Πες μου αν θες ποσα ξοδεψες οταν γυρισεις με το καλο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΣΚ Λονδίνο
Re: ΣΚ Λονδίνο
Σιμφωνω, εγω δουλεψα λονδινο, ρεντινγ το λεγανε το μεροσ , λαντζα, πιγα λονδινο και δεν καταλαβα τιποτα σε μια μερα, απ το προι ως βραδι γιριζα , θελει να πας να ατσεις 7 μερες
-
Ορέστης 35
Μην αποθαρρυνεσαι εχουν αλλαξει οι εποχες. Ολα ειναι ρευστα.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 02 Οκτ 2019, 16:10 Κατάλαβα, θα πέσει άγριο φικι φικι και θες καλη ηχομόνωση. Σβήνουμε φροζεν απο λιστα, παμε δίπλα
Φειγκτετοιε, άστο, μας πρόλαβε ο Φιλώτας
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
Σε λατρεύω ΟρέσταρεΟρέστης 35 έγραψε: 02 Οκτ 2019, 16:20Μην αποθαρρυνεσαι εχουν αλλαξει οι εποχες. Ολα ειναι ρευστα.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 02 Οκτ 2019, 16:10 Κατάλαβα, θα πέσει άγριο φικι φικι και θες καλη ηχομόνωση. Σβήνουμε φροζεν απο λιστα, παμε δίπλα
ωραία πύτισσα η ζωή
Με τσάκωσε! Τι ντροπή!Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 02 Οκτ 2019, 16:10 Κατάλαβα, θα πέσει άγριο φικι φικι και θες καλη ηχομόνωση. Σβήνουμε φροζεν απο λιστα, παμε δίπλα
Α ρωτάς στα σοβαρά!
Οκ θα σε ενημερώσω.
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
- Επικοινωνία:
Frozen έγραψε: 02 Οκτ 2019, 16:26Με τσάκωσε! Τι ντροπή!Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 02 Οκτ 2019, 16:10 Κατάλαβα, θα πέσει άγριο φικι φικι και θες καλη ηχομόνωση. Σβήνουμε φροζεν απο λιστα, παμε δίπλα
Α ρωτάς στα σοβαρά!
Οκ θα σε ενημερώσω.
Μα το περίμενες να σε κανω να ντραπείς
Εξου και το πεπλο
ωραία πύτισσα η ζωή
-
Ορέστης 35
Εγω θα ανοιγα τα παραθυρα να μας ακουνε. Ειμαι τετοιος πυτος.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 02 Οκτ 2019, 16:28Frozen έγραψε: 02 Οκτ 2019, 16:26Με τσάκωσε! Τι ντροπή!Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 02 Οκτ 2019, 16:10 Κατάλαβα, θα πέσει άγριο φικι φικι και θες καλη ηχομόνωση. Σβήνουμε φροζεν απο λιστα, παμε δίπλα
Α ρωτάς στα σοβαρά!
Οκ θα σε ενημερώσω.
Εξου και το πεπλο
- Επικοινωνία:
Περήφανος!Ορέστης 35 έγραψε: 02 Οκτ 2019, 16:36 [
Εγω θα ανοιγα τα παραθυρα να μας ακουνε. Ειμαι τετοιος πυτος.
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
Εσύ ρε τύπε, δεν είχες πρόβλημα με τους υψηλούς εντάσεως ήχους; Δεν θα υποφέρεις αν βογγάει δυνατά η τύπισσα; Ή μήπως θα της συνδέσεις χειλόφωνο με ενισχυτή και ηχείο κατευθείαν στο παράθυρο;Ορέστης 35 έγραψε: 02 Οκτ 2019, 16:36Εγω θα ανοιγα τα παραθυρα να μας ακουνε. Ειμαι τετοιος πυτος.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 02 Οκτ 2019, 16:28
Εξου και το πεπλο
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Επικοινωνία:
Feindflug έγραψε: 02 Οκτ 2019, 16:42Εσύ ρε τύπε, δεν είχες πρόβλημα με τους υψηλούς εντάσεως ήχους; Δεν θα υποφέρεις αν βογγάει δυνατά η τύπισσα; Ή μήπως θα της συνδέσεις χειλόφωνο με ενισχυτή και ηχείο κατευθείαν στο παράθυρο;Ορέστης 35 έγραψε: 02 Οκτ 2019, 16:36Εγω θα ανοιγα τα παραθυρα να μας ακουνε. Ειμαι τετοιος πυτος.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 02 Οκτ 2019, 16:28
Εξου και το πεπλο
Πυτε σε αγαπάω σε εκτιμάω αλλα ωρες ωρες μου δινεις την εντύπωση οτι εισαι απο αυτα τα γεροντοπαλικαρα που πλένουν αμαξι κάθε σαββατο και κυριακη πρωι, τα χαϊδεύουν τριτο χερι μετα το σκούπισμα, τους εχουνε αγοράσει περισσότερες κολόνιες απο οτι σε γκομενες και το πορτ παγκαζ-πισω προφυλακτήρα τα αποκαλουνε κωλαρακι ενω το χουφτωνουν ηδονικα, γυρνώντας απο δουλειά
ωραία πύτισσα η ζωή
Κάνεις λάθος, δικέ μου. Απεναντίας, οικτίρω τους τύπους που έχουν κάτι αυτοκίνητα 20ετιας (συνήθως Corolla), που είναι ακόμα σαν καινούρια, αλλάζουν ταχύτητα στις 1900 στροφές, τα έχουν μόνο για να πηγαίνουν στο χωριό, ενώ αν είναι να βγούνε κέντρο θα αγγαρέψουν κάποιον να περάσει να τους πάρει και τα πλένουν πιο πολύ απ' ότι τον κώλο τους.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 02 Οκτ 2019, 16:48Feindflug έγραψε: 02 Οκτ 2019, 16:42Εσύ ρε τύπε, δεν είχες πρόβλημα με τους υψηλούς εντάσεως ήχους; Δεν θα υποφέρεις αν βογγάει δυνατά η τύπισσα; Ή μήπως θα της συνδέσεις χειλόφωνο με ενισχυτή και ηχείο κατευθείαν στο παράθυρο;
Πυτε σε αγαπάω σε εκτιμάω αλλα ωρες ωρες μου δινεις την εντύπωση οτι εισαι απο αυτα τα γεροντοπαλικαρα που πλένουν αμαξι κάθε σαββατο και κυριακη πρωι, τα χαϊδεύουν τριτο χερι μετα το σκούπισμα, τους εχουνε αγοράσει περισσότερες κολόνιες απο οτι σε γκομενες και το πορτ παγκαζ-πισω προφυλακτήρα τα αποκαλουνε κωλαρακι ενω το χουφτωνουν ηδονικα, γυρνώντας απο δουλειά
Dein Herz, meine Gier
- Επικοινωνία:
Σε πιστεύω γιατι εχεις μπεσα.
Και τώρα που λύσαμε το θεμα του Λονδίνου, αντε να πουμε και κάτι πιο πρακτικό. Τι τακακια βάζεις στο κορόλα;
Και τώρα που λύσαμε το θεμα του Λονδίνου, αντε να πουμε και κάτι πιο πρακτικό. Τι τακακια βάζεις στο κορόλα;
ωραία πύτισσα η ζωή
-
Ορέστης 35
Ποσο δυνατα μπορει να βογγαει; Δεν μου εχει τυχει απο οταν αρρωστησα να τεσταρω το θεμα.Feindflug έγραψε: 02 Οκτ 2019, 16:42Εσύ ρε τύπε, δεν είχες πρόβλημα με τους υψηλούς εντάσεως ήχους; Δεν θα υποφέρεις αν βογγάει δυνατά η τύπισσα; Ή μήπως θα της συνδέσεις χειλόφωνο με ενισχυτή και ηχείο κατευθείαν στο παράθυρο;Ορέστης 35 έγραψε: 02 Οκτ 2019, 16:36Εγω θα ανοιγα τα παραθυρα να μας ακουνε. Ειμαι τετοιος πυτος.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 02 Οκτ 2019, 16:28
Εξου και το πεπλο
Φάση στρατός, αλλά υπάρχουν και μικτοί κοιτώνες, κάτι που δεν υπήρχε στον στρατόΟρέστης 35 έγραψε: 02 Οκτ 2019, 16:16Θα το τσεκαρω. Πανε και ωραια γκομενακια στα χοστελ, αλλα ο υπνος πρεπει να ειναι δραμα, ροχαλητα κλπ.parafrwn έγραψε: 02 Οκτ 2019, 15:22Να μείνεις σε hostel. Γνωρίζεις και κόσμο έτσι. Είναι και πιο οικονομικό (απλά πρόσεχε τα πράγματά σου --μην σε κλέψουν κλπ).
Τσέκαρε το hostelbookers.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 845 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy