Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 09:39
Πριν από καιρό έπαθα λουμπάγκο προσπαθώντας να αλλάξω ένα λάστιχο. Δεν μπορούσα να περπατήσω για δυο εβδομάδες. Έκανα φυσιοθεραπείες με κανένα αποτέλεσμα. Αφού είχα απελπιστεί δοκίμασα τη γιόγκα. Κάνοντας τις ασκήσεις του παρακάτω βίντεο με την Άντριαν κάθε μέρα για δυο περίπου εβδομάδες η μέση μου θεραπεύτηκε.
Για όσους έχουν πρόβλημα με τη μέση αξίζει να το δοκιμάσετε.
η λέξη κλειδί είναι δύο εβδομάδες που πέρασαν. Πέρασαν οι μέρες και πέρασε και ο πόνος. η γιόγκα ήταν λανθασμένη συσχέτιση που συνέπεσε χρονικά και τυπικό λογικό σφάλμα. Ακόμα είναι αστείο ότι με τόσο ελαφριές ασκήσεις κορμού σε δύο εβδομάδες μπορεί να υπάρξει έστω και υποτυπώδης μυική ενδυνάμωση κορμού πλάτης για να ενισχυθεί η μέση όπως πρέπει. Η κανονική γυμναστική πρέπει να είναι μία μόνιμη μακροχρόνια κατάσταση. τέλος πιο σημαντική για μεγάλης ηλικίας ειδικά μετά τα 35 είναι η καρδιοαναπνευστική άσκηση για ευεξία διατήρηση ζωτικότητας και αποφυγή ασθενειών καρδιάς πίεσης εγκεφαλικών καλύτερο ανοσοποιητικό. πως με τις ξάπλες θα δυναμώσει η καρδιά μου είναι ακατανόητο.
Δεν ισχύει. Νομίζω το ξαναέγραψα. Έχω χρόνιο πρόβλημα με την μέση. Γυμναστική κάνω συστηματικά. Δεν βοηθάει στους πόνους. Η γιόγκα βοηθάει.
Όπως είπα παραπάνω κάντε ένα απλό πείραμα για 1 βδομάδα κι αφιερώστε 20 λεπτά. Περάστε μετά να μας πείτε εντυπώσεις.
don't speak έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 16:00
Η αλήθεια είναι ότι με ένα γαμησάκι μου πέρασε αμέσως το λουμπάγκο, αλλά κάποια στιγμή ξαναέπαθα.
Όποιες ασκήσεις κάνω είναι για να μπορώ να συγκρατήσω αναλόγως τον κορμό και να μην ξαναπάθω.
Εδιτ, άσε που αν έχει ο άλλος τη μέση του το πιο πιθανό είναι να δυσκολεύεται να γαμήσει.
Ε θα το παλέψει λίγο. μπορείς να συνδυάσεις πάντως γαμήσι και ανατολή. Να κάνεις αυτό το ταντρικό πως το λένε;
Η αλήθεια είναι ότι με ένα γαμησάκι μου πέρασε αμέσως το λουμπάγκο, αλλά κάποια στιγμή ξαναέπαθα.
Όποιες ασκήσεις κάνω είναι για να μπορώ να συγκρατήσω αναλόγως τον κορμό και να μην ξαναπάθω.
Εδιτ, άσε που αν έχει ο άλλος τη μέση του το πιο πιθανό είναι να δυσκολεύεται να γαμήσει.
Ε θα το παλέψει λίγο. μπορείς να συνδυάσεις πάντως γαμήσι και ανατολή. Να κάνεις αυτό το ταντρικό πως το λένε;
Α ξέρεις και το ταντρικό;
Δεν ανήκει στην κατηγορία γιόγκα, φενγκ σούι, κάρυ;
Άσε που διακρίνω μια ρατσιστική αντίληψη για μαγειρική, γυμναστική κλπ
Α ξέρεις και το ταντρικό;
Δεν ανήκει στην κατηγορία γιόγκα, φενγκ σούι, κάρυ;
Άσε που διακρίνω μια ρατσιστική αντίληψη για μαγειρική, γυμναστική κλπ