!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άλλη μιά παγκόσμια ξεφτίλα. Μπράβο στην τρουθ τιμ
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Re: Άλλη μιά παγκόσμια ξεφτίλα. Μπράβο στην τρουθ τιμ
Εν τω μεταξύ οι 0,60 γιατί τρέχουν να ψηφίσουν 10; Η ταινία παίζει πολύ σοβαρά να έχει μέσα τους διαλόγους με τον Τσίπρα που περιγράφει ο Βαρουφάκης στο βιβλίο του.
Τους έχει πει κάποιος με σιγουριά ότι η ταινία είναι κολακευτική για Τσίπρα και Σύριζα;
Πάντως εγώ τώρα θα ψηφίσω 10/10 και ας μη την έχω δει. Θέλω να ενισχύσω το προφίλ του Βαρουφάκη για να κόψει ψήφους από τον Σύριζα.
Τους έχει πει κάποιος με σιγουριά ότι η ταινία είναι κολακευτική για Τσίπρα και Σύριζα;
Πάντως εγώ τώρα θα ψηφίσω 10/10 και ας μη την έχω δει. Θέλω να ενισχύσω το προφίλ του Βαρουφάκη για να κόψει ψήφους από τον Σύριζα.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Νάτη η ταινιάρα. ΓΙα όσκαρ ο Τσίπρας από το 12¨27.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
εισαι αετος, τους την εφερες. δεν πας να πουλας και τιποτα χαλασμενα φυστικια απ έξω?Jack Shephard έγραψε: 03 Σεπ 2019, 23:16 Εν τω μεταξύ οι 0,60 γιατί τρέχουν να ψηφίσουν 10; Η ταινία παίζει πολύ σοβαρά να έχει μέσα τους διαλόγους με τον Τσίπρα που περιγράφει ο Βαρουφάκης στο βιβλίο του.
θα βγαλεις και κανα φραγκακι, θα χαλασεις λιγο και το φενγκ σουι των θεατων..
θα χεις προσφερει και στο ζαβο τις υπηρεσιες σου. Μην το γελας καποια στιγμη μπορει και να διοριστεις
- Philip Mortimer
Οι περισσότεροι συριζαιοι στο Τουίτερ είναι και φολοβαρουφακικοι.Jack Shephard έγραψε: 03 Σεπ 2019, 23:16 Εν τω μεταξύ οι 0,60 γιατί τρέχουν να ψηφίσουν 10; Η ταινία παίζει πολύ σοβαρά να έχει μέσα τους διαλόγους με τον Τσίπρα που περιγράφει ο Βαρουφάκης στο βιβλίο του.
Η κοντόφθαλμη στήριξη του ανεκδιηγητου Βαρουφάκη για να πληγεί ο Τσίπρας είναι ολέθριο λάθος.
- Jack Shephard
Εγώ δεν είμαι αποτυχημένος στη ζωή μου να κάνω copy το μισό Συριζο twitter από το πρωί ως το βράδυ για 0,60 για να έχω ανάγκη από κάνεναν να με διορίσει.πήζον bot έγραψε: 03 Σεπ 2019, 23:22 εισαι αετος, τους την εφερες. δεν πας να πουλας και τιποτα χαλασμενα φυστικια απ έξω?
θα χεις προσφερει και στο ζαβο τις υπηρεσιες σου. Μην το γελας καποια στιγμη μπορει και να διοριστεις
Εσύ;
- Πρετεντέρης
Ας δείξουμε κατανόηση.Jack Shephard έγραψε: 03 Σεπ 2019, 23:25Εγώ δεν είμαι αποτυχημένος στη ζωή μου να κάνω copy το μισό Συριζο twitter από το πρωί ως το βράδυ για 0,60 για να έχω ανάγκη από κάνεναν να με διορίσει.πήζον bot έγραψε: 03 Σεπ 2019, 23:22 εισαι αετος, τους την εφερες. δεν πας να πουλας και τιποτα χαλασμενα φυστικια απ έξω?
Εσύ;
Κόβονται πολλές συμβάσεις.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
δεν πειθεις.Jack Shephard έγραψε: 03 Σεπ 2019, 23:25Εγώ δεν είμαι αποτυχημένος στη ζωή μου να κάνω copy το μισό Συριζο twitter από το πρωί ως το βράδυ για 0,60 για να έχω ανάγκη από κάνεναν να με διορίσει.πήζον bot έγραψε: 03 Σεπ 2019, 23:22 εισαι αετος, τους την εφερες. δεν πας να πουλας και τιποτα χαλασμενα φυστικια απ έξω?
Εσύ;
εγω οχι. απλος χρηστης
- Jack Shephard
Ξέρεις έχω μεγάλη ανησυχία να σε πείσω.
Όσο για το εσύ, όχι δε κάνεις copy το twitter από το πρωί ως το βράδυ
Ρε συ, πιστεύεις ότι μιλάμε σοβαρά για πολιτική τακτική σε αυτό το νήμα;Philip Mortimer έγραψε: 03 Σεπ 2019, 23:24 Οι περισσότεροι συριζαιοι στο Τουίτερ είναι και φολοβαρουφακικοι.
Η κοντόφθαλμη στήριξη του ανεκδιηγητου Βαρουφάκη για να πληγεί ο Τσίπρας είναι ολέθριο λάθος.
- Πρετεντέρης
Δεν μπορεί να γράψει κάτι δικό του σε έκταση πάνω από δυο γραμμές.Jack Shephard έγραψε: 03 Σεπ 2019, 23:28Ξέρεις έχω μεγάλη ανησυχία να σε πείσω.
Όσο για το εσύ, όχι δε κάνεις copy το twitter από το πρωί ως το βράδυ![]()
![]()
![]()
Ρε συ, πιστεύεις ότι μιλάμε σοβαρά για πολιτική τακτική σε αυτό το νήμα;Philip Mortimer έγραψε: 03 Σεπ 2019, 23:24 Οι περισσότεροι συριζαιοι στο Τουίτερ είναι και φολοβαρουφακικοι.
Πήζοντα, ζωγράφισέ το!
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Jack Shephard
Όπου βλέπεις ειδικά πολύ twitter = bot.Πρετεντέρης έγραψε: 03 Σεπ 2019, 23:30 Δεν μπορεί να γράψει κάτι δικό του σε έκταση πάνω από δυο γραμμές.![]()
Πήζοντα, ζωγράφισέ το!![]()
Στη χειρότερη μπορεί να έιναι και σα την πόντια ιερόδουλη.
- Πρετεντέρης
Είναι ιδεολόγος.Jack Shephard έγραψε: 03 Σεπ 2019, 23:31Όπου βλέπεις ειδικά πολύ twitter = bot.Πρετεντέρης έγραψε: 03 Σεπ 2019, 23:30 Δεν μπορεί να γράψει κάτι δικό του σε έκταση πάνω από δυο γραμμές.![]()
Πήζοντα, ζωγράφισέ το!![]()
Στη χειρότερη μπορεί να έιναι και σα την πόντια ιερόδουλη.
Δεν τα κάνουν αυτά οι ζαίοι.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εξέφρασα την ίδια ακριβώς απορία και πειστική απάντηση από Ζαιο ακόμα δεν πήρα. Μόνο ο Καρπαζοεισπρακτορας του ελληνικού κινηματογράφου είπε, πως θα αποκαλυφθεί με την ταινία πόσο εκβιαστες είναι οι Ευρωπαίοι. Σωπα ρε μεγάλε. Για νέο μας το λες πως θα μετατραπεί σε τέρας της αβυσσου ο οποιοσδήποτε άμα απειληθεί το οικονομικό του συμφέρον; Και ο Τσιπρας, τι είχε να τους αντιπαραθεσει; Την μέχρι τότε πεποίθηση του πως είχε να κάνει με κουτοφραγκους; Η ταινία ξύνει πληγές. Δεν το έχουν ακόμα αντιληφθεί. Η πληγή είναι η κωλοτουμπα του Τσιπρα, που μόνο δυο πιθανότητες άφησε τελικά για εξήγηση. Είτε κοροϊδευε εξαρχής τους ψηφοφόρους του, είτε ήταν βλακωδως κοντοφθαλμος.Jack Shephard έγραψε: 03 Σεπ 2019, 23:16 Εν τω μεταξύ οι 0,60 γιατί τρέχουν να ψηφίσουν 10; Η ταινία παίζει πολύ σοβαρά να έχει μέσα τους διαλόγους με τον Τσίπρα που περιγράφει ο Βαρουφάκης στο βιβλίο του.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Πρετεντέρης
Όχι. Απλώς....Ζενίθεδρος έγραψε: 03 Σεπ 2019, 23:36Εξέφρασα την ίδια ακριβώς απορία και πειστική απάντηση από Ζαιο ακόμα δεν πήρα. Μόνο ο Καρπαζοεισπρακτορας του ελληνικού κινηματογράφου είπε, πως θα αποκαλυφθεί με την ταινία πόσο εκβιαστες είναι οι Ευρωπαίοι. Σωπα ρε μεγάλε. Για νέο μας το λες πως θα μετατραπεί σε τέρας της αβυσσου ο οποιοσδήποτε άμα απειληθεί το οικονομικό του συμφέρον; Και ο Τσιπρας, τι είχε να τους αντιπαραθεσει; Την μέχρι τότε πεποίθηση του πως είχε να κάνει με κουτοφραγκους; Η ταινία ξύνει πληγές. Δεν το έχουν ακόμα αντιληφθεί. Η πληγή είναι η κωλοτουμπα του Τσιπρα, που μόνο δυο πιθανότητες άφησε τελικά για εξήγηση. Είτε κοροϊδευε εξαρχής τους ψηφοφόρους του, είτε ήταν βλακωδως κοντοφθαλμος.Jack Shephard έγραψε: 03 Σεπ 2019, 23:16 Εν τω μεταξύ οι 0,60 γιατί τρέχουν να ψηφίσουν 10; Η ταινία παίζει πολύ σοβαρά να έχει μέσα τους διαλόγους με τον Τσίπρα που περιγράφει ο Βαρουφάκης στο βιβλίο του.
Αλέξης Τσίπρας για διαπραγμάτευση του 2015: Οι άλλοι ήταν καλύτερα προετοιμασμένοι από εμάς https://www.newsbeast.gr/politiki/arthr ... i-apo-emas
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Jack Shephard
Δεν είχα διαβάσει το μήνυμα σου αλλά η σκέψη είναι προφανής για να γίνει. Και είναι και το άλλο: λένε ότι καθοδηγούμενοι από τη Νδ ψηφίζουν 1 για να ρίξουν το μέσο όρο αξιολόγησης της ταινίας. Δε μας λένε όμως γιατί.Ζενίθεδρος έγραψε: 03 Σεπ 2019, 23:36 Εξέφρασα την ίδια ακριβώς απορία και πειστική απάντηση από Ζαιο ακόμα δεν πήρα. Μόνο ο Καρπαζοεισπρακτορας του ελληνικού κινηματογράφου είπε, πως θα αποκαλυφθεί με την ταινία πόσο εκβιαστες είναι οι Ευρωπαίοι. Σωπα ρε μεγάλε. Για νέο μας το λες πως θα μετατραπεί σε τέρας της αβυσσου ο οποιοσδήποτε άμα απειληθεί το οικονομικό του συμφέρον; Και ο Τσιπρας, τι είχε να τους αντιπαραθεσει; Την μέχρι τότε πεποίθηση του πως είχε να κάνει με κουτοφραγκους; Η ταινία ξύνει πληγές. Δεν το έχουν ακόμα αντιληφθεί. Η πληγή είναι η κωλοτουμπα του Τσιπρα, που μόνο δυο πιθανότητες άφησε τελικά για εξήγηση. Είτε κοροϊδευε εξαρχής τους ψηφοφόρους του, είτε ήταν βλακωδως κοντοφθαλμος.
Η ΝΔ τι πρεμούρα να έχει να θέλει να υποβαθμίσει την ταινία; Αποκαλύψεις για την περίοδο διακυβέρνησης του Σύριζα είναι και εάν ξεκατινιαστούν Βαρουφάκης - Σύριζα θα βγουν και άλλα άπλυτα στη φόρα. Αλήθεια σου λέω, αν κάποιος νεοδημοκράτης έχει ψηφίσει αρνητικά για πολιτικούς λόγους είναι μεγάλο λάθος (χώρια που διαφωνώ και από θέση αρχής: ως ταινιόφιλος βλέπω τα πάντα, μεταξύ αλλών και πολλές ταινίες της ΕΣΣΔ και του ανατολικού μπλοκ και πάντα τις κρίνω κινηματογραφικά, όχι πολιτικά).
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ο Αλ6ς σουτάρισε τον Μπαρούφα.Jack Shephard έγραψε: 03 Σεπ 2019, 23:49 Δεν είχα διαβάσει το μήνυμα σου αλλά η σκέψη είναι προφανής για να γίνει. Και είναι και το άλλο: λένε ότι καθοδηγούμενοι από τη Νδ ψηφίζουν 1 για να ρίξουν το μέσο όρο αξιολόγησης της ταινίας. Δε μας λένε όμως γιατί.
Η ΝΔ τι πρεμούρα να έχει να θέλει να υποβαθμίσει την ταινία; Αποκαλύψεις για την περίοδο διακυβέρνησης του Σύριζα είναι και εάν ξεκατινιαστούν Βαρουφάκης - Σύριζα θα βγουν και άλλα άπλυτα στη φόρα. Αλήθεια σου λέω, αν κάποιος νεοδημοκράτης έχει ψηφίσει αρνητικά για πολιτικούς λόγους είναι μεγάλο λάθος (χώρια που διαφωνώ και από θέση αρχής: ως ταινιόφιλος βλέπω τα πάντα, μεταξύ αλλών και πολλές ταινίες της ΕΣΣΔ και του ανατολικού μπλοκ και πάντα τις κρίνω κινηματογραφικά, όχι πολιτικά).
Οι Μπαρουφομαζορέτες ψηφίζουν 10 και οι ζαίοι 1. Απλό!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 319 Απαντήσεις
- 7141 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νετο Γκουερινο
-
- 157 Απαντήσεις