Ρατσιστικό υπόβαθρο ----> Ρατσισμός -----> Ράτσα (Φυλή). Ότι να'ναι.Pedro έγραψε: 05 Αύγ 2019, 21:30Η δηλωση οτι θα καταγγειλω τις φραστικες σου δηλωσεις σου που πηγαζουν απο μισος και εχουν ρατσιστικο υποβαθρο δεν θεωρειται απειλη,αντιθετως νομιμη προειδοποιηση.Nandros έγραψε: 05 Αύγ 2019, 21:19Μάθε πρώτα Ελληνικά και ξαναέλα!Pedro έγραψε: 05 Αύγ 2019, 21:14 Απο εδω και στο εξης ουτε συ γλιτωνεις απο την δικη μου πλευρα. Πολεμο θελεις,πολεμο θα εχεις νανδρε.
Και πμ θα στειλω και ρεζιλι δημοσιως θα γινεται. Ειπαμε,υπαρχουν και ορια. Το κακο με εσας παρα εγινε.
Όσο για τις απειλές, έχει αρκετό χώρο στα τέτοια μου!![]()
.
Κάπως έτσι αποποινικοποιήσατε τον ρατσισμό, σχεδόν αποτελειώνετε την αποποινικοποίηση του φασισμού και μετά τι έχει σειρά; Ο ναζισμός;
Pedro έγραψε: 05 Αύγ 2019, 21:30Οσο για τα ελληνικα μου,καθε φορα που δεν εχεις να πεις κατι επι της ουσιας υποδεικνυεις ορθογραφικα μου λαθη. Δεν θυμαμαι κανεναν κανονισμο να λεει για την ορθη ομιλια της ελληνικης γλωσσας ή την σωστη ορθογραφια.
Ναι, αλλά κουραζόμαστε να σε διαβάζουμε. Πολύ όμως. Τι σου χρωστάμε;
Pedro έγραψε: 05 Αύγ 2019, 21:30Τοσο πολυ σε ενοχλει το γεγονος οτι κανω ορθογραφικα λαθη και εστιαζεις εκει; Προσπερνα το ή διδαξε με
O Νανδρος να σου κάνει ιδιαίτερα ελληνική φιλολογίας.
Βάζεις τέτοια υπογραφή χωρίς link και μου λες να τα βρούμε και να το συζητήσουμε μέσω pms.
Έχεις τόση ανάγκη από ανθρώπινη συντροφιά; Πόσο μόνος είσαι;
Ξεκίνα βάζοντας τόνους,. Για να σε δω.Pedro έγραψε: 05 Αύγ 2019, 21:30διαφορετικα μην το αναφερεις θελοντας να με υποτιμησεις,γνωριζω καλα ποια ειναι τα λαθη μου και προσπαθω διαρκως να βελπτιωθω
Και δίγλωσσος και με δυσλεξία. Πόσο δράμα πια;Pedro έγραψε: 05 Αύγ 2019, 21:30αλλωστε πιστεψε με ειμαι σε πολυ καλο βαθμο,διοτι δεν γνωριζεις ουτε την προιστορια μου αλλα ουτε δεν μπορεις ,μαλλον να αναλογιστεις γιατι κανεις ,ειδικα στην περιπτωση μου (διγγλωσος) κανει ορθογραφικα λαθη.
Ξεκιναω με αυτο. Καταγγελω την διαρκη προσβολη ,οσον αφορα τη επιδειξη ,συνεχως των ορθογραφικων μου λαθων. Γιατι εχω δυσλεξια και εσυ μου το κοπανας συνεχεια στην μουρη.
Εδώ να πω ότι ο Νάνδρος μου τα έχει χώσει άγρια και δημοσίως σε νήματα και σε pms επειδή ενώ συμφωνούμε απόλυτα σε κάποια πράγματα, έχουμε αγεφύρωτες διαφορές σε άλλα.Pedro έγραψε: 05 Αύγ 2019, 21:54 Υποστηριξε κι αλλο την τζουνο την ομοϊδεατη σου. Που θα επρεπε να ντρεπεσαι για την ηλικια που εχεις να βλεπεις νεα ατομα να βγαζουν τετοιο μισος σε καθε δευτερη δημοσιευση.
Συνέχισε τον ύπνο σου.