!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επίθεση στο Α.Τ. Ακροπόλεως-2 αστυνομικοι τραυματίες

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Re: Επίθεση στο Α.Τ. Ακροπόλεως-2 αστυνομικοι τραυματίες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Otto Weininger έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 13:22
Ερμής έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 13:14 Μα εκτός συμφωνίας γινόταν και πριν το αιρμπινμπι. Νομίζω η Βενετία το έχει απαγορέψει εντελώς.
Δεν φέρνει καμία επιπλέον κίνηση στον τουρισμό. Με τα χρήματα που δαπανά κάποιος, θα έβρισκε και το αντίστοιχο ξενοδοχείο, πιθανό και με καλύτερες παροχές.
Και στα Καναρια νησιά νομίζω απαγορεύτηκε πλήρως.
Εντάξει, και στο άγιον όρος μπορεί να συμβεί.
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

Sid Vicious έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 13:03 Εγώ πάντως ως αναρχικός είμαι ενάντιος γενικά στην φορολογία, είναι ληστρικό νταβατζιλίκι τους κράτους επάνω στην υπεραξία που έχει παραχθεί από τον μόχθο. Εσείς σαν κρατιστές και εχθροι της ελευθερίας μπορείτε να ονειρεύεστε περισσότερους φόρους και τιμωριες.
Και πώς θα έχει έσοδα ένα κράτος για τη λειτουργία του;
Yippie Kay Yay
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Naida έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 13:17
Δημοκράτης έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 13:12
Naida έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 13:11

Και ο ιδιοκτήτης γιατί να βάζει χέρι στη δική μου βαζοντας εξωφρενικά ενοίκια για χρεπια;
Γιατί δεν θα σε δώσει λογαριασμό για το τι θα κάνει με το σπίτι του.
Ε τότε μπορεί να γίνονται διάφορες ενέργειες πχ μολότοφ, σπασίματα, καταστροφές,που φυσικά δεν εγκρίνω, και να μην την προτιμούν οι τουρίστες ως επικίνδυνη περιοχή, να απαξιώνεται και να πέφτουν τα ενοίκια πάλι. Λέω εγώ μια περίπτωση τώρα.
Ναι μπορείτε να φάτε 1 κιλό φασόλια επισης
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Otto Weininger έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 13:22
Ερμής έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 13:14 Μα εκτός συμφωνίας γινόταν και πριν το αιρμπινμπι. Νομίζω η Βενετία το έχει απαγορέψει εντελώς.
Δεν φέρνει καμία επιπλέον κίνηση στον τουρισμό. Με τα χρήματα που δαπανά κάποιος, θα έβρισκε και το αντίστοιχο ξενοδοχείο, πιθανό και με καλύτερες παροχές.
Και στα Καναρια νησιά νομίζω απαγορεύτηκε πλήρως.
Ήμουν Βενετία τον Μάη και Γκραντ κανάρια τον Μάρτη. Και στα δύο σπίτι νοίκιασα κανονικότατα και χωρίς κανένα προβλημα
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Δημοκράτης έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 14:12
Ε τότε μπορεί να γίνονται διάφορες ενέργειες πχ μολότοφ, σπασίματα, καταστροφές,που φυσικά δεν εγκρίνω, και να μην την προτιμούν οι τουρίστες ως επικίνδυνη περιοχή, να απαξιώνεται και να πέφτουν τα ενοίκια πάλι. Λέω εγώ μια περίπτωση τώρα.
Ναι μπορείτε να φάτε 1 κιλό φασόλια επισης
Ναι ξέρω :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Δημοκράτης έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 13:09
Naida έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 12:54

Και όταν τους πιάσουν με φοροδιαφυγή κατάσχεση ακινήτου και λογαριασμών. Θα έπρεπε αλλά που.
Ναι νταξει μη φας έχει γλαροσουπα
Ρε πάρτε απόφαση ότι δεν θα βάζετε τα βρωμοχερα σας στις τσέπες των αλλων
Και ο ιδιοκτήτης γιατί να βάζει χέρι στη δική μου βαζοντας εξωφρενικά ενοίκια για χρεπια;
Άμα σου αρέσει άμα δε σου αρέσει μην το νοικιάσεις...
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

:bravo:
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Οποίοι αλήτες κάνουν κάτι τέτοιο γραμμή στη φυλακή με βαρύτατες ποινές και φυσικά αποζημίωση . Να δούμε μετά αν θα εκβιαζετε με την αλητεία.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

foscilis έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 11:00
Philip Mortimer έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 01:51
Συγγνώμη αλλά ο ιδιοκτήτης επιλέγει σε ποιον θα διαθέσει την ιδιοκτησία του...
Το airbnb είναι ευλογία και φέρνει χρήματα στη χώρα
Αν η ιδιοκτησία του είναι σε ζώνη κατοικίας και τη διαθέτει σε τουρίστες με φορολόγηση ενοικίου τότε δεν ασκεί επιλογή αλλά μαύρη ξενοδοχειακή δραστηριότητα και πρέπει να του ανοίξουν πέντε έξι παραπάνω τρύπες και να τις γαμήσουν.

Εν πάση περιπτώσει απ' ό,τι έχω καταλάβει το πρόβλημα λύνεται μόνο του ακριβώς επειδή οι λιμάρηδες Έλληνες ιδιοκτήτες χιμήξανε τόσο μαζικά νομίζοντας ότι πρόκειται για εύκολη αρπαχτή.
Φυσικά και μιλάμε πάντα για διαδικασία που γίνεται στα πλαίσια του νόμου και με τις κατάλληλες άδειες.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Philip Mortimer έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 14:28
Οποίοι αλήτες κάνουν κάτι τέτοιο γραμμή στη φυλακή με βαρύτατες ποινές και φυσικά αποζημίωση . Να δούμε μετά αν θα εκβιαζετε με την αλητεία.
Τι να κάνουμε, με κάποιον τρόπο πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία. Αν οι ιδιοκτήτες αδιαφορούν, το κράτος αδιαφορεί θα αναλαμβάνουν τίποτα τύποι τύπου Ρουβίκωνα να κάνουν δουλίτσα να στρώνουν χαρακτήρα οι ιδιοκτήτες. Δεν λέω ότι θα γίνει, λέμε τι θα μπορούσε να γίνει.
Philip Mortimer έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 14:27
Άμα δεν του αρέσει του ιδιοκτήτη ας πράξει όπως πρέπει, να μπορεί να το ενοικιάσει σε μια νορμάλ τιμή για τα δεδομένα της κοινωνίας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Πώς το καταφέρατε αυτό ρε κερατάδες, για την επίθεση στο Α.Τ. είναι το νήμα, για έρμπίενμπί να μιλάτε. Τί διάολο, σε λίγο θα συζητάτε στ' αθλητικά για τους S400.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Philip Mortimer έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 14:30
Philip Mortimer έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 01:51
Συγγνώμη αλλά ο ιδιοκτήτης επιλέγει σε ποιον θα διαθέσει την ιδιοκτησία του...
Το airbnb είναι ευλογία και φέρνει χρήματα στη χώρα
Αν η ιδιοκτησία του είναι σε ζώνη κατοικίας και τη διαθέτει σε τουρίστες με φορολόγηση ενοικίου τότε δεν ασκεί επιλογή αλλά μαύρη ξενοδοχειακή δραστηριότητα και πρέπει να του ανοίξουν πέντε έξι παραπάνω τρύπες και να τις γαμήσουν.

Εν πάση περιπτώσει απ' ό,τι έχω καταλάβει το πρόβλημα λύνεται μόνο του ακριβώς επειδή οι λιμάρηδες Έλληνες ιδιοκτήτες χιμήξανε τόσο μαζικά νομίζοντας ότι πρόκειται για εύκολη αρπαχτή.
Φυσικά και μιλάμε πάντα για διαδικασία που γίνεται στα πλαίσια του νόμου και με τις κατάλληλες άδειες.
Ο νόμος είναι πάρα πολύ απλός: αν θες να λειτουργήσεις ξενοδοχείο πρέπει να αδειοδοτηθείς σαν ξενοδοχείο, να πληρώνεις ΦΠΑ και ΕΦΚΑ σαν ξενοδοχείο, να έχεις πυρασφάλεια και ασφάλεια σαν ξενοδοχείο κλπ.

Η βραχυχρόνια μίσθωση είναι παραθυράκι, ουσιαστικά οι απατεώνες το παρουσιάζουν σαν "φιλοξενούμε ένα φίλο μας έναντι συμβολικού αντιτίμου" νομικά, όπως η Uber το παρουσιάζει σαν "φέρνω σε επαφή κάποιον που θέλει να πάει στο σημείο Α με κάποιον που είναι ο δρόμος του και δεν έχει πρόβλημα να βοηθήσει".

Η φορολόγησή της με τους ίδιους συντελεστές που έχει η μακροχρόνια μίσθωση και κυρίως η άρση κάποιων περιορισμών που έγινε απόπειρα να μπούνε (σε μέρες κλπ) είναι αποτέλεσμα γιγάντιων πιέσεων εκ μέρους των ιδιοκτητών.

Αυτό δεν τελειώνει καλά, για τον ίδιο λόγο που δε θα τέλειωνε καλά αν επιτρεπόταν να μετατρέπεις κάθε διαμέρισμα σε μπουρδέλο ή κλαμπ με τη δικαιολογία ότι απλά κάνεις πάρτι για τους φίλους σου.

Πρώτα και κύρια δεν τελειώνει καλά για τους ιδιοκτήτες. Καθώς όλο και περισσότεροι μπαίνουν στο κόλπο η μόνη λύση είναι να το αναθέσεις σε επαγγελματία. Η μίζα του επαγγελματία και η μίζα της AirBnB σε συνδυασμό με την όλο και αυξανόμενη προσφορά (που συνεπάγεται κενά βράδια) ουσιαστικά ισοδυναμούν με το να νοίκιαζες μακροχρόνια in the first place. Μόνο που όταν νοικιάζεις μακροχρόνια είσαι ο ιδιοκτήτης, όχι το παιδί που έφερε το δικό του παπάκι για να κάνει ντελίβερι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 12 Ιούλ 2019, 14:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Sid Vicious έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 13:03 Εγώ πάντως ως αναρχικός είμαι ενάντιος γενικά στην φορολογία, είναι ληστρικό νταβατζιλίκι τους κράτους επάνω στην υπεραξία που έχει παραχθεί από τον μόχθο. Εσείς σαν κρατιστές και εχθροι της ελευθερίας μπορείτε να ονειρεύεστε περισσότερους φόρους και τιμωριες.
:smt023
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

foscilis έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 14:41
Philip Mortimer έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 14:30

Ο νόμος είναι πάρα πολύ απλός: αν θες να λειτουργήσεις ξενοδοχείο πρέπει να αδειοδοτηθείς σαν ξενοδοχείο, να πληρώνεις ΦΠΑ και ΕΦΚΑ σαν ξενοδοχείο, να έχεις πυρασφάλεια και ασφάλεια σαν ξενοδοχείο κλπ.

Η βραχυχρόνια μίσθωση είναι παραθυράκι, ουσιαστικά οι απατεώνες το παρουσιάζουν σαν "φιλοξενούμε ένα φίλο μας έναντι συμβολικού αντιτίμου" νομικά, όπως η Uber το παρουσιάζει σαν "φέρνω σε επαφή κάποιον που θέλει να πάει στο σημείο Α με κάποιον που είναι ο δρόμος του και δεν έχει πρόβλημα να βοηθήσει".

Η φορολόγησή της με τους ίδιους συντελεστές που έχει η μακροχρόνια μίσθωση και κυρίως η άρση κάποιων περιορισμών που έγινε απόπειρα να μπούνε (σε μέρες κλπ) είναι αποτέλεσμα γιγάντιων πιέσεων εκ μέρους των ιδιοκτητών.

Αυτό δεν τελειώνει καλά, για τον ίδιο λόγο που δε θα τέλειωνε καλά αν επιτρεπόταν να μετατρέπεις κάθε διαμέρισμα σε μπουρδέλο ή κλαμπ με τη δικαιολογία ότι απλά κάνεις πάρτι για τους φίλους σου.

Πρώτα και κύρια δεν τελειώνει καλά για τους ιδιοκτήτες. Καθώς όλο και περισσότεροι μπαίνουν στο κόλπο η μόνη λύση είναι να το αναθέσεις σε επαγγελματία. Η μίζα του επαγγελματία και η μίζα της AirBnB σε συνδυασμό με την όλο και αυξανόμενη προσφορά (που συνεπάγεται κενά βράδια) ουσιαστικά ισοδυναμούν με το να νοίκιαζες μακροχρόνια in the first place. Μόνο που όταν νοικιάζεις μακροχρόνια είσαι ο ιδιοκτήτης, όχι το παιδί που έφερε το δικό του παπάκι για να κάνει ντελίβερι.
Είναι νόμιμο ή δεν είναι; Είναι. Συνεπώς η μόνη απάντηση σε όσους θέλουν τζάμπα διαμέρισμα στο κέντρο, είναι ξυδακι.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Naida έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 14:36
Philip Mortimer έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 14:28
Τι να κάνουμε, με κάποιον τρόπο πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία. Αν οι ιδιοκτήτες αδιαφορούν, το κράτος αδιαφορεί θα αναλαμβάνουν τίποτα τύποι τύπου Ρουβίκωνα να κάνουν δουλίτσα να στρώνουν χαρακτήρα οι ιδιοκτήτες. Δεν λέω ότι θα γίνει, λέμε τι θα μπορούσε να γίνει.
Philip Mortimer έγραψε: 12 Ιούλ 2019, 14:27

Άμα δεν του αρέσει του ιδιοκτήτη ας πράξει όπως πρέπει, να μπορεί να το ενοικιάσει σε μια νορμάλ τιμή για τα δεδομένα της κοινωνίας.
Ναι και το κράτος θα μπουζουριασει τους αυτοκλητους τιμωρους-ζορο για να τελειώνει η ιστορία...

Ο ιδιοκτήτης θα θέσει την τιμή που θεωρεί περισσότερο συμφέρουσα για τον ίδιο... Δηλαδή να μπορεί να βρει κάποιον να το νοικιάσει με αυτή και να είναι η όσο το δυνατόν υψηλότερη. Για ενοικίαση μιλάμε όχι για φιλανθρωπικό έργο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”