Ποντάρω το οτιδήποτε ότι ετσι και μπεις στο κλουβί με την Nunes, δεν θα βγάλεις ούτε γύρο.perseus έγραψε: 21 Σεπ 2019, 21:26α ρε κακομοιρη ...Otto Weininger έγραψε: 21 Σεπ 2019, 13:55Ούτε για αστείο.bolek έγραψε: 21 Σεπ 2019, 12:46 ρε παιδια ετσι απο περιεργεια, εαν πιασει μια τετοια ενας ερασιτεχνης γυμνασμενος μονο βαρακια θα την κανει τουμπες η οχι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αγρια γκομενακια
- Otto Weininger
Re: Αγρια γκομενακια
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Ορέστης 35
Δεν ειναι ολη η Ελλαδα ιδια. Βεβαια εγω το λογο της δολοφονιας τον εχω μαθει απο τους δικους μου συγγενεις. Αυτη η δολοφονια που αφησε χωρις πατερα τον παππου μου τον σημαδεψε και μαλλον δεν τον εκανε καλο πατερα για τον δικο μου πατερα. Και ετσι η σφαιρα του φονια συνεχιζει να κανει ζημια παραπανω απο εκατο χρονια μετα.Highlander έγραψε: 22 Σεπ 2019, 00:32Πρώτη φορά ακούω κάτι παρόμοιοΟρέστης 35 έγραψε: 21 Σεπ 2019, 22:21 τον προπαππου τον δολοφονησαν οι συγχωριανοι μας μπροστα στα ματια του γιου του που ηταν πεντε ετων γιατι δουλευε μανιωδως και ειχε γινει πλουσιος![]()
65 κιλα γυναικα ρε,εγω θα πονταρα στον αμπασκετο,brutal koOtto Weininger έγραψε: 22 Σεπ 2019, 00:50Ποντάρω το οτιδήποτε ότι ετσι και μπεις στο κλουβί με την Nunes, δεν θα βγάλεις ούτε γύρο.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αναπτύσεται σε συγκεκριμένο σημείο ή παντού;Ορέστης 35 έγραψε: 22 Σεπ 2019, 00:23Απο τη μεση και κατω.Gherschaagk έγραψε: 21 Σεπ 2019, 22:35Είσαι ακόμη στην ανάπτυξη;;Ορέστης 35 έγραψε: 21 Σεπ 2019, 22:21
Οι παππουδες μου ηταν πολυ ανεπτυγμενοι σωματικα, σχεδον περιβοητοι για την κραση τους, τον προπαππου τον δολοφονησαν οι συγχωριανοι μας μπροστα στα ματια του γιου του που ηταν πεντε ετων γιατι δουλευε μανιωδως και ειχε γινει πλουσιος, η μανα μου δουλευε μεχρι τα 67 σε βαρια εργασια ενω ο πατερας μου εζησε μεν τεμπελικα αλλα ξενυχτουσε σε γλεντια μεχρι τα 60+ του και ειχε την ενεργεια να βριζει και να φωναζει απο το πρωι ως το βραδυ χωρις να εξαντλειται ή να λιποθυμαει απο την αυξηση της αρτηριακης πιεσης. Μονο η γυναικα του παππου, που την ειχε φερει απο αλλη περιοχη της Ελλαδος ηταν αδυναμη σωματικα. Μια μικροσκοπικη γυναικα, που λενε οτι ξεχωριζε για την καλοσυνη της και πεθανε νεα, χτυπημενη απο καρκινο. Αν γινω σαν αυτους μεγαλωνοντας δε θα χωραω πουθενα στη συγχρονη κοινωνια, θα πρεπει να παω να ζησω σε ενα βουνο μονος μου, σαν λυκανθρωπος, για να μη βλαψω κανεναν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Και τι διαφορετικό πιστεύεις θα έκανες με αυτά τα κορίτσια;Ορέστης 35 έγραψε: 21 Σεπ 2019, 16:02Αυτες στις φωτο. Αυτες θελω. Ειναι ενα μπαρακι στου Ψυρρη που μαζευονται. Το λενε Bad Tooth.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
σούπερ δημήτριος
τι διαφορετικό θα έκανε με το είδος γυναίκας που γουστάρει εμφανισιακά?τρομερή ερώτηση!
- vantono
- Phorum.gr user: vantono

Ξέρουμε αν η τύπισσα με το μπλε έχει καμιά συγγένεια με Κωστάκη Φορτούνη?
-
σούπερ δημήτριος
άγριες γκόμενες λέει ο άνθρωπος,τραβέλια του βάζετε
σούπερ δημήτριος έγραψε: 23 Σεπ 2019, 10:28 τι διαφορετικό θα έκανε με το είδος γυναίκας που γουστάρει εμφανισιακά?τρομερή ερώτηση!
Είναι πιο σύνθετο ερώτημα. Δεν είναι τόσο απλό όπως το θέτεις
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
όχι ρε, ούτε καν.

-
σούπερ δημήτριος
για άπλωσε το λίγο να δούμε αν είναι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις