Ερμής έγραψε: 05 Απρ 2018, 12:04
Δλδ να τρως λαδερό με μαγειρεμένο τσιγαρισμένο λάδι και μισή φραντζόλα ψωμουμπα σε λαδομούσκια, είναι η επιτομή της υγιεινής διατροφής.
Δυο φετες μαυρο ψωμι τρωμε και αγνο παρθενο ελαιολαδο με ρεγουλα.Λαδομπουκια εννοειται δεν.Δεν εχουμε συνδρομο κατοχης.
Φυσικα ειναι καλυτερο απο καρμποναρες , πιτσες και λοιπες αηδιες.
Cecily Anne έγραψε: 05 Απρ 2018, 12:15
Με το που πετάξεις το ποτήρι με το λάδι στην κατσαρόλα, για να το κάνεις "λαδερό", διατροφικά το φαί είναι για τον κάλαθο.
Στα υπόλοιπα με τις ποσότητες συμφωνώ. Γι'αυτό μιλάμε για φρατζόλες και κουβάδες. Κανείς δε σχολίασε αρνητικά τη μία φετα ψωμί και τα 30 γρ φέτα (που θες απαραίτητα πρωτεΐνη σε αυτό το πιάτο).
Υπάρχουν τρόποι να φτιάξεις το λαδερό χωρίς να τσιγαρίσεις το κρεμμύδι στο λάδι.
Ψάξε συνταγές για καρδιοπαθείς.
Υγειινά και νόστιμα.
In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira
Ερμής έγραψε: 05 Απρ 2018, 12:17
Αυτό, μια φέτα ψωμία καλής ποιότητας επιβάλλεται. Το να τρώς και τον φούρναρη όμως δε σου κάνει καλό, επειδή μπορεί να χρησιμοποιεί καλά υλικά.
Ινσομνια, άσε, εκστρατεία έχω κάνει για το θέμα. Από την άλλη, βλέπω τον ανηψιό μου που τρελαίνεται για φακές και μπρόκολα και φτύνω μην το γκαντεμιάσω. Εγώ άρχισα να τα τρώω μετά τα 18 κι αυτός δεν έχει πάει παιδικό ακόμα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Cecily Anne έγραψε: 05 Απρ 2018, 12:15
Με το που πετάξεις το ποτήρι με το λάδι στην κατσαρόλα, για να το κάνεις "λαδερό", διατροφικά το φαί είναι για τον κάλαθο.
Στα υπόλοιπα με τις ποσότητες συμφωνώ. Γι'αυτό μιλάμε για φρατζόλες και κουβάδες. Κανείς δε σχολίασε αρνητικά τη μία φετα ψωμί και τα 30 γρ φέτα (που θες απαραίτητα πρωτεΐνη σε αυτό το πιάτο).
Υπάρχουν τρόποι να φτιάξεις το λαδερό χωρίς να τσιγαρίσεις το κρεμμύδι στο λάδι.
Ψάξε συνταγές για καρδιοπαθείς.
Υγειινά και νόστιμα.
Χωρις λαδι δηλαδη; Αυτο μου θυμιζει τα φασολακια εδω πανω.
Καθε μερα μεγαλη Παρασκευη νομιζω οτι ειναι εδω πανω και οταν παω Ελλαδα εχω το βλεμα παιδιου απο το Νταρφουρ.
Χωρις λαδι δηλαδη; Αυτο μου θυμιζει τα φασολακια εδω πανω.
Καθε μερα μεγαλη Παρασκευη νομιζω οτι ειναι εδω πανω και οταν παω Ελλαδα εχω το βλεμα παιδιου απο το Νταρφουρ.
Κι εγώ τον είχα μάθει να τα τρώει με ωμό αγουρέλαιο του πατέρα μου. Μετά πάει στη μάνα του, τα τρώει μπλουμ (προφανώς είναι πιο νόστιμα) και φαίνομαι εγώ η κακιά μαγείρισσα.
Εντάξει, είναι καλό παιδί, ούτε ένα σχόλιο δεν έχει κάνει ποτέ, αλλά μπορώ να ξεχωρίσω πότε κάποιος τρώει, για να φάει και τρώει επειδή χαίρεται.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Όχι, πρώτα αχνίζεις το κρεμμύδι με νερό, μετά ρίχνεις το λάδι και τα υπόλοιπα βότανα και μυρωδικά χωρίς να τσιγαρίσεις.
Βασικά, πρώτα αφήνεις το κρεμμύδι σκέτο ώστε να αποβάλλει όλα τα υγρά του, μετά ελάχιστο νερό και μετά το λάδι κλπ.
Δεν πρόκειται κανείς να καταλάβει ότι δεν τσιγαρίσατε
Όχι, πρώτα αχνίζεις το κρεμμύδι με νερό, μετά ρίχνεις το λάδι και τα υπόλοιπα βότανα και μυρωδικά χωρίς να τσιγαρίσεις.
Βασικά, πρώτα αφήνεις το κρεμμύδι σκέτο ώστε να αποβάλλει όλα τα υγρά του, μετά ελάχιστο νερό και μετά το λάδι κλπ.
Δεν πρόκειται κανείς να καταλάβει ότι δεν τσιγαρίσατε
Εχμ, τι διαφορά έχει καλέ; Αφού θα πιάσει θερμοκρασία. Ή βάλτο ωμό ή κάντα κανονικά.
To να προσπαθησει να αποκρουσει κανεις σε ενα φορουμ τον ισχυρισμο οτι η ιταλικη κουζινα δεν ειναι μονο πιτσα και μακαρονια και να εξηγησει οτι ακομα και το "πιτσα και μακαρονια" εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα στον τροπο που μαγειρευεται και καταναλωνεται στα ιταλικα σπιτια σε σχεση με εκεινον στα υπολοιπα βαρβαροσπιτια, ισοδυναμει με το προσπαθησει να εξηγησει κανεις στους ανρθωπους της εποχης του μεσαιωνα τι εστι διαδικτυο, ιντερνετικες κοινοτητες, μεσα κοινωνικης δικτυωσης και δε συμμαζευεται.
Σε αυτες τις περιπτωσεις, το καλυτερο που εχει να κανει κανεις ειναι ν'αποχωρησει απο το νημα.
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει το δικαιωμα να εκπολιτισει διατροφικα και ποσο μαλιστα ΔΩΡΕΑΝ τους ιντερνετικους βαρβαρους.
Ερμη και λοιποι φυσιολογικοι ανθρωποι, ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ οποιουδηποτε ειδους διαλογο με διατροφικους βαρβαρους.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΜΠΑΝΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ. ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΠΝΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΕΤΣΑΠ. ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Cecily Anne έγραψε: 05 Απρ 2018, 12:24
Ινσομνια, άσε, εκστρατεία έχω κάνει για το θέμα. Από την άλλη, βλέπω τον ανηψιό μου που τρελαίνεται για φακές και μπρόκολα και φτύνω μην το γκαντεμιάσω. Εγώ άρχισα να τα τρώω μετά τα 18 κι αυτός δεν έχει πάει παιδικό ακόμα.
Το παιδί είναι όπως το μάθεις...
Ύστερα, αν δεν δημιουργήσει αποθήκες λίπους από μικρό μετά μην το φοβάσαι...