!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αν ξανάρχιζες τη ζωή σου
Re: Αν ξανάρχιζες τη ζωή σου
Όλοι λένε ότι αυτό ακριβώς είναι το καλύτερο - να μην κολλάς σε λάθη του παρελθόντος. Σε κάποιο βαθμό είναι μηχανισμος αμυνας να σκεφτεσαι παρελθοντα λαθη γιατι εχει στοχο να σε προστατεψει απο το να τα ξανακανεις. Αλλά το πιο συχνο ειναι αυτο να εκτρέπεται σε αυτολύπηση ή αυτοκατηγορία. Και οπως λεω παντα: "Δεν πρέπει να κατηγορούμε τον εαυτό μας για όλα - αυτό είναι η δουλειά των φίλων μας."
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Cecily Anne
lyna έγραψε: 12 Μάιος 2018, 20:22Έλα μωρό τώρα..Cecily Anne έγραψε: 12 Μάιος 2018, 20:16Εγώ σταμάτησα να τις μετράω από το γυμνάσιο.Yochanan έγραψε: 12 Μάιος 2018, 17:55 Πόσες φορές δεν το έχω σκεφτεί. Εχω κάνει τόσες μαλακίες....αλλά δυστυχώς είναι ψεύτικη ελπίδα, δε γινεται. Θα ήθελα τουλάχιστον να μην κάνω αλλες στο μέλλον αντίστοιχες ή τελος παντων τις ιδιες.
τι σας έπιασε πετυχημένους ανθρώπους να αλλάξετε τη ροη της ιστορίας σας ;
Δεν έχεις καταλάβει τι λεω ρε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
'
Όλοι ξεκινάμε την ζωή μας παίρνοντας μια σειρά αποφάσεων - σωστές ή λάθος - σε κάποιες κρίσιμες στιγμές, που μας οδηγούν στην διαδρομή που ακολούθησε ο καθένας.
Αν γυρνούσαμε πίσω στην αρχή, με την εμπειρία που έχουμε σήμερα, και διορθώναμε την πρώτη λάθος απόφαση, αυτόματα η ζωή μας θα ακολουθούσε διαφορετικά μονοπάτια.
Οπότε είναι άγνωστο πού θα καταλήγαμε σήμερα. Μπορεί καλύτερα, μπορεί χειρότερα.
Προσωπικά, αν μπορούσα να γυρίσω στο παρελθόν, θα έκανα την ίδια αρχή. Όμως, αν σε κάποια κρίσιμη στιγμή της επαγγελματικής ζωής μου, έπαιρνα μια διαφορετική απόφαση, αυτή θα επηρέαζε και τα προσωπικά μου, με άγνωστο σήμερα τελικό αποτέλεσμα.
.
Όλοι ξεκινάμε την ζωή μας παίρνοντας μια σειρά αποφάσεων - σωστές ή λάθος - σε κάποιες κρίσιμες στιγμές, που μας οδηγούν στην διαδρομή που ακολούθησε ο καθένας.
Αν γυρνούσαμε πίσω στην αρχή, με την εμπειρία που έχουμε σήμερα, και διορθώναμε την πρώτη λάθος απόφαση, αυτόματα η ζωή μας θα ακολουθούσε διαφορετικά μονοπάτια.
Οπότε είναι άγνωστο πού θα καταλήγαμε σήμερα. Μπορεί καλύτερα, μπορεί χειρότερα.
Προσωπικά, αν μπορούσα να γυρίσω στο παρελθόν, θα έκανα την ίδια αρχή. Όμως, αν σε κάποια κρίσιμη στιγμή της επαγγελματικής ζωής μου, έπαιρνα μια διαφορετική απόφαση, αυτή θα επηρέαζε και τα προσωπικά μου, με άγνωστο σήμερα τελικό αποτέλεσμα.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- billy huge
- Phorum.gr user: Billy Huge
+1Lugozzi έγραψε: 10 Μάιος 2018, 18:07αδερφέ μου...Ίακχος έγραψε: 10 Μάιος 2018, 18:04 Δε θα γινόμουν Πολιτικός Μηχανικός.
Μαθηματικός ή Φιλόλογος και θα προσπαθούσα να διοριστώ στο Δημόσιο (Κατά προτίμηση ακαδημαΪκή καριέρα).
Στην προσωπική μου ζωή τα ίδια, απλά θα ζούσα πιο αξιοπρεπώς την οικογένειά μου αν είχα καλύτερη δουλειά.![]()
![]()
Vae Victis
- hellegennes
Δεν θυμάμαι αν το έχω πει με τον άλλον μου λογαριασμό, οπότε θα το πω ως Ελληγεννής:
Θα γινόμουν ηθοποιός του Χόλιγουνδ.
Θα γινόμουν ηθοποιός του Χόλιγουνδ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Πώς γίνεται διαγραφή μηνύματος;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δε θα έφευγα το 2004 για Ιταλία και θα άλλαζα και μια δυο μλκιες στα προσωπικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ωραία λοιπόν την λύση την είχες ήδη μπροστά σου. Ασχολήσου με ζωντανά πράγματα, βάλε μερικά οπωροφόρα δέντρακια, ζαρζαβατικά, λίγα ζωάκια να τα φροντίζεις, οικογένειά σου κλπ. Τώρα αν δεν σου αρέσει τίποτα από αυτά, όντως δεν έχει νόημα να πηγαίνει κανείς στις ερημιές εκτός πόλεων. Η άλλη συνήθης "λύση" στα χωριά είναι ο αλκοολισμός.bluerose έγραψε: 11 Μάιος 2018, 23:04Εδώ κι οι δημόσιοι εχουν από 50 κοτεςDorian έγραψε: 11 Μάιος 2018, 22:55Εκτός πόλης στο πιο παραδείσιο και ονειρεμένο μέρος να είσαι στο τέλος θα βαρεθείς, δεν πα να χει την τέλεια θέα, τις πανέμορφες διαδρομές στην εξοχή, μπάνια στην θάλασσα αν είναι κοντά. Ένα πράγμα μένει η ενασχόλιση με την γη σου, έστω ερασιτεχνικά αλλά σε σοβαρό επίπεδο και με αξιόλογο μέγεθος, δεν μιλάμε για κανα παρτέρι. ίσως λιγα ζώα και φυσικά παιδιά και οικογένεια.bluerose έγραψε: 10 Μάιος 2018, 21:28 Καλά ήταν, πάρα πολύ καλά, εως ότου πήγα σε χωριό προ 6 ετων το μεγαλύτερο λάθος μου
Και δεν είναι ότι το πήρα έτσι, είναι έτσι
Και συνεχίζει:P
Για να μη παρεξηγηθώ σ οσους αρέσει η επαρχια κιολας θα πω το εξης. Γιατι δε πανε στα χωρια να μεινουν;; Εχουν κι ολας χωρια εγω δεν ειχα τόσο λάθος δλδ
Α.. δε πανε.. λένε μονο τι ωραια θα ηταν αν πηγαιναμε
Επειδή μεγαλωσαν εδώ ξερουν και από χωράφια και από ζώα
Τωρα να βαλεις ασχετους να ασχοληθουν περισσοτερη ζημια θα κανουν. Η νεολαια οπου φυγει φυγει
Κι είναι και μεγαλο χωριο ουτε να σκεφτώ παραπέρα
Αλλα ναι εχουν παρτέρια και κοτες και χρονο μεσήλικες που μεινανε και εργαζονται σε πυροσβεστικη σε εφορια σε δήμο κτλ
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Θα ηρεμούσα το 2013 και θα τα σκεφτόμουν διαφορετικά πριν κάνω εκείνη την κίνηση.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Βινόσαυρος
genesis;Antares έγραψε: 11 Μάιος 2018, 23:06 Το ότι όλα για κάποιο λόγο γίνονται έχει κάποια βάση. Εγώ έφυγα από την Αθήνα, έζησα στα Γιάννενα έξι χρόνια και ξαναγύρισα στην Αθήνα. Αν δεν είχε γίνει αυτό, αν έμενα στην Αθήνα ή στα Γιάννενα ίσως να μην ζούσα τώρα.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- Βινόσαυρος
Θα γινόμουν βάρος στην κοινωνία
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
-
Nameless Ghoul
Αν ξανάρχιζα...
Το ένα πράγμα που δεν θα άλλαζα, θα έκανα ακριβώς το ίδιο: Θα έφευγα από την Ελλάδα στα 22, ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω μου. Η πιο σοφή απόφαση που έλαβα ποτέ, με διαφορά.
Το ένα πράγμα που θα έκανα διαφορετικά: Θα διαολόστελνα δέκα χρόνια νωρίτερα (σε σχέση με την τωρινή ζωή) τους δυσλειτουργικούς ανθρώπους ανάμεσα στους οποίους μεγάλωσα. Αυτό από μόνο του θα επέφερε μια μεγάλη ακολουθία πολλών και καλών αλλαγών.
Το ένα πράγμα που δεν θα άλλαζα, θα έκανα ακριβώς το ίδιο: Θα έφευγα από την Ελλάδα στα 22, ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω μου. Η πιο σοφή απόφαση που έλαβα ποτέ, με διαφορά.
Το ένα πράγμα που θα έκανα διαφορετικά: Θα διαολόστελνα δέκα χρόνια νωρίτερα (σε σχέση με την τωρινή ζωή) τους δυσλειτουργικούς ανθρώπους ανάμεσα στους οποίους μεγάλωσα. Αυτό από μόνο του θα επέφερε μια μεγάλη ακολουθία πολλών και καλών αλλαγών.