Μιλάς σπαθί; Το ορκίζεσαι στο όνομα της αγίας και ομοουσίου και ζωοποιού κι αδιαίρετου τρίνιτης;hellegennes έγραψε: 08 Οκτ 2019, 03:15Το σύνταγμα δεν λέει ότι είμαστε ορθόδοξη χώρα, η εκκλησία δεν έχει και ούτε πρέπει να έχει κανέναν λόγο στο τι κάνει το κράτος και τα σώματα των ανθρώπων διαλύονται είτε έτσι είτε αλλιώς.nikos_hellas έγραψε: 04 Οκτ 2019, 13:50 Μέσα στον Οκτώβριο θα λειτουργήσει το πρώτο αποτεφρωτήριο ΑΝΘΡΩΠΩΝ στην Ελλάδα!
Ήρθε κι έδεσε όπως βλέπουμε..
Ολική-οριστική καύση.
Στο Σύμβολο της Πίστεως λέμε "ΠΡΟΣΔΟΚΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΝ ΝΕΚΡΩΝ". Πώς θα γίνει η Ανάσταση όταν οι άνθρωποι έχουν καεί έτσι οριστικά, το ίδιο και η ψυχή τους;
Πώς το επιτρέπει αυτό η επίσημη εκκλησία όταν το σύνταγμα της χώρας λέει ότι είμαστε μία ορθόδοξη χώρα;; Γιατί να καίγονται Έλληνες;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα λειτουργήσει ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Θα λειτουργήσει ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Εγώ είμαι υπέρ της ταφής χωρίς να είμαι κατά της καύσης.
Ό,τι θέλει ο καθένας.
Επ' ευκαιρία, μπορεί κάποιος να ταφεί σε νεκροταφείο της επιλογής του, αν πάρει οκ από τον αντίστοιχο δήμο;
Ό,τι θέλει ο καθένας.
Επ' ευκαιρία, μπορεί κάποιος να ταφεί σε νεκροταφείο της επιλογής του, αν πάρει οκ από τον αντίστοιχο δήμο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η αποτέφρωση είναι μαλακία. Θάψιμο γυμνοί ρε κι όχι σε κάσα. Να φάνε τα σκουλήκια, να χέσουνε, να λιπάνουν το χώμα, να το εμπλουτίσουν με άζωτο, να γίνει παιχνίδι ρε. Αλλιώς θα μείνουμε μόνο με τα φυτά που μπορούν να τρώνε στάχτη και να μεγαλώνουν.
Εμένα πάντως αν πέθαινα υπέργηρη ή σακατεμένη από κάποια αρρώστια κι ερχόταν ο άγγελος να με αναστήσει με το σώμα που είχα τη στιγμή του θανάτου μου, θα τον έστελνα στο διάολο.hellegennes έγραψε: 08 Οκτ 2019, 03:15Το σύνταγμα δεν λέει ότι είμαστε ορθόδοξη χώρα, η εκκλησία δεν έχει και ούτε πρέπει να έχει κανέναν λόγο στο τι κάνει το κράτος και τα σώματα των ανθρώπων διαλύονται είτε έτσι είτε αλλιώς.nikos_hellas έγραψε: 04 Οκτ 2019, 13:50 Μέσα στον Οκτώβριο θα λειτουργήσει το πρώτο αποτεφρωτήριο ΑΝΘΡΩΠΩΝ στην Ελλάδα!
Ολική-οριστική καύση.
Στο Σύμβολο της Πίστεως λέμε "ΠΡΟΣΔΟΚΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΝ ΝΕΚΡΩΝ". Πώς θα γίνει η Ανάσταση όταν οι άνθρωποι έχουν καεί έτσι οριστικά, το ίδιο και η ψυχή τους;
Πώς το επιτρέπει αυτό η επίσημη εκκλησία όταν το σύνταγμα της χώρας λέει ότι είμαστε μία ορθόδοξη χώρα;; Γιατί να καίγονται Έλληνες;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Νομίζω εξαρτάται από την διαθεσιμότητα χώρου στον Δήμο που κατοικούσε ο αποθανών.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Οκτ 2019, 22:04 Εγώ είμαι υπέρ της ταφής χωρίς να είμαι κατά της καύσης.
Ό,τι θέλει ο καθένας.
Στην περιοχή μου είναι όλα τίγκα και πήγα τους γονείς μου στο παππουδοχωριό μου, όπου όμως είχα διασυνδέσεις και δεν είχα προβλήματα.
Σε άλλες περιπτώσεις δεν ξέρω.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- hellegennes
Αυτό είναι ένα artifact του παρελθόντος. Δεν σημαίνει τίποτα ουσιώδες.Χαοτικός έγραψε: 13 Οκτ 2019, 21:56Μιλάς σπαθί; Το ορκίζεσαι στο όνομα της αγίας και ομοουσίου και ζωοποιού κι αδιαίρετου τρίνιτης;hellegennes έγραψε: 08 Οκτ 2019, 03:15Το σύνταγμα δεν λέει ότι είμαστε ορθόδοξη χώρα, η εκκλησία δεν έχει και ούτε πρέπει να έχει κανέναν λόγο στο τι κάνει το κράτος και τα σώματα των ανθρώπων διαλύονται είτε έτσι είτε αλλιώς.nikos_hellas έγραψε: 04 Οκτ 2019, 13:50 Μέσα στον Οκτώβριο θα λειτουργήσει το πρώτο αποτεφρωτήριο ΑΝΘΡΩΠΩΝ στην Ελλάδα!
Ολική-οριστική καύση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αφού είναι γραμμένο μέσα ρε. Τι λες;hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2019, 22:55Αυτό είναι ένα artifact του παρελθόντος. Δεν σημαίνει τίποτα ουσιώδες.Χαοτικός έγραψε: 13 Οκτ 2019, 21:56Μιλάς σπαθί; Το ορκίζεσαι στο όνομα της αγίας και ομοουσίου και ζωοποιού κι αδιαίρετου τρίνιτης;hellegennes έγραψε: 08 Οκτ 2019, 03:15
Το σύνταγμα δεν λέει ότι είμαστε ορθόδοξη χώρα, η εκκλησία δεν έχει και ούτε πρέπει να έχει κανέναν λόγο στο τι κάνει το κράτος και τα σώματα των ανθρώπων διαλύονται είτε έτσι είτε αλλιώς.
- hellegennes
Λέω ότι δεν σημαίνει τίποτα. Κι εγώ λέω «Θεέ και Κύριε» αλλά δεν πιστεύω σε κανέναν θεό και κανέναν κύριο.
Σημαντικότερο είναι όμως ότι δεν πρόκειται για διάταξη. Δεν υπάρχει άρθρο που να λέει ότι η Ελλάδα είναι ορθόδοξη χώρα, αν και τυπικά υπάρχει ακόμα σύνδεση κράτους και εκκλησίας.
Σημαντικότερο είναι όμως ότι δεν πρόκειται για διάταξη. Δεν υπάρχει άρθρο που να λέει ότι η Ελλάδα είναι ορθόδοξη χώρα, αν και τυπικά υπάρχει ακόμα σύνδεση κράτους και εκκλησίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ιδού πώς καταλήγει το όλο άρθρο:
...
Στο παρόν
άρθρο αναδεικνύεται η ασάφεια του νομοθετικού πλαισί-
ου κυρίως όσον αφορά στην εμπλοκή του ιατροδικαστή
στη διαδικασία της αποτέφρωσης. Ο ιατροδικαστής δεν
είναι ούτε αστυνομικός ούτε δικαστής, αλλά λειτουργεί
ως πραγματογνώμονας σε θέματα που αφορούν στην
ιατρική επιστήμη./quote]
«...γιατί σκοπός μας δεν είναι να μάθουμε πολλά. Σκοπός μας είναι μέσα από την εξάσκησή μας να φέρουμε σε κατάσταση κβαντισμού τον ίδιο το νου μας...»
jey_pap έγραψε: 05 Οκτ 2019, 15:17Η Εκκλησία θα παραμείνει στο πλάι των μηχανισμών απονομής της Δικαιοσύνης που μέσω εκταφής και εργαστηριακών εξετάσεων ρίχνει φως σε κακουργηματικές ενέργειες.σούπερ δημήτριος έγραψε: 05 Οκτ 2019, 12:26αν με μια καλή συμφωνία αναθεωρήσει την άποψη της η εκκλησία για την καύση που είναι ο μόνος τρόπος να ελευθερωθεί η ψυχή από τα δεσμά του σώματος [λέμε τώρα] και να πάει στον ουρανό,όπως ό άγιος τάδε που μαρτύρησε κάπου εκεί τότε,αυτό δεν θα έχει σημασία και εσύ σαν καλός πιστός θα υποστηρίζεις τα αντίθεταjey_pap έγραψε: 04 Οκτ 2019, 18:40 Τα σώματα ανήκουν στον "χουν" (Γαία)* κι όχι στο "Πυρ"
(*) Κοσμογονικό επίπεδο: Ψιλή κυριότητα, με εμάς ως ..."Επικαρπωτές".

συμφωνώ με τον θάνατο αρκεί προηγουμένως να έχω ζήσειBeria έγραψε: 04 Οκτ 2019, 15:27Συμφωνώ με την αποτέφρωση αρκεί προηγουμένως να έχω πεθάνειΟθωμανέλλην έγραψε: 04 Οκτ 2019, 15:06 Συμφωνώ με την αποτέφρωση αρκεί προηγουμένως να γίνεται μυστηριο σύμφωνα με την εκκλησιαστική παράδοση.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
σε λίγα χρόνια, θα πρέπει να γίνει η εκταφή του πατέρα μου. μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά, τον έλεγχο απο το υγειονομικό, το πλύσιμο με κρασί, την οστεοθήκη, θα πρέπει να τα πάρω να τα βαλω στο αμάξι μου και να τα πάω στο νεκροταφείο του χωριού 300 χλμ μακρυα και να κανονισω εκεί ταφή.
οποτε αν με ρωτάτε, ναι στηριζω την καυση γμ τις θρησκοληπτες μλκς τους γμ!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Κακώς, κάκιστα δεν έκανες την ταφή κατευθείαν στο χωριό σου. Θα είχες τελειώσει μια και καλή.Naranjita έγραψε: 24 Οκτ 2019, 14:21 σε λίγα χρόνια, θα πρέπει να γίνει η εκταφή του πατέρα μου. μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά, τον έλεγχο απο το υγειονομικό, το πλύσιμο με κρασί, την οστεοθήκη, θα πρέπει να τα πάρω να τα βαλω στο αμάξι μου και να τα πάω στο νεκροταφείο του χωριού 300 χλμ μακρυα και να κανονισω εκεί ταφή.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Last Veteran
Μα είτε εσάς σας θάψουνε, με αποτεφρωσ' είτε
Στου σατανά την κόλαση, σας λέω θα καείτε
Στου σατανά την κόλαση, σας λέω θα καείτε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 484 Προβολές
-