!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιστολή Μιλτ Βαρβιστιώτη στα Σκόπια:”Η Ελλάδα στηρίζει την υποψηφιότητα της Βόρειας Μακεδονίας στην ΕΕ
Re: Επιστολή Μιλτ Βαρβιστιώτη στα Σκόπια:”Η Ελλάδα στηρίζει την υποψηφιότητα της Βόρειας Μακεδονίας στην ΕΕ
Πωλείται στολή παυλομελά ολόμαλη, ελαφρώς μεταχειρισμένη, συνοδεύεται από πλαστική περικεφαλαία αρίστης ποιότητας, Κινεζικής κατασκευής, Ελληνική σημαία-παρεό και βαμβακερό ριχτάρι - λάβαρο με τον ήλιο της Βεργίνας. Πληροφορίες: Κος Κυριάκος Μητσοτάκης Πειραιώς 62, Μοσχάτο, 18346, ΑΤΤΙΚΗΣ.
Re: Επιστολή Μιλτ Βαρβιστιώτη στα Σκόπια:”Η Ελλάδα στηρίζει την υποψηφιότητα της Βόρειας Μακεδονίας στην ΕΕ
Κάποιοι έλεγαν ότι θα μπλοκάρουν τα Σκόπια στην ένταξη τους σε ΝΑΤΟ και ΕΕ.πατησιωτης έγραψε: 29 Αύγ 2019, 09:48Rakomelofronas έγραψε: 29 Αύγ 2019, 09:21 Αυτό που επιζητείται σανό τύπου "θα σκίσουμε τη συμφωνία των Πρεσπών και θα είναι μέρα μεσημέρι", ενώ μόλις πριν λίγα χρόνια αποδείχτηκε το ψέμα του αντιμνημονίου και το ατελέσφορο των μονομερών ενεργειών, έχει πολλή πλάκα. Τι κρίμα που η ΝΔ είναι σοβαρό κόμμα και όχι ΣΥΡΙΖΑ.
Ποιός είπε ότι θα σκίσει τη συμφωνία των Πρεσπών και θα είναι μέρα μεσημέρι;
Την μακεδονομάχα ΓΑΛΗ την έχετε πετύχει πουθενά ή να βγάλουμε αμπελαλέ;
My Life had stood, a Loaded Gun
Η ΧΑ, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ κατηγορήθηκε για να πληγεί πολιτικά. Το έλεγε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ο ίδιος ο Μπαλτάκος, δεξί χέρι του Σαμαρά. ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ να σου δείξουν?oldjedi έγραψε: 30 Αύγ 2019, 00:27Kauldron έγραψε: 29 Αύγ 2019, 22:01Α, τώρα το οτι η καταδίκη έγινε επί σύριζα έχει σχέση. Δηλαδή δεν είναι ανεξάρτητη η Δικαιοσύνη, ε? Όταν όμως διώκεται η ΧΑ όλα οκ. Ρε δε μας παρατάς λέω εγώ? Μονά ζυγά δικά σου.oldjedi έγραψε: 29 Αύγ 2019, 21:02
Η καταδικη , εγινε επι ΣΥΡΙΖΑ και εσυ βλεπω σπευδεις αμεσως να στηριξεις τους αριστερους ...
Ωραιος εθνικιστης ...![]()
Βρε φιλε τι κανεις πως δεν καταλαβαινεις ;;
Επι ΣΥΡΙΖΑ , το δικαστηριο αθωωσε εναν αριστερο συνδικαλιστη και καταδικασε εναν εθνικιστη ...
Και το μεταχειριζεσαι αυτο το γεγονος , σαν επιχειρημα εναντιον του εθνικιστη ...
Δεν παμε καλα ...
Η ΧΑ , δεν κατηγορηθηκε επι ΣΥΡΙΖΑ και δεν κατηγορηθηκε για ψευδομαρτυρια , η κατι αλλο , αλλα για το οτι πηρε μερος σε ενα εγκλημα ... Τα ιδια ειναι ;;
Εγω δεν παιρνω μερος στην κατηγορια εναντιον της ΧΑ ...Δεν πιστευω πως ειναι εγκληματικη οργανωση , αλλα ειμαι απολυτα πεπεισμενος πως ειναι ναζιστικη οργανωση ...
Και πολιτικα , ειμαι εναντιος τοσο εναντιον του κουμμουνισμου , οσο και του ναζισμου ...
![]()
Ο Γελόπουλος δεν κατηγορήθηκε ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ. Αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά, μεταξύ του κατηγορούμαι και καταδικάζομαι, φαντάζομαι. Η ύπαρξη του Βελόπουλου (αλλά και της ΧΑ για να τα λέμε όλα) ως κόμμα (αν και τον καιρό που έφαγε την καμπάνα δεν είχε κόμμα ο Βελό, αν δεν κάνω λάθος), είναι ΥΠΕΡ του σύριζα, γιατί πολύ απλά κόβει ψήφους από ΝΔ (σίγουρα δε θα ψηφίσει ψηφοφόρος του σύριζα κάποιον με την ατζέντα του Γελόπουλου).
Πολιτική δίωξη με χρήση των δικαστών έχει λογική να κάνεις ενάντια σε κάποιον που σου κόβει ψήφους, όπως έκανε, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΜΕΣΩ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ η ΝΔ κατά της ΧΑ. Δεν έχει λογική να κάνεις πολιτική δίωξη εις βάρος κάποιου που κόβει ψήφους απ' τον αντίπαλό σου.
Πολιτικά, λυπάμαι που το λέω, αλλά δεν ξέρεις τί σου γίνεται. Και οχι μόνο αυτό αλλά διακρίνεσαι από ένα πείσμα, και μια μανία να τζογάρεις με το δικό μου μέλλον, εκ του ασφαλούς.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
πατησιωτης έγραψε: 30 Αύγ 2019, 08:43oldjedi έγραψε: 29 Αύγ 2019, 20:27 Ξεκινωντας απο τον Καραμανλη ( θειο ) ο οποιος δεν φροντισε να διεθνοποιησει το ζητημα , υποχωροντας στις απαιτησεις της Δυσης , η οποια φροντιζε σαν κορη οφθαλμου τον Τιτο ...
Συνήθη επιχειρήματα που όπως πάντα δεν παίρνουν υπ όψιν τις απαιτήσεις της άλλης πλευράς.Η "συμφωνία κυρίων" Αβέρωφ - Πόποβιτς βασίζεται στην μη ανάμιξη της μιας χώρας στις εσωτερικές υποθέσεις της άλλης.Με άλλα λόγια δεν ασχολούμαστε τι κάνετε εσείς στο εσωτερικό σας και δεν ασχολείστε και εσείς με κάποια μακεδονική μειονότητα στο δικό μας.Το απόσπασμα από τη συζήτηση στη βουλή της εποχής εκείνης που ανέφερε ο Κατρούγκαλος και από κυκλοφορεί είναι μετά από αυτη τη συμφωνία.Δεν έχει σχέση η Δύση.Η διεθνοποίηση θα ήταν λάθος.Τι θα διεθνοποιήσεις,οι άλλοι έχουν αξιώσεις μειονότητος και εσύ θα διεθνοποιήσεις το όνομα της μειονότητος;και με εναντίον ποιανού θα διεθνοποιήσεις,εναντίον της χώρας προέδρου των Αδεσμεύτων που στηρίζεται από 100 ασιατικές και αφρικανικές χώρες - αυτό ήταν η Γιουγκοσλαβία επί Τίτο - τη στιγμή που ζητάς να σε στηρίξουν για το κυπριακό;
oldjedi έγραψε: 29 Αύγ 2019, 20:27 Συνεχιζουμε με την Μητσοτακη ( πατερα ) ο οποιος δεν υπεγραψε μεν καμμια συμφωνια , αλλα αποδεχτηκε την ονομασια ΠΓΔΜ πανω στην οποια στηριχτηκαν τα Σκοπια ...
Άλλος μύθος.Τα Σκόπια έκαναν αίτηση εισδοχής στον ΟΗΕ με το όνομα Δημοκρατία της Μακεδονίας και πληρούσαν όλα τα κριτήρια εισδοχής - ελέγχουν συγκεκριμένο κομμάτι της γης,ασκούν εξουσία,δεν είναι σε πόλεμο κλπ αυτά είναι τα κριτήρια.Δεν υπάρχει κριτήριο ονόματος.Εάν δεν βρισκόταν κάποιο άλλο όνομα θα έμπαιναν με αυτό.Εκεί λοιπόν ενεργοποίησε τον παλιό κανόνα της διπλωματίας που είναι πάντα υπέρ του ισχύοντος καθεστώτος (status quo) όταν προκύπτει πρόβλημα μέχρι να λυθεί και είπε έχουμε εμείς πρόβλημα με το όνομα της χώρας και βάλτε την με το όνομα που είχε όταν ήταν τμήμα μιας άλλης χώρας.Και πάλι αυτό δεν πέρναγε και χρειάσθηκε το βέτο της Γαλλίας στο Συμβούλιο Ασφαλείας για να μπλοκάρει το Μακεδονία και να μπει ως FYROM.
Eσύ υποψιάζεσαι για άγνωστους λόγους.oldjedi έγραψε: 29 Αύγ 2019, 20:27 Συνεχιζουμε με την Ντορα , η οποια για λογους που ολοι ξερουμε , η υποψιαζομαστε , εκανε δικη της πολιτικη και αποδεχτηκε την συνθετη ονομασια με γεωγραφικο προσδιορισμο πριν απο την λεξη Μακεδονια .Η πολιτική ήταν κοινή με Καραμανλή και φυσικά περιελάμβανε την αποδοχή σύνθετης ονομασίας.
Υπουργός Εξωτερικών του Καραμανλή από το 2004 ως το 2007 ήταν ο Πέτρος Μολυβιάτης.oldjedi έγραψε: 29 Αύγ 2019, 20:27 Βεβαια ειχε μεσολαβησει η ανοητη ενδιαμεση συμφωνια , την οποια η Ντορα ΔΕΝ καταγγειλε αν και ειχε γινει κουρελοχαρτο ...
Εχεις , Πατ , μια οπτικη γωνια , με την οποια δεν συμφωνω απολυτως ...π.χ δεν συμφωνω με την τακτικη του τα "ριχνουμε ολα κατω απο το χαλακι" ... Ηταν γνωστο τοτε ποιος και γιατι ειχε ονομασει την περιοχη των Σκοπιων , "Μακεδονια" ... Η πολιτικη Αβερωφ/Καραμανλη δεν με βρισκει συμφωνο ... Αλλα δεχομαι πως ειναι μια οπτικη γωνια διαφορετικη απο την δικη μου ...
Διαφωνουμε Πατ , ως προς το θεμα της Ντορας , για την οποια εγω ειμαι πεπεισμενος πως υπεσκαπτε τον Καραμανλη , εφαρμοζοντας μια δικη της πολιτικη ατζεντα και ψεγω τον Καραμανλη που την ανεχτηκε , οπως ανεχτηκε και πολλα αλλα ...
Επισης διαφωνουμε , ως προς την πολιτικη του Μητσοτακη ( πατερα ) και βασιζω την διαφωνια μου στην επιστολη του Κρις Σπυρου , ο οποιος περιγραφει το τι εγινε στο παρασκηνιο εκεινη την εποχη ...
Γενικα , πιστευω πως η εξωτερικη μας πολιτικη εκανε και κανει πολλα λαθη ...
Με ανησυχει ιδιαιτερα η αυξηση των μεταναστευτικων ροων προς την Ελλαδα και το τροπος που αντιμετωπιζει το θεμα η ΝΔουλα ...Δηλαδη , αποφευγοντας να παρει καποια πρωτοβουλια και εναποθετωντας ολα της τα "χαρτια" στους εταιρους , οι οποιοι δεν καιγονται και τοσο απο το θεμα ...
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
Kauldron έγραψε: 30 Αύγ 2019, 12:59
Η ΧΑ, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ κατηγορήθηκε για να πληγεί πολιτικά. Το έλεγε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ο ίδιος ο Μπαλτάκος, δεξί χέρι του Σαμαρά. ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ να σου δείξουν?
Ο Γελόπουλος δεν κατηγορήθηκε ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ. Αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά, μεταξύ του κατηγορούμαι και καταδικάζομαι, φαντάζομαι. Η ύπαρξη του Βελόπουλου (αλλά και της ΧΑ για να τα λέμε όλα) ως κόμμα (αν και τον καιρό που έφαγε την καμπάνα δεν είχε κόμμα ο Βελό, αν δεν κάνω λάθος), είναι ΥΠΕΡ του σύριζα, γιατί πολύ απλά κόβει ψήφους από ΝΔ (σίγουρα δε θα ψηφίσει ψηφοφόρος του σύριζα κάποιον με την ατζέντα του Γελόπουλου).
Πολιτική δίωξη με χρήση των δικαστών έχει λογική να κάνεις ενάντια σε κάποιον που σου κόβει ψήφους, όπως έκανε, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΜΕΣΩ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ η ΝΔ κατά της ΧΑ. Δεν έχει λογική να κάνεις πολιτική δίωξη εις βάρος κάποιου που κόβει ψήφους απ' τον αντίπαλό σου.
Πολιτικά, λυπάμαι που το λέω, αλλά δεν ξέρεις τί σου γίνεται. Και οχι μόνο αυτό αλλά διακρίνεσαι από ένα πείσμα, και μια μανία να τζογάρεις με το δικό μου μέλλον, εκ του ασφαλούς.
Ασε τις λεκτικες ακροβασιες ...
Θελεις να πεις πως ο φονος του Φυσσα , δεν εγινε απο μελος της ΧΑ ;;
Θελεις να πεις πως η ΧΑ , δεν πηρε τον νομο στα χερια της στην οεριπτωση των λαϊκων αγορων , οπου αναποδογυριζε τους παγκους ;;
Και το οτι κινηθηκε εναντιον της ολο το πολιτικο συστημα , εγινε απο ΠΟΛΙΤΙΚΑ κριτηρια , για να την πληξουν ;;
Ο Βελοπουλος καταδικαστηκε , απο δικαστηριο μιας αριστερης κυβερνησης , γιατι εβρισε ενα αριστερο συνδικαλιστη και αυτο το κρινεις ισαξιο με τις κατηγοριες κατα της ΧΑ ;;
Το κομμα του Βελοπουλου ψηφιζεται απο εθνικιστες , οι οποιοι δεν αποδεχονται καποιες προτασεις της ΝΔουλας , πανω σε ορισμενα θεματα οπως π.χ το μεταναστευτικο ...Ολοι αυτοι , ειναι δεξιοι , οι οποιοι απαιτουν απο την ΝΔουλα διαφορετικες πολιτικες .
Πολιτικη διωξη , με χρηση των δικαστων εχει λογικη να κανεις εναντιον καθε ολοκληρωτικου κομματος το οποιο μεταχειριζεται μεσα που εχουν ποινικη διασταση για τον επηρεασμο της κοινωνιας ... Γι' αυτο βλεπεις το ΚΚ να ειναι "αρσακειαδες"... Ξερουν οτι αν αρχισουν τις "μαγκιες" θα κυνηγηθουν ανελεητα...
Εγω δεν ξερω απο πολιτικη , αλλα ξερεις εσυ ... ας γελασω ...
Εχω πεισμα , γιατι ειμαι πεπεισμενος πως εχω δικιο σε οσα γραφω και λεω ...
Οσο για την τελευταια παραγραφο , καλυτερα να μην την σχολιασω ...Ειναι τελειως ανοητη και θα σου εξηγησω το γιατι ...
Καθε ψηφοφορος , οποιο κομμα και αν ψηφιζει "τζογαρει" δηλαδη ΕΛΠΙΖΕΙ σε ενα καλυτερο μελλον ...
Οταν ψηφιζεις ενα κομμα το οποιο δεν ειναι κομμα εξουσιας το κανεις χωρις να ξερεις πως θα ειναι η συμπεριφορα του , οταν και αν βρεθει σε θεση εξουσιας ... Εχεις ομως την ευχερεια να κρινεις χωρις η κριτικη σου να προσδιοριζεται απο καποιο συμφερον και αρα να γινεται αντικειμενικα ...
Ειμαι υπερ της ατομικοτητας και δεν δεχομαι τις ομαδοποιησεις ...
Ελπιζω να καταλαβες , αν οχι , δεν πειραζει ... δεν ειναι υποχρεωτικο ...
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
oldjedi έγραψε: 31 Αύγ 2019, 01:48 Επισης διαφωνουμε , ως προς την πολιτικη του Μητσοτακη ( πατερα ) και βασιζω την διαφωνια μου στην επιστολη του Κρις Σπυρου , ο οποιος περιγραφει το τι εγινε στο παρασκηνιο εκεινη την εποχη ...
Ο Σπύρου παραλείπει πράγματα.Είναι γεγονός ότι πριν τις εκλογές του 1992 πήγαν οι Ελληνοαμερικανοί στους ανθρώπους του Κλίντον και τους έπεισαν ότι εάν βάλει μέσα στο πρόγραμμά του διάταξη που έλεγε ότι δεν θα αναγνωρίσει κράτος με το όνομα Μακεδονία θα πάρει τις ελληνοαμερικανικές ψήφους.Το έβαλε,ήταν άσχετος και με το θέμα.Έτσι δεν μπορούσε να αναγνωρίσει ούτε με το όνομα FYROM - βασικά με κανένα όνομα τα Σκόπια χωρίς να παραβεί την υπόσχεσή του.Αλλά δεν είχε υποσχεθεί να βάλει βέτο στον ΟΗΕ.Επομένως πήγαν οι διπλωμάτες του Στέητ Ντηπάρτμεντ και είπαν στους ανθρώπους του Κλίντον δεν χρειάζεται να αναγνωρίσετε τα Σκόπια και να παραβείτε την υπόσχεσή σας,αρκεί να απέχετε από την ψηφοφορία του ΟΗΕ και θα μπούν στον ΟΗΕ με το όνομα Μακεδονία και χωρίς να τα έχουν αναγνωρίσει οι ΗΠΑ.Μετά δηλαδή τι θα γίνει;αφού θα είναι μέλος του ΟΗΕ αργά ή γρήγορα με κάποια αφορμή θα λυθεί το θέμα.
Δεν υπήρχε θέμα λοιπόν αναγνωρίσεως των Σκοπίων τότε από τις ΗΠΑ αλλά εισόδου τους στον ΟΗΕ που θα γινόταν εάν κάποιος όχι απλώς δεν τα αναγνώριζε αλλά εάν έβαζε βέτο.Καμμία χώρα μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας δεν έβλεπε λόγο να βάλει βέτο για μια χώρα που πληρούσε όλες τις προυποθέσεις και απλώς το όνομά της δεν άρεσε σε μια γειτονική.Η Ελλάδα εστράφη στη Γαλλία και επικαλέσθηκε την κοινοτική αλληλεγγύη και ο Μιτεράν συμφώνησε αλλά ζήτησε ένα προσωρινό όνομα για να βάλει βέτο σε αυτό που ήθελαν τα Σκόπια γιατί δεν μπορείς να αφήσεις μια χώρα έξω από τον ΟΗΕ χωρίς λόγο.
Κουραστικός καταντάς. Επαναλαμβάνεις σαν παπαγάλος οτι ο Γελόπουλος "καταδικάστηκε από δικαστήριο της αριστεράς", ενώ σου εξηγώ οτι ΔΕ συμφέρει την αριστερά να κυνηγήσει το Βελό, γιατί πολύ απλά θα μειώσει ψήφους από τη ΝΔ και θα βοηθήσει τον Σύριζα. Οχι εσύ, το χαβά σου.oldjedi έγραψε: 31 Αύγ 2019, 02:10Kauldron έγραψε: 30 Αύγ 2019, 12:59
Η ΧΑ, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ κατηγορήθηκε για να πληγεί πολιτικά. Το έλεγε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ο ίδιος ο Μπαλτάκος, δεξί χέρι του Σαμαρά. ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ να σου δείξουν?
Πολιτικά, λυπάμαι που το λέω, αλλά δεν ξέρεις τί σου γίνεται. Και οχι μόνο αυτό αλλά διακρίνεσαι από ένα πείσμα, και μια μανία να τζογάρεις με το δικό μου μέλλον, εκ του ασφαλούς.![]()
Ασε τις λεκτικες ακροβασιες ...
Θελεις να πεις πως ο φονος του Φυσσα , δεν εγινε απο μελος της ΧΑ ;;
Θελεις να πεις πως η ΧΑ , δεν πηρε τον νομο στα χερια της στην οεριπτωση των λαϊκων αγορων , οπου αναποδογυριζε τους παγκους ;;
Και το οτι κινηθηκε εναντιον της ολο το πολιτικο συστημα , εγινε απο ΠΟΛΙΤΙΚΑ κριτηρια , για να την πληξουν ;;
Ο Βελοπουλος καταδικαστηκε , απο δικαστηριο μιας αριστερης κυβερνησης , γιατι εβρισε ενα αριστερο συνδικαλιστη και αυτο το κρινεις ισαξιο με τις κατηγοριες κατα της ΧΑ ;;
Το κομμα του Βελοπουλου ψηφιζεται απο εθνικιστες , οι οποιοι δεν αποδεχονται καποιες προτασεις της ΝΔουλας , πανω σε ορισμενα θεματα οπως π.χ το μεταναστευτικο ...Ολοι αυτοι , ειναι δεξιοι , οι οποιοι απαιτουν απο την ΝΔουλα διαφορετικες πολιτικες .
Πολιτικη διωξη , με χρηση των δικαστων εχει λογικη να κανεις εναντιον καθε ολοκληρωτικου κομματος το οποιο μεταχειριζεται μεσα που εχουν ποινικη διασταση για τον επηρεασμο της κοινωνιας ... Γι' αυτο βλεπεις το ΚΚ να ειναι "αρσακειαδες"... Ξερουν οτι αν αρχισουν τις "μαγκιες" θα κυνηγηθουν ανελεητα...
Εγω δεν ξερω απο πολιτικη , αλλα ξερεις εσυ ... ας γελασω ...
Εχω πεισμα , γιατι ειμαι πεπεισμενος πως εχω δικιο σε οσα γραφω και λεω ...
Οσο για την τελευταια παραγραφο , καλυτερα να μην την σχολιασω ...Ειναι τελειως ανοητη και θα σου εξηγησω το γιατι ...
Καθε ψηφοφορος , οποιο κομμα και αν ψηφιζει "τζογαρει" δηλαδη ΕΛΠΙΖΕΙ σε ενα καλυτερο μελλον ...
Οταν ψηφιζεις ενα κομμα το οποιο δεν ειναι κομμα εξουσιας το κανεις χωρις να ξερεις πως θα ειναι η συμπεριφορα του , οταν και αν βρεθει σε θεση εξουσιας ... Εχεις ομως την ευχερεια να κρινεις χωρις η κριτικη σου να προσδιοριζεται απο καποιο συμφερον και αρα να γινεται αντικειμενικα ...
Ειμαι υπερ της ατομικοτητας και δεν δεχομαι τις ομαδοποιησεις ...
Ελπιζω να καταλαβες , αν οχι , δεν πειραζει ... δεν ειναι υποχρεωτικο ...
![]()
Σου επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά, ο Βελόπουλος ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ, η ΧΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ. Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ σημαίνει ενοχή (εφόσον είναι αμετάκλητη) η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ δε σημαίνει ΤΙΠΟΤΑ, γιατί ο καθένας είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Αλλά εσύ συντάσσεσαι με τους Αριστερούς, επειδή έτσι βολεύει τη θέση σου.
Το οτι δολοφονήθηκε ο Φύσσας από μέλος της ΧΑ είναι ΑΔΙΑΦΟΡΟ. Η ΧΑ είχε και έχει χιλιάδες μέλη, φυσικά και δεν είναι υπεύθυνη για το τί κάνει ο καθένας απ' αυτούς. Αν δολοφονήσει δηλαδή μέλος της Ελληνικής Λύσης κάποιον, θα φταίει ο Βελόπουλος? Εδώ γελάμε. Όταν δολοφόνησε ο Καλαμπόκας τον Τεμπονέρα, έφταιγε η ΝΔ? Κι εσύ ψήφιζες τους δολοφόνους?
Δεν είπα οτι ξέρω εγώ, είπα οτι δεν ξέρεις εσύ. άλλο το'να, άλλο τ'άλλο. Και είπα οτι τζογάρεις με το ΔΙΚΟ ΜΟΥ μέλλον, οχι με το δικό σου, ούτε με το μέλλον των παιδιών σου, που όπως είπες είναι στο εξωτερικό. Θεωρώ οτι δεν έχεις δικαίωμα να το κάνεις.Εγω δεν ξερω απο πολιτικη , αλλα ξερεις εσυ ... ας γελασω ...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Kauldron έγραψε: 31 Αύγ 2019, 10:09
Κουραστικός καταντάς. Επαναλαμβάνεις σαν παπαγάλος οτι ο Γελόπουλος "καταδικάστηκε από δικαστήριο της αριστεράς", ενώ σου εξηγώ οτι ΔΕ συμφέρει την αριστερά να κυνηγήσει το Βελό, γιατί πολύ απλά θα μειώσει ψήφους από τη ΝΔ και θα βοηθήσει τον Σύριζα. Οχι εσύ, το χαβά σου.
Το σκεπτικο σου ειναι λανθασμενο ...η μαλλον απλοϊκο
Η πολιτικη δεν ειναι ΠΑΟ/ΟΣΦΠ... Κυνηγωντας τον Βελοπουλο η αριστερα πονταριζε στην διασπαση της ΝΔουλας ... ακριβως οπως επιχειρησε να κανει στο ΚΙΝΑΛ , με το κυνηγητο του Λοβερδου ...
ΑΝ συνεβαινε αυτο που λες , τοτε γιατι η ΧΑ αντι να κερδισει ψηφους , καταποντιστηκε ;;με τους ψηφους της να πηγαινουν κατα κυριο λογοστην ΝΔουλα ;;
Σου επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά, ο Βελόπουλος ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ, η ΧΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ. Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ σημαίνει ενοχή (εφόσον είναι αμετάκλητη) η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ δε σημαίνει ΤΙΠΟΤΑ, γιατί ο καθένας είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Αλλά εσύ συντάσσεσαι με τους Αριστερούς, επειδή έτσι βολεύει τη θέση σου.
Ο Βελοπουλος καταδικαστηκε ... το ΓΙΑΤΙ και το ΠΩΣ εγινε αυτο , το ξεπερνας , γιατι δεν σε βολευει ...
Ο Ρουπακιας , δεν ειναι ΑΘΩΟΣ , αλλα παραδεχτηκε το εγκλημα του ...Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ , σημαινει οτι "οπου καπνος και φωτια" ... Απλα μενει να τελειωσει η δικη ...
Το οτι δολοφονήθηκε ο Φύσσας από μέλος της ΧΑ είναι ΑΔΙΑΦΟΡΟ. Η ΧΑ είχε και έχει χιλιάδες μέλη, φυσικά και δεν είναι υπεύθυνη για το τί κάνει ο καθένας απ' αυτούς. Αν δολοφονήσει δηλαδή μέλος της Ελληνικής Λύσης κάποιον, θα φταίει ο Βελόπουλος? Εδώ γελάμε. Όταν δολοφόνησε ο Καλαμπόκας τον Τεμπονέρα, έφταιγε η ΝΔ? Κι εσύ ψήφιζες τους δολοφόνους?
Κανεις το κοροϊδο ε ;; Δεν ειναι καθολου αδιαφορη μια ΠΟΛΙΤΙΚΗ δολοφονια , με τις συνθηκες που εγινε ...Το να δολοφονησει καποιο μελος της Ελληνικης Λυσης , ενα γειτονα , για οικονομικες διαφορες , δεν λεει τιποτα ... δεν εχει σημασια που ανηκει πολιτικα ... Σημασια εχει το κινητρο ...
Δεν είπα οτι ξέρω εγώ, είπα οτι δεν ξέρεις εσύ. άλλο το'να, άλλο τ'άλλο. Και είπα οτι τζογάρεις με το ΔΙΚΟ ΜΟΥ μέλλον, οχι με το δικό σου, ούτε με το μέλλον των παιδιών σου, που όπως είπες είναι στο εξωτερικό. Θεωρώ οτι δεν έχεις δικαίωμα να το κάνεις.Εγω δεν ξερω απο πολιτικη , αλλα ξερεις εσυ ... ας γελασω ...
Ας ειναι ... δεν με ενδιαφερει να αποδειξω αν ξερω απο πολιτικη η οχι ...
Το ιδιο τζογαρες και εσυ ψηφιζοντας της ΧΑ , με την ελπιδα να δημιουργησεις ενα νεοναζιστικο κρατος , στην Ευρωπη ...
Τα περι τζογου , ειναι βλακεια και στα εξηγησα ...
Λυπάμαι που σου το λέω, αλλά είσαι τέρμα στόκος.με την ελπιδα να δημιουργησεις ενα νεοναζιστικο κρατος , στην Ευρωπη ...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Kauldron έγραψε: 31 Αύγ 2019, 18:33Λυπάμαι που σου το λέω, αλλά είσαι τέρμα στόκος.με την ελπιδα να δημιουργησεις ενα νεοναζιστικο κρατος , στην Ευρωπη ...
Οτι πεις ... Δεν ειχα ποτε μου σκοπο να σου αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας ...
Συνεχισε να υποστηριζεις τους νεοναζι ... Δικαιωμα σου ...
- ΜπλεΜπουμπυς
Ποιος δεν θυμάται εκείνη την περίφημη συμφωνία των Πρεσπών, η οποία, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, «τέμνει οριζόντια το πολιτικό μας σύστημα και διαχωρίζει τις πολιτικές δυνάμεις σε προοδευτικές και συντηρητικές»;
Ποιος δεν θυμάται τους καβγάδες με τη ΝΔ, για τη «διακριτική» της στήριξη στα εθνικιστικά συλλαλητήρια; Ολα αυτά είναι παρελθόν.
Η ...«οριζόντια τομή» στο πολιτικό σύστημα που έβλεπε ο ΣΥΡΙΖΑ και οι εθνικιστικές κραυγές της ΝΔ εξάντλησαν την αποστολή τους και πλέον όλα επέστρεψαν στην ευρωΝΑΤΟική κανονικότητα, που είναι και η ουσία της συμφωνίας των Πρεσπών.
Γι' αυτό άλλωστε την Πέμπτη, ο Ελληνας ΥΠΕΞ, Ν. Δένδιας, σε συνάντηση με τον ομόλογό του της Β. Μακεδονίας, «κατέστησε απολύτως σαφές ότι η Ελλάδα θα επιμείνει στην αυστηρή εφαρμογή της συμφωνίας»!
Επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά ότι η αντιπαράθεσή τους ήταν πέρα για πέρα κάλπικη. Ούτε η ΝΔ ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ αμφισβήτησαν ποτέ τον ευρωατλαντικό σχεδιασμό στα Βαλκάνια, από τον οποίο άλλωστε η ελληνική αστική τάξη προσδοκά μεγάλα οφέλη. Γι' αυτό τον «τρέχουν με χίλια», ο ένας υπογράφοντας και ο άλλος επιβλέποντας την «αυστηρή υλοποίηση» μιας συμφωνίας που έχει τη σφραγίδα των ΗΠΑ, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.
Ποιος δεν θυμάται τους καβγάδες με τη ΝΔ, για τη «διακριτική» της στήριξη στα εθνικιστικά συλλαλητήρια; Ολα αυτά είναι παρελθόν.
Η ...«οριζόντια τομή» στο πολιτικό σύστημα που έβλεπε ο ΣΥΡΙΖΑ και οι εθνικιστικές κραυγές της ΝΔ εξάντλησαν την αποστολή τους και πλέον όλα επέστρεψαν στην ευρωΝΑΤΟική κανονικότητα, που είναι και η ουσία της συμφωνίας των Πρεσπών.
Γι' αυτό άλλωστε την Πέμπτη, ο Ελληνας ΥΠΕΞ, Ν. Δένδιας, σε συνάντηση με τον ομόλογό του της Β. Μακεδονίας, «κατέστησε απολύτως σαφές ότι η Ελλάδα θα επιμείνει στην αυστηρή εφαρμογή της συμφωνίας»!
Επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά ότι η αντιπαράθεσή τους ήταν πέρα για πέρα κάλπικη. Ούτε η ΝΔ ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ αμφισβήτησαν ποτέ τον ευρωατλαντικό σχεδιασμό στα Βαλκάνια, από τον οποίο άλλωστε η ελληνική αστική τάξη προσδοκά μεγάλα οφέλη. Γι' αυτό τον «τρέχουν με χίλια», ο ένας υπογράφοντας και ο άλλος επιβλέποντας την «αυστηρή υλοποίηση» μιας συμφωνίας που έχει τη σφραγίδα των ΗΠΑ, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση