Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
πατησιωτης έγραψε: 21 Σεπ 2019, 22:01
Ναι,αλλά τι σχέση έχουν αυτά με το ημερολόγιο που κατασκευάσθηκε προ Χριστού από Ρωμαίους παγανιστές;
This year marks the change from the pre-Julian Roman calendar to the Julian calendar. The Romans had to periodically add a leap month every few years to keep the calendar year in sync with the solar year but had missed a few with the chaos of the civil wars of the late republic. Julius Caesar added two extra leap months to recalibrate the calendar in preparation for his calendar reform, which went into effect in 45 BC.[1][2] This year therefore had 445 days, and was nicknamed the annus confusionis ("year of confusion") and serves as the longest recorded year in human history.[3]
Με λίγα λόγια ο Καίσαρας που ήταν υπεύθυνος να πατσάρει κάθε χρόνο το ημερολόγιο που έχανε λάδια, δεν το έκανε γιατι ήταν απασχολημένος με τους εμφυλίους. Όταν βρήκε χρόνο, έκατσε και έφτιαξε καινούριο ημερολόγιο για να μη χρειάζεται να κάνει αυτή τη δουλειά συνέχεια.
Ένα άτομο γεμάτο αντιφάσεις, ο μεγαλύτερος εθνολαϊκιστής και εκσυγχρονιστής της Ιστορίας ταυτόχρονα.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Μπεκρής έγραψε: 21 Σεπ 2019, 23:25
Ενίσχυση σε μια τέτοια ομάδα θα είχε νόημα εφόσον λειτουργούσαν όπως οι υπερορθοδοξοι Εβραίοι στο Ισραήλ. Να κάνουν από 8 παιδιά ο καθένας, ώστε να βοηθήσουν στην επίλυση του δημογραφικού. Εφόσον κάτι τέτοιο δεν ισχύει, δεν έχει νόημα κάποια υποστήριξη.
Νομίζω ότι γεννούν πολύ οι παλαιοημερολογίτες.
Δεν ξέρω, δεν έχω στατιστικά στοιχεία. Πάντως αυτό που γίνεται στο Ισραήλ εδώ σίγουρα δεν γίνεται.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Σεπ 2019, 13:00
Ένα άτομο γεμάτο αντιφάσεις, ο μεγαλύτερος εθνολαϊκιστής και εκσυγχρονιστής της Ιστορίας ταυτόχρονα.
Το ημερολόγιο αυτό ήταν φοβερό για τα μέσα της εποχής.Υπολόγιζε την περιστροφή της γης γύρω από τον ήλιο σε 365,25 μέρες ενώ διαρκεί 365,243.Δηλαδή πέφτει έξω σε δεύτερο δεκαδικό ψηφίο μόνο.Αλλά αυτό χάνει μία μέρα κάθε 130 χρόνια και με την πάροδο των αιώνων η διαφορά διευρύνεται.
Φυσικά αυτό δεν ενδιαφέρει τους παλαιοημερολογίτες.Ίσως μετά από είκοσι χιλιάδες χρόνια εάν υπάρχουν ακόμη και αναγκασθούν να εορτάζουν Χριστούγεννα με μαγιό στις παραλίες να βάλουν μυαλό.Βέβαια ως τότε θα έχουμε όλοι εξαφανισθεί λόγω της κλιματικής αλλαγής.
Επομένως το ημερολόγιο είναι πρόσχημα.Πρόκειται για μια σέκτα ζηλωτών.Ωστόσο υπάρχουν και μοναστήρια αυστηρά που μπορεί να πάει όποιος θέλει αυστηρή τήρηση των κανόνων της εκκλησίας που υπάγονται σε αυτήν.Δεν βλέπω όμως καμμιά δυνατότητα ανοίγματος.Αυτοί θα συνεχίσουν την πορεία τους και η επίσημη εκκλησία την δική της.
Οι Παλαιοημερολογίτες δεν αναγνωρίζουν την ιεραρχία της "επίσημης" Ορθόδοξης
Εκκλησίας και για αυτό έχουν και δικούς τους επισκόπους.Επί της ουσίας,έχουν
φτιάξει τη δική τους εκκλησία.Οι ίδιοι βέβαια δηλώνουν "Ορθόδοξοι" αναφορικά
με το δόγμα τους και αυτό είναι ενδιαφέρον διότι δεν αμφισβητούν το δόγμα της
Ορθόδοξης Εκκλησίας αντιθέτως ισχυρίζονται ότι το διαφυλάττουν απέναντι στις
δυτικές και οικουμενιστικές επιρροές.
Το ημερολόγιο αυτό ήταν φοβερό για τα μέσα της εποχής.Υπολόγιζε την περιστροφή της γης γύρω από τον ήλιο σε 365,25 μέρες ενώ διαρκεί 365,243.Δηλαδή πέφτει έξω σε δεύτερο δεκαδικό ψηφίο μόνο.Αλλά αυτό χάνει μία μέρα κάθε 130 χρόνια και με την πάροδο των αιώνων η διαφορά διευρύνεται.
Φυσικά αυτό δεν ενδιαφέρει τους παλαιοημερολογίτες.Ίσως μετά από είκοσι χιλιάδες χρόνια εάν υπάρχουν ακόμη και αναγκασθούν να εορτάζουν Χριστούγεννα με μαγιό στις παραλίες να βάλουν μυαλό.Βέβαια ως τότε θα έχουμε όλοι εξαφανισθεί λόγω της κλιματικής αλλαγής.
Αν το ψάξεις θα δεις ότι με το νέο ημερολόγιο για τις ακίνητες εορτές και το παλιό για τις κινητές, κάπου στο 3000 Χριστούγεννα και Πάσχα θα συμπέσουν.
Αν το ψάξεις θα δεις ότι με το νέο ημερολόγιο για τις ακίνητες εορτές και το παλιό για τις κινητές, κάπου στο 3000 Χριστούγεννα και Πάσχα θα συμπέσουν.
Καλά νταξ μέχρι το 3000 το πιθανότερο είναι να μην υπάρχουν οι Παλαιοημερολογίτες αλλά ούτε χριστιανισμός γενικά. Και παίζεται το αν θα υπάρχει η ανθρωπότητα.
Οθωμανέλλην έγραψε: 21 Σεπ 2019, 18:03
Εχω απαντήσει σε αυτο.
Τι έχεις να πεις για το θέμα
Δεν υπάρχει θέμα "ανοίγματος".Αυτοί μπορούν όποτε θελήσουν να επανέλθουν στην κανονική εκκλησία.Η ουσία της διαφοράς είναι αστεία.Ονομάζουν "πάτριο ημερολόγιο" ένα ημερολόγιο που κατασκεύασε ένας Ρωμαίος,κανονικός Ρωμαίος και όχι "ρωμιός" ,ο Ιούλιος Καίσαρ που φυσικά ΔΕΝ ήταν χριστιανός και που έχανε ώρες διότι κατασκευάσθηκε με τα μέσα της εποχής και δεν είχε ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ.
Για ποιό λόγο ένα ημερολόγιο που έφτιαξε ένας ειδωλολάτρης είναι πιο χριστιανικό από ένα ημερολόγιο που έφτιαξε ένας πάπας,έστω και αιρετικός,το 1532;
Φυσικά και αυτό το ημερολόγιο δεν ήταν τέλειο αλλά ήταν πολύ πιο κοντά στον χρόνο περιστροφής της γης γύρω από τον ήλιο,διότι τότε υπήρχαν τηλεσκόπια και αστρονόμοι.Όχι ότι και ο πάπας δεν είχε τα δικά του κολλήματα.Φοβόταν μήπως από το ημερολόγιο προκύψει ότι η γη γυρίζει γύρω από τον ήλιο,κάτι που ήταν ανάθεμα για την εκκλησία τότε.Του εξήγησαν οι αστρονόμοι τότε ότι δεν άλλαζε το ημερολόγιο είτε θεωρούσε κάποιος ότι η γη γυρίζει γύρω από τον ήλιο είτε ο ήλιος γυρίζει γύρω από την γη,ο χρόνος θα ήταν ο ίδιος και ηρέμησε.
Το ημερολόγιο αυτό έχει ήδη αναθεωρηθεί τον 20ο αιώνα και έχουν προστεθεί μερικά λεπτά διότι τώρα εκτός από τηλεσκόπια,πολύ ισχυρότερα από αυτά του 16ου αιώνα,υπάρχουν και υπολογιστές και ο χρόνος περιστροφής έχει υπολογισθεί σε δέκατο του δευτερολέπτου.
Το βασικό ζητούμενο στο οποίο εστιάζουν (τουλάχιστον πλέον),δεν είναι τόσο το ημερολόγιο όσο οι ημερομηνίες του ερτολογίου. Θεωρούν ότι οι θρησκευτικές εορτές, δεν εορτάζονται στις αυθεντικές τους ημερομηνίες.
Το ημερολόγιο είναι αδιάφορο. Το θέμα είναι αν οι ΓΟΧ μπορούν να εκπροσωπήσουν το θρησκευτικό κομμάτι του συντηρητισμού και της ακροδεξιάς.
Ειναι σίγουρα πιο κοντά στην Ελληνική παράδοση. Ειναι σίγουρα πιο πατριώτες απορρίπτοντας ταυτόχρονα την δυτική θεώρηση της πατρίδας. Είναι πιο κοντα στους λαούς στους οποίους η Ελλάδα μπορεί να ασκήσει επιρροή λόγο κουλτουρας και ιστορίας.
Αντί να πληρώνουμε με τους φόρους μας τους μετριοπαθείς παπαδες που προσκύνησαν τον πάπα ας πληρώνουμε τους ΓΟΧ και τους παλαιοημερολογιτες που ειναι υπέρ της κοινωνικής ανασυγκρότησης μεσω των παραδοσιακών αξιών του Ελληνισμού.
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 21 Σεπ 2019, 19:04
Οι ΓΟΧ είναι μια παρανοική αίρεση με πολύ ολέθριες συνέπειες ψυχολογικά, για αυτούς που θα μπλεχτούν στα δίκτυα τους.
Παρακολούθησα δυο φορές λειτουργία τους, τα αγχωτικό κήρυγμα και η έντονη θρησκοληψία τους, για εμένα είναι πολύ επικίνδυνη για όποιον τους πάρει στα σοβαρά. Δυστυχώς κατέστρεψαν την ζωή ενός συμπαθούς και αγνού παιδικού μου φίλου.
Τελευταία όλη η πίστη τους είναι το 666 και το χάραγμα, περιμένουν τον Αντί, Σατανολατρεία κανονική.
Αν έχεις προσέξει μεγάλος αριθμός τους έχει και μια πολύ κακή σχέση με το σαπούνι. 'Οχι όλοι αλλά πολύ από αυτούς. Δεν ξέρω ίσως να είναι και στην λατρεία τους μέσα αυτό. Έχω πετύχει ΓΟΧνα έχει μαζέψει γύρω του ένα σύννεφο από μύγες, ποιος είσαι ρε φίλε ο Παζούζου ο αρχοντας των μυγων, με ήρθε να τον ρωτησω αλλά φοβήθηκα μήπως όντως ήταν τελικά οπότε θεώρησα φρόνιμο να μην πω τίποτα και απλά να πιάσω την μυτη μου και να αλλάξω δρόμο.
.
Την πρώτη φορά πού πήγα στό Αγιο Ορος ρώτησα πού είναι τά μπάνια.....
Μού λένε δέν υπάρχουν.....Δέν κάνουν μπάνιο.....
Πώς κι έτσι λεω.....σέ ξεπλένουν τά δάκρυα πού ρίχνεις γιά την Παναγία μού λένε....
Στό Ορος είναι Παλιοημερολογίτες νομίζω.....
Καί Παλιοωρίτες θά ελεγα..... έχουν άλλες ώρες από μάς τούς απέξω.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 21 Σεπ 2019, 19:04
Οι ΓΟΧ είναι μια παρανοική αίρεση με πολύ ολέθριες συνέπειες ψυχολογικά, για αυτούς που θα μπλεχτούν στα δίκτυα τους.
Παρακολούθησα δυο φορές λειτουργία τους, τα αγχωτικό κήρυγμα και η έντονη θρησκοληψία τους, για εμένα είναι πολύ επικίνδυνη για όποιον τους πάρει στα σοβαρά. Δυστυχώς κατέστρεψαν την ζωή ενός συμπαθούς και αγνού παιδικού μου φίλου.
Τελευταία όλη η πίστη τους είναι το 666 και το χάραγμα, περιμένουν τον Αντί, Σατανολατρεία κανονική.
Αν έχεις προσέξει μεγάλος αριθμός τους έχει και μια πολύ κακή σχέση με το σαπούνι. 'Οχι όλοι αλλά πολύ από αυτούς. Δεν ξέρω ίσως να είναι και στην λατρεία τους μέσα αυτό. Έχω πετύχει ΓΟΧνα έχει μαζέψει γύρω του ένα σύννεφο από μύγες, ποιος είσαι ρε φίλε ο Παζούζου ο αρχοντας των μυγων, με ήρθε να τον ρωτησω αλλά φοβήθηκα μήπως όντως ήταν τελικά οπότε θεώρησα φρόνιμο να μην πω τίποτα και απλά να πιάσω την μυτη μου και να αλλάξω δρόμο.
.
Πώς κι έτσι λεω.....σέ ξεπλένουν τά δάκρυα πού ρίχνεις γιά την Παναγία μού λένε....
.
Μόνο οι μοναχοί-"καταληψίες" της Μονής Εσφιγμένου είναι Παλαιοημερολογίτες.
.
.
Μόνο οι μοναχοί-"καταληψίες" της Μονής Εσφιγμένου είναι Παλαιοημερολογίτες.
.
Θά τό τσεκάρω πάλι.....
Οτι εχουν άλλες ώρες πώς σου φαινεται ;;;
Κάτι πάει λάθος..... η μού φαίνεται ;;;
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Aποκλείεται. Το Πάσχα εξ ορισμού γιορτάζεται μετά την εαρινή ισημερία.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.