Σε όλα τα κράτη το ΗΜ φάσμα ανήκει στην δικαιοδοσία του κράτους, για λόγους ασφαλείας. Το ίδιο ανήκει στο κράτος το βρόχινο νερό, τα υπόγεια και υπέργεια ύδατα, η Γη, τα δάση και η χλωρίδα και πανίδα. Αν δεν σ' αρέσει αυτό, πήγαινε στο μοναδικό μέρος του πλανήτη που δεν ισχύουν αυτά: στην Ανταρκτική.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 21 Μάιος 2018, 04:30Το φασμα,ο αερας,το φως του ηλιου,οι ακουστικες συχνοτητες κτλhellegennes έγραψε: 21 Μάιος 2018, 02:46 Το φάσμα είναι δημόσιο -για την ακρίβεια κρατικό- και το κράτος μπορεί να ορίσει την διάθεσή του όπως θέλει και με όποιους κανόνες, όρους και περιορισμούς θέλει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εντυπωσιακής άνοδος του ποσοστού της ΕΡΤ
- hellegennes
Re: Εντυπωσιακής άνοδος του ποσοστού της ΕΡΤ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Συριζαίος
Υπέρ της είναι αυτό.hellegennes έγραψε: 21 Μάιος 2018, 02:00Ναι. Και όχι μόνο αυτό το ποσοστό οφείλεται στην Γιουροβίζιον, αλλά είναι η χαμηλότερη τηλεθέαση που είχε ποτέ η κρατική τηλεόραση σε εβδομάδα Γιουροβίζιον, από την χρονιά πριν νικήσουν οι Antique.Συριζαίος έγραψε: 20 Μάιος 2018, 21:42Μόνο η ΕΡΤ έχει μεγάλα γεγονότα;Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Μάιος 2018, 21:34
Η άνοδος του ποσοστού της ΕΡΤ την προηγούμενη εβδομάδα οφείλεται στην Eurovision.![]()
![]()
![]()
Μπορεί κανείς να δει τα στοιχεία της AGB γι' αυτό, το 2012, 2013, 2014, η Γιουροβίζιον χτυπούσε κάτι 60% και 70% και φέτος χτύπησε 48%.![]()
Με χαμηλή τηλεθέαση στη Εurovision αύξησε τα ποσοστά της
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ασε τις περιττες εξυπναδες ειδικα πανω σε πραγματα που δεν εθιξε κανεναςhellegennes έγραψε: 21 Μάιος 2018, 05:08 Σε όλα τα κράτη το ΗΜ φάσμα ανήκει στην δικαιοδοσία του κράτους, για λόγους ασφαλείας. Το ίδιο ανήκει στο κράτος το βρόχινο νερό, τα υπόγεια και υπέργεια ύδατα, η Γη, τα δάση και η χλωρίδα και πανίδα. Αν δεν σ' αρέσει αυτό, πήγαινε στο μοναδικό μέρος του πλανήτη που δεν ισχύουν αυτά: στην Ανταρκτική.
Σε ποσα μερη του κοσμου η χρηση μερους του τηλεοπτικου φασματος απο τα καναλια γινεται με αντιτιμο αναλογο αυτου που πληρωσε η Digea;
Σε ποσα μερη του κοσμου ενω τελικα η χρηση μερους του τηλεοπτικου φασματος πουληθηκε σε καποια εταιρεια η οποια αμεσως μετα υπεγραψε συμβολαιο με Χ καναλια ωστε να τα "φιλοξενει" και στην συνεχεια η κυβερνηση απαγορευσε σε αυτα τα καναλια που ηδη εχουν υπογραψει να εκπεμπουν μεσω νεου διαγωνισμου πουλωντας λιγοτερες αδειες εναντι του εκξωφρενικου μινιμουμ τιμηματος των 35 εκ για δεκα ετη;«Πουθενά στην Ευρώπη οι αντίστοιχες εταιρίες με την DIGEA δεν έχουν αγοράσει ή ενοικιάσει το τηλεοπτικό φάσμα, δίνεται δωρεάν» δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, «Στο Κόκκινο 105.5 FM» ο διευθύνων σύμβουλος της DIGEA Γιώργος Μαθιός, προκειμένου να βάλει τέρμα σε ένα γαϊτανάκι παρανοήσεων και ανακριβειών που ακούγονται εσχάτως – ακόμη και από βουλευτές – σχετικά με τη μετάβαση από την αναλογική στην ψηφιακή τηλεόραση.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Ναι ρε, το ξέρω ότι κάπου είναι γραμμένο με σαφήνεια ότι είναι κρατικό, εγώ απλά σου είπα την αλήθεια, ότι δεν είναι δικό μας, είναι δικό τους κτλ. Αν είναι δηλαδή αν επιμένεις εξήγησε μου πως εξαρχής χαρίστηκε στο κκε μπαντγουήντθ και στην συνέχεια να το πουλήσει κιόλας.hellegennes έγραψε: 21 Μάιος 2018, 02:46Το φάσμα είναι δημόσιο -για την ακρίβεια κρατικό- και το κράτος μπορεί να ορίσει την διάθεσή του όπως θέλει και με όποιους κανόνες, όρους και περιορισμούς θέλει.sys3x έγραψε: 21 Μάιος 2018, 01:28 Πως να υποχρεούνται ρε, αφού οι συχνότητες δεν είναι δημόσιες, τι θα έκανες; θα έβαζες το πιστόλι στον κρόταφο του 902 να παίξει υποχρεωτικά βαριά αστική του καπιταλιστικότερου είδους προπαγάνδα;
Η θα εμπιστευόσουν την σία να σου πει τα πράματα όπως γίνανε στις ειδήσεις και όχι όπως τα βλέπει ο θείος αλ;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- hellegennes
Υπέρ της είναι ότι ποτέ στην ιστορία της δεν είχε τόσο χαμηλά ποσοστά εβδομάδας σε εβδομάδα γιουροβίζιον;Συριζαίος έγραψε: 21 Μάιος 2018, 05:39Υπέρ της είναι αυτό.hellegennes έγραψε: 21 Μάιος 2018, 02:00Ναι. Και όχι μόνο αυτό το ποσοστό οφείλεται στην Γιουροβίζιον, αλλά είναι η χαμηλότερη τηλεθέαση που είχε ποτέ η κρατική τηλεόραση σε εβδομάδα Γιουροβίζιον, από την χρονιά πριν νικήσουν οι Antique.![]()
![]()
![]()
Μπορεί κανείς να δει τα στοιχεία της AGB γι' αυτό, το 2012, 2013, 2014, η Γιουροβίζιον χτυπούσε κάτι 60% και 70% και φέτος χτύπησε 48%.![]()
Με χαμηλή τηλεθέαση στη Εurovision αύξησε τα ποσοστά της
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Σε όλα. Ξέρεις τι είναι όμως αυτό που δεν έχει γίνει σε κανένα άλλο μέρος του κόσμου; Να είναι ο πάροχος των συχνοτήτων (DIGEA) ιδιοκτήτης καναλιών, δηλαδή ο πελάτης και ο πάροχος να είναι το ίδιο πρόσωπο. Για την ακρίβεια, απαγορεύεται τουλάχιστον στην ζώνη της EBU.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 21 Μάιος 2018, 08:35Ασε τις περιττες εξυπναδες ειδικα πανω σε πραγματα που δεν εθιξε κανεναςhellegennes έγραψε: 21 Μάιος 2018, 05:08 Σε όλα τα κράτη το ΗΜ φάσμα ανήκει στην δικαιοδοσία του κράτους, για λόγους ασφαλείας. Το ίδιο ανήκει στο κράτος το βρόχινο νερό, τα υπόγεια και υπέργεια ύδατα, η Γη, τα δάση και η χλωρίδα και πανίδα. Αν δεν σ' αρέσει αυτό, πήγαινε στο μοναδικό μέρος του πλανήτη που δεν ισχύουν αυτά: στην Ανταρκτική.
Σε ποσα μερη του κοσμου η χρηση μερους του τηλεοπτικου φασματος απο τα καναλια γινεται με αντιτιμο αναλογο αυτου που πληρωσε η Digea;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Πηγη;hellegennes έγραψε: 21 Μάιος 2018, 14:05
Σε όλα. Ξέρεις τι είναι όμως αυτό που δεν έχει γίνει σε κανένα άλλο μέρος του κόσμου; Να είναι ο πάροχος των συχνοτήτων (DIGEA) ιδιοκτήτης καναλιών, δηλαδή ο πελάτης και ο πάροχος να είναι το ίδιο πρόσωπο. Για την ακρίβεια, απαγορεύεται τουλάχιστον στην ζώνη της EBU.
Αρίστος for Tsirpas
- hellegennes
Βαριέμαι να ψάχνω πηγή για κάτι που ξέρω, ξέρεις και εσύ ο ίδιος ότι για κάθε τι που λέω έχω έγκυρη πηγή και στο τέλος θα το γυρίσεις αλλού, θα κάνεις την πάπια και θα πεις μια νέα μαλακία. Μείνε στο ότι ισχύει και είναι νομικά προφανές ότι ισχύει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Συριζαίος
Υπέρ της ότι με χαμηλή θεαματικοτητα σε σημαντικό γεγονός αύξησε τα ποσοστά τηςhellegennes έγραψε: 21 Μάιος 2018, 14:01Υπέρ της είναι ότι ποτέ στην ιστορία της δεν είχε τόσο χαμηλά ποσοστά εβδομάδας σε εβδομάδα γιουροβίζιον;Συριζαίος έγραψε: 21 Μάιος 2018, 05:39Υπέρ της είναι αυτό.hellegennes έγραψε: 21 Μάιος 2018, 02:00
Ναι. Και όχι μόνο αυτό το ποσοστό οφείλεται στην Γιουροβίζιον, αλλά είναι η χαμηλότερη τηλεθέαση που είχε ποτέ η κρατική τηλεόραση σε εβδομάδα Γιουροβίζιον, από την χρονιά πριν νικήσουν οι Antique.![]()
![]()
![]()
Με χαμηλή τηλεθέαση στη Εurovision αύξησε τα ποσοστά της![]()
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
hellegennes έγραψε: 21 Μάιος 2018, 14:29 Βαριέμαι να ψάχνω πηγή για κάτι που ξέρω, ξέρεις και εσύ ο ίδιος ότι για κάθε τι που λέω έχω έγκυρη πηγή και στο τέλος θα το γυρίσεις αλλού, θα κάνεις την πάπια και θα πεις μια νέα μαλακία. Μείνε στο ότι ισχύει και είναι νομικά προφανές ότι ισχύει.
Αρίστος for Tsirpas
- hellegennes
Ας το σπάσω σε δίφραγκα, μπας και καταλάβεις. Την εβδομάδα της γιουροβίζιον, η ΕΡΤ ανέκαθεν ανέβαζε πολύ τα ποσοστά τηλεθέασης της εβδομάδας εκείνης. Φέτος είχε τα χειρότερα ποσοστά τηλεθέασης εβδομάδας που είχε ποτέ. Φέρνεις σαν είδηση ότι ανέβηκε μια μονάδα η τηλεθέασή της ενώ σε όλα τα προηγούμενα έτη ανέβαινε αρκετές μονάδες την εβδομάδα της γιουροβίζιον. Και μιλάω και για εποχές που τα ιδιωτικά κανάλια είχαν υψηλότατη τηλεθέαση και πλήρες πρόγραμμα, όχι τώρα που φυτοζωούν.Συριζαίος έγραψε: 21 Μάιος 2018, 15:03 Υπέρ της ότι με χαμηλή θεαματικοτητα σε σημαντικό γεγονός αύξησε τα ποσοστά της
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Π.χ., το 2012 η ΝΕΤ είχε ποσοστό 12,3% την εβδομάδα της Γιουροβίζιον, όταν απέναντι έπαιζε το Mega με 22% και ο ΑΝΤ1 με 16%. Δηλαδή ήταν τρίτη σε τηλεθέαση για την εβδομάδα. Ο ίδιος ο τελικός της Γιουροβίζιον είχε 60% τηλεθέαση.
Φέτος ήταν 6η σε τηλεθέαση την εβδομάδα της Γιουροβίζιον, με τον ίδιο τον τελικό να πιάνει 48%. Δηλαδή να κλαίνε και οι ρέγγες.
Φέτος ήταν 6η σε τηλεθέαση την εβδομάδα της Γιουροβίζιον, με τον ίδιο τον τελικό να πιάνει 48%. Δηλαδή να κλαίνε και οι ρέγγες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Φέτος όμως δεν υπήρχε ελληνική συμμετοχή στον τελικό.hellegennes έγραψε: 21 Μάιος 2018, 15:11 Π.χ., το 2012 η ΝΕΤ είχε ποσοστό 12,3% την εβδομάδα της Γιουροβίζιον, όταν απέναντι έπαιζε το Mega με 22% και ο ΑΝΤ1 με 16%. Δηλαδή ήταν τρίτη σε τηλεθέαση για την εβδομάδα. Ο ίδιος ο τελικός της Γιουροβίζιον είχε 60% τηλεθέαση.
Εντάξει, μπορεί να μην είναι κάτι μετρήσιμο και μόνο υποθέσεις μπορεί να κάνει κανείς, αλλά φαντάζομαι ότι θα παίζει κι αυτό τον ρόλο του.
Για τον τελικό μιλάω, όχι για όλη την εβδομάδα που λες.
- hellegennes
Μπορεί, αλλά οι μόνες δυο φορές που δεν προκριθήκαμε ήταν επί ΣΥΡΙΖΑ, άρα δεν μπορώ να συγκρίνω ίσα με ίσα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
stergiosbik
Eισαι ακροδεξιος και φασιστας!hellegennes έγραψε: 21 Μάιος 2018, 15:25 Μπορεί, αλλά οι μόνες δυο φορές που δεν προκριθήκαμε ήταν επί ΣΥΡΙΖΑ, άρα δεν μπορώ να συγκρίνω ίσα με ίσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1477 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lugozzi
-
- 4 Απαντήσεις