Μπορει να μου δωσει αυτοπεποιθηση, εχεις δικιο. Δε νιωθω ανετα να λεω ψεμματα. Αν και για να φτασεις στο σημειο να σε ρωτησουν τι δουλεια κανεις πρεπει να εχεις κατι τραβηχτικο επανω σου, οπως ενα ωραιο χαμογελο. Συμφωνεις;Naida έγραψε: 08 Σεπ 2019, 12:21Ίσως αν εστιάσεις και λύσεις το κομμάτι το εργασιακό να έχεις άλλον αέρα και να δεις διαφορετικά το θέμα γυναίκες.Ορέστης 35 έγραψε: 08 Σεπ 2019, 12:18Στο θεμα γυναικες θελω να με καθοδηγησει. Ειναι ο πλεον εμπειρος.
Ισως ειναι ντροπη να σε ενδιαφερουν οι γυναικες στην εποχη μας. Οταν ξαναπαω διακοπες θα φορεσω μια μπλουζα με ουρανιο τοξο και ολοι θα μου χαμογελανε. Στην πρωτη πανσιον που πηγα υπηρχαν ζευγαρια γκευ σε δωματια, και ηταν ευτυχισμενοι και αποδεκτοι.
Για δουλεια θα ψαξω κατι σχετικο με τον τουρισμο που ειναι η βαρια βιομηχανια της Ελλαδας, διαφορετικα κατι που θα με κανει location indepedent.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως να εκμεταλλευτω το υπολοιπο καλοκαιριου;
-
Ορέστης 35
Re: Πως να εκμεταλλευτω το υπολοιπο καλοκαιριου;
Ορέστης 35 έγραψε: 08 Σεπ 2019, 12:29Μπορει να μου δωσει αυτοπεποιθηση, εχεις δικιο. Δε νιωθω ανετα να λεω ψεμματα. Αν και για να φτασεις στο σημειο να σε ρωτησουν τι δουλεια κανεις πρεπει να εχεις κατι τραβηχτικο επανω σου, οπως ενα ωραιο χαμογελο. Συμφωνεις;Naida έγραψε: 08 Σεπ 2019, 12:21Ίσως αν εστιάσεις και λύσεις το κομμάτι το εργασιακό να έχεις άλλον αέρα και να δεις διαφορετικά το θέμα γυναίκες.Ορέστης 35 έγραψε: 08 Σεπ 2019, 12:18
Στο θεμα γυναικες θελω να με καθοδηγησει. Ειναι ο πλεον εμπειρος.
Ισως ειναι ντροπη να σε ενδιαφερουν οι γυναικες στην εποχη μας. Οταν ξαναπαω διακοπες θα φορεσω μια μπλουζα με ουρανιο τοξο και ολοι θα μου χαμογελανε. Στην πρωτη πανσιον που πηγα υπηρχαν ζευγαρια γκευ σε δωματια, και ηταν ευτυχισμενοι και αποδεκτοι.
Για δουλεια θα ψαξω κατι σχετικο με τον τουρισμο που ειναι η βαρια βιομηχανια της Ελλαδας, διαφορετικα κατι που θα με κανει location indepedent.
Εννοείται θα σου δώσει αυτοπεποίθηση και άλλα συν στη ψυχολογία. Εκτός αυτού μπορεί να δημιουργήσεις κύκλο και να έχεις ευκαιρίες για εξόδους, για περαιτέρω διεύρυνση του κύκλου που συνεπάγεται και σε γνωριμίες με γυναίκες. Παράλληλα μπορείς να δουλεύεις τα σημεία της εμφάνισης σου με τα οποία δεν αισθάνεσαι άνετα και να παίρνεις έξτρα αυτοπεποίθηση. Οπότε αυτόματα γίνεσαι και πιο θελκτικός.
Συν το ότι έχοντας δικό σου εισόδημα θα σου ανοίξει το δρόμο να απομακρυνθείς από το περιβάλλον που σε επιβαρύνει ψυχικά, να είσαι ανεξάρτητος και πιο δυνατός ακόμα και να εξελίξεις η να εξειδικεύσεις τις σπουδές σου αν έχεις κάνει.
Σίγουρα το να έχεις ομορφιά ή κάτι ομορφο, τραβηχτικό πάνω σου διευκολύνει το όλο πράγμα. Αλλά ευτυχώς δεν είναι ο μόνος δρόμος.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εχεις κανενα προβλημα με το bourdela.com, τυπε?Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 07 Σεπ 2019, 23:01Νομιζεις, μια φαντασιωση ειναι,ενα απωθημενο. Δεν αλλαζουν πολλα, αν γαμησεις μια,πεντε ή εκατο γκομενες ετσι. Νομιζεις οι καμμενοι που γραφουν στο bourdela. com βρισκουν καμια nirvana; Κλαίν.Ορέστης 35 έγραψε: 07 Σεπ 2019, 22:44Τι θα πει αναγκη; Αφου μαρεσουν. Δε σε καταλαβαινω. Διαφωνει η κοινωνια; Καταπατω καποιο ταμπου;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 07 Σεπ 2019, 22:38
Οχι, αυτα τα κανεις στα 20 ή στα 70 αν θες να ξεχνας τα γηρατια σου.
Εσυ δεν εχεις αναγκη απο τετοια,ουτε καν σαν φαντασιωση.
Κανε οτι σου λεω. Οπου και να πας,δεν εχει σημασια,απο τον εαυτο σου δεν ξεφευγεις.
Βαλε simple man, απο lynyrd skynyrd καλα τα λενε.
-
Ορέστης 35
Εχεις δικιο σε ολα.Naida έγραψε: 08 Σεπ 2019, 12:45Ορέστης 35 έγραψε: 08 Σεπ 2019, 12:29Μπορει να μου δωσει αυτοπεποιθηση, εχεις δικιο. Δε νιωθω ανετα να λεω ψεμματα. Αν και για να φτασεις στο σημειο να σε ρωτησουν τι δουλεια κανεις πρεπει να εχεις κατι τραβηχτικο επανω σου, οπως ενα ωραιο χαμογελο. Συμφωνεις;Naida έγραψε: 08 Σεπ 2019, 12:21
Ίσως αν εστιάσεις και λύσεις το κομμάτι το εργασιακό να έχεις άλλον αέρα και να δεις διαφορετικά το θέμα γυναίκες.
Εννοείται θα σου δώσει αυτοπεποίθηση και άλλα συν στη ψυχολογία. Εκτός αυτού μπορεί να δημιουργήσεις κύκλο και να έχεις ευκαιρίες για εξόδους, για περαιτέρω διεύρυνση του κύκλου που συνεπάγεται και σε γνωριμίες με γυναίκες. Παράλληλα μπορείς να δουλεύεις τα σημεία της εμφάνισης σου με τα οποία δεν αισθάνεσαι άνετα και να παίρνεις έξτρα αυτοπεποίθηση. Οπότε αυτόματα γίνεσαι και πιο θελκτικός.
Συν το ότι έχοντας δικό σου εισόδημα θα σου ανοίξει το δρόμο να απομακρυνθείς από το περιβάλλον που σε επιβαρύνει ψυχικά, να είσαι ανεξάρτητος και πιο δυνατός ακόμα και να εξελίξεις η να εξειδικεύσεις τις σπουδές σου αν έχεις κάνει.
Σίγουρα το να έχεις ομορφιά ή κάτι ομορφο, τραβηχτικό πάνω σου διευκολύνει το όλο πράγμα. Αλλά ευτυχώς δεν είναι ο μόνος δρόμος.
ΠάνταΟρέστης 35 έγραψε: 08 Σεπ 2019, 12:51Εχεις δικιο σε ολα.Naida έγραψε: 08 Σεπ 2019, 12:45Ορέστης 35 έγραψε: 08 Σεπ 2019, 12:29
Μπορει να μου δωσει αυτοπεποιθηση, εχεις δικιο. Δε νιωθω ανετα να λεω ψεμματα. Αν και για να φτασεις στο σημειο να σε ρωτησουν τι δουλεια κανεις πρεπει να εχεις κατι τραβηχτικο επανω σου, οπως ενα ωραιο χαμογελο. Συμφωνεις;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Ζω με τη μανα μου και τον μεγαλυτερο αδερφο μου και εχω προσωπικα εξοδα 50 ευρω το μηνα. Αλλα τωρα που ταξιδεψα στα νησια, γεννηθηκε μια φωνη μεσα μου που μου ειπε οτι εφτασα πολυ κοντα σε καποια πραγματα που μου αρεσουν και αυτο μου εδωσε κινητρο να κανω μια τελευταια προσπαθεια πριν κρεμασω τα οπλα. Θελω να βγαλω λεφτα για να ταξιδευω οχι σαν αυτοσκοπο. Ειναι περιεργο που το θετικο κινητρο μπορει να λειτουργησει πιο αποτελεσματικα απο το αρνητικο. Βεβαια η αρνητικη φωνη μπορει να ειναι πιο ρεαλιστικη. Ισως ειναι καλυτερα να μην σκεφτεται καποιος πολυ και να αξιοποιει τη μερα.Null έγραψε: 08 Σεπ 2019, 12:12 Ερώτησις, πως βιοπορίζεσαι χωρίς δουλειά; Γονείς; Απλά δεν εργάζεσαι αυτό το διάστημα
και έχεις μαζεμένα καβάτζα;
-
Ορέστης 35
Απο οταν γυρισα στην Αθηνα σφυριζουν πιο δυνατα τα αυτια μου.
- Υπερκουλτουριάρης
Με τα μπουρδελα γενικα.Ju-87 έγραψε: 08 Σεπ 2019, 12:48Εχεις κανενα προβλημα με το bourdela.com, τυπε?Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 07 Σεπ 2019, 23:01Νομιζεις, μια φαντασιωση ειναι,ενα απωθημενο. Δεν αλλαζουν πολλα, αν γαμησεις μια,πεντε ή εκατο γκομενες ετσι. Νομιζεις οι καμμενοι που γραφουν στο bourdela. com βρισκουν καμια nirvana; Κλαίν.Ορέστης 35 έγραψε: 07 Σεπ 2019, 22:44
Τι θα πει αναγκη; Αφου μαρεσουν. Δε σε καταλαβαινω. Διαφωνει η κοινωνια; Καταπατω καποιο ταμπου;
- Υπερκουλτουριάρης
Αυτο ειναι ωραιο. Βγαλε δικα σου λεφτα και φατα οπως νομιζεις,εκει δεν θα πεφτει λογος και σε κανεναν.Ορέστης 35 έγραψε: 08 Σεπ 2019, 13:13Ζω με τη μανα μου και τον μεγαλυτερο αδερφο μου και εχω προσωπικα εξοδα 50 ευρω το μηνα. Αλλα τωρα που ταξιδεψα στα νησια, γεννηθηκε μια φωνη μεσα μου που μου ειπε οτι εφτασα πολυ κοντα σε καποια πραγματα που μου αρεσουν και αυτο μου εδωσε κινητρο να κανω μια τελευταια προσπαθεια πριν κρεμασω τα οπλα. Θελω να βγαλω λεφτα για να ταξιδευω οχι σαν αυτοσκοπο. Ειναι περιεργο που το θετικο κινητρο μπορει να λειτουργησει πιο αποτελεσματικα απο το αρνητικο. Βεβαια η αρνητικη φωνη μπορει να ειναι πιο ρεαλιστικη. Ισως ειναι καλυτερα να μην σκεφτεται καποιος πολυ και να αξιοποιει τη μερα.Null έγραψε: 08 Σεπ 2019, 12:12 Ερώτησις, πως βιοπορίζεσαι χωρίς δουλειά; Γονείς; Απλά δεν εργάζεσαι αυτό το διάστημα
-
Ορέστης 35
Μια σχετικη συζητηση ειχα και με τον σεισμικ. Ο αδερφος του ειναι μπαρμαν και ζει ακομα οπως οταν ηταν εφηβος. Αυτο τον κανει ευτυχισμενο. Ο σεισμικ ειναι της αποψης οτι ο ανθρωπος πρεπει να κανει οικογενεια.
Γι' αυτό είσαι εσύ,εσύΥπερκουλτουριάρης έγραψε: 08 Σεπ 2019, 14:54Με τα μπουρδελα γενικα.Ju-87 έγραψε: 08 Σεπ 2019, 12:48Εχεις κανενα προβλημα με το bourdela.com, τυπε?Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 07 Σεπ 2019, 23:01
Νομιζεις, μια φαντασιωση ειναι,ενα απωθημενο. Δεν αλλαζουν πολλα, αν γαμησεις μια,πεντε ή εκατο γκομενες ετσι. Νομιζεις οι καμμενοι που γραφουν στο bourdela. com βρισκουν καμια nirvana; Κλαίν.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Καλό κίνητρο.Ορέστης 35 έγραψε: 08 Σεπ 2019, 13:13Ζω με τη μανα μου και τον μεγαλυτερο αδερφο μου και εχω προσωπικα εξοδα 50 ευρω το μηνα. Αλλα τωρα που ταξιδεψα στα νησια, γεννηθηκε μια φωνη μεσα μου που μου ειπε οτι εφτασα πολυ κοντα σε καποια πραγματα που μου αρεσουν και αυτο μου εδωσε κινητρο να κανω μια τελευταια προσπαθεια πριν κρεμασω τα οπλα. Θελω να βγαλω λεφτα για να ταξιδευω οχι σαν αυτοσκοπο. Ειναι περιεργο που το θετικο κινητρο μπορει να λειτουργησει πιο αποτελεσματικα απο το αρνητικο. Βεβαια η αρνητικη φωνη μπορει να ειναι πιο ρεαλιστικη. Ισως ειναι καλυτερα να μην σκεφτεται καποιος πολυ και να αξιοποιει τη μερα.Null έγραψε: 08 Σεπ 2019, 12:12 Ερώτησις, πως βιοπορίζεσαι χωρίς δουλειά; Γονείς; Απλά δεν εργάζεσαι αυτό το διάστημα
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Ζιγκολό στα νησιά αν ενδιαφέρεσαι για διακοπές και διασκέδαση παράλληλα με την εργασία.
-
Ορέστης 35
Ουτε το εισιτηριο δε θα βγαλω.Vazelos έγραψε: 08 Σεπ 2019, 15:08 Ζιγκολό στα νησιά αν ενδιαφέρεσαι για διακοπές και διασκέδαση παράλληλα με την εργασία.
- Υπερκουλτουριάρης
Naida έγραψε: 08 Σεπ 2019, 15:06Γι' αυτό είσαι εσύ,εσύ![]()
Εκτοτε περασα καποιες φορες για παρεα, με ατομα που ειχαν " θεματα", μονο για συντροφια,αλλα εστω και ετσι μου ηταν τοσο ψυχοφθορο το θεαμα, που ορκιστηκα να μην παω ξανα, ουτε σε μπατσελορ κολλητου μου.
Μια περιοδο βεβαια συχναζα σε ενα light κωλομπαρο, γιατι δουλευε εκει μια φιλη μου, αλλα δεν γινοτανε κατι τοσο χυδαιο ανοιχτα ωστε να με χαλαει, απλα το προσωπικο ντυνοταν πουτανε και αν κερναγε κανενας μπαρμπας,επρεπε να πιουν το ποτο μαζι του,τωρα αν κανονιζαν για εξω,δεν ξερω. Παντως εγω επινα 4-5 ουισκια χαλαρα και δεν πληρωνα ποτε πανω απο δεκα ευρω, η αφεντικινα με συμπαθουσε.