!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πολιτισμικές διαφορές και προσαρμογή

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Re: Πολιτισμικές διαφορές και προσαρμογή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Οθωμανέλλην έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 15:34Επειδη είμαι αγρότης έχω επαφές με πολύ κόσμο.
:smt005:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

Alien666 έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 19:52 Ο λόγος που οι ισλαμιστές μουσουλμάνοι αδυνατούν να προσαρμοστούν είναι η θρησκεία. Ο λόγος που οι μαύροι και οι ασιάτες μπορουν να προσαρμοστούν, ΕΙΝΑΙ η θρησκεία.
Fixed.

(Κάποια στιγμή πρέπει να μάθετε τη διαφορά.)
Georg Von Balkanen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Georg Von Balkanen »

Μπίστης έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 11:58
Οθωμανέλλην έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 15:34Επειδη είμαι αγρότης έχω επαφές με πολύ κόσμο.
Τα 10 ευρώ που σου χρωστάω για τις ελιές που μάζεψες θα στα δώσω τον επόμενο μήνα. Τα συμφωνήσαμε. marrëveshje?
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Δεν σε παίρνω στις δικές μου γιατί είσαι μπουνταλάς
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Γιάννης έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 12:24
Alien666 έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 19:52 Ο λόγος που οι ισλαμιστές μουσουλμάνοι αδυνατούν να προσαρμοστούν είναι η θρησκεία. Ο λόγος που οι μαύροι και οι ασιάτες μπορουν να προσαρμοστούν, ΕΙΝΑΙ η θρησκεία.
Fixed.

Μουσουλμάνοι είναι και αυτοί της θράκης. Εσύ λες δηλαδή ότι οι Ισλαμιστές είναι λιγότερο πορωμένοι από τους μουσουλμάνους; Ενδιαφέρον.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Γιάννης

Alien666 έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 14:32
Fixed.

Μουσουλμάνοι είναι και αυτοί της θράκης. Εσύ λες δηλαδή ότι οι Ισλαμιστές είναι λιγότερο πορωμένοι από τους μουσουλμάνους; Ενδιαφέρον.
Όχι, το ανάποδο. Οι Ισλαμιστές είναι υποσύνολο των Μουσουλμάνων. Οι ορισμοί είναι σαφείς και συγκεκριμένοι.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Γιάννης έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 17:03
Alien666 έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 14:32

Fixed.

Όχι, το ανάποδο. Οι Ισλαμιστές είναι υποσύνολο των Μουσουλμάνων. Οι ορισμοί είναι σαφείς και συγκεκριμένοι.
Ε, ωραία, εγώ λέω από τους μουσουλμάνους, μεγάλη δυσκολία προσαρμογής έχουν οι Ισλαμιστές. Τι λάθος εντοπίζεις;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Γιάννης

Δεν έλεγες ακριβώς αυτό, αλλά τέλος πάντων.

Όσον αφορά το τελευταίο, οι Ισλαμιστές δεν έχουν δυσκολία προσαρμογής, έχουν εκ των πραγμάτων πλήρη αδυναμία προσαρμογής, είναι ανίατες περιπτώσεις. Αναμορφόνωνται μόνο με απέλαση (από τις χώρες μας) ή με ναπάλμ (στις χώρες τους).
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Οθωμανέλλην έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 13:09
Μπίστης έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 11:58
Τα 10 ευρώ που σου χρωστάω για τις ελιές που μάζεψες θα στα δώσω τον επόμενο μήνα. Τα συμφωνήσαμε. marrëveshje?
Βερεσέ τον έχεις τον κόσμο να δουλεύει; Δεν σου βρίσκονται δέκα ευρώ να τον εξοφλήσεις; Μου θυμίζεις έναν χρήστη από Γερμανία, γιώργη τον έλεγαν, καμάρωνε που είχε Έλληνες στην δούλεψη του και δεν τους πλήρωνε. Έχετε πολλά κοινά νομίζω.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”