!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κατι-ΜΑΣ ξεχύθηκε στο σύνταγμα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Φραγμένος_Τελεστής
Phorum.gr user: Τυπάρας

Re: Κατι-ΜΑΣ ξεχύθηκε στο σύνταγμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής »

Pedro έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 01:34 Οι περισσοτεροι ομογενης που ζουν εδω δενε χουν ιδεα τι συμβαινει στην γκρετσια. Απο που και ως που να αποκτησουν δικαιωμα να ψηφιζουν στις εκλογες; Εδω σΤην ελλαδα δεν ξερουν.

Δεν εχει να κανει με την δημοκρατια αυτο. Οποιος θελει μπορει να ερχετε για να ψηφιζει. Αλλωστε γινεται μια φορα στα τεσσερα χρονια και συνηθως το γνωριζει πολυ καιρο πριν.
οποιος δε μπορεί σε full time να τελειώσει στα 7 έτη, απλά δεν το έχει και τοσο με την επιστημη, και καλυτερα να κανει κάτι άλλο. Έτσι ηταν το 50%+ οταν ήμουν εμπ. Αυτοί παίρνουν πτυχία στα 10 χρονια με 5/10, εντελως νυχτα, και εχουν μετά επαγγελματικά δικαιώματα. Ε δεν είναι φυσιολογικο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Φραγμένος_Τελεστής την 24 Ιούλ 2019, 01:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-_-
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Pedro έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 01:54
Highlander έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 01:35
Pedro έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 01:34 Οι περισσοτεροι ομογενης που ζουν εδω δενε χουν ιδεα τι συμβαινει στην γκρετσια. Απο που και ως που να αποκτησουν δικαιωμα να ψηφιζουν στις εκλογες; Εδω σΤην ελλαδα δεν ξερουν.

Δεν εχει να κανει με την δημοκρατια αυτο. Οποιος θελει μπορει να ερχετε για να ψηφιζει. Αλλωστε γινεται μια φορα στα τεσσερα χρονια και συνηθως το γνωριζει πολυ καιρο πριν.
Είτε ξέρουν είτε δεν ξέρουν κατά τη γνώμη μου για να έχουν δικαίωμα ψήφου θα πρέπει να ζουν και να εργάζονται στην Ελλάδα. Διαφορετικά απλώς αποφασίζουν για λογαριασμό άλλων.
Ρε φιλε και εγω εξω ζω. Αλλα μια χαρα φορολογουμε στην ελλαδα και εχω δικαιωμα να ψηφιζω στην ελλαδα. Αλλα πρεπει να ερχομαι κατω οταν γινονται εκλογες. Επειδη δεν ζω στην ελλαδα δεν μπορει να μου στερηθει το δικαιωμα του εκλεγειν και εκλεγεσθαι. Γιατι οσο παραμενω ελληνας και δεν αλλαζω υπηκοοτητα και ιθαγενεια συνταγματικα το δικαιουμαι.

Αλλα δεν γινεται ενας που δεν εχει ιδεα τι συμβαινει στην ελλαδα,δεν μπορει να διακρινει ποιο κομμα και ποια επιδραση θα εχει στην κοινωνια. Σκεψου ενα στον εξωτερικο που ψηφιζει πχ νδ μονο και μονο επειδη υποσχεθηκε πως θα μειωσει τον ενφια σε μεγαλες περιουσιες. Αλλα οχι επειδη ιδεολογικα βρισκεται δεξια ή ειναι χρονια στο κομμα. Ενω ταυτοχρονα πχ με το που βγει χαριν στην ψηφο του η νδ να καταργει το ασυλο,εσενα σε επηρεαζει,αλλα αυτον στα παπαρια του. Αυτη ειναι η διαφορα. Εαν ασχολειται κανεις,θα κατεβει στις εκλογες με δικα του εξοδα ,αλλα οι περισσοτεροι δεν ασχολουνται και δεν υπαρχει περιπτωση να κατεβουν.

Προσωπικα ειμαι φουλ κατα των εκλογων ,αλλλα κατα την αποψη μου συντρεχουν και αλλοι λογοι ,ωστε να μην εχουν δικαιωμα ψηφου οι ελληνες στο εξωτερικο.
Νομίζω ότι πολύ μεγαλύτερο δικαίωμα έχει στην ψήφο ένας μετανάστης ο οποίος δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει υπηκοότητα αλλά ζει και εργάζεται στην Ελλάδα, παρά κάποιος Έλληνας που ζει και εργάζεται στο εξωτερικό.
Άμα φορολογείται στην Ελλάδα, είναι ένας ουσιαστικός δεσμός από κει και πέρα όμως...
Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro »

Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 01:57

οποιος δε μπορεί σε full time να τελειώσει στα 7 έτη, απλά δεν το έχει και τοσο με την επιστημη, και καλυτερα να κανει κάτι άλλο.
:102: :smt017 λαθος παραθεση; :102:
Golden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Pedro έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 01:56
Μηχανικός έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 01:42
Highlander έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 01:22

Ανεξαρτήτως πολιτικών συμφερόντων δεν καταλαβαίνω γιατί ο τύπος που ζει στην Αυστραλία να αποφασίζει για το μέλλον της χώρας στην οποία ζω, εργάζομαι και φορολογούμαι εγώ. Δημοκρατία είναι αυτό; :smt017
Έφτασες στην Αυστραλία και δεν λες για τους 500.000 νέους που έχουν πάει να δουλέψουν κυρίως στην Ευρώπη στα χρόνια της κρίσης,
γιατί είσαι μεγάλος δημοκράτης.
Καποιοι ξεχνανε ευκολα τι οδηγησε τους νεους να φυγουν εξω. Ειναι η συγκεκριμενη δημοκρατια.

Ας ερθουν με δικα τους εξοδα να ασκησουν το δικαιωμα τους.
Όχι, φυσικά και δεν ευθύνεται η δημοκρατία.
Κι εγώ το έχω σκεφτεί να φύγω από την Ελλάδα και να πάω στο εξωτερικό αρκετές φορές και ίσως να το κάνω τελικά κάποια στιγμή. Δεν υπάρχει περίπτωση όμως να ψηφίζω για τις ελληνικές εκλογές είτε έχω (κακώς) είτε δεν έχω το δικαίωμα αυτό.
Άβαταρ μέλους
Pedro

Highlander έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 01:58
Pedro έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 01:54
Highlander έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 01:35

Είτε ξέρουν είτε δεν ξέρουν κατά τη γνώμη μου για να έχουν δικαίωμα ψήφου θα πρέπει να ζουν και να εργάζονται στην Ελλάδα. Διαφορετικά απλώς αποφασίζουν για λογαριασμό άλλων.
Ρε φιλε και εγω εξω ζω. Αλλα μια χαρα φορολογουμε στην ελλαδα και εχω δικαιωμα να ψηφιζω στην ελλαδα. Αλλα πρεπει να ερχομαι κατω οταν γινονται εκλογες. Επειδη δεν ζω στην ελλαδα δεν μπορει να μου στερηθει το δικαιωμα του εκλεγειν και εκλεγεσθαι. Γιατι οσο παραμενω ελληνας και δεν αλλαζω υπηκοοτητα και ιθαγενεια συνταγματικα το δικαιουμαι.

Αλλα δεν γινεται ενας που δεν εχει ιδεα τι συμβαινει στην ελλαδα,δεν μπορει να διακρινει ποιο κομμα και ποια επιδραση θα εχει στην κοινωνια. Σκεψου ενα στον εξωτερικο που ψηφιζει πχ νδ μονο και μονο επειδη υποσχεθηκε πως θα μειωσει τον ενφια σε μεγαλες περιουσιες. Αλλα οχι επειδη ιδεολογικα βρισκεται δεξια ή ειναι χρονια στο κομμα. Ενω ταυτοχρονα πχ με το που βγει χαριν στην ψηφο του η νδ να καταργει το ασυλο,εσενα σε επηρεαζει,αλλα αυτον στα παπαρια του. Αυτη ειναι η διαφορα. Εαν ασχολειται κανεις,θα κατεβει στις εκλογες με δικα του εξοδα ,αλλα οι περισσοτεροι δεν ασχολουνται και δεν υπαρχει περιπτωση να κατεβουν.

Προσωπικα ειμαι φουλ κατα των εκλογων ,αλλλα κατα την αποψη μου συντρεχουν και αλλοι λογοι ,ωστε να μην εχουν δικαιωμα ψηφου οι ελληνες στο εξωτερικο.
Νομίζω ότι πολύ μεγαλύτερο δικαίωμα έχει στην ψήφο ένας μετανάστης ο οποίος δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει υπηκοότητα αλλά ζει και εργάζεται στην Ελλάδα, παρά κάποιος Έλληνας που ζει και εργάζεται στο εξωτερικό.
Άμα φορολογείται στην Ελλάδα, είναι ένας ουσιαστικός δεσμός από κει και πέρα όμως...
Οσο ειναι κανεις ελληνας εχει το δικαιωμα του εκλεγειν και εκλεγεσθαι. Το ολο θεμα ειναι να μπορουν να ψηφιζουν απο εδω ή εχω καταλαβει κατι λαθος; Οπως στις ευρωεκλογες. Απαρεδκτο κατα την αποψη μου.

Εαν δεν εχει πλεον την υπηκοοτητα ή δεν τον δεσμευει τιποτα πια στην ελλαδα,πολυ πιθανοννα μην ενδιαφερεται κιολας. Ειδαλλως,οσο διατηρειταιη δεσμευση και πληρωνει φορους,σαφως και εχει,αλλα οχι απο το μερος που ζει. Να ερχονται να ψηφιζουν στην ελλαδα,πραγμα πιυ ισχυει και τωρα.

Άβαταρ μέλους
Pedro

Highlander έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 02:00
Μηχανικός έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 01:42
Έφτασες στην Αυστραλία και δεν λες για τους 500.000 νέους που έχουν πάει να δουλέψουν κυρίως στην Ευρώπη στα χρόνια της κρίσης,
γιατί είσαι μεγάλος δημοκράτης.
Καποιοι ξεχνανε ευκολα τι οδηγησε τους νεους να φυγουν εξω. Ειναι η συγκεκριμενη δημοκρατια.

Κι εγώ το έχω σκεφτεί να φύγω από την Ελλάδα και να πάω στο εξωτερικό αρκετές φορές και ίσως να το κάνω τελικά κάποια στιγμή. Δεν υπάρχει περίπτωση όμως να ψηφίζω για τις ελληνικές εκλογές είτε έχω (κακώς) είτε δεν έχω το δικαίωμα αυτό.
Επρεπε να βαλω σε εισαγωγικα την δημοκρατια,εννοω τα χρονια που κυβερνουσαν σμαρας,τεχοκρατες κλπ.

Βεβαια πρεπει να εχεις και αμα εισαι υπερ της διαδικασια (της εκλογης) να ψηφιζεις. Δεν ειναι αστειο αυτο,μιλαμε για το ποιον θα εμπιστευτεις να κυβερνησει. Μπορει να επιστρεψεις,ποτε δεν ξερεις.. αυτο δεν σημαινει οτι θα αφησεις στα χερια των αριστων το τιμονι.

Άβαταρ μέλους
Highlander

Pedro έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 02:06

Επρεπε να βαλω σε εισαγωγικα την δημοκρατια,εννοω τα χρονια που κυβερνουσαν σμαρας,τεχοκρατες κλπ.

Βεβαια πρεπει να εχεις και αμα εισαι υπερ της διαδικασια (της εκλογης) να ψηφιζεις. Δεν ειναι αστειο αυτο,μιλαμε για το ποιον θα εμπιστευτεις να κυβερνησει. Μπορει να επιστρεψεις,ποτε δεν ξερεις.. αυτο δεν σημαινει οτι θα αφησεις στα χερια των αριστων το τιμονι.
Όταν επιστρεψεις, τότε να ψηφίζεις.
Το αν θα δώσουν το τιμόνι στα χέρια των νεοδημοκρατων "αρίστων" ή σε κάποιον άλλο καλύτερα να το αποφασίζουν οι κάτοικοι της χωρας, αυτοί δηλαδή που επηρεάζονται άμεσα από τις κινήσεις της κρατικής εξουσίας.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Nero έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 00:31
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 00:25
έχει δίκιο εδώ ο καραμπαμπομηχανικός. Πραγματικά μπορώ να διακρίνω ελάχιστους πιθανούς φοιτητές ανάμεσα σε μια θάλασσα απο καραφλούς 30φεύγα
Και 80φεύγα βλέπω μπόλικους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Pedro

Highlander έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 02:16
Pedro έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 02:06

Όταν επιστρεψεις, τότε να ψηφίζεις.
Το αν θα δώσουν το τιμόνι στα χέρια των νεοδημοκρατων "αρίστων" ή σε κάποιον άλλο καλύτερα να το αποφασίζουν οι κάτοικοι της χωρας, αυτοί δηλαδή που επηρεάζονται άμεσα από τις κινήσεις της κρατικής εξουσίας.
:smt005:

Ρε συ. Αυτη τη στιγμη σκεψου οτι θα στειλω το παιδι μου για σπουδες ελλαδα επειδη θελει να σπουδασει στην κερκυρα. Δεν με επηρεαζει και εμενα; Δεν με επηρεαζει για το τι φορους θα πληρωνω αναλογα με το ποιος βγει;

Επισης, η διαφωνω να ψηφιζουν απο το μερος που ζουν. Οχι να μην εχουν δικαιωμα ψηφου. Αλλωστε αυτο δεν παιζει να αλλαξει.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 00:33 Πολλοι νέοι καραφλοι είναι τώρα, δεν ειμαστε στα 80ς. .είναι η νέα μόδα.
Είναι μόδα να έχουν τριχόπτωση και ρυτίδες;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

hellegennes έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 02:20
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 00:33 Πολλοι νέοι καραφλοι είναι τώρα, δεν ειμαστε στα 80ς. .είναι η νέα μόδα.
Μπορεί να είναι 19 χρόνια στο ίδιο ph. D. όπως λέει αυτός ο καθηγητής πως ήταν ένας σπουδαστής που ήξερε.
https://www.quora.com/What-is-the-maxim ... -a-college
Οσο για την τριχόπτωση, όντως σαρώνει πλέον. Ρυτίδες μπορεί λόγω των μνημονιακων πολιτικών, αν κι εγώ αν και ολίγον καράφλα είμαι φρεσκαδουρα, την γλίτωσα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 02:29
hellegennes έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 02:20
Μπορεί να είναι 19 χρόνια στο ίδιο ph. D. όπως λέει αυτός ο καθηγητής πως ήταν ένας σπουδαστής που ήξερε.
https://www.quora.com/What-is-the-maxim ... -a-college
Οσο για την τριχόπτωση, όντως σαρώνει πλέον. Ρυτίδες μπορεί λόγω των μνημονιακων πολιτικών, αν κι εγώ αν και ολίγον καράφλα είμαι φρεσκαδουρα, την γλίτωσα.
Ρυτίδες κάνεις λόγω ηλικίας. Κάποιοι ζαρώνουν περισσότερο λόγω κακής διατροφής, έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία, γονίδια, κτλ, αλλά δεν κάνεις ρυτίδες στα 20 ή τα 25. Ας είμαστε σοβαροί.

Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που φαίνονται στο βίντεο μοιάζουν μεγαλύτεροί μου και είμαι 36.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Εικόνα
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 01:08
Fuerte έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 01:01 Οπως καταργήθηκε την πρώτη φορά το άσυλο πριν το επαναφέρουν οι ζαίοι, έτσι θα καταργηθεί και πάλι. Σιγά τα ωά και το κοσμοιστορικό θέμα.
Πιο πολύ για το ν+2 κοπτονται, σε πολλές σχολές τα 7 χρόνια είναι το μέσο όρο φοίτησης. Βάλε και καμένους καθηγητές, βάλε κι εκείνους που θέλουν να στήσεις κωλο κυριολεκτικά η να τους κάνεις τον σκλάβο για να σε περάσουν χεστα. Λες και έχουμε να πουμε τους σουπερ αδιάφθορους επαγγελματίες καθηγητές με το ν+2 ήταν το όλο θέμα. Πέρα φυσικά τα οποία προσωπικα, ψυχολογίκα θέματα μπορεί να έχεις. Εγώ είχα φίλο πολύ μυαλό όχι μαλακιες που πέθαναν και οι δύο γονείς του,τα παίξε, τα παράτησε, μετά πήγε ιεκ, το έβγαλε, μετά ξαναγύρισε στη σχολή που είχε, τη τελείωσε, τώρα κάνει μεταπτυχιακά στο εξωτερικά, γαμησε τα. Λες και όλοι είναι ρομποτακια να ακολουθούν τις επιταγές της κυρίας κεραμεως.
Ε εντάξει αφού έχεις ένα φίλο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Σκιτσο στο Έθνος.

Εικόνα
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”