Χμμμ πιστεύεις οτι το έγραψα κυριολεκτικά;parafrwn έγραψε: 11 Μάιος 2018, 11:08Πιστεύεις πως αυτοί που θα βάλουν άνετα το χέρι στην τσέπη παρακολουθούσαν Master Chef; Μου φαίνεται χλωμό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Mε 1 αστέρι Μισελίμ τιμωρούν από χθες οι οπαδοί του Γλωσσίδη το fb page του Funky Gourmet
Re: Mε 1 αστέρι Μισελίμ τιμωρούν από χθες οι οπαδοί του Γλωσσίδη το fb page του Funky Gourmet
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Re: Mε 1 αστέρι Μισελίμ τιμωρούν από χθες οι οπαδοί του Γλωσσίδη το fb page του Funky Gourmet
Παραθαλάσσια ε;Ερμής έγραψε: 11 Μάιος 2018, 10:53
όχι αγαπητέ. Και σαν γνώστης του χώρου περίμενα να μη πέσεις και εσυ σε αυτή τη λούμπα. Μπορώ να σου φέρω παραδείγματα, διότι εμμέσως είμαι στο χώρο.
Έπρεπε να μου'χει κόψει, είχε στείλει φωτο με πρόταση.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ε καλά, πάντως δεν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος πέραν της διαφήμισης για τους Μισελενάτους να εμφανιστούν στην τηλεόραση.
Οκ.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.

Αν στο φέρουν σε ένα μεζεδοπωλείο θα πεις "μου ΄φεραν οι μαλάκες μια χορταρένια πούτσα για να φάω".
Αν στο φέρουν σε κανα FG θα πεις "γουάο, τέχνη"; "Πάρτε κανα 50ευρω γι' αυτή τη πιατάρα";
-
Ορέστης 35
Πρεπει να ειναι πολυ ψωνια οσοι επισκεπτονται τετοια μαγαζια. Παρελαση λαμογιων των ΒΠ. Θα σιχαινομουν να κατσω διπλα τους.
Αν σε καλούσε και πλήρωνε άλλη ;Ορέστης 35 έγραψε: 11 Μάιος 2018, 12:19 Πρεπει να ειναι πολυ ψωνια οσοι επισκεπτονται τετοια μαγαζια. Παρελαση λαμογιων των ΒΠ. Θα σιχαινομουν να κατσω διπλα τους.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Τι μαλακιες φτιαχνουν εκει ρε..
- Εχεις παει?
- Οχι
Ιντερνετ, το μερος που ολοι εχουν αποψη για τα παντα.
- Εχεις παει?
- Οχι
Ιντερνετ, το μερος που ολοι εχουν αποψη για τα παντα.
Τα είχε πει ωραία ο μακαρίτης ο Έκο για το ίντερνετ Πάνο.
Γαμάτο επιχείρημα. Σκατά έχεις φάει; Πούτσα έχεις φάει; Να φας πρώτα και μετά να έχεις γνώμη;
Μπορεί να μην τους ενδιαφέρει και καλά κάνουν. Το δίκιο όμως πρέπει να λέγεται.Ερμής έγραψε: 11 Μάιος 2018, 10:41 Βρε isomnia αλήθεια νομίζεις οτι νοιάζει τους ιδιοκτήτες-σεφ του φάνκι που δυο τρείς ανίδεες ανθρωπίδες τους τα χώνουν;
Ερώτηση τώρα.
Πιο πολύ σε κλέβει το μεζεδοπωλείο της πόπης που σου πασάρει κατεψυγμένους πατατοκεφτέδες και λάπα χοιρινή για εικοσάρικο το άτομο ή το φάνκυ που σε χρεώνει 150;
Απάντηση τώρα.
Επειδή τα 3/4 της ζωής μου ως τώρα τρώω έξω μπορώ να πω τεκμηριωμένα ότι πιο πολλές πιθανότητες έχει να με κλέψει ο Μιστόκλας με μια σιτεμένη μπριζόλα παρά ένα μισελενάτο ντάιν.
Μου έχει τύχει να πληρώσω 50 € για ένα τι-μπόουν το οποίο όμως άξιζε μέχρι και το τελευταίο σεντς.
Αυτά που θα φας σε ένα πιστοποιημένο εστιατόριο 99% τα υλικά τους είναι άριστης ποιότητας (εκτός αν δεν σε χωνεύει ο σεφ
In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira
Δεν ξέρω αν το έκανες συνειδητά ή ασυναίσθητα αλλά διάλεξες μια απλή γεύση και θεώρησες ότι άξιζε (και το αποδέχομαι ότι μπορεί να άξιζε). Δεν έγραψες έδωσα 50 δολλάρια για να φάω μια μπριτζόλα σε σως μέντας μέσα σε κρούστα λευκής σοκολάτας ξέρω γω και έδωκα 50 ευρώ για την έκρηξη των γεύσεων στον ουρανίσκο...Isomnia έγραψε: 11 Μάιος 2018, 13:25
Μου έχει τύχει να πληρώσω 50 € για ένα τι-μπόουν το οποίο όμως άξιζε μέχρι και το τελευταίο σεντς.
Αυτά που θα φας σε ένα πιστοποιημένο εστιατόριο 99% τα υλικά τους είναι άριστης ποιότητας (εκτός αν δεν σε χωνεύει ο σεφ)
Φαγητό εστιατορίου με αστέρια μισελεν = σκατα και πουτσες
Ελ ίντερνετ, οχι αστεια.
Θα φέρω 2 πραγματικά παραδείγματαIsomnia έγραψε: 11 Μάιος 2018, 13:25Μπορεί να μην τους ενδιαφέρει και καλά κάνουν. Το δίκιο όμως πρέπει να λέγεται.Ερμής έγραψε: 11 Μάιος 2018, 10:41 Βρε isomnia αλήθεια νομίζεις οτι νοιάζει τους ιδιοκτήτες-σεφ του φάνκι που δυο τρείς ανίδεες ανθρωπίδες τους τα χώνουν;
Ερώτηση τώρα.
Πιο πολύ σε κλέβει το μεζεδοπωλείο της πόπης που σου πασάρει κατεψυγμένους πατατοκεφτέδες και λάπα χοιρινή για εικοσάρικο το άτομο ή το φάνκυ που σε χρεώνει 150;
Απάντηση τώρα.
Επειδή τα 3/4 της ζωής μου ως τώρα τρώω έξω μπορώ να πω τεκμηριωμένα ότι πιο πολλές πιθανότητες έχει να με κλέψει ο Μιστόκλας με μια σιτεμένη μπριζόλα παρά ένα μισελενάτο ντάιν.
Αυτά που θα φας σε ένα πιστοποιημένο εστιατόριο 99% τα υλικά τους είναι άριστης ποιότητας (εκτός αν δεν σε χωνεύει ο σεφ)
1) Αγορά χοιρινού λαιμού και λάπας με τιμή χονδρικής 2ευρώ το κιλό, πώληση 9 ευρώ τα 350-400 γραμμάρια
2) Αγορά αμερικανικού Ribeye με τιμή χονδρικής 32-35ευρώ το κιλό, πώληση 38 ευρώ τα 250-300γρ.
ποιος σε κλέβει περισσότερο;
Κοίτα, έγραψα το κυρίως υλικό, τα υπόλοιπα είναι αδιάφορα του παρόντος. Όλο και κάτι είχε για να κοστίζει τόσο...Maspoli έγραψε: 11 Μάιος 2018, 13:31Δεν ξέρω αν το έκανες συνειδητά ή ασυναίσθητα αλλά διάλεξες μια απλή γεύση και θεώρησες ότι άξιζε (και το αποδέχομαι ότι μπορεί να άξιζε). Δεν έγραψες έδωσα 50 δολλάρια για να φάω μια μπριτζόλα σε σως μέντας μέσα σε κρούστα λευκής σοκολάτας ξέρω γω και έδωκα 50 ευρώ για την έκρηξη των γεύσεων στον ουρανίσκο...Isomnia έγραψε: 11 Μάιος 2018, 13:25
Τέτοιες περιγραφές μην περιμένεις από μένα. Η εκτίμησή μου εστιάζεται κυρίως στην ποιότητα σε όλους τους τομείς.
In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 821 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jason0
-