πλήρωνε τι λεφτά θα σου έμεναν μετά από φορολογία, ΕΝΦΙΑ, ασφάλεια για να διορθώσεις τις φθορές και να το δώσεις στον επόμενο ας πούμε σε μια τριετία;

Σήμερα δεν είναι όπως πριν 2-3 δεκαετίες που ο κόσμος είχε και ένα "πρόσωπο" και ντρεπόταν να τον κάνεις βούκινο. Για πλάκα σε αφήνουν απλήρωτο ακόμα και αν έχουν λεφτά με την ίδια λογική που δεν πληρώνουν τα στεγαστικά δάνεια στις τράπεζες. Αυτοί που κράζεις υπάρχουν σαφώς αλλά δεν μου φαίνεται να είναι η μεγάλη πλειοψηφία. Επίσης είναι άλλο ο επιχειρηματίας που έχει δικούς του δικηγόρους έτσι και αλλιώς ή κάποιοι που έχουν μπράβους για να ζορίσουν τους κακούς ενοικιαστές και άλλο ο μπάρμπας που μάζεψε που έχτισε ένα κεραμίδι στα νιάτα του για να έχει ένα έξτρα εισόδημα στα γεράματα. Αυτός γίνεται έρμαιο οποιουδήποτε κακοπληρωτή.

Επειδή το πρόβλημα είναι υπαρκτό και με τους μισθούς που παίζουν σήμερα στους νέους τα 400-500 είναι παράλογο ποσό μόνο για νοίκι, νομίζω ότι το καλύτερο που θα μπορούσε να γίνει είναι ένα μητρώο ενοικιαστών. Να ξέρεις δηλαδή ότι η καλή ή η κακή σου φήμη θα σε ακολουθεί και να ξέρει ο ιδιοκτήτης ότι παίρνει μικρότερο ρίσκο αν στο δώσει για να στο δώσει σε λογική τιμή.
Μένοντας σε φτωχή περιοχή οι περισσότεροι που γνωρίζω δεν είναι ούτε εισοδηματίες ούτε κοράκια. Θέλουν απλώς να δώσουν το διαμέρισμά/μαγαζί τους σε κάποιον που θα το προσέχει σε λογικά πλαίσια και θα είναι συνεπής.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Ενφια λοιπόν. Όπως και εγω όσο θέλω να κρατάω εταιρεία ανοιχτή(ακόμη και τη ζημιογονα) θα πρέπει να πληρώνω το κράτος, το ίδιο και εσύ. Είτε το έχεις κλειστό, Είτε ανοιχτό. Αν δε σαρεσει πουλα, αν δε μ'αρέσει να την κλείσω.

Δίνω πολλά παραπάνω για ενοίκιο από αυτά που αναφέρεις αλλά εγώ ήθελα συγκεκριμένο σπίτι σε συγκεκριμενη περιοχή. Και ευτυχώς ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που μένω είναι εξαίρετος και λογικός άνθρωπος. Δε κοιτάει να κονομήσει στην πλάτη μου.
Ο μισθωτος όμως των 500 και 600 ευρώ πως θα ζησει;

Ωστόσο συμφωνώ όσο τίποτα για το μητρώο των ενοικιαστών. Μακάρι να γίνει χθες.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Ερμής έγραψε: 01 Δεκ 2019, 16:41 Ενφια λοιπόν. Όπως και εγω όσο θέλω να κρατάω εταιρεία ανοιχτή(ακόμη και τη ζημιογονα) θα πρέπει να πληρώνω το κράτος, το ίδιο και εσύ. Είτε το έχεις κλειστό, Είτε ανοιχτό. Αν δε σαρεσει πουλα, αν δε μ'αρέσει να την κλείσω.
Διαφωνώ και θα σου πω γιατί. Είναι σαν να λες αν έχω λεφτά στην τράπεζα και δεν τα εκμεταλλεύομαι να τα φορολογεί το κράτος σημαντικά προκειμένου να με αναγκάζει να τα ρίξω στην αγορά ή να τα αξιοποιήσω αλλιώς. Και να μιλάς για φόρο στο κεφάλαιο, όχι στους τόκους.

Δεν είναι όλοι επενδυτές. Δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις ως τέτοιους ανθρώπους προχωρημένης ηλικίας που βρέθηκαν με μια μικρή ιδιοκτησία. Δεν έχουν την γνώση να διαχειριστούν με τον βέλτιστο τρόπο, ούτε προλαβαίνουν να την αποκτήσουν. Στην μεγάλη ιδιοκτησία σαφώς και τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δηλαδή αν έχω 20 διαμερίσματα, έχω standby ένα δικηγόρο και ένα συνεργείο να τρέχει κάθε τόσο. Με ένα σπιτάκι σου μένει απλώς η ζημιά.

Ο Νάνδρος το έθιξε παραπάνω αλλά ας το πούμε με λίγα περισσότερα λόγια. Υπήρξαν πολλοί μικρομεσαίοι που στις καλές δεκαετίες 70-80 έκαναν σκληρές οικονομίες για να αποκτήσουν μια μικρή ιδιοκτησία για τα γεράματά τους. Δεν αντιλήφθηκαν έγκαιρα ότι το έργο άλλαξε και έμειναν με ένα μαγαζάκι ή ένα σπιτάκι. Αυτοί πραγματικά σήμερα είναι παγιδευμένοι. Αν δεν νοικιάζουν δεν είναι από καπρίτσιο. Υπήρχαν και υπάρχουν αυτοί που λες, που ζητάνε τα εξωπραγματικά ποσά αλλά υπάρχει και πολύς κόσμος που δεν νοικιάζει γιατί κάηκε πραγματικά και είδε την περιουσία του να καταστρέφεται χωρίς να έχει πρακτικά δυνατότητα αντίδρασης.
Άβαταρ μέλους
Nandros

ST48410 έγραψε: 01 Δεκ 2019, 16:58
Ερμής έγραψε: 01 Δεκ 2019, 16:41 Ενφια λοιπόν. Όπως και εγω όσο θέλω να κρατάω εταιρεία ανοιχτή(ακόμη και τη ζημιογονα) θα πρέπει να πληρώνω το κράτος, το ίδιο και εσύ. Είτε το έχεις κλειστό, Είτε ανοιχτό. Αν δε σαρεσει πουλα, αν δε μ'αρέσει να την κλείσω.
Διαφωνώ και θα σου πω γιατί. Είναι σαν να λες αν έχω λεφτά στην τράπεζα και δεν τα εκμεταλλεύομαι να τα φορολογεί το κράτος σημαντικά προκειμένου να με αναγκάζει να τα ρίξω στην αγορά ή να τα αξιοποιήσω αλλιώς. Και να μιλάς για φόρο στο κεφάλαιο, όχι στους τόκους.

Δεν είναι όλοι επενδυτές. Δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις ως τέτοιους ανθρώπους προχωρημένης ηλικίας που βρέθηκαν με μια μικρή ιδιοκτησία. Δεν έχουν την γνώση να διαχειριστούν με τον βέλτιστο τρόπο, ούτε προλαβαίνουν να την αποκτήσουν. Στην μεγάλη ιδιοκτησία σαφώς και τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δηλαδή αν έχω 20 διαμερίσματα, έχω standby ένα δικηγόρο και ένα συνεργείο να τρέχει κάθε τόσο. Με ένα σπιτάκι σου μένει απλώς η ζημιά.

Ο Νάνδρος το έθιξε παραπάνω αλλά ας το πούμε με λίγα περισσότερα λόγια. Υπήρξαν πολλοί μικρομεσαίοι που στις καλές δεκαετίες 70-80 έκαναν σκληρές οικονομίες για να αποκτήσουν μια μικρή ιδιοκτησία για τα γεράματά τους. Δεν αντιλήφθηκαν έγκαιρα ότι το έργο άλλαξε και έμειναν με ένα μαγαζάκι ή ένα σπιτάκι. Αυτοί πραγματικά σήμερα είναι παγιδευμένοι. Αν δεν νοικιάζουν δεν είναι από καπρίτσιο. Υπήρχαν και υπάρχουν αυτοί που λες, που ζητάνε τα εξωπραγματικά ποσά αλλά υπάρχει και πολύς κόσμος που δεν νοικιάζει γιατί κάηκε πραγματικά και είδε την περιουσία του να καταστρέφεται χωρίς να έχει πρακτικά δυνατότητα αντίδρασης.
Προσωπική εμπειρία:
Όταν επέστρεψα στην Ελλάδα το '90 αγόρασα μια γκαρσονιέρα, όπου έμεινα 6 χρόνια. Λόγω μεγάλης απόστασης από τις δουλειές μας με την πρώην, νοικιάσαμε ένα 2άρι στη Καλλιθέα και αδειάσαμε την γκαρσονιέρα.
Κάποια στιγμή την νοίκιασα σε 2 αδέλφια. Τους πρώτους μήνες όλα καλά, μέχρι που ο αδελφός - σε διάσταση - τα βρήκε και γύρισε στην γυναίκα του. Η αδελφή του δεν άντεχε μόνη της το νοίκι και κάθε 3 νοίκια αναγκαζόμουν να πληρώνω το ένα στο δικηγόρο για αγωγές έξωσης.
Τελικά το άδειασε - ευτυχώς χωρίς ζημιές - και γύρισε στη μάνα της.
Ειδικά τώρα που έχουν κατρακυλήσει τα νοίκια δεν αξίζει τον κόπο να την νοικιάσω και να ξαναμπλέκω σε μπελάδες.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Άβαταρ μέλους
ST48410

Nandros έγραψε: 01 Δεκ 2019, 17:39
Αυτό είπα κι εγώ. Ότι εσένα (και όσους έχουν μια μικρή ιδιοκτησία) είναι υπερβολικό να σε αντιμετωπίζει ο νόμος ως επενδυτή τον οποίο θα πρέπει να πιέσει μέσω τεκμηρίων και ΕΝΦΙΑ στην αξιοποίηση της περιουσίας του.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Nandros έγραψε: 01 Δεκ 2019, 17:39
ST48410 έγραψε: 01 Δεκ 2019, 16:58

Προσωπική εμπειρία:
Όταν επέστρεψα στην Ελλάδα το '90 αγόρασα μια γκαρσονιέρα, όπου έμεινα 6 χρόνια. Λόγω μεγάλης απόστασης από τις δουλειές μας με την πρώην, νοικιάσαμε ένα 2άρι στη Καλλιθέα και αδειάσαμε την γκαρσονιέρα.
Κάποια στιγμή την νοίκιασα σε 2 αδέλφια. Τους πρώτους μήνες όλα καλά, μέχρι που ο αδελφός - σε διάσταση - τα βρήκε και γύρισε στην γυναίκα του. Η αδελφή του δεν άντεχε μόνη της το νοίκι και κάθε 3 νοίκια αναγκαζόμουν να πληρώνω το ένα στο δικηγόρο για αγωγές έξωσης.
Τελικά το άδειασε - ευτυχώς χωρίς ζημιές - και γύρισε στη μάνα της.
Ειδικά τώρα που έχουν κατρακυλήσει τα νοίκια δεν αξίζει τον κόπο να την νοικιάσω και να ξαναμπλέκω σε μπελάδες.
.
Με πόσο θα ήσουν ευχαριστημένος να τη νοικιάζεις. Ρωτάω γιατί έχω γνωστό που ψάχνει σπίτι για το παιδί του(φοιτητης β'εξαμηνο τει πειραια) και δε βρίσκει με τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Nandros

Ερμής έγραψε: 01 Δεκ 2019, 18:58Με πόσο θα ήσουν ευχαριστημένος να τη νοικιάζεις. Ρωτάω γιατί έχω γνωστό που ψάχνει σπίτι για το παιδί του(φοιτητης β'εξαμηνο τει πειραια) και δε βρίσκει με τίποτα.
Την διαδρομή Γαλάτσι-Πειραιά έκανα εγώ τότε και χτίκιασα.
Χρειάζεται έξοδα αναβάθμισης συν την απώλεια του 50% μείωσης ΕΝΦΙΑ που δικαιούμαι τώρα. Δεν με συμφέρει.
.
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Πολλά λεφτά για ενοίκιο με τόσους χαμηλούς κι αν μισθούς
Πολλά λεφτά για τη συντήρηση τους πχ η πεθερά μου έχει μισό σπίτι και 300 τόσα σύνταξη και κάτι χωράφια 200 ευρώ το χρόνο
Πληρώνει 10 ευρώ ανά μήνα εφορία δλ 30 ευρώ ανά έτος

Ένας που νοικιάζει 300 ευρώ ιδιοκτήτης και χωρίς άλλο τίποτα πληρώνει 500 ευρώ εφορία
Θεωρείται επενδυτής
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Για να συνφαιρει πρέπει να έχεις πάνω από πέντε σπίτια και γύρω στα 80 τετραγωνικά έκαστο
Το ενα θα βγάλει τα έξοδα από τα υπόλοιπα

Αλλά συνήθως ή έχουν ένα ή νοικιάζει κάποιος οπότε το ίδιο γιατί αφήνουν απληρωτα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”