!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Mε 1 αστέρι Μισελίμ τιμωρούν από χθες οι οπαδοί του Γλωσσίδη το fb page του Funky Gourmet

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Mε 1 αστέρι Μισελίμ τιμωρούν από χθες οι οπαδοί του Γλωσσίδη το fb page του Funky Gourmet

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

parafrwn έγραψε: 11 Μάιος 2018, 11:08
Ερμής έγραψε: 11 Μάιος 2018, 11:05
Maspoli έγραψε: 11 Μάιος 2018, 11:04
Αλλά για κάποιο λόγο θέλουν να διαφημιστούν μέσω ενός τηλεπτικού reality-show...
Είχαν κεσάτια τελευταία και κυνήγαγαν κόσμο με το τουφέκι. Γιαυτό.
Πιστεύεις πως αυτοί που θα βάλουν άνετα το χέρι στην τσέπη παρακολουθούσαν Master Chef; Μου φαίνεται χλωμό.
Χμμμ πιστεύεις οτι το έγραψα κυριολεκτικά;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Mε 1 αστέρι Μισελίμ τιμωρούν από χθες οι οπαδοί του Γλωσσίδη το fb page του Funky Gourmet

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Ερμής έγραψε: 11 Μάιος 2018, 10:53
όχι αγαπητέ. Και σαν γνώστης του χώρου περίμενα να μη πέσεις και εσυ σε αυτή τη λούμπα. Μπορώ να σου φέρω παραδείγματα, διότι εμμέσως είμαι στο χώρο.
Παραθαλάσσια ε;
Έπρεπε να μου'χει κόψει, είχε στείλει φωτο με πρόταση.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

Ε καλά, πάντως δεν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος πέραν της διαφήμισης για τους Μισελενάτους να εμφανιστούν στην τηλεόραση.
parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn »

Ερμής έγραψε: 11 Μάιος 2018, 11:12
Χμμμ πιστεύεις οτι το έγραψα κυριολεκτικά;
Οκ.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Εικόνα
Αν στο φέρουν σε ένα μεζεδοπωλείο θα πεις "μου ΄φεραν οι μαλάκες μια χορταρένια πούτσα για να φάω".
Αν στο φέρουν σε κανα FG θα πεις "γουάο, τέχνη"; "Πάρτε κανα 50ευρω γι' αυτή τη πιατάρα";
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Πρεπει να ειναι πολυ ψωνια οσοι επισκεπτονται τετοια μαγαζια. Παρελαση λαμογιων των ΒΠ. Θα σιχαινομουν να κατσω διπλα τους.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Ορέστης 35 έγραψε: 11 Μάιος 2018, 12:19 Πρεπει να ειναι πολυ ψωνια οσοι επισκεπτονται τετοια μαγαζια. Παρελαση λαμογιων των ΒΠ. Θα σιχαινομουν να κατσω διπλα τους.
Αν σε καλούσε και πλήρωνε άλλη ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

- Τι μαλακιες φτιαχνουν εκει ρε..
- Εχεις παει?
- Οχι

Ιντερνετ, το μερος που ολοι εχουν αποψη για τα παντα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Τα είχε πει ωραία ο μακαρίτης ο Έκο για το ίντερνετ Πάνο.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

panos291 έγραψε: 11 Μάιος 2018, 12:35 - Τι μαλακιες φτιαχνουν εκει ρε..
- Εχεις παει?
- Οχι
Γαμάτο επιχείρημα. Σκατά έχεις φάει; Πούτσα έχεις φάει; Να φας πρώτα και μετά να έχεις γνώμη;
Άβαταρ μέλους
Isomnia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isomnia »

Ερμής έγραψε: 11 Μάιος 2018, 10:41 Βρε isomnia αλήθεια νομίζεις οτι νοιάζει τους ιδιοκτήτες-σεφ του φάνκι που δυο τρείς ανίδεες ανθρωπίδες τους τα χώνουν;

Ερώτηση τώρα.
Πιο πολύ σε κλέβει το μεζεδοπωλείο της πόπης που σου πασάρει κατεψυγμένους πατατοκεφτέδες και λάπα χοιρινή για εικοσάρικο το άτομο ή το φάνκυ που σε χρεώνει 150;
Μπορεί να μην τους ενδιαφέρει και καλά κάνουν. Το δίκιο όμως πρέπει να λέγεται.

Απάντηση τώρα.
Επειδή τα 3/4 της ζωής μου ως τώρα τρώω έξω μπορώ να πω τεκμηριωμένα ότι πιο πολλές πιθανότητες έχει να με κλέψει ο Μιστόκλας με μια σιτεμένη μπριζόλα παρά ένα μισελενάτο ντάιν.
Μου έχει τύχει να πληρώσω 50 € για ένα τι-μπόουν το οποίο όμως άξιζε μέχρι και το τελευταίο σεντς.
Αυτά που θα φας σε ένα πιστοποιημένο εστιατόριο 99% τα υλικά τους είναι άριστης ποιότητας (εκτός αν δεν σε χωνεύει ο σεφ :smt005: )
In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Isomnia έγραψε: 11 Μάιος 2018, 13:25
Μου έχει τύχει να πληρώσω 50 € για ένα τι-μπόουν το οποίο όμως άξιζε μέχρι και το τελευταίο σεντς.
Αυτά που θα φας σε ένα πιστοποιημένο εστιατόριο 99% τα υλικά τους είναι άριστης ποιότητας (εκτός αν δεν σε χωνεύει ο σεφ :smt005: )
Δεν ξέρω αν το έκανες συνειδητά ή ασυναίσθητα αλλά διάλεξες μια απλή γεύση και θεώρησες ότι άξιζε (και το αποδέχομαι ότι μπορεί να άξιζε). Δεν έγραψες έδωσα 50 δολλάρια για να φάω μια μπριτζόλα σε σως μέντας μέσα σε κρούστα λευκής σοκολάτας ξέρω γω και έδωκα 50 ευρώ για την έκρηξη των γεύσεων στον ουρανίσκο...
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Maspoli έγραψε: 11 Μάιος 2018, 12:44
panos291 έγραψε: 11 Μάιος 2018, 12:35 - Τι μαλακιες φτιαχνουν εκει ρε..
- Εχεις παει?
- Οχι
Γαμάτο επιχείρημα. Σκατά έχεις φάει; Πούτσα έχεις φάει; Να φας πρώτα και μετά να έχεις γνώμη;
Φαγητό εστιατορίου με αστέρια μισελεν = σκατα και πουτσες

Ελ ίντερνετ, οχι αστεια.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Ερμής έγραψε: 11 Μάιος 2018, 10:41 Βρε isomnia αλήθεια νομίζεις οτι νοιάζει τους ιδιοκτήτες-σεφ του φάνκι που δυο τρείς ανίδεες ανθρωπίδες τους τα χώνουν;

Ερώτηση τώρα.
Πιο πολύ σε κλέβει το μεζεδοπωλείο της πόπης που σου πασάρει κατεψυγμένους πατατοκεφτέδες και λάπα χοιρινή για εικοσάρικο το άτομο ή το φάνκυ που σε χρεώνει 150;
Μπορεί να μην τους ενδιαφέρει και καλά κάνουν. Το δίκιο όμως πρέπει να λέγεται.

Απάντηση τώρα.
Επειδή τα 3/4 της ζωής μου ως τώρα τρώω έξω μπορώ να πω τεκμηριωμένα ότι πιο πολλές πιθανότητες έχει να με κλέψει ο Μιστόκλας με μια σιτεμένη μπριζόλα παρά ένα μισελενάτο ντάιν.
Θα φέρω 2 πραγματικά παραδείγματα

1) Αγορά χοιρινού λαιμού και λάπας με τιμή χονδρικής 2ευρώ το κιλό, πώληση 9 ευρώ τα 350-400 γραμμάρια
2) Αγορά αμερικανικού Ribeye με τιμή χονδρικής 32-35ευρώ το κιλό, πώληση 38 ευρώ τα 250-300γρ.

ποιος σε κλέβει περισσότερο;
Άβαταρ μέλους
Isomnia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isomnia »

Maspoli έγραψε: 11 Μάιος 2018, 13:31
Δεν ξέρω αν το έκανες συνειδητά ή ασυναίσθητα αλλά διάλεξες μια απλή γεύση και θεώρησες ότι άξιζε (και το αποδέχομαι ότι μπορεί να άξιζε). Δεν έγραψες έδωσα 50 δολλάρια για να φάω μια μπριτζόλα σε σως μέντας μέσα σε κρούστα λευκής σοκολάτας ξέρω γω και έδωκα 50 ευρώ για την έκρηξη των γεύσεων στον ουρανίσκο...
Κοίτα, έγραψα το κυρίως υλικό, τα υπόλοιπα είναι αδιάφορα του παρόντος. Όλο και κάτι είχε για να κοστίζει τόσο...
Τέτοιες περιγραφές μην περιμένεις από μένα. Η εκτίμησή μου εστιάζεται κυρίως στην ποιότητα σε όλους τους τομείς.
In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”