Το ίδιο και με την μαγεία.independent_44 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 15:08Σχεδόν αυτό δεν κάνουμε;Feindflug έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 14:57Με την ίδια λογική να μην περπατάμε αφού υπάρχουν παντός είδους οχήματα.independent_44 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 14:51 Αν υπήρχαν μαγικά τότε οι μεγάλες δυνάμεις θα είχαν μεραρχίες μάγων ...αντί να ξοδεύουν δισεκατομμύρια για να φτιάξουν όπλα τα οποία συχνά αποδεικνύονται αναποτελεσματικά.
Περπατάμε 200-300 μέτρα ή μέσα στο σπίτι, εκεί που δεν έχει νόημα το όχημα.
Και κάποιοι περπατάνε για αθλητισμό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι οι μάγοι υπηρέτες του Εωσφόρου;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Είναι οι μάγοι υπηρέτες του Εωσφόρου;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Φαινομενικά ναι. Εσωτερικά όμως οι δυνάμεις του φωτός και του σκότους είναι σε διαρκή πάλη.Natasha έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 16:06Θες να πεις ότι με την ουδετερη ενέργεια δεν κανεις τίποτε;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 15:58Ναι. Μπορεί. Αναποφασιστικότητα.Natasha έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 15:54
Πςςς...ναι, αλλά δεν μου είπες, αν μπορεί κανείς να αντλήσει απο την ουδετερη ενέργεια που λες.
-
Γραφικός
Ποιοι μάγοι ρε παιδιά; Δηλαδή ο Βαλτάζαρ, ο Μελχιώρ κι ο Γκασπάρ ήταν υπηρέτες του Εωσφόρου; Τι με βάζετε και γράφω υλιστής άθρωπας...
Μπέρδεψες τις δυνάμεις με τις τάξεις, τύπε.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 16:28Φαινομενικά ναι. Εσωτερικά όμως οι δυνάμεις του φωτός και του σκότους είναι σε διαρκή πάλη.
Dein Herz, meine Gier
Eχουν προσπαθήσειindependent_44 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 14:51 Αν υπήρχαν μαγικά τότε οι μεγάλες δυνάμεις θα είχαν μεραρχίες μάγων ...αντί να ξοδεύουν δισεκατομμύρια για να φτιάξουν όπλα τα οποία συχνά αποδεικνύονται αναποτελεσματικά.
https://en.wikipedia.org/wiki/Occultism_in_Nazism
Με τα γνωστά αποτελέσματα
Τι αποτελέσματα είχαν περιληπτικά;stargazer έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 16:44Eχουν προσπαθήσειindependent_44 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 14:51 Αν υπήρχαν μαγικά τότε οι μεγάλες δυνάμεις θα είχαν μεραρχίες μάγων ...αντί να ξοδεύουν δισεκατομμύρια για να φτιάξουν όπλα τα οποία συχνά αποδεικνύονται αναποτελεσματικά.
Με τα γνωστά αποτελέσματα![]()
Αν μπορούσε να έχει αποτελέσματα η μαγεία καθαυτή, τότε δεν θα χρησιμοποιούνταν σαν βοηθητικά, ναρκωτικά βότανα ή δηλητήρια στην αρχαιότητα, τεχνολογία και ναρκωτικά σήμερα, αυτό πιστεύω και εγώ.
Καλή η απορία. Ποιος να μας την απαντήσει όμως!Γραφικός έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 16:30 Ποιοι μάγοι ρε παιδιά; Δηλαδή ο Βαλτάζαρ, ο Μελχιώρ κι ο Γκασπάρ ήταν υπηρέτες του Εωσφόρου; Τι με βάζετε και γράφω υλιστής άθρωπας...
"Άχρι καιρού..."
-
Γραφικός
Δεν ήταν. Την εντύπωση ότι οι μάγοι είναι υπηρέτες του Εωσφόρου την άρχισε η ιερά εξέταση για να ονομάζει "μάγους" (κυρίως "μάγισσες" για να είμαστε ειλικρινείς) όσους ανθρώπους δεν ακολουθούσανε τυφλά τις επιταγές της εκκλησίας και να τους καίει.
Εγω παντως αν υπηρχε καπου ένα είδος ενέργειας που θα μου χαριζε πληρη υπαρξιακή ευτυχία, αλλά δεν θα είχε σχεση με Θεο και διαβολο, θα την ηθελα και θα εψαχνα να την βρω. Αλλά δεν νομίζω να υπαρχει κατι τετοιο.
"Άχρι καιρού..."
Τι αποτέλεσμα είχε η μαγεία για τους ναζί; Δεν μοιάζει να τους βοήθησε ιδιαίτερα...Antares έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 16:50Τι αποτελέσματα είχαν περιληπτικά;stargazer έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 16:44Eχουν προσπαθήσειindependent_44 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 14:51 Αν υπήρχαν μαγικά τότε οι μεγάλες δυνάμεις θα είχαν μεραρχίες μάγων ...αντί να ξοδεύουν δισεκατομμύρια για να φτιάξουν όπλα τα οποία συχνά αποδεικνύονται αναποτελεσματικά.
Με τα γνωστά αποτελέσματα![]()
Αν μπορούσε να έχει αποτελέσματα η μαγεία καθαυτή, τότε δεν θα χρησιμοποιούνταν σαν βοηθητικά, ναρκωτικά βότανα ή δηλητήρια στην αρχαιότητα, τεχνολογία και ναρκωτικά σήμερα, αυτό πιστεύω και εγώ.
Ούτε εγώ πιστεύω στην μαγεία. Θεωρώ ότι είναι μάλλον ψυχολογικό φαινόμενο. Δεν παύουν βέβαια κάποια μεμονωμένα περιστατικά να με προβληματιζουν, αλλά όχι τόσο όσο να αλλάξω θέση
Ένα άλλο που με προβληματιζει, είναι ότι όσους "μάγους", επίδοξους η εν ενεργεία, έχω γνωρίσει στην ζωή μου, ήταν εντελώς στόκοι.
Διάβασα το Αβραάμ ο Μάγος του Καλόπουλου. Ασχέτως αν συμφωνώ ή διαφωνώ με αυτή την απομυθοποίηση, υπάρχει μια λογική στον τρόπο που περιγράφει τα γεγονότα.stargazer έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 17:29
Ούτε εγώ πιστεύω στην μαγεία. Θεωρώ ότι είναι μάλλον ψυχολογικό φαινόμενο. Δεν παύουν βέβαια κάποια μεμονωμένα περιστατικά να με προβληματιζουν, αλλά όχι τόσο όσο να αλλάξω θέση
Ένα άλλο που με προβληματιζει, είναι ότι όσους "μάγους", επίδοξους η εν ενεργεία, έχω γνωρίσει στην ζωή μου, ήταν εντελώς στόκοι.
Εδώ η καλή ενέργεια, πάρε πάρε, πάρε πάρε. Και πατάτα Νευροκοπίου έχω καλέ κυρία...Natasha έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 17:18 Εγω παντως αν υπηρχε καπου ένα είδος ενέργειας που θα μου χαριζε πληρη υπαρξιακή ευτυχία, αλλά δεν θα είχε σχεση με Θεο και διαβολο, θα την ηθελα και θα εψαχνα να την βρω. Αλλά δεν νομίζω να υπαρχει κατι τετοιο.

Dein Herz, meine Gier
Feindflug έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 17:37Εδώ η καλή ενέργεια, πάρε πάρε, πάρε πάρε. Και πατάτα Νευροκοπίου έχω καλέ κυρία...Natasha έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 17:18 Εγω παντως αν υπηρχε καπου ένα είδος ενέργειας που θα μου χαριζε πληρη υπαρξιακή ευτυχία, αλλά δεν θα είχε σχεση με Θεο και διαβολο, θα την ηθελα και θα εψαχνα να την βρω. Αλλά δεν νομίζω να υπαρχει κατι τετοιο.
![]()
"Άχρι καιρού..."
Μια φορά συνάντησα ένα ωραίο γυφτάκι, κοριτσάκι με πράσινα μάτια και μελαχροινό. Κοιτώντας το μάτια, άρχισα να βλέπω το εικόνα του σαλιγκαριού που γυρίζει. Σαν να σε μάγευε. Δεν αισθανόμουν όμως κακία αλλά χαρά.
Δεν το έκλεψα το μικρό, κρίμα.
Μήπως σου κλέψε αυτό τίποτα, τύπισσα;Antares έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 17:43 Μια φορά συνάντησα ένα ωραίο γυφτάκι, κοριτσάκι με πράσινα μάτια και μελαχροινό. Κοιτώντας το μάτια, άρχισα να βλέπω το εικόνα του σαλιγκαριού που γυρίζει. Σαν να σε μάγευε. Δεν αισθανόμουν όμως κακία αλλά χαρά.
Dein Herz, meine Gier
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 125 Απαντήσεις
- 2523 Προβολές