Ετσι ακριβως. Μια μικρη διορθωση μονο. Προτιμω να εχω τη γκομενα ξαπλωμενη μπρουμυτα στα ποδια μου για να ακουμπαω τους αγκωνες στον φουσκωτο κωλο της. Ειναι πιο εργονομικη σταση.
Όταν λες φουσκωτό;
Πεταχτο. Τι νομισες, οτι εχω φουσκωτη γυναικεια κουκλα που της μιλαω για ολους εσας και τα βραδια κλαιω στην αγγαλια της μεχρι να με παρει ο υπνος;
yes
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ετσι ακριβως. Μια μικρη διορθωση μονο. Προτιμω να εχω τη γκομενα ξαπλωμενη μπρουμυτα στα ποδια μου για να ακουμπαω τους αγκωνες στον φουσκωτο κωλο της. Ειναι πιο εργονομικη σταση.
Όταν λες φουσκωτό;
Πεταχτο. Τι νομισες, οτι εχω φουσκωτη γυναικεια κουκλα που της μιλαω για ολους εσας και τα βραδια κλαιω στην αγγαλια της μεχρι να με παρει ο υπνος;
Είπα ρε παιδί μου. Ποτέ δεν ξέρεις. Αν ήταν τέτοιος να σου πω να μην αφήνεις το λαπτοπ και μυρίσει το πλαστικό.
Όταν λες φουσκωτό;
Μην παιρνεις θαρρος δεν εννοει απο τις τουλουμπες,απο το γυμναστηριο εννοει
Δεν εχω καταλαβει ακομα ποια ειναι η ιδανικη αναλογια μυικου προς λιπωδη ιστου στη συσταση των οπισθιων. Θελετε να το συζητησουμε;
Μπίστης έγραψε: 15 Σεπ 2019, 14:43
Ο Ορέστης είναι ειλικρινής. Αφήστε τις σαχλαμάρες, δεν χρειάζεται μόνο καλά λόγια, βρείτε του δουλειά τεμπέλικη και βγάλτε τον double date (γιά να ελέγχετε την κατάστα)
Τρολ ειμαι. Βασικα εχω δικο μου ξενοδοχειο στην Ιο και την περναω ζαχαρη, αλλα το χειμωνα που φευγουν οι τουριστριες βαριεμαι. Ειναι τυχαιο οτι ποσταρα τοσες φωτο απο εκει ενω δεν εχω ποσταρει καμια απο Αθηνα; ε; ε;;;
Ξέχασες τις σουίτες που διαθέτεις στην Νάουσα και το κάμπινγκ που έχεις στην Αντίπαρο.
Δεν πήγε καλά φέτος το κάμπινγκ εκεί ε;
Να πάρεις διαφημιστή.
istoria m amartia m έγραψε: 15 Σεπ 2019, 14:27
ΧΑΟΤΙΚΟΣ ειμσι σιγουρος οτι ειναι συνταξιούχος δημόσιος υπαλληλος με καράφλα, χρυσή αλυσίδα και άσπρη φανέλα μινερβα χειμωνα καλοκαιρι και μετα την Εκκλησια, την πρέφα στο καφενειο και την λαϊκή για την Χαοτίκαινα, μπαίνει να τρολαρει εδω. Το μονο χόρτο καπνιστό σπιτι του ειναι τα χόρτα που τσιγαριζει πριν βράσει, πιστεύει οτι ο Παπαδόπουλος ηταν καλος αλλα αγαθος και τον έριξαν τα τσιράκια του και απο μουσικη ακούει μονο Πανταζή, Μαρινέλλα αντε και κάνα ένθετο σιντι με ροκ γηπέδου των 90 αν το δίνει μαζι το κυριακάτικο Πρώτο Θέμα . Απο τοτε που τα εγγονακια του αφοσιωθηκαν στο ταμπλετ, εχει βρει το τρολαρισμα να περνάει η μερα
μολις περιεγραψες τον μπιλ μπαι ταξι
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"